FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Daj ovoj ekipi samo redovna primanja i nemoj nista mjenjati.
Iskreno rečeno ne da sam sumnjao, nego sam bio uvjeren da će on ( Crnogorac) biti uzrok ispadanja kluba iz lige. Ali sam se dobro zaje.ao. Svaka čast za dosadašnje rezultate i igru ekipe
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Ljudi moji, ovo je velika potvrda da je ekipa kvalitetna i da je Grado fantastično vodi. Dobili smo jednu vrlo dobru ekipu 2 0, i više nego ostvarili cilj za ovih 18 kola.
Uz jedno ok suđenje, na koševu se imamo čemu nadati
Uz jedno ok suđenje, na koševu se imamo čemu nadati

-
- Kontakt:
Već sad se može reći da je glavna osoba ekipe u ovoj polusezoni Grado (prema koje sam i ja bio skeptik, iskreno, jer nije imao nikakvog iskustva kao šef prvog tima), a najvažniji igrač Dženis Beganović (za kojeg nisam bio skeptik, iako mnogi itekako jesu).
Najviše su se osporavali, a ispali najbolji!
Top pogodak i otkrovljenje polusezone Nemanja Tomašević!
Najviše su se osporavali, a ispali najbolji!
Top pogodak i otkrovljenje polusezone Nemanja Tomašević!
I ja sam imao isto misljenje, Grado nam je pokazao i dokazao suprotno. Imamo mladog trenera koji ce vjerovatno napredovati i sticati iskustvo, dobar zalog za buducnost.
🔴⚫️
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Pretpostavljam da sada nece biti ovih seratora par dana, milina 

-
- Kontakt:
Ma, mi pjevamoooo i slavimoooo, i to je malo koliko te volimooooo, Slobodoooo....bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:18Pretpostavljam da sada nece biti ovih seratora par dana, milina![]()
-
- Kontakt:
20. kolo, prelazimo slogu iz siminog hana na tabeli... 

Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:2120. kolo, prelazimo slogu iz siminog hana na tabeli...![]()

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
samirr je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:24Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:2120. kolo, prelazimo slogu iz siminog hana na tabeli...![]()
![]()

Inače, igre ekipe u ovoj polusezoni, pogotovo kući, kao da govore da su bolji bez pritiska sa tribina. A svi znamo čim malo loš krene na terenu kakve se psovke upućuju i koliko se ekipa time dekoncentriše...
- Beduin
- Kontakt:
Potpisujem. I ja sam najveci skeptik bio po pitanju trenera, pored redovnih primanja sto dosta utice na igrace. Medjutim, zasad odlicno stojimo na tabeli i ne postoji ni 1% razloga za nezadovoljstvo.
Samo jos cekam finansijski izvjestaj u narednom periodu da vidimo kamo tu izgledamo u odnosu na protekli put.
Pobjeda vrhunska, avaka cast svima u klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Gledam ovaj široki, imamo isti koncept, samo su oni - mi na steroidima
Mlad tim, pun vlastitih omladinaca, nekoliko iskusnih igrača, domaći trener...
Samo uz to, bolje stoje finansijski...

- Probisvjet
- Kontakt:
Nismo bas na istom. Kod nas mogu igrati igraci svih vjera i naroda, a kod njih ne.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:51Gledam ovaj široki, imamo isti koncept, samo su oni - mi na steroidimaMlad tim, pun vlastitih omladinaca, nekoliko iskusnih igrača, domaći trener...

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
hehe istina, al sad bez zajebancije, osim te stvari, sve ostalo ok...Probisvjet je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:58Nismo bas na istom. Kod nas mogu igrati igraci svih vjera i naroda, a kod njih ne.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:51Gledam ovaj široki, imamo isti koncept, samo su oni - mi na steroidimaMlad tim, pun vlastitih omladinaca, nekoliko iskusnih igrača, domaći trener...
Samo uz to, bolje stoje finansijski...![]()
![]()
Igraju sportski, fer i korektno, trče, bore se, kvalitetna su ekipa, nama u utorak mogli dati barem još onoliko golova...
-
- Kontakt:
12 bodova je 3 utakmice, ima jos puno da se igra pa ce se morati drugi dio sezone svatiti jako ozbiljno takodjer .
Jel sada igramo protiv Sarajeva....
Probati nesto napraviti. Za sebe, za klub za raju onako bez pritiska i grca baciti 90 minuta "fuce "pa sta bude.
Opstanak je blizu i u tom segmentu idemo u pravom smjeru. Sada sto kaze Beduin da vidimo kako stoji klub iznutra pa eto da im i cestitamo. (Dokle cemo sami sebi cestitati opstanak u pm).
Probati nesto napraviti. Za sebe, za klub za raju onako bez pritiska i grca baciti 90 minuta "fuce "pa sta bude.
Opstanak je blizu i u tom segmentu idemo u pravom smjeru. Sada sto kaze Beduin da vidimo kako stoji klub iznutra pa eto da im i cestitamo. (Dokle cemo sami sebi cestitati opstanak u pm).
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Beduin
- Kontakt:
J3bem ti uciteljicu matematikeSviuodbranu je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:1312 bodova je 3 utakmice, ima jos puno da se igra pa ce se morati drugi dio sezone svatiti jako ozbiljno takodjer .
12 bodova su 4 utakmice. Salu na stranu, nije to losa prednost. Al fakat koliko se radujemo opstancima iz sezonu u sezonu to je preraslo u fanatizam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ne znam kad sam nekoj utakmici radovao kao ovoj što slijedi na koševu. Opušteno, rasterećeno odigrati, a finu ekipicu imamo...
Nadam se da nas igrači neće razočarati, i da će biti njihov dan. Ako suđenje bude u redu, ništa nije nemoguće...
Nadam se da nas igrači neće razočarati, i da će biti njihov dan. Ako suđenje bude u redu, ništa nije nemoguće...
Kako je lijepo vidit ekipu bez Kadrica,svaka cast momku nemam nista protiv njega,al neka negdje drugo gradi svoj CV.Dobra tvrda utakmica,teze od ocekivanog smo pobjedili.Idemo na Kosevo nadigravat se opusteno.Opstanak ne bi smio doci u pitanje.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.