Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šteta što ne ohladišmo ove škutore. Viktorije igrali čitavo drugo poluvrijeme. Nema veze bod dobar kod naloženih kunda
Isto tako dok smo mi igrali vas nije bilojurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:26Bukvalno svaka ekipa kako vrijeme prolazi bolje izgleda osim jedne.
Usostalom Zeljo je jedini pobjedio po jednom sarajevo, zrinjski, borac, velez
Dok ste vi npr bod osvojili protiv zrinjskog
Vratice se Zeljo kad tad
Uostalom imamo utakmicu manje i ako pobjedimo imao isto bodova
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 dec 2025, 17:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Peljto im je valjo ko niko.
Spasio ih je 5ice...nadam se da ce bit kaznjen, njegovo je da nadkonadi izgubljeno. Nije on humantarna organizacija da zali.
Spasio ih je 5ice...nadam se da ce bit kaznjen, njegovo je da nadkonadi izgubljeno. Nije on humantarna organizacija da zali.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- tutankamon1905
- Kontakt:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da, Liverpool. Uništavanje sada, uništavanje prošle sezone, trebali ste u tri utakmice primiti brat bratu 10 golova i da sve budu porazi naravno. Izvukli ste se još gomilu puta prethodnih sezona. Imaš primjera koliko hoćeš.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:53Prva akcija kakva takva vidjena oko 65-70min
Cestitam Liverpool, cestitke i na polupraznom Istoku, a Sjever vise praznih stolica bilo![]()
Unistili ste derbi , sljedeci put nemojte 48h prije objaviti da smo dobili 1500 po cijeni od 20km, nek to bude 24h prije , al ako je moguce za 75% da dignete cijene karti, nemojte bas na 100% ici
Majq li vam kroz majq
Pišeš oko posjete nakon ovakvog rasturanja. Jesi li ovo napisao sa suzama u očima? Hajde priznaj.
Psuj, psuj, izbaci iz sebe, lakše će ti biti.
He he he...tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:33Jel moguca ova posjeta? Znam da nisam bas najkompetentniji da pricam o posjeti, al ovo je tuga
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Ovo je sve što trebate da znate o njima. Zato je ona parola o papcima.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Koji qrac? Jesil ovo zivotati ko provokaciju shvatio?
Ok, nismo previše zadovoljni s obzirom na kvalitetu timova, tri boda su bila realna po formi i svemu viđenom, ali zadovoljićemo se, jedva, i bodom.
Aj Borac sad! Sa srećom!
Aj Borac sad! Sa srećom!
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 07 dec 2025, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
I tvojoj maloj isto ako krenes pisati na nasoj temi sto je meni licno zabranjeno pisati po drugim temama a vama nije po nasoj?
Ne, apsolutno nisam, nego iskreno, nemam odgovor na to. Da, jbg, moguće je.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:36Koji qrac? Jesil ovo zivotati ko provokaciju shvatio?AvantiBL je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:35He he he...tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:33
Jel moguca ova posjeta? Znam da nisam bas najkompetentniji da pricam o posjeti, al ovo je tuga
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Malo mu je teško večeras, ne treba mu uzeti za zlo. Sutra će stići i dodatnih 300 ulaznica, tek nam sad stigo dopis iz saveza.
Ma u BL niko ne mari za sportom, njima je politika sve i sta dodik kaze. Titulu ce svakako uzeti, i napunice stadion na proljece kad budu prosljavljali titulu.
Sto bi bezveze isli po losem vremenu na stadion kad znaju da ove godine dizu trofej.
Sto bi bezveze isli po losem vremenu na stadion kad znaju da ove godine dizu trofej.
2096NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:32Isto tako dok smo mi igrali vas nije bilojurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:26Bukvalno svaka ekipa kako vrijeme prolazi bolje izgleda osim jedne.
Usostalom Zeljo je jedini pobjedio po jednom sarajevo, zrinjski, borac, velez
Dok ste vi npr bod osvojili protiv zrinjskog
Vratice se Zeljo kad tad
Uostalom imamo utakmicu manje i ako pobjedimo imao isto bodova
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma nije ba kar.ina bilo,nema ni 5k,tisina.Komentari ljudi iz drugi gradova koji pritom nikada nisu krocili na Kosevo i ne znaju kako funkcionise taj stadionkolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:45Čestitke navijačima i simpatizerima FKS na izuzetnoj utakmici i zasluženoj uvjerljivoj pobjedi.
Bio na Zapadu(lijevo od VIPa). Super atmosfera, naravno prozivke sve u normali jer je derbi. Da sam neutralan rekao bi da sam uživao, ali ovako cigaru na cigaru ispalih jer je naša ekipa(čitaj Adžem) postavljena tako bila da su hladno mogli 5-6 komada dobiti u mreži. Igru još ne bi komentarisao, ali pošto sam savršeno vidio situaciju kod crvenog, ono je cyganski od Adžema. Brukaš klub, budi gospodin kao trener a ne(Švrakindolac- kad ovo kažem mislim da onu furku da se uvlači, udarac i sl).
Kapa do poda momcima Sarajeva jer su odigrali izuzetno, a mi..... ostalo je samo ime...
Tebi hvala,jedan od realniji forumasa.Kao i ostalim zeljovcima,mislim da ste nam se nakon svega duzni zahvaliti sto smo vam uskratili da ovo gledate.Adem opravdao cijenu karata
Nije mi nikako jasno to da ne mozete podnijeti poraz i cim povedemo na derbiju ide neki papanluk i ciganisanje.Drago mi je sto nasi nisu nasjeli i odma poletili u tunel
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Debakl na Koševu ne opraštaju - Manijaci sačekali igrače Željezničara, reagovala policija! 
Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, Zaboljesutra i 33 gosta.