Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Treba prekinuti ligu,zar da igramo sa onima koji su nas ukopali
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Oni sebi nista nisu ucinili lose, neki su pokupili paricu, neki u minusu ali ko ga ebe, uglavnom zivot im sigurno nije samo nogomet, imaju posle ovoga druge svoje aktivnosti, ebes nogomet, ha yaBegAx je napisao/la:Zbog cega? Sami su sebi unistiliAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Veliki potpis.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Mi da smo neki sada bi trebalo biti 10.000 pred Holiday Inn in onda rasturiti sve!!!
Trebali smo havarij tamo napravit.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 mar 2011, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Drugi scenario nisam ni očekivao sad napokon Uefa treba da odstrani kancoregeno tkivo našeg fudbala i postavi istinske patriote i ljude koji imaju veze sa fudbalom...
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 29 mar 2011, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Moze li Inzko da raspusti ovu bagru ???
Milorade najebem ti si mamice
Milorade najebem ti si mamice
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
RS? Kriva su sva **** iz saveza sto je doslo do ovoga. I navijaci Borca, cini mi se, su bili za da se rijesi sve i da nas ne suspenduju. **** ja svima majke pocevsi od Colakovica pa preko Pusine, Ceke, Muniba i ostalih, zivot su mi sjebali !jubitubi je napisao/la:Znaci samo smo mi iz RS krivi,je l?E moj pacenice...mauricius je napisao/la:vozdra RS-ovci napokon smo se rijesili nasih parazita ali i oni9h najvecih iz RS-a igrace vam Borac na kupu malina i jagoda ova godine haha
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Čini mi se da nisu ni svi Bošnjaci glasali za statut,ako ih ima 24???Kad ce se znati tko je bio protiv a tko za??!!! 
Treba pokloniti KUP Sirokom a Prvenstvo Borcu.Posto njima to nista neznaci a sad nemogu u Evropu bas me zanima stace sa tim peharima? 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
mauricius je napisao/la:vozdra RS-ovci napokon smo se rijesili nasih parazita ali i oni9h najvecih iz RS-a igrace vam Borac na kupu malina i jagoda ova godine haha
svi su krivi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Pa evo ovaj jedan pljuje RS,ova drugi krmka Dodika,i nek ga pljuje,al nema on nikakve veze sa ovim sto se desava.Shvatite to vec jednom da se krivica dijeli!!!
HVALA TI ALAHU DRAGI STO NAS SPASI OD OVE HOBOTNICE!!!!!
AKO BOGDA IDEMO U RUMUNIJU SA NOVIM SAVEZOM

AKO BOGDA IDEMO U RUMUNIJU SA NOVIM SAVEZOM
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Ma vjerujte da ce mo tek sad ugledat svijetlost dana! Iako ce mo reprezentativno(sto mi je najvise zao) i klupski (manje vise i nevazno ionako se blamiramo po evropi) trpit ,al sta je tu je.Mislim da je dobro da smo se konacno rijesili ovih gubara i gabora i da na njihova mijesta nemogu bit postavljeni gori nego sto su oni bili ,stoga haman nam se konacno pise dobro
pozdrav
E sad dragi Platini , Blateru , Benzu i ostali, do Vas je sve. A sa ovo skupštine ako imate grama duše, svima suspenzije i ko je za i ko je protiv. MRŠ U P.... MATERINU
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
ZBOGOM ZOHARI,ZBOGOM! Dolaze bolji dani za nas,ja to znam! ZIVJELA NASA BIH,JER JEDNA JE I JEDINA!
Ne prenagljujte,ko zna na šta će se suspenzija odnositi.Možda samo za članove i delegate F/NS BiH.Mislim da ni Uefi/Fifi nije baš u interesu suspendovati repku i klubove(igrače) znajući da nije do njih.
"Indija,Pakistan..."
vi koji se bunite niste mi jasno..pa jel bolje da su suspendirali...brzo će se vratiti..savez Irana je vraćen za 45 dana...bitno je samo da ova bagra što je do sada bila u savezu nemože više nikad biti u istom..ostalo je manje bitno..jedne sezone bez europe, bez kvalifikacija..šta ima veze..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ovi Srbi jedini imaju m.....da .Godinama pokušavamo da otjeramo Pušine,Čolakoviuće.Bevande,dominkoviće i njima slične.Oni su sebe žrtvovali da bi spasili BH fudbal.
zivjela suspenzija
sad napokon mozemo da vidimo kako ce se uefa pobrinuti za bh nogomet, dal oni care abouth football, ili ce dici ruke od svega i pricati suplju pricu kako se ovdje trebaju dogovoriti sve tri hebene strane
sad napokon mozemo da vidimo kako ce se uefa pobrinuti za bh nogomet, dal oni care abouth football, ili ce dici ruke od svega i pricati suplju pricu kako se ovdje trebaju dogovoriti sve tri hebene strane
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nece UEFA nikog sama postavljati. Sami to moramo uraditi i dok to ne dodje iz dupeta u glavu bicemo suspendovani. Zar jos niste naucili da nece biti (vojne) intervencije. Trebamo i mi jednom odrasti
Sta sad' optuzujete RS i Hrvate? Svi Bosnjaci su glasali za Statut? Jesu al' u kurcu!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
mojne mi ovogjubitubi je napisao/la:Pa evo ovaj jedan pljuje RS,ova drugi krmka Dodika,i nek ga pljuje,al nema on nikakve veze sa ovim sto se desava.Shvatite to vec jednom da se krivica dijeli!!!
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!