BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
znaci ipak se ne prenose?
- Goalgetter
- Kontakt:
Prije bih rekao da se prenose. Ali nigdje nije tacno definirano.bvb je napisao/la:znaci ipak se ne prenose?
zezam se ja malo, nemoj zamjerit'Goalgetter je napisao/la:Prije bih rekao da se prenose. Ali nigdje nije tacno definirano.bvb je napisao/la:znaci ipak se ne prenose?

Cijele kvalifikacije se gledaju kao jedna cjelina i nema nikakvog brisanja kartona ili neceg' slicnog.
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
clan 48.03: "Cautions and pending yellow-card suspensions expire on completion of the qualifying competition. They are not carried forward to the final tournament"
Ma prenose se zuti i u baraz,baraz je samo nastavak istog takmicenja,nastavak kvalifikacija za Euro.Po zavrsetku baraza kao i regularnog dijela kvalifikacija zuti kartoni se brisu i ne prenose se na Euro niti u kvalifikacije za SP 2018.
Samo crveni karton,tj.suspenzija za njega se prenosi i na Euro i u kvalifikacije za SP.
Samo crveni karton,tj.suspenzija za njega se prenosi i na Euro i u kvalifikacije za SP.
Je li ti pisalo u postu "glavom" ili sam ja nešto utripovao? Uglavnom, zato sam napisao da je oba dao glavom. Izgleda da sam pogubio konce malo hahahaUnofficialpage je napisao/la:Prvi gol, ovaj golHankMoody je napisao/la:Ja koliko znam Rakitić je BATE-u dao oba gola nogom.Unofficialpage je napisao/la:Najgore bi bilo da bude 1-1, ako već mora biti neriješeno neka bude 0-0. Bilo koji drugi rezultat u kojem nema pobjednika nas tjera da ih moramo napasti u Dublinu.
Ja sam sanjao davno nekad, prije 2-3 sedmice, da je Medo dao gol odmah na početku u prvoh 5 min, gol sličan Raktićevom protiv Batea.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Coleman je desni bek a ostala dvojica iz Evertona su vezni.Uglavnom, solidni igrači. Imaju bolje bekove od nas.zgembo89 je napisao/la:Iz Evertona cak tri igraca veznog reda su Irski Coleman Mkgidi i Mkarti od ostalih igrača koji su na cijeni lijevi bek Norvica Brady uz već pomenutog Longa..
Zadnje 4 utakmice Poljska poraz 2:1 i nerijeseno 1:1 Skotska 1:1 pobjeda protiv NJemacke 1:0 te Gruzije 1:0 znaci nit daju nit primaju..
''Neka me mrze samo da me se boje''
Kad se sjetim onda baraža sa Portugalom za vrijeme Ćire Blaževića tamo izgubili 1:0 u gostima u 89 ili 90 pogodili prečku Dzeko glavom i Ibisevic stativu tad smo igrali i sa Muslimovicem u napadu pred kraj,a Pjanic usao u drugom pouvremenu tad je bio u Lyonu u svim ostalim utakmicama je bila propast i fijasko kao i onda sa Susicem..Treca sreca vidjet cemo ali ono sto je sad problem je nasa slaba igra mi smo igrali sa Francuskom bare bare u Parizu pred baraz,a sada pred baraž jedva Kipar pobijedili..
Ima i Gibson u Evertonu.cipiripi je napisao/la:Coleman je desni bek a ostala dvojica iz Evertona su vezni.Uglavnom, solidni igrači. Imaju bolje bekove od nas.zgembo89 je napisao/la:Iz Evertona cak tri igraca veznog reda su Irski Coleman Mkgidi i Mkarti od ostalih igrača koji su na cijeni lijevi bek Norvica Brady uz već pomenutog Longa..
Zadnje 4 utakmice Poljska poraz 2:1 i nerijeseno 1:1 Skotska 1:1 pobjeda protiv NJemacke 1:0 te Gruzije 1:0 znaci nit daju nit primaju..

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Raaajaaa...
SIITNOO
002
SIITNOO
002

Meša, samo nemoj ziheraški fudbal, prezirem takav stil igre
Wales sam nekako odgledao, na jedno oko, ako protiv Irske isto izađemo ..
Wales sam nekako odgledao, na jedno oko, ako protiv Irske isto izađemo ..
-
- Kontakt:
jabuka je napisao/la:Begovic, Mujdza, Spahic, Zukanovic, Kolasinac, Hadzic, Medunjanin, Pjanic, Lulic, Visca, Dzeko.
2-0 Pjanic Dzeko. Hvala lijepo.
Buric, Sunjic
3-1 Dzeko, Medunjanin, Lulic
Još 60 sati

Mnogo zeznut datum. Prvo što je petak 13. a drugo što je moj rođendan, između ostalih i Njegošev

Mnogo zeznut datum. Prvo što je petak 13. a drugo što je moj rođendan, između ostalih i Njegošev

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
sve najbolje za rodjendan prijatelju.....za svaki slucaj, ako nebi bio tu vec unaprijed da cestitamVirtu4l je napisao/la:Još 60 sati![]()

Evo krunisanog ovna sa Han Pijeska, opravio agregat do prvog snijega.DeepPurple je napisao/la: Za razliku od tebe ne farba se.
Ne samo da se kikser farba nego i krijeste pravi da se ulize navijacima. Nadam se da nece dodavati lopte Ircima kao onomad Nigerijcima i da nam ovaj put nece ukrasti EP zbog svoje sebicnosti i egoizma.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jedva cekam utakmicu, uzimamo ih lagano 

Još malo, krenuti opreznije i ne srljati... nema veze datum ništa...
Kad bi ih načeli u prvom do kraj bi im još koji uvalili.
Kad bi ih načeli u prvom do kraj bi im još koji uvalili.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad si totalno pogubio konce, nije dao oba glavom nego nogom, u prošlom postu si pravilno napisao.HankMoody je napisao/la:Je li ti pisalo u postu "glavom" ili sam ja nešto utripovao? Uglavnom, zato sam napisao da je oba dao glavom. Izgleda da sam pogubio konce malo hahaha

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Stvarno ne pamtim kad su nasi igraci bili zdraviji i u boljoj formi dosli na okupljanje.. Jaci smo u odnosu na prethodne utakmice za Kolasinca i Dzeku,igramo pred domacom publikom protiv ekipe koja ima velikih problema,sto sa povredama sto sa suspendovanim igracima,pogotovo u prvoj utakmici..tu vidim nasu sansu definitivno!
Samo hrabro i pozrtvovano,pa sta bude...
Samo hrabro i pozrtvovano,pa sta bude...
aBd bit će 2 razloga da se olešišVirtu4l je napisao/la:Još 60 sati![]()

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 23 gosta.