Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
pa čovjek ne zna nabacit, ja ne mogu da vjerujem .. centaršutevi na nivou PLBiH 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
pa imali išta za pohvalit na sinočnjoj utakmici,,vezano za Senada?JTS je napisao/la:pa čovjek ne zna nabacit, ja ne mogu da vjerujem .. centaršutevi na nivou PLBiH
Uz Floccaria daleko najbolji u Laziu, sinochroni je napisao/la:pa imali išta za pohvalit na sinočnjoj utakmici,,vezano za Senada?JTS je napisao/la:pa čovjek ne zna nabacit, ja ne mogu da vjerujem .. centaršutevi na nivou PLBiH
Najbolji igrac Lazia, inace.
ma igrao je na lijevom beku, čitava odbrana loša, tako i on .. kod drugog gola on je izgubio loptuhroni je napisao/la:pa imali išta za pohvalit na sinočnjoj utakmici,,vezano za Senada?JTS je napisao/la:pa čovjek ne zna nabacit, ja ne mogu da vjerujem .. centaršutevi na nivou PLBiH

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
e jbg,, sad , dva različita viđenja utakmice, hajd nema veze hvala obojici na informacijama
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja bi vjerovao @JTS, pa ti sad kako hoceshroni je napisao/la:e jbg,, sad , dva različita viđenja utakmice, hajd nema veze hvala obojici na informacijama

u pravu si, @JTS je zagriženi LacijalGoalgetter je napisao/la:Ja bi vjerovao @JTS, pa ti sad kako hoceshroni je napisao/la:e jbg,, sad , dva različita viđenja utakmice, hajd nema veze hvala obojici na informacijama
evo ti jedan site koji prati Lazio, inače uz Lazialitu najpouzdanijihroni je napisao/la:e jbg,, sad , dva različita viđenja utakmice, hajd nema veze hvala obojici na informacijama

http://www.lalaziosiamonoi.it/il-punto- ... eita-37889
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
evo ovdje možete vidjeti drugi gol za koji Lule snosi krivicu .. ne znam šta je htio, krenuo prema svom golu i čovjek mu uze loptu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
e moj Senco,,a nešto mi je baš bilo gotivno da je i ovu tekmu dobro odigrao,,da uhvati kontinuitet pred historijske utakmice reprezentacije,al dobroJTS je napisao/la:evo ovdje možete vidjeti drugi gol za koji Lule snosi krivicu .. ne znam šta je htio, krenuo prema svom golu i čovjek mu uze loptu![]()
[youtube][/youtube]
- Papastathopoulos
- Kontakt:
On ce svakako lose igrati u repci, taman da postigne tri hat-tricka za lacio u jednom kolu..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Lule ponovo na beku, nije Cuadrado mogao maknuti, a ko zna kakav igrač je Cuadrado, onda to nešto govori
nije ga bilo u ofanzivi, vjerovatno zbog formacije Viole i pet veznih igrača sa onom šugavom 3-5-2 formacijom

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
WhoScored.com @WhoScored 4m
Lazio 0-0 Fiorentina FT: Shots (OT) 20(4) - 4(1), Possession 45% - 55%, MotM - Senad Lulic 8.3
Lazio 0-0 Fiorentina FT: Shots (OT) 20(4) - 4(1), Possession 45% - 55%, MotM - Senad Lulic 8.3
cudi me da niko ne napada lulica sto nije tu jer ocekuje prinovu xd
I to sto kazes. Niko ga jos nije lincovo. A sta ne daj Boze da zeni odulji porod i ne porodi se za par dana ?dadnan je napisao/la:cudi me da niko ne napada lulica sto nije tu jer ocekuje prinovu xd

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
hahaha vjeruj da je i meni palo na pamet,šta ako se ne porodi kad je planiranosoccerfan je napisao/la:I to sto kazes. Niko ga jos nije lincovo. A sta ne daj Boze da zeni odulji porod i ne porodi se za par dana ?dadnan je napisao/la:cudi me da niko ne napada lulica sto nije tu jer ocekuje prinovu xd![]()
![]()
Mislim da bi joj "armija BH navijaca" hebavala sve od do.
![]()
![]()

EDIT: evo sad čitam,postao je tata,čestike luliću
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 okt 2013, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
biti će materijala za diskusiju ako dijetetu da neko strane ime i ako odgoji strance k'o Braco male švabe 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne napada ga niko jer je opravdano.....
Dzekino je recimo bilo neopravdano, jer da je bio valjan razlog rekao bi ga svima, a svi znaju da je bilo zbog picke(letio u LA)
Dzekino je recimo bilo neopravdano, jer da je bio valjan razlog rekao bi ga svima, a svi znaju da je bilo zbog picke(letio u LA)

Cestitam Lulic, nek je zivo i zdravo.
Nije lahko Luli,zena se poradja,uz Bozju pomoc se kutarise,pa odmah Bosna..
Nema vremena za njih,jbg..
Drz se Lula,bit ce bolje
Nema vremena za njih,jbg..
Drz se Lula,bit ce bolje