Pozzz za srebrenik ja imam info da nam od vas dolaze smajlovic,delic,zukic za tog skahica niko nije progovorio nista,cujem igra bocnog/stopera samo nezz ako dodje u bratstvo da li ce imati mjesta jer na tim mjestima smo ko beton ubjedljivo najjaci dio tima je odbrana u nas desnog bocnog igra efendic ili timkov,stoperi su Kadic i šuša ima i pantic znaci puni smo ali sve u svemu kakav je taj igrac taj Skahic???Benjo_AFC86 je napisao/la:Da, pogledaj teme pa vidi kako pišu sastave. Bar znaju ko će ostati sigurno a ko je otišao i to većinom odu 3-4 igrača,a dođe dobrih pojačanja.Brcko87 je napisao/la:@Benjo_AFC86 baš se to u ostali ekipa iz ove lige zna ko će nastupat u narednoj sezoni??
Kod nas je većina igrača pod ugovorom do 31.07.2014. i ako odu klub će dobit neke pare što kod većine klubova iz ove lige nije slučaj..
Kod nas se ne zna ni ko će ići ni ko ostati.. tačnije većina će ić.
''Kako se saznaje od GRACANICKE radio stanice prvoligas BRASTVO se pojacaje sa nekoliko nogometasa iz SREBRENIKA naime blizu potpisa su za njihov klub su fudbaleri SMAJLOVIC DELIC SKAHIC koji ce najvervatnije pojacati ovu ekipu za narednu sezonu''
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Ja kolko sam upucen Skahic dolazi u slucaju Efendicevog odlaska iako ce i Efa vjerovatno ostatBratstvo81 je napisao/la:Pozzz za srebrenik ja imam info da nam od vas dolaze smajlovic,delic,zukic za tog skahica niko nije progovorio nista,cujem igra bocnog/stopera samo nezz ako dodje u bratstvo da li ce imati mjesta jer na tim mjestima smo ko beton ubjedljivo najjaci dio tima je odbrana u nas desnog bocnog igra efendic ili timkov,stoperi su Kadic i šuša ima i pantic znaci puni smo ali sve u svemu kakav je taj igrac taj Skahic???Benjo_AFC86 je napisao/la:Da, pogledaj teme pa vidi kako pišu sastave. Bar znaju ko će ostati sigurno a ko je otišao i to većinom odu 3-4 igrača,a dođe dobrih pojačanja.Brcko87 je napisao/la:@Benjo_AFC86 baš se to u ostali ekipa iz ove lige zna ko će nastupat u narednoj sezoni??
Kod nas je većina igrača pod ugovorom do 31.07.2014. i ako odu klub će dobit neke pare što kod većine klubova iz ove lige nije slučaj..
Kod nas se ne zna ni ko će ići ni ko ostati.. tačnije većina će ić.
''Kako se saznaje od GRACANICKE radio stanice prvoligas BRASTVO se pojacaje sa nekoliko nogometasa iz SREBRENIKA naime blizu potpisa su za njihov klub su fudbaleri SMAJLOVIC DELIC SKAHIC koji ce najvervatnije pojacati ovu ekipu za narednu sezonu''

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
STIGLA NAM JE NOVA KNJIGA U NJOJ PIŠE DRUGA LIGA!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hmmmm to se odnosi na ovu il idete i nize ?Benjo_AFC86 je napisao/la:STIGLA NAM JE NOVA KNJIGA U NJOJ PIŠE DRUGA LIGA!

opusti se ba..Benjo_AFC86 je napisao/la:STIGLA NAM JE NOVA KNJIGA U NJOJ PIŠE DRUGA LIGA!

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Kad Husara preuzme klub opetBrcko87 je napisao/la:opusti se ba..Benjo_AFC86 je napisao/la:STIGLA NAM JE NOVA KNJIGA U NJOJ PIŠE DRUGA LIGA!Ako i ispadnemo eto nas opet ubrzo nazad..kako nam nije mjesto u PL tako nam nije mjesto ni u drugoj ligi..

Kemo majstore!111

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Bilo je i lošiji vremena za klub..ko se sjeća 2000,2001,2002..ispali iz PL,pa odmah iz Prve pa malo falilo da odmah ispanemo i iz Druge lige..bile se ugasile omladinske selekcije,ko god je želio da igra mogao je u Gradinu,molili momke po poligonu da igraju za klub..kad smo to preživili i kroz neko vrijeme opet došli do PL onda za ovo sad ne treba brinuti..Benjo_AFC86 je napisao/la:Kad Husara preuzme klub opetBrcko87 je napisao/la:opusti se ba..Benjo_AFC86 je napisao/la:STIGLA NAM JE NOVA KNJIGA U NJOJ PIŠE DRUGA LIGA!Ako i ispadnemo eto nas opet ubrzo nazad..kako nam nije mjesto u PL tako nam nije mjesto ni u drugoj ligi..
SDP nam ne godi nikako. (inače svejedno mi je to za političke stranke ne miješam se, ali realno dok je vodio klub i osvarivali smo dobre rezultate.. znao je dovesti igrača sa strane koji će nas ostaviti - uvesti u viši rang, ali je na kraju zasrao skroz sa odlascima igrača istih)
Kemo majstore!111

Slažem se to za Husaru da je bio dobar za klub neko vrijeme i da je na kraju zasrao pravo..isto tako je radio protiv kluba ovu zadnju polusezonu,unosio nemir u ekipu itd...mislim da i sad radi protiv kluba.. kao da želi da dovede klub na najniže grane pa da kaže:" eto vam sad bez mene"..

Al hajde da vidimo na što će ovo sve izać..možda prerano osudjujemo..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, vidjeti ćemo, Bego i Kemo se samo na fejsbuku javljaju izgleda, a kako čujem u klubu ih nema niti rade šta da bi popravili ovu situaciju niti rade na zakazivanju prozivke i skupštine.
Izgleda da se o prozivci dole nikako ne priča (to mi je rekao iz kluba čovjek).. a ova dvojica svoju politiku udaraju, ščim se ne slažu ni ostali članovi upravnog odbora..
Iza kiše dođe sunce, kad će doći kod nas pitanje je
Izgleda da se o prozivci dole nikako ne priča (to mi je rekao iz kluba čovjek).. a ova dvojica svoju politiku udaraju, ščim se ne slažu ni ostali članovi upravnog odbora..
Iza kiše dođe sunce, kad će doći kod nas pitanje je

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- TzBulevar87
- Kontakt:
Vrlo je moguće da Damir Smajlović nastavi karijeru u Brčkom (najvjerovatnije u Jedinstvu) s tim da čeka odgovor za posao koji mu trebaju nać. To je uslov 

075
u njega je uvijek to uslov..TzBulevar87 je napisao/la:Vrlo je moguće da Damir Smajlović nastavi karijeru u Brčkom (najvjerovatnije u Jedinstvu) s tim da čeka odgovor za posao koji mu trebaju nać. To je uslov

OFK Gradina Srebrenik
- TzBulevar87
- Kontakt:
Znam, najpametniji fudbaler na ovim prostorimaBrcko87 je napisao/la:u njega je uvijek to uslov..TzBulevar87 je napisao/la:Vrlo je moguće da Damir Smajlović nastavi karijeru u Brčkom (najvjerovatnije u Jedinstvu) s tim da čeka odgovor za posao koji mu trebaju nać. To je uslov

075
normalno,momak fakultet završio,ekonomiju..TzBulevar87 je napisao/la:Znam, najpametniji fudbaler na ovim prostorimaBrcko87 je napisao/la:u njega je uvijek to uslov..TzBulevar87 je napisao/la:Vrlo je moguće da Damir Smajlović nastavi karijeru u Brčkom (najvjerovatnije u Jedinstvu) s tim da čeka odgovor za posao koji mu trebaju nać. To je uslov

OFK Gradina Srebrenik
Naći će mu posao u elektrodistribuciji ili komunalnom.TzBulevar87 je napisao/la:Vrlo je moguće da Damir Smajlović nastavi karijeru u Brčkom (najvjerovatnije u Jedinstvu) s tim da čeka odgovor za posao koji mu trebaju nać. To je uslov

Znači, Jedinstvo bi od sljedeće sezone moglo imati napadački dvojac sa premijerligaškim iskustvom, jer od proljetnog dijela prvenstva za Jedinstvo je igrao i Alen Mešanović.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
u komunalnom je raspisan konkurs pa moguće da je to..Maxi je napisao/la:Naći će mu posao u elektrodistribuciji ili komunalnom.TzBulevar87 je napisao/la:Vrlo je moguće da Damir Smajlović nastavi karijeru u Brčkom (najvjerovatnije u Jedinstvu) s tim da čeka odgovor za posao koji mu trebaju nać. To je uslov![]()
Znači, Jedinstvo bi od sljedeće sezone moglo imati napadački dvojac sa premijerligaškim iskustvom, jer od proljetnog dijela prvenstva za Jedinstvo je igrao i Alen Mešanović.

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
On se nudio Brčkom još na polusezoni. I Mujo i Damče se spominju za Jedinstvo Brčko i ovog ljeta 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Kolko sam ja pofato taj Mujo je Delic ? A Delic je dogovorio sve sa nasom upravom.....Benjo_AFC86 je napisao/la:On se nudio Brčkom još na polusezoni. I Mujo i Damče se spominju za Jedinstvo Brčko i ovog ljeta

OFK Gradina Srebrenik
Jest da nije tema Jedinstvo, ali bilo bi dobro da dođu u Brčko. Sigurno su kvalitetniji od postojećih igrača. Možda Jedinstvo za 2-3 godine vidimo u PL. Od prošle sezone su se počeli "pojačavati" tako da u klubu igraju i 2 Francuza. Stvarno je sramota da Brčko nema premijerligaša, a ima veći budžet i od Gradačca, Bijeljine i ostalih bližih gradova..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
- Moderator
- Kontakt:
Prozivka u četvrtak, novi šef stručnog štaba Fuad Grbešić.
Do četvrtka bi nam tačno svi igrači mogli otići
Sreća ima ova Una i Mladost Kakanj, možda su slabiji šta.. Ili Igman, sa Igmanom ćemo se boriti za opstanak
Do četvrtka bi nam tačno svi igrači mogli otići

Sreća ima ova Una i Mladost Kakanj, možda su slabiji šta.. Ili Igman, sa Igmanom ćemo se boriti za opstanak

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Još Budućnost da se usreći s nekim kvazi stručnjakom i onda svih 5 ekipa sa kantona će nakon 5-6 kola tražiti novog trenera i biti u donjem dijelu tabele.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma Kemo je trener, on će biti samo na papiruCasp3r je napisao/la:Još Budućnost da se usreći s nekim kvazi stručnjakom i onda svih 5 ekipa sa kantona će nakon 5-6 kola tražiti novog trenera i biti u donjem dijelu tabele.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, VivaLaLiberta i 13 gostiju.