FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 17 maj 2017, 23:59

skoroalen je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Čestitam na dresu i šalu, javi u PP ime i adresu!
Brate, može molba? Da sačekamo kraj sezone, u borbi sam i za onu "ligašku" nagradu, pa ako ubodemo 4 boda do kraja što je dosta realno, nema smisla da uzimam obje nagrade. Ako ispušim ligašku, javim ti se za ovu Kup nagradu. Ako nije problem. I hvala na čestitkama. :thumbup:

Lol, pa ti ćeš da pokupiš sve dresove i šalove i sezonske. :lol:
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 maj 2017, 00:00

PitarBordo je napisao/la:Danas mi je najjače što smo nakon gola čuvali se za penale i onda potrošili izmjene u 90. minuti da uvedemo izvođače istih... Je l' samo meni to šega Nadrealisti :lol:
Moje mišljenje je da smo trebali napasti zadnjih 15 minuta SVI U NAPAD pa šta bude, pod cijenu da primimo gol, al bolje i da tako kup izgubimo neg na ovaj nacin...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 maj 2017, 00:00

uefa mijenja pravila izbbođenja penala jer ona ko DRUGI izvvodi ima veci pritisak i u oko 65% slucajeva dobija utakmicu ko prvi izvodi penal.

NAS KAPITEN EM STO JE IZABRAO DA SUTIRAMO POENALE PREMA NJIHOVOJ TRIBINI NAVIJACKOJ (ima strana gdje nema navijaca) EM JE IZABRAO DA ONI PRVI SUTRAJU .... haj ti jaro moj u tursku ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 maj 2017, 00:01

Chlan je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ljudi, pare se moraju izvalit' da bismo dobili kvalitetna imena, kako u stručnom štabu tako i u ekipi. Prvi korak mora bit' tjeranje Faruka, jer niko ozbiljan neće doći ni na razgovor s njim. Dovest tu jakog čovjeka, platit ga, ako smo debelog masno plaćali godinu dana, možemo i sportskog direktora. Onda dovest trenera, al' znači čovjeka za kojeg znaš ko je i šta je. Iz ove lige samo Husref dolazi u obzir. Trenersko ime tipa Robert Prosinečki, Meho Kodro, Aleksandar Stanojević... Onda dovodit pojačanja u saradnji sa sportskim direktorom, i pustit čovjeka da radi. Al' sve to KOŠTA, a i mi smo dosta grohnuli s reputacijom, malo jakih trenera će uzet klub nakon ovakve sezone. Ovdje se jedino može od nule krenut, halalit još dvije sezone al' uspostavit sistem u klubu. Al' o tom je svakako sve rečeno x puta.
Drug, sve se slažem sa tobom, ali od toga nema ništa. Možda da dovedeš Husrefa, mada ni on nije neko rješenje. NK Rijeka je za 3 godine uvalila 50 milion eura i tu su gdje su sad. Doveli novog sportskog direktora, novog trenera sa vizijom, novog direktora njihove akademije, sve to poredali i došlo je njihovih 5 minuta. Trebamo biti realni, mi smo mali klub čak i za prostore bivše Juge. Niko nikada na ovim prostorima neće se ni približiti toj Rijeci, a da ne pričam o Dinamu. Nemamo cilj, nemamo kadrove i tu je kraj sve priče. Žalosno je ali je tako...
Ma znam, još kod nas na silu sve ide. Svi mi ovdje smo dobro oplakali Mehu Kodru. Jer taj čovjek je imao viziju, ideju, razvijao sistem... Ko zna gdje bi klub bio sad da smo imali strpljenja. Zato sad ubija lovu u Švici, ostvaruje rezultate, a ti se Muzafere kupaj. Najjače će mi bit kad nas neki Starčević uzme. Il' dovedemo neku ublehu koja je u karijeri u19 tim Voždovca trenirala.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 00:02

Zagor je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Danas mi je najjače što smo nakon gola čuvali se za penale i onda potrošili izmjene u 90. minuti da uvedemo izvođače istih... Je l' samo meni to šega Nadrealisti :lol:
Moje mišljenje je da smo trebali napasti zadnjih 15 minuta SVI U NAPAD pa šta bude, pod cijenu da primimo gol, al bolje i da tako kup izgubimo neg na ovaj nacin...
Ma igralo se da se ode na penale i onda i ako izgubiš mož da kažeš "penali su lutrija," što su odmah i rekli, a onda to određeni navijači podebljali. Bolje izgubiti na "lutriju" nego primiti gol u regulranom. Sve alibi persone.
Samo Saraj'vo.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 18 maj 2017, 00:03

Suki46 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Sve cestitke na prikazanoj igri, da ste osvojili nebi bilo nezasluzeno.

Sretno u derbiju u subotu.
Teske muke moram reci da je sreca bila na vasoj strani veceras , ali penali su to sta cemo , cestitam tebi prvenstveno jer vjerujem da nisi od onih sto je na pocetku zvizdao himni , psovao tokom utakmice nego pratio svoj klub . Cestitke tebi , a drugi je nisu zasluzili :thumbup:
Neki mogu volit ili nevolit, al zvizdat nisam niti cu ikada ikome... Iskreno zao mi zbog toga, i nevolim takve stvari...
Vi ste se odlicno pokazali veceras, mi totalno izgubljeni, sva sreca za nas nije bilo produzetaka nego penali.

Kako je ono Crnkic promasio zivota mi neznam...
NK Široki Brijeg

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 maj 2017, 00:03

@PitarBordo Pa zato bih da sačekam kraj, da ne uzimam sve, nema smisla ba :D Ako uzmemo 4 boda do kraja, meni dres i sezonska. Ako ne onda ova kup nagrada, a ligašku će svakako uzet' neko drugi jer su svi bodovi bili popunjeni. Je l' OK? :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 maj 2017, 00:04

Zagor je napisao/la:
Ma igralo se da se ode na penale i onda i ako izgubiš mož da kažeš "penali su lutrija," što su odmah i rekli, a onda to određeni navijači podebljali. Bolje izgubiti na "lutriju" nego primiti gol u regulranom. Sve alibi persone.
**** moj lutrija... nek pogledaju naše penale protiv zrinjskog (postavio sam video prije par stranica) prije malo vise od godinu , kako smo tada sve pogodili !?!??! Zato sto su normalni igraci igrali, doduse cini mi se da je i Rustem tad pucao, al valjda je imao tad od koga uciti
Puzi

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 00:05

skoroalen je napisao/la:@PitarBordo Pa zato bih da sačekam kraj, da ne uzimam sve, nema smisla ba :D Ako uzmemo 4 boda do kraja, meni dres i sezonska. Ako ne onda ova kup nagrada, a ligašku će svakako uzet' neko drugi jer su svi bodovi bili popunjeni. Je l' OK? :D
Ok, sačekat' ćemo, ionako ja idem u petak vanka, vraćam se tek sredinom jula. Tad ćemo znati sve kome šta i kako. :thumbup:
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 maj 2017, 00:07

skoroalen je napisao/la:@PitarBordo Pa zato bih da sačekam kraj, da ne uzimam sve, nema smisla ba :D Ako uzmemo 4 boda do kraja, meni dres i sezonska. Ako ne onda ova kup nagrada, a ligašku će svakako uzet' neko drugi jer su svi bodovi bili popunjeni. Je l' OK? :D
Ok, sačekat' ćemo, ionako ja idem u petak vanka, vraćam se tek sredinom jula. Tad ćemo znati sve kome šta i kako. :thumbup:
Hvala :thumbup: Taman kad budemo Evropu igrali, to famozno drugo pretkolo. :mrgreen:

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 18 maj 2017, 00:07

Jedan ne zna dva pasa sastaviti a drugi ima 100 kila i nije igrao ukupno 15 minuta i mi njih ubacimo da pucaju penale :tokralju:
To je samo moguce kod nas.

A zbog reklama sam TV razbio, hvala Areni. Valjda sad slusati zenu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 00:07

Zagor je napisao/la:
**** moj lutrija... nek pogledaju naše penale protiv zrinjskog (postavio sam video prije par stranica) prije malo vise od godinu , kako smo tada sve pogodili !?!??! Zato sto su normalni igraci igrali, doduse cini mi se da je i Rustem tad pucao, al valjda je imao tad od koga uciti
Puzi
Naravno da je to lutrija koliko i moj mali mlohavi kurrac. Lutrija je onda sve. Ako ti je lutrija da li ćeš pogoditi s 11 metara gol, nemoj se baviti fudbalom. Onda je lutrija bio i promašaj Crnkića, sve je lutrija je rmože biti a i ne mora. Ali činjenica je da se tražio alibi, to su jednostavno takvi mentaliteti, Čala je takav, radije izgubiti na penale, nego napasti nekoga napokon. Pa mi u derbiju s igračem više nismo smijeli napasti, kamoli ovdje gdje smo trebali zadnjih 15 minuta sa 6 igrača u špicu igrati.
Samo Saraj'vo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 18 maj 2017, 00:08

U koliko bude ovaj jednonogi u SCC na tim kolacima da ga i ja castim, bas nas je isprskao kvalitetno u ovom mandatu, najskuplji igrac lige za sezonu nije upisao 100 i kusur minuta igre, nabio guzove ko kakva brazilska qrava. I prestanite sa pricom kako je on nama valjao, valjali smo vise mi njemu jer je kod nas koliko toliko ozivio karijeru i potpisao za Dinamo, a kod nas je dosao sa 90 i kusur kila. Ono sto smo zaradili od Dinama za njega ljetos smo morali platiti za njegove papire, da je obraza i pameti u jutro bi mu ugovor bio raskinut vec. A i onaj Hoticev pulen koji bi biva da igra u bundesligi je posebna prica, tu smo pehar izgubili vec. Velika greska strucnog staba uvodjenje jednonogog i manekena za izvodjenje penala, niti su puno vremena proveli na terenu, a i neke povrede vuku. Mogu samo zamisliti ocajne atmosfere na derbiju, posjeta oko 6 milja racunajuci i komsije.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 maj 2017, 00:09

Evolve je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Sve cestitke na prikazanoj igri, da ste osvojili nebi bilo nezasluzeno.

Sretno u derbiju u subotu.
Teske muke moram reci da je sreca bila na vasoj strani veceras , ali penali su to sta cemo , cestitam tebi prvenstveno jer vjerujem da nisi od onih sto je na pocetku zvizdao himni , psovao tokom utakmice nego pratio svoj klub . Cestitke tebi , a drugi je nisu zasluzili :thumbup:
Neki mogu volit ili nevolit, al zvizdat nisam niti cu ikada ikome... Iskreno zao mi zbog toga, i nevolim takve stvari...
Vi ste se odlicno pokazali veceras, mi totalno izgubljeni, sva sreca za nas nije bilo produzetaka nego penali.

Kako je ono Crnkic promasio zivota mi neznam...
I mi smo svi u soku od toga jer je utakmica mogla i tad krenuti u drugom pravcu , ali ...
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 00:12

Lol ograničili Jug za gostujuće, a opet će biti isti omjer navijača na tribinama na derbiju. Nas ako dođe 4.000 puna kapa. Ja prvi ne dolazim, ništa taj moj dolazak ne znači, ali iako sam halalio ovu sezonu, ne mogu ovu šaradu sa uvođenjem Saida i Rustema i onda alibi kasnije... Nadam se da će nakon Krupe nešto se jasno desiti, inače me Koševo neće vidjeti do boljih vremena. Neću ja sa 30 godina da osjedim, to ću da čuvam kad dignem stambeni.
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 maj 2017, 00:12

Zagor je napisao/la:
Puzi
Naravno da je to lutrija koliko i moj mali mlohavi kurrac. Lutrija je onda sve. Ako ti je lutrija da li ćeš pogoditi s 11 metara gol, nemoj se baviti fudbalom. Onda je lutrija bio i promašaj Crnkića, sve je lutrija je rmože biti a i ne mora. Ali činjenica je da se tražio alibi, to su jednostavno takvi mentaliteti, Čala je takav, radije izgubiti na penale, nego napasti nekoga napokon. Pa mi u derbiju s igračem više nismo smijeli napasti, kamoli ovdje gdje smo trebali zadnjih 15 minuta sa 6 igrača u špicu igrati.
Apsolutno si upravu.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 18 maj 2017, 00:12

jedna srpska

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 18 maj 2017, 00:13

Ja zivotom se svojim kunem nikad ne bih dao da puca penal ni onaj papak rustemovic ni husejnovic, pa kako ljudi koji su tolike godine u sportu to dopuste **** drzavu da mu ****.. i sta ono bi pa arena pusti reklame??

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 maj 2017, 00:15

DAN TI YEBEM 13-14 likova kako-tako qinulo na terenu qodinu dana i na kraju odlucis da lik koji je odiqrao 100 minuta i nije jedan od tij 13-14 odluci o trofeju :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 00:17

Sabinho je napisao/la:DAN TI YEBEM 13-14 likova kako-tako qinulo na terenu qodinu dana i na kraju odlucis da lik koji je odiqrao 100 minuta i nije jedan od tij 13-14 odluci o trofeju :lol:
Znači kakvi god da su nisam fakat je8avao ni kad je hadalj Almir izašao pred golamana ni polumrtvi Ahmet, igraju haman sve utakmice gotovo... Pored ljudi koji su odigrali 3 hiljade minuta dobiva... Joj, samo si mi džaba dirnuo bolnu tačku ocam. :D
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MSOZ101 i 63 gosta.