Postavi licnuAntikloc je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:59
Ja sam iz Sarajeva ,sa Mejtasa. Mi vas nize od Marin Dvora za Sarajlije ne smatramo. Ali to vam se moze oprostiti i seljaci su ljudi ali ovo psovanje kcerki ,je dno dna,pokazuje kakav si necovjek. Nadam se da ce te prijaviti a i ja cu pokusati da nadjem post i posaljem prijavu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
The Art
The Artist
Nemoj lagati, kakav čist gol. Za šta ti služe oči, daj ih otvori, pogledaj, ako si ćorav kupi naočale, uspori snimak, stavi najmanju brzinu, uradi nešto. A sve i da je čist gol, poraz je 2:0, a ne 3:0. Kakva logika **** te!
4!
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 07 dec 2025, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Preskočio si mi post gdje Alihodžiću isto želim, popravi molim te.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kako je nesuđeni treći golman reprezentacije primio 13 golova u zadnjih 5 utakmica. Za koga su oni lobirali i optuživali Sergeja Barbareza
Kako su mahniti 
Banuj ovog Orvela, smeće raspalo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zeljk4n
Ne brini se ti pasa moj, ja sam u svom zivotu osigiran fino i ne fali mi nista. Ako se meni prijeti i pise svasta, prijeti banovima kad jednom.napisem.nesto.na temu fks, imam pravo ispoljiti svoju "bolest" nad drugim bolesnikom.Zutti je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:00Yebo te tema, forum i derbi. Zayebancije na sve strane, zato se valjda i loguje na ovaj forum, nekad se "zakuha", nekad se i opsuje, al ti pokazuješ ozbiljne psihičke poremećaje. Psihički poremećaj, i to ne za neke ustanove već za eutanaziju. Samo se nadam da nikad dijete nećeš imati, naročito žensko. Tužno je da bilo ko odrasta u tvojoj okolini.
Da se operem, naravno da ne zelim nikome nista lose al ako postoji zajednicka tema.plbih.nek.prca tu gdje i ja prcam.a ne na temi fkz i kraj price.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit će riješeno uskoro, nek uživa na forumu dok admin ne pročtia poruku
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakav bolesnik ybt sve 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Procitaj opet
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Nista jace na fb od ovih koji psuju adzemu sestru
Do sljedećeg puta uhljupi
Do sljedećeg puta uhljupi
Zadnja izmjena: KarloIvandic, dana/u 07 dec 2025, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Osiguran finansijski, malouman psihički. Kancer foruma.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Combattente87
- Kontakt:
Dino na **** zino...koga uopšte zanima ko je jednom narkomanu relevantan a ko ne!?NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:46To ti je tako igras dobro i zakinute dvije utakmice za 6 bodova koje u startu naprave veliku razliku
Padne moral, zelja, volja i kvalitet postaje neprimjetan
Pritisak, nervoza rastu i svaku utakmicu postaje sve teze i teze
Dok su druge strane vi koji i ikad ne igrate dobro, kad vas ne ide, vas pogura vas sudija i sljedecu utakmicu nemate pritisak
Lako mi je za vas…
Za mene vi niste relevatni uopste i zrinjski daleko vise zasluzuje da bude prvi nego vi
Prvi ste i posjeta vam u rangu zeljinog treninga, to sve govori sta vecina banjalucana misli o trenutnom stanju, a prije je bio pun stadion i treci kad ste bili
Vi niste uopšte relevantan klub ni u kojem smislu ima preko 10 godina
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pošto su nekretnine dobar pokazatelj nečije imučnosti možda nebi loše bilo da nam uslikaš koji ZK izvadak kako bi ti povjerovali u materijalno stanje i gradsku lokaciju. Ja mislim da lažešOrvel je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:04Ne brini se ti pasa moj, ja sam u svom zivotu osigiran fino i ne fali mi nista. Ako se meni prijeti i pise svasta, prijeti banovima kad jednom.napisem.nesto.na temu fks, imam pravo ispoljiti svoju "bolest" nad drugim bolesnikom.
Da se operem, naravno da ne zelim nikome nista lose al ako postoji zajednicka tema.plbih.nek.prca tu gdje i ja prcam.a ne na temi fkz i kraj price.
Divota
Jel to traze ban za Orvela, a ovo preskacu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
VAR upravo potvrdio autogolvisokohz je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:51Brena je Brena al 4 je 4...pssssKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:47Koja od ove dvije parole je veci autogol, prva ili druga?
Trenutno korisnika/ca: aimar21, Jet2Holiday i 18 gostiju.