Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Glavu gore majstore, odvest ćeš nas na neko veliko takmičenje aBd"Od četvrtka skupljam snage, prvo sebi da priznam pa onda i svima ostalima da nismo uspjeli, a toliko smo željeli.
Imam osjećaj da se taj nesretni poraz nije desio dok ne izgovorim to naglas, ali nažalost, desio se i to na jako bolan način.
Ne idemo na toliko željeni Euro, što mi itekako teško pada, pogotovo jer se igra u Njemačkoj, zemlji u kojoj i sam igram.
Kao pojedinac sam dao sve što sam mogao, kao ekipa također, ali nekada je potrebno i malo sreće, a mi je definitivno već odavno nemamo"
"Tuga i očaj smjenjuju se u mojim mislima jer mi je žao sto nismo usrećili naš narod, što nismo uspjeli izdržati i zajedno slaviti sa navijačima. U cijelom ovom očaju, ipak me tješi jedna stvar - pokazali smo da možemo, da znamo, da želimo i uz podršku navijača, vjerujem da ćemo i uspjeti.
Vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu.
Volim te Bosno i Hercegovino, kako god završilo, jer moja si jedna, jedina".
A Dedic ispod komentarise "kad tad"baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2024, 21:56Glavu gore majstore, odvest ćeš nas na neko veliko takmičenje aBd"Od četvrtka skupljam snage, prvo sebi da priznam pa onda i svima ostalima da nismo uspjeli, a toliko smo željeli.
Imam osjećaj da se taj nesretni poraz nije desio dok ne izgovorim to naglas, ali nažalost, desio se i to na jako bolan način.
Ne idemo na toliko željeni Euro, što mi itekako teško pada, pogotovo jer se igra u Njemačkoj, zemlji u kojoj i sam igram.
Kao pojedinac sam dao sve što sam mogao, kao ekipa također, ali nekada je potrebno i malo sreće, a mi je definitivno već odavno nemamo"
"Tuga i očaj smjenjuju se u mojim mislima jer mi je žao sto nismo usrećili naš narod, što nismo uspjeli izdržati i zajedno slaviti sa navijačima. U cijelom ovom očaju, ipak me tješi jedna stvar - pokazali smo da možemo, da znamo, da želimo i uz podršku navijača, vjerujem da ćemo i uspjeti.
Volim te Bosno i Hercegovino, kako god završilo, jer moja si jedna, jedina".![]()
Dobar momak i vjerujem da mu je stalo, ali jednostavno sa njim kao glavnim napadacem tesko. Pokazao je da nema kvalitet. U 24 nastupa ima jedan pogodak. Bas bas ocajan ucinak.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2024, 21:56Glavu gore majstore, odvest ćeš nas na neko veliko takmičenje aBd"Od četvrtka skupljam snage, prvo sebi da priznam pa onda i svima ostalima da nismo uspjeli, a toliko smo željeli.
Volim te Bosno i Hercegovino, kako god završilo, jer moja si jedna, jedina".![]()
Da bar imam još tri igrača koja "nemaju kvaliteta" ko Demirović, prolazili bi grupe na velikim takmičenjima glat.Imajednabrigada je napisao/la: ↑25 mar 2024, 01:02Vidim poruke podrške ali kako da nas momak odvede na veliko takmičenje kada NEMA KVALITET.
Tako ga struka definira, bio i ostao cvajtas![]()
To je tobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 04:01Da bar imam još tri igrača koja "nemaju kvaliteta" ko Demirović, prolazili bi grupe na velikim takmičenjima glat.Imajednabrigada je napisao/la: ↑25 mar 2024, 01:02Vidim poruke podrške ali kako da nas momak odvede na veliko takmičenje kada NEMA KVALITET.
Tako ga struka definira, bio i ostao cvajtas![]()