FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 09:32

Nema veze.i to ako treba za voljeni klub.a ne mijenjat dresove.obraz nema cijenu. :salut:
Vidis kako znate partizanske pjesme bas mi nesto drago :ljepota:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2018, 09:47

Sariel1987 je napisao/la:Nema veze.i to ako treba za voljeni klub.a ne mijenjat dresove.obraz nema cijenu. :salut:
Zar novi klub nije promjena dresa ? Sto godina tradicije ode u nepovrat, Mentalita Ultra' nema šta.

Inače nije prvi put da Azmir kupi ovu ligu, samo što vam prošli put nije smetalo.

Ima istine u toj pjesmi "idu čete (četnici) partizana".
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 24 maj 2018, 10:01

Sariel1987 je napisao/la:Nema veze.i to ako treba za voljeni klub.a ne mijenjat dresove.obraz nema cijenu. :salut:
Brato ponosan sam na tebe. Ne mogu se zamisliti da podjem navijati za drugi klub. Nebi me neko ni s puskom natjerao a ne da to uradim svojom voljom. Ali ruku na srce masovno se Slobodasi okrecu tom SH :crazy: sta se desava sa Tuzlom ili je isto kao kod nas čaršija lojalna do groba svom klubu a ovi ostali se okrecu kako vjetar puše. Ne dajte tuzlansku Slobodu i ponos Sari pa makar ispali u sestu ligu ili se ugasili. Respect za prave slobodase
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2018, 10:06

Ako se ugasiš prijatelju to ti je game over. Mogu jedino navijači da naprave klub, ti mi iskreno kaži jesu li Slobodaši sposobni za to ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 maj 2018, 10:11

VolimTz je napisao/la:
Zar novi klub nije promjena dresa ? Sto godina tradicije ode u nepovrat, Mentalita Ultra' nema šta.

Inače nije prvi put da Azmir kupi ovu ligu, samo što vam prošli put nije smetalo.

Ima istine u toj pjesmi "idu čete (četnici) partizana".
Tacno, Azmir je dva puta kupio ovu ligu, svaki savjestan gradjanin bi to trebao osuditi.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 24 maj 2018, 10:12

VolimTz je napisao/la:Ako se ugasiš prijatelju to ti je game over. Mogu jedino navijači da naprave klub, ti mi iskreno kaži jesu li Slobodaši sposobni za to ?
Ako se ugasis ugasio si se i nema dalje. Tu se fudbal u tvom srcu zavrsava jer nema mjesta za drugi klub. Govorim ti iz svog ugla mada smo mi juznjaci puno vise fanaticni i zaluđeni svojim klubom i mi smo nesto posebno. Nikad se ne prodati. Ako prodas ponos poseri se na sebe
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2018, 10:16

ASD je napisao/la:
Tacno, Azmir je dva puta kupio ovu ligu, svaki savjestan gradjanin bi to trebao osuditi.
Zaboravili crveni, pilo se i slavilo, a sad je problem.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 maj 2018, 10:19

Mexico je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Ako se ugasiš prijatelju to ti je game over. Mogu jedino navijači da naprave klub, ti mi iskreno kaži jesu li Slobodaši sposobni za to ?
Ako se ugasis ugasio si se i nema dalje. Tu se fudbal u tvom srcu zavrsava jer nema mjesta za drugi klub. Govorim ti iz svog ugla mada smo mi juznjaci puno vise fanaticni i zaluđeni svojim klubom i mi smo nesto posebno. Nikad se ne prodati. Ako prodas ponos poseri se na sebe
PA ŠTO GA PRODADOSTE 23.MAJA 2012 ? MADA ,MISLIM DA JE VAŠ PONOS VJEŠTAČKI ,NAZOR.
SLOGA SE JUČER "DOSTOJNO" OSVETILA ZA ONAJ VAŠ CRNI 23.MAJ 2012.
Ja volim FK Tuzla City

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 maj 2018, 10:24

VolimTz je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Zaboravili crveni, pilo se i slavilo, a sad je problem.
Nikad nije kasno, mogu ispraviti savjest ako na vrijeme osude.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 10:32

Ti si se sloboda72 "prodo" sitno.zbog "lijepog" fudbala i neslaganja sa vodstvom kluba i grada. Tuga brate. I nemoj mislit da te podjebavam .Nego mi ljudski krivo i zao.Ozbiljno.
Nema se sta sloga svetit u nase ime.Vi ste vi mi smo mi.Vi niste mi.Samo Sloboda Tuzla i fukare i dzaba vam sve.

Za pastrmku ha sta da ti kazem .Malo nas je ostalo al smo tu. Pa do kraja do kraja.Al ebena je to japija opstacemo pa makar i u najnizoj ligi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 maj 2018, 10:41

Bas nas Jasmin gasi, covjek jedini preko grada u drzavi odobrio reprogram. Pokusala nas je ugasiti Glogovska varalica, a taj plan je ocito imao pripremljen jos debelo prije nego sto ce da ode. Pokusao frajer da zamjeni klubove u gradu, sada kada nije bas proslo podmicuje igrace.
Lik ima pare ali je nula kao covjek, sa Slogom se malo igra i ostaviti ce je kad tad.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2018, 10:49

Baš kao što je Jasko spasio Ditu.

Nije to stvar ni ni Azmira ni Jasmina, taman da je Jasmin sav sport zavio u crno. Bitno je održavati mržnju prema bošnjaštvu (SDA - nije bošnjaštvo, to je interesna grupa, da ne bi ko pomislio da njih branim).

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 10:54

VolimTz je napisao/la:Baš kao što je Jasko spasio Ditu.

Nije to stvar ni ni Azmira ni Jasmina, taman da je Jasmin sav sport zavio u crno. Bitno je održavati mržnju prema bošnjaštvu (SDA - nije bošnjaštvo, to je interesna grupa, da ne bi ko pomislio da njih branim).
Vama sve ko u begovatu jedan babuka jedna apsolutni gazda :lolno:
Ova sitna podmetanja bosnjaci ofo ono ko i za mentalita ultra grohotom al grohotom :rol:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2018, 11:02

Sariel1987 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Baš kao što je Jasko spasio Ditu.

Vama sve ko u begovatu jedan babuka jedna apsolutni gazda :lolno:
Ova sitna podmetanja bosnjaci ofo ono ko i za mentalita ultra grohotom al grohotom :rol:
Nije vala, normalno se živi u Tuzli. Opušteno, većinski, 72% sunarodnjaka.

Jesi li se grohotom smijao na uspijeh Slobode ove sezone ?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 11:04

Kaze se uspjeh :)
Bar kod nas u Tuzli.Kod vas gore uspijeh ? :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 maj 2018, 11:10

tuzlak1987 je napisao/la:Bas nas Jasmin gasi, covjek jedini preko grada u drzavi odobrio reprogram. Pokusala nas je ugasiti Glogovska varalica, a taj plan je ocito imao pripremljen jos debelo prije nego sto ce da ode. Pokusao frajer da zamjeni klubove u gradu, sada kada nije bas proslo podmicuje igrace.
Lik ima pare ali je nula kao covjek, sa Slogom se malo igra i ostaviti ce je kad tad.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol:... ovako ni Faraon licno ne bi sam o sebi pisao.... ahahahhahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2018, 11:11

Sariel1987 je napisao/la:Kaze se uspjeh :)
Bar kod nas u Tuzli.Kod vas gore uspijeh ? :mrgreen:
Ma ja sam ti neobrazovan skroz prijatelju. :)

Ne znam gdje je to gore.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 11:15

Nema veze ba noubadiz prfekt,:D nego meni smeta kako stalno igrate na tu kartu mi bosnjaci vi komunjare.
Pa brate znate li vi gdje se nalazite? Ovde su ljudi takvi, nisu optereceni nacionalizmom i tim glupostima, opusteno skroz. I naravno da se necu odrec svojih djedova oba partizani bili ,naprotiv ponosim se.Drzava Tuzla tri vjere jedna nacija :kralj:

kod vas gore u siminom hanu... :D a sto se zove simin han fakat?

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2018, 11:21

Sariel1987 je napisao/la:Nema veze ba noubadiz prfekt,:D nego meni smeta kako stalno igrate na tu kartu mi bosnjaci vi komunjare.
Pa brate znate li vi gdje se nalazite? Ovde su ljudi takvi, nisu optereceni nacionalizmom i tim glupostima, opusteno skroz. I naravno da se necu odrec svojih djedova oba partizani bili ,naprotiv ponosim se.Drzava Tuzla tri vjere jedna nacija :kralj:

kod vas gore u siminom hanu... :D a sto se zove simin han fakat?
Rođen i odrastao tu gdje ljudi nisu opterećeni nacionalizmom, kad se lupaju jaja za vaskrs i uskrs to je tolerancija a kad odem na džumu odmah sam džihadista. To je ubleha, priča za malu djecu. Od komentara na iftar po društvenim mrežama mi se povraćalo, dok je advent bio sasvim ok. Ateisti, Katolici i Pravoslavci ?

Nekad su "seljaci" bili u Živinicama i Lukavcu, a sad su na vratima. Kakav je osjećaj biti među najomraženijim u BiH ?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 11:26

joj price e o tom ti pricam koje opterecenje :rol:
ko ti je reko da si dzihadista ba? o cem ti ba? :lol:
iskreno meni je svejedno ha uskrs ha vaskrs ha dzuma, ja sam komunjara :rol: :beba:
ja pricam o antagonizmu na nivou fudbala sloboda iz tuzle i sloga iz simin hana. nesto najnormalnije u svijetu fudbala, stim da vas smatram "izdajnicima" roda svog :mrgreen: legitimno(pricam o fudbalu i navijanju ne rat i politika) :cool:
ako moze ikako spustit pricu na taj nivo..ako ne okej.meni opet dobro :kralj:

p.s nego ne rece mi sto se zove simin han ozbiljno?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.