Muk nakon utakmice nikad neću zaboraviti, jbt, 40 hiljada ljudi izlazi sa stadiona niko ne progovara, samo čuješ poneku psovku... uf, trebalo je to doživjeti...ramiral je napisao/la:Nisam tada čitavu noć zaspao, onaj muk kad nam ga Jorgensen smjesti je bio takav da je momentalno prošao kroz kosti meni a vjerujem i svima koji su tada bili na stadionu...
Ali gol....
ufff bio sam mnogo tekmi na Koševu ali taj gol sam jedini put osjetio i pomislio da će se srušiti stadion![]()
![]()
I na kraju kad je Barber odsvirao kraj cijeli stadion je pljeskao![]()
Tada pomoćnik Galvaš je kasnije u jednom društvu pričao kako su prije same tekme igrači bili skamenjeni i da se on ustvari prepao Barbinog izraza lica kad se vratio u svlačionicu sa zagrijavanja rekavši mu da nikad nije osjetio takvu atmosferu, napaljenu do maksimuma.
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa nije Dzeko Jusuf a ni Mirza,bit ce vremena da se upozna Rim
Optimista sam veceras,ako cemo prognozirati junake onda tipujem na Salihovic/Ibisevic

Optimista sam veceras,ako cemo prognozirati junake onda tipujem na Salihovic/Ibisevic

nadam se da mesa nece olako gledati na ovaj susret, kao vecina ovdje sa foruma da nam nebi pao hladan tusch 

Visca bi mogao biti igrac koji ce rijesiti utakmicu veceras.
Ona bi trebala biti zatvorena u defanzivi i njegova brzina bi mogla biti jako vazna. Jedina vjerovatna izmjena Edin i Vranjes(Bicakcic).
Ona bi trebala biti zatvorena u defanzivi i njegova brzina bi mogla biti jako vazna. Jedina vjerovatna izmjena Edin i Vranjes(Bicakcic).
- Burberry46
- Kontakt:
Vedo po ko zna koji put rijesava utakmicu!

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Nadam se, jest lik dosadan u pm. Zapitam se jel on neko dijete od 8-9 godina ili je psihički poremećen, i on i onaj gabor. Iskreno se nadam za njih da je ovo prvo u pitanju.Elegant je napisao/la:Gringo mogao bi ti utakmicu gledati u Banovićima!
Pitaju me kolege hoćemo li pobjediti i ja ono frajerski, naravno kad ovaj hoće 800€ da uplati :s i uplatio bi da nekim slučajem nema naše tekme na bwin. Sad hoće direktno kladionicu da ide da bi uplatio pa ćemo vidjeti koliko će baciti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Samo cekati nasu sansu bez srljanja, oni moraju napasti i otvoriti se. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- akisarajevo92
- Kontakt:
da Face radi ovu utakmicu, sveukupno bi atmosfera bila bolja u gradu 

Don't believe the hype.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Za zagrijavanje...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nemoj bgt. da Marjan prenosi, ne interesuje me historija Kipra, niti da li golmanov otac vozi Audi, gdje radi, sta je strina od desnog-veznog radila u mladosti. Jos kad krene sa nadimcima.akisarajevo92 je napisao/la:da Face radi ovu utakmicu, sveukupno bi atmosfera bila bolja u gradu
Ne vidim jedan razlog sto bi atmosfera bila bolja u gradu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Skoro ista situacija na Bilinom poslije Slovacke. Nije bas sok kao 2003., ali dovoljan da nikome nije bilo dobroVirtu4l je napisao/la:Muk nakon utakmice nikad neću zaboraviti, jbt, 40 hiljada ljudi izlazi sa stadiona niko ne progovara, samo čuješ poneku psovku... uf, trebalo je to doživjeti...ramiral je napisao/la:Nisam tada čitavu noć zaspao, onaj muk kad nam ga Jorgensen smjesti je bio takav da je momentalno prošao kroz kosti meni a vjerujem i svima koji su tada bili na stadionu...
Ali gol....
ufff bio sam mnogo tekmi na Koševu ali taj gol sam jedini put osjetio i pomislio da će se srušiti stadion![]()
![]()
I na kraju kad je Barber odsvirao kraj cijeli stadion je pljeskao![]()
Tada pomoćnik Galvaš je kasnije u jednom društvu pričao kako su prije same tekme igrači bili skamenjeni i da se on ustvari prepao Barbinog izraza lica kad se vratio u svlačionicu sa zagrijavanja rekavši mu da nikad nije osjetio takvu atmosferu, napaljenu do maksimuma.

- Nerminovic
- Kontakt:
Ima naših, bice ludo!!!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Koliko je nasih tamo??
A nama baraz je, a nama baraz je!!!
A nama baraz je, a nama baraz je!!!
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakvi god da su, bolje su znali docarati atmosferu pre, tokom i poslije utakmiceElegant je napisao/la:Nemoj bgt. da Marjan prenosi, ne interesuje me historija Kipra, niti da li golmanov otac vozi Audi, gdje radi, sta je strina od desnog-veznog radila u mladosti. Jos kad krene sa nadimcima.akisarajevo92 je napisao/la:da Face radi ovu utakmicu, sveukupno bi atmosfera bila bolja u gradu
Ne vidim jedan razlog sto bi atmosfera bila bolja u gradu.
bolje od skičanja Spahe i depresivnog strucnjaka Nermina Šabica
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 13 okt 2015, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Nerminovic
- Kontakt:
Ima nas masala, koliko ne znam ali dobra ekipa sigurno jest
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Tracy3McGrady je napisao/la:Nadam se, jest lik dosadan u pm. Zapitam se jel on neko dijete od 8-9 godina ili je psihički poremećen, i on i onaj gabor. Iskreno se nadam za njih da je ovo prvo u pitanju.Elegant je napisao/la:Gringo mogao bi ti utakmicu gledati u Banovićima!
Pitaju me kolege hoćemo li pobjediti i ja ono frajerski, naravno kad ovaj hoće 800€ da uplati :s i uplatio bi da nekim slučajem nema naše tekme na bwin. Sad hoće direktno kladionicu da ide da bi uplatio pa ćemo vidjeti koliko će baciti.
sto sam dosadan prijatelju? ne kontam? svako ima pravo za svoje misljenje, zasto je forum tu, da se diskutuje i tkd.
Ako bude kakav dobar stream od Sky Sports bacite ode
Stari prepustices se ti Sukinim carima.Frankie je napisao/la:Ako bude kakav dobar stream od Sky Sports bacite ode

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
komentar sa kliksa 
"Sad tek shvaćam Papetovu taktiku za ove kvalifikacije. To što danas igramo protiv Kipra za prolaz u baraž je dio njegove velike vizije.
Zato je namjerno izgubio od Kipra da bi Kipar onda imao šanse i uzeo Izrael.
I zato je izgubio od Izraela da bi se oni nafurali da su najbolji i izgubili od Kipra kod kuće.
Plan mu je bio da ide u baraž, jer onda idu dodatne premije za prolaz, narod uživa, svima dobro...
Stvarno dalekovidan čovjek..."

"Sad tek shvaćam Papetovu taktiku za ove kvalifikacije. To što danas igramo protiv Kipra za prolaz u baraž je dio njegove velike vizije.
Zato je namjerno izgubio od Kipra da bi Kipar onda imao šanse i uzeo Izrael.
I zato je izgubio od Izraela da bi se oni nafurali da su najbolji i izgubili od Kipra kod kuće.
Plan mu je bio da ide u baraž, jer onda idu dodatne premije za prolaz, narod uživa, svima dobro...
Stvarno dalekovidan čovjek..."
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kakva je atmosfera medju Kipranima? Cujem kazu da nas uzimaju po drugi put.Nerminovic je napisao/la:Ima nas masala, koliko ne znam ali dobra ekipa sigurno jest

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!