Dojmovi?pitic je napisao/la:Ako kolonija bivših igrača Slobode želi dobro i Tuzlacima, neka zagrizu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koliko iskreno očekujete naših navijača na derbiju nakon ove urinacije večeras?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne želim ni da zamislim šta će se desiti ako se zijani derbi. I stručnom štabu i Saidu... Ističem njih jer su na početku svojih mandata ovdje ove sezone i jedni i drugi imali "kredit na emociju" kod većine. A fino rečeno da će se Saidu sve psovati ako dođe, te da će se Čali psovati ako bude budala i preuzme ekipu.
Samo Saraj'vo.
4 0000
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oko 5 hiljadajoker90 je napisao/la:Koliko iskreno očekujete naših navijača na derbiju nakon ove urinacije večeras?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
6-7 HILJADA NAS U VRH GLAVEjoker90 je napisao/la:Koliko iskreno očekujete naših navijača na derbiju nakon ove urinacije večeras?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako će nam rješenje biti level Slaven Musa, Vlado Jagodić, Baka Slišković i ova premijerligaška sirotinja, Čala je najbolje rješenje. Ali za nešto više nam treba bolji stručnjak, znalac, taktičar. Ja sam za trenera koji će graditi sistem, s kojim ćemo napredovati iz mjeseca u mjesec. Naš je problem što tog čovjeka treba pristojno i platit, a kod nas je bolje dati Saidu da presjedi ozbiljne pare a štediti na stručnom štabu.
Samo naprijed Saraj'vo!
Preoptimistično..Pantelija je napisao/la:4 0000
- Evolve
- Kontakt:
Sve cestitke na prikazanoj igri, da ste osvojili nebi bilo nezasluzeno.
Sretno u derbiju u subotu.
NK Široki Brijeg
zato pozivajte raju
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sreća pa se prva igrala kod nas. Nije loša igra bila, ali penali su nas ubili, pogotovo ovi sa klupe što su ušli samo zbog toga.
U europi navijamo, ma znate već za šta.
Haj Sarajevo, znaš da te volim, ali ovo mi je najteži poraz, nemoj više molim te.
U europi navijamo, ma znate već za šta.
Haj Sarajevo, znaš da te volim, ali ovo mi je najteži poraz, nemoj više molim te.
Ja mislim da ce nas doci oko 7 milja cisto da se nayebemo majke pojedincima i molimo boga da koja frlja zaluta u mrezu gurbeta kuknjavajoker90 je napisao/la:Koliko iskreno očekujete naših navijača na derbiju nakon ove urinacije večeras?
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- kupus army
- Kontakt:
Popljuvan je on vec davno u Bijeljini,na prvoj tekmi posle smjene Hurtica ove godine,dosao do tribine i kao on jedini mudonja pridje,ostali sve stoje i bas dobro ga popljuvase.High je napisao/la:Hoće li biti kakva parola na derbiju za Jednonošca?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Čestitam na dresu i šalu, javi u PP ime i adresu!skoroalen je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
Cestitke na osvajanju Kupa, 50:50 je bilo i isto tako je bilo realno da penali odluce.Evolve je napisao/la:Sve cestitke na prikazanoj igri, da ste osvojili nebi bilo nezasluzeno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Brate, može molba? Da sačekamo kraj sezone, u borbi sam i za onu "ligašku" nagradu, pa ako ubodemo 4 boda do kraja što je dosta realno, nema smisla da uzimam obje nagrade. Ako ispušim ligašku, javim ti se za ovu Kup nagradu. Ako nije problem. I hvala na čestitkama.PitarBordo je napisao/la:Čestitam na dresu i šalu, javi u PP ime i adresu!skoroalen je napisao/la:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Danas mi je najjače što smo nakon gola čuvali se za penale i onda potrošili izmjene u 90. minuti da uvedemo izvođače istih... Je l' samo meni to šega Nadrealisti 
Samo Saraj'vo.
Drug, sve se slažem sa tobom, ali od toga nema ništa. Možda da dovedeš Husrefa, mada ni on nije neko rješenje. NK Rijeka je za 3 godine uvalila 50 milion eura i tu su gdje su sad. Doveli novog sportskog direktora, novog trenera sa vizijom, novog direktora njihove akademije, sve to poredali i došlo je njihovih 5 minuta. Trebamo biti realni, mi smo mali klub čak i za prostore bivše Juge. Niko nikada na ovim prostorima neće se ni približiti toj Rijeci, a da ne pričam o Dinamu. Nemamo cilj, nemamo kadrove i tu je kraj sve priče. Žalosno je ali je tako...skoroalen je napisao/la:Ljudi, pare se moraju izvalit' da bismo dobili kvalitetna imena, kako u stručnom štabu tako i u ekipi. Prvi korak mora bit' tjeranje Faruka, jer niko ozbiljan neće doći ni na razgovor s njim. Dovest tu jakog čovjeka, platit ga, ako smo debelog masno plaćali godinu dana, možemo i sportskog direktora. Onda dovest trenera, al' znači čovjeka za kojeg znaš ko je i šta je. Iz ove lige samo Husref dolazi u obzir. Trenersko ime tipa Robert Prosinečki, Meho Kodro, Aleksandar Stanojević... Onda dovodit pojačanja u saradnji sa sportskim direktorom, i pustit čovjeka da radi. Al' sve to KOŠTA, a i mi smo dosta grohnuli s reputacijom, malo jakih trenera će uzet klub nakon ovakve sezone. Ovdje se jedino može od nule krenut, halalit još dvije sezone al' uspostavit sistem u klubu. Al' o tom je svakako sve rečeno x puta.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Teske muke moram reci da je sreca bila na vasoj strani veceras , ali penali su to sta cemo , cestitam tebi prvenstveno jer vjerujem da nisi od onih sto je na pocetku zvizdao himni , psovao tokom utakmice nego pratio svoj klub . Cestitke tebi , a drugi je nisu zasluziliEvolve je napisao/la:Sve cestitke na prikazanoj igri, da ste osvojili nebi bilo nezasluzeno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ja ne znam majke mi, od ovog našeg kluba i 11 neznalaca svake sedmice po dva jaka emotivna i psihička udarca... Pa dokle tako više majku mu yebem ? Idi Rusteme yebem ti fameliju mater i oca i sve po redu, i ti Saide idi a i ti Nermine, marš svi. Ni od ovog se neću oporavit a moram gledat ovjeru titule komšinica na Koševu, yebem vam majku, dokle ovako više !? I onda se čudite čemu ovakva posjeta ? Razloga je i previše.