Терен је $ ($ то & " свега & " у " & је ",те то & ' ").necko_gradacac je napisao/la:momci kakav je teren ?
А % ? " " - ? $ & " $ на ",' на % "?
Терен је $ ($ то & " свега & " у " & је ",те то & ' ").necko_gradacac je napisao/la:momci kakav je teren ?
Thesalia je napisao/la:Ljudi jel to Bunjevčević na klupi ili je prvoaprilska šala uz Mićića?
Nasa grupica ce biti najmanje 5x veca nago vasa u Gradaccu,znaci docice 5 ljudi,organizovanoga dolaska nece biti,niste interesantni,dosta smo se nagledali utakmica po livadama.Sretan vam ulazak u 1,ligu RS.drinin vuk je napisao/la:Терен је $ ($ то & " свега & " у " & је ",те то & ' ").necko_gradacac je napisao/la:momci kakav je teren ?
А % ? " " - ? $ & " $ на ",' на % "?
Mislim da sam u pravu.89-90 početci karijere u fk Podrinju iz Janje.drinin vuk je napisao/la:Не & је " " ? за Црвену $ $ 1996-2000," " & у " са ",",",%,",?,?,",$ $.amarmali je napisao/la:Jel to onaj Mičić igrač Podrinja.
Ево & - " у ? " " " са ".
Аха,ја ? $ - на " у $,? $ ја $ је ? & " ' вртова у $,те % & на ".Nasa grupica ce biti najmanje 5x veca nago vasa u Gradaccu,znaci docice 5 ljudi,organizovanoga dolaska nece biti,niste interesantni,dosta smo se nagledali utakmica po livadama.Sretan vam ulazak u 1,ligu RS.
" сте ' % " " $ " о ',ето % ¥ ? $ " ' о $niste interesantni
&B o X je napisao/la:Ja znam ko će sutra pored uprave biti još isprozivan... biće im sigurno gadno igrati protiv svog bivšeg kluba...
Ne bih ja rekao,mozda u nekim mladjim kategorijama,za njegov maticni klub uzima se Radnik odakle je presao u Loznicu,a iz Loznice dosao kod nas,posle toga je otisao u Rad ako se ne varam.amarmali je napisao/la:Mislim da sam u pravu.89-90 početci karijere u fk Podrinju iz Janje.drinin vuk je napisao/la:Не & је " " ? за Црвену $ $ 1996-2000," " & у " са ",",",%,",?,?,",$ $.amarmali je napisao/la:Jel to onaj Mičić igrač Podrinja.
Ево & - " у ? " " " са ".
Normalno da je spektakl, dolazi vam zvijezda.zvornicki klan je napisao/la:$ у " - " ? у &. & " на ' ?,& се $ на ' " ? ",Горана ",$ ? ? " $ ".
a vi ste kao neki klub !husein veličanstveni je napisao/la:Normalno da je spektakl, dolazi vam zvijezda.zvornicki klan je napisao/la:$ у " - " ? у &. & " на ' ?,& се $ на ' " ? ",Горана ",$ ? ? " $ ".
Ја ? " $!husein veličanstveni je napisao/la:Normalno da je spektakl, dolazi vam zvijezda.zvornicki klan je napisao/la:$ у " - " ? у &. & " на ' ?,& се $ на ' " ? ",Горана ",$ ? ? " $ ".
haha više od pola ljudi u Zvorniku i ne zna da sutra dolazi Zvijezda a kamo li da znaju koji je grad u pitanju, znaju da igra Drina protiv nekog, već spektakl će biti zbog nečeg drugog vama neznanog...husein veličanstveni je napisao/la:Normalno da je spektakl, dolazi vam zvijezda.zvornicki klan je napisao/la:$ у " - " ? у &. & " на ' ?,& се $ на ' " ? ",Горана ",$ ? ? " $ ".
neće neće ima tri žuta evo ovde ima cijela statistikadrinin vuk je napisao/la:? ' упознат - " " % " ? (& &) % се ? " ? " " у ",а овај " % $ - ",јер " " се $ је ? & " & " " " су ? " " $ - " у саставу,% " - " " " (& је то ¥).zvornicki klan je napisao/la:Аха," $ " се $," & " " " " ? ' " " $?
Žbljohar je napisao/la:Dodite u sto vecem broju,jer necete imati zadugo vise prilike da vidite jednog stabilnoga premijerligasa,ha ha imate posjecenost boli glava.Iskoristite to svoje igraliste za ispasu,i mjenjajte ime Vukovi bi mogli biti opasni za vase ovcice,predlazem ime "Cobani"
"Žbljohar je napisao/la:Olala hi huuuu,zabava?ha ha,u vukojebini,ha ha,skratitcemo vam muke sutra ako nas naljutite,necete se vise nadati u opstanak,sutra vam Zvijezda odlucuje o tome,ha ha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.