FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 18 maj 2017, 00:48

Sabinho je napisao/la:"'Organizacija utakmice u skladu sa Propozicijama BH Telecom Premijer lige BiH. Domaćin osigurao sve uvjete za sigurno odigravanje utakmice. Teren vidno obilježen i pripremljen za igru. Radni sastanak održan na vrijeme uz prisutnost svih službenih osoba i službi. Ovjerene spiskovi igrača (naglašeni igrači do 21.g. i stranci), sportske legitimacije i licence službenih osoba, dostavljene na vrijeme. Pregledom isti nije bilo primjedbi. Prije početka utakmice izvršena identifikacija igrača i nije bilo primjedbi. Incidenata nije bilo. Utakmici ispred N/F BiH. prisutna osoba za sigurnost gosp. Pušić Željko iz Mostara. Utakmica počela u zakazano vrijeme, uz minut šutnje za nastradale osobe u zrakoplovnoj nesreći u Mostaru. Utakmicu prenosila TV Arena. Doček gostiju i službenih osoba veoma korektan i prijateljski".

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nista tomson, nista zvizdanje himni, nista gađanje nasih igraca, da ne spominjem neke zastave zakacene :tokralju: :tokralju:
ne bi me iznenadilo da ih i ne kazne
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 18 maj 2017, 00:53

Nema potrebe ici u sirinu:
1. Ispali iz utrke za 1.mjesto
2. Ostali bez Kupa
Druga godina zaredom. Koliko je Sarajevo od pocetka ove sezone izdvojilo za Saida?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 maj 2017, 00:53

Postat cemo jaka ekipa onda kad nam kljucna pojacanja budu spremni igraci sa reputacijom. Dakle, ne smiju se ponoviti Cezar, Ikande, Alispahic, Emerson, Balic, Cetkovic, Stepanov, Said i slicni. Mi fakticki jos od Leonovoq dolaska fulamo sa dolaskom skupih iqraca, zato i jesmo pali ovoliko. Od nabrojanih, petorica su veznjaci, da smo u prosloj i ovoj sezoni po jednoq poqodili tipa Ikande i Said sve bi druqacije bilo. Zato, iduci prelazni rok bolje ne dovoditi nikoqa neqo ovako na vrat na nos "imena" pa da nam stoperi (proslu sezonu) i bekovi (ovu) nose iqru.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 maj 2017, 00:54

Samo ću se nasmijat konstataciji da su penali lutrija. Glatko nabijem na qrac osobu koja je prva to izjavila i indoktrinirala 95% ljudi na svijetu u i oko fudbala.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 00:55

Evolve je napisao/la:Sve cestitke na prikazanoj igri, da ste osvojili nebi bilo nezasluzeno.

Sretno u derbiju u subotu.
Hvala lutko, uzivaj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 00:57

Sabinho je napisao/la:Postat cemo jaka ekipa onda kad nam kljucna pojacanja budu spremni igraci sa reputacijom. Dakle, ne smiju se ponoviti Cezar, Ikande, Alispahic, Emerson, Balic, Cetkovic, Stepanov, Said i slicni. Mi fakticki jos od Leonovoq dolaska fulamo sa dolaskom skupih iqraca, zato i jesmo pali ovoliko. Od nabrojanih, petorica su veznjaci, da smo u prosloj i ovoj sezoni po jednoq poqodili tipa Ikande i Said sve bi druqacije bilo. Zato, iduci prelazni rok bolje ne dovoditi nikoqa neqo ovako na vrat na nos "imena" pa da nam stoperi (proslu sezonu) i bekovi (ovu) nose iqru.
Brate imam neku wireless tastaturu stoji mi u ladici, nikad je nisam koristio, ako je želiš, samo da ne čitam to "q" umjesto "g" i onda se uhvatim kako i ja to mahnialno pišem, cijelu noć prepravljam sopstvene komentare. :D
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 maj 2017, 00:57

@PB pa mogli smo to tražiti kada smo saznali da igramo finale i savez bi to vjerovatno prihvatio bez da ikoga pita,ali ko će o tome razmišljati jbg a

VVVBK

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 00:57

High je napisao/la:Gdje je nestao predvodnik pljuvača, @joker90?
Evo nas na aparatima i cekamo Edina da ga golog skinemo

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 maj 2017, 00:57

e
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 13 jun 2018, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 maj 2017, 01:00

Da je zaspati :facepalm: :facepalm:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 01:01

nukleusmember je napisao/la:@PB pa mogli smo to tražiti kada smo saznali da igramo finale i savez bi to vjerovatno prihvatio bez da ikoga pita,ali ko će o tome razmišljati jbg a

VVVBK
Prije mislim mjesec-dva je usvojeno da se zadnja dva kola igraju ovom formatu, čak i tad da smo tražili (a tad su bili i Mladost i Željezničar i u igri za finale) ne bi pristali, jer je telecom tako tražio zbog prenosa... Znam ja šta ti pričaš, ali nema od tog odmora ništa. Na kraju krajeva da smo ispali u polufinalu ko bi o tome i razmišljao, da je Željezničar u finalu a mi ispali u polufinalu, ovo bi na odgovaralo...
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 maj 2017, 01:02

uNbx je napisao/la:Samo ću se nasmijat konstataciji da su penali lutrija. Glatko nabijem na qrac osobu koja je prva to izjavila i indoktrinirala 95% ljudi na svijetu u i oko fudbala.
Ma kakva lutrija, il' znaš pucat, il' ne znaš. Sjeća li se neko svih naših penala ove sezone? Ja ako se ne varam, realizovali smo protiv Krupe (Sarić), Kozare (debeli), Lištice (Amer) i Krupe drugi put (Ahmet). Promašili protiv Mladosti, Zrinjskog, dva večeras. Je l' bilo još? I da nije, polovičan učinak iz penala je preloš. Normalne ekipe imaju taj procenat oko 80-90%.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 maj 2017, 01:02

PitarBordo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Postat cemo jaka ekipa onda kad nam kljucna pojacanja budu spremni igraci sa reputacijom. Dakle, ne smiju se ponoviti Cezar, Ikande, Alispahic, Emerson, Balic, Cetkovic, Stepanov, Said i slicni. Mi fakticki jos od Leonovoq dolaska fulamo sa dolaskom skupih iqraca, zato i jesmo pali ovoliko. Od nabrojanih, petorica su veznjaci, da smo u prosloj i ovoj sezoni po jednoq poqodili tipa Ikande i Said sve bi druqacije bilo. Zato, iduci prelazni rok bolje ne dovoditi nikoqa neqo ovako na vrat na nos "imena" pa da nam stoperi (proslu sezonu) i bekovi (ovu) nose iqru.
Brate imam neku wireless tastaturu stoji mi u ladici, nikad je nisam koristio, ako je želiš, samo da ne čitam to "q" umjesto "g" i onda se uhvatim kako i ja to mahnialno pišem, cijelu noć prepravljam sopstvene komentare. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 maj 2017, 01:05

nukleusmember je napisao/la:@PB pa mogli smo to tražiti kada smo saznali da igramo finale i savez bi to vjerovatno prihvatio bez da ikoga pita,ali ko će o tome razmišljati jbg a

VVVBK
Prije mislim mjesec-dva je usvojeno da se zadnja dva kola igraju ovom formatu, čak i tad da smo tražili (a tad su bili i Mladost i Željezničar i u igri za finale) ne bi pristali, jer je telecom tako tražio zbog prenosa... Znam ja šta ti pričaš, ali nema od tog odmora ništa. Na kraju krajeva da smo ispali u polufinalu ko bi o tome i razmišljao, da je Željezničar u finalu a mi ispali u polufinalu, ovo bi na odgovaralo...

ma ponjamke im se svima u stau,i mojoj tv i arenama i bh telecomu i savezu i klubovima a i nama

VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 18 maj 2017, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 maj 2017, 01:06

nukleusmember je napisao/la:

VVVBK

na ponjamke im se svima u stau,i mojoj tv i arenama i bh telecomu i savezu i klubovima a i nama

VVVBK
Ma tako je brat moiiii :bow: :bow: :bow:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 01:07

Sabinho, sta sad da im radimo, eto ti reci, ti si smiren

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 maj 2017, 01:07

Je l istina da je Saidova dnevnica 600KM?
A satnica 25KM još jadnik radi 24 sata na dan.

**** mater ja radim po 2.5KM 10 sati.

**** NAM LEVSKI SVE

Nadam se da će nas ovaj kup opametiti i pametnije da ćemo raditi u buduće. Nisam se ovako poniženo osjećao od Nigerije.

Said navijače Sarajeva vidi, kao Khalifu, Black, Texas, Griffith...

Nemoj u oko mame ti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 01:09

Bi l' mi vjerov'o kad bi ti rekao da je Liivak u vrhu sto se tice plate :mrgreen:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 01:10

Što manje igraš, više zarađuješ - logika u nas.
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 maj 2017, 01:12

MortemHz je napisao/la:Sabinho, sta sad da im radimo, eto ti reci, ti si smiren
E ne znam brate moj fakat, moram nekako ostati smiren imam sutra vaznoq posla u laboratoriji ne smijem usrati. :bale: :bale: Qlavu qore svi, oporavicemo se i nadam se da krecu neka bolja vremena za nas Pitare.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NeSamSafetee, sekac i 23 gosta.