FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

volim te ZELJO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la volim te ZELJO » 12 maj 2010, 18:23

Pustite suplju svi na trening petak 17 30 :!:

Burek pita ........ :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 maj 2010, 18:26

bistrikboy je napisao/la:A kakve veze sad Nijaz ima sa sudijskom komisijom,ciji on nije clan i gdje je glavni covjek Salem Prolic koji i određuje ko ide na listu ko ne?

Jos nam pukose 10 milja kazne,a Dinamu sada dali 25000 kuna,za 10 puta goru stvar!

Postajete paranoicni...
ma rekoh ti..nije samo nijaz...bilo je tu pomalo utjecaja sa sve tri strane kad je trebalo.......

ti meni,ja tebi...ma ima tu svega,ne branim nikog...uostalom sve nam je u drzavi tako..ne treba cudit..

Sezona po meni nikad turbulentnija...svasta je bilo...nazalost i tragicnih dogadjaja...al mi bolje lige nemamo,to je realnost ma kakva da je :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 12 maj 2010, 18:27

plava_pruga je napisao/la:
nasborik je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:STA SE PITA OMALENA BANJALUKA O NASIM UTAKMICAMA ????? VIDJELI DA IM KLUBIĆ KOJEG NIGDJE NIJE BILO NI NA MAPI NEMOZE OSVOJITI TITULU NI OVAJ PUT PA HAJDE DA UNISTIMO DERBI. Al sto je najgore ni na TV nece biti prenosa pa nemogu da vjerujem!!!! SMRT SAVEZU SLOBODA NAVIJAČIMA!
Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!
A gdje ste vi bili prijasnjih godina, daj molim te, bolje vam je renovirajte te stadione u Sarajevu koje ne ispunjavaju UEFA kriterijume ili vam je sada vec kasno, mi svoj pocinjemo uskoro, tender za renoviranje se otvara u petak i tad ce se sve znati! 8-)
Pa fino pise ko se najvise zalagao za UNISTAVANJE derbija. A tebi jedan VEEEEEEELIKIIII pozdrav sa prve pozicije ; )
Derbi su unistili navijaci sarajeva...i zasluzili su kaznu...glupo bi bilo da su pomilovali sarajevo...sto su trazili to su dobili...huliganma se mora jednom za sva vremena stati u kraj...sa gledaocima ili bez njih Zeljo dobija derbi.... :D

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 12 maj 2010, 18:36

cera iskreno yebe mi se za pitare al ja HOCU NA TEKMU! al sad znam da nista od toga.
G A Z I
Željo sve do pobjede

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 12 maj 2010, 18:40

nasborik je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!
Konacno da neko kaze ovako nesto. Samo jedan clan iz BL i to je tacno. Vjerujem da on sam ne bi mogao odluciti o tome da i ostali nisu bili za to ali hajmo sad malo da se vratimo na nesto sto su pisali i navijaci Borca.

Kako je Nijaz Brkovic kao JEDINI clan Zelje u takmicarskoj komisiji mogao sam birati sudije, sam donositi odluke i sta sve ne jos? Kad ste to tvrdili onda nije bila ova prica da je SAMO JEDAN .. :shock:
Ja nikada nisam spomenuo Nijaza, tako da necu komentarisati to sto su pisali drugi, ali vjerujem da jedan covjek ne moze sam donositi odluke u bilo kojim komisijama, za to treba kvorum.
Kvorum nije isto sto i vecina u odlucivanju... prvo utvrdi sta koja rijec znaci pa je onda koristi... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 12 maj 2010, 18:42

plava_pruga je napisao/la:cera iskreno yebe mi se za pitare al ja HOCU NA TEKMU! al sad znam da nista od toga.
Buraz...(ako te ne vredja ovo buraz) razumijem te u potpunosti,ali da su ponistili odluku....sa time bi samo podrzali huliganstvo...steta za derbi.... ali i pouka za sve navijace u BiH....ne lomite i neunistavajte sve je to nase...Željo Sampion...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2010, 18:44

°°°maniac°° je napisao/la:
Amar odmjeren, ono skroz realan sto se tice i nas i derbija...
Mnogi zaborave derbi je takav da nema favorita i da losija ekipa moze uzeti bolju a mi smo u ovom trenutku mnogo bolja ekipa od sarajeva pa eto zadovoljio bih se i sa bodom i minimalnom pobjedom ali ne mogu se oteti utisku da ih mozemo zagaziti fudbalski naravno, ostaje zal sto onoga zvalju necu opet gledati kako place nakon derbija jer se " fina gradska raja" pobrinula da nema ni prenosa na TV a kamoli odlaska na stadion na groblju...
Kako god ovaj derbi je izgubio smisao, zahvaljuci kome pogodite sami ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 maj 2010, 18:48

nasborik je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:STA SE PITA OMALENA BANJALUKA O NASIM UTAKMICAMA ????? VIDJELI DA IM KLUBIĆ KOJEG NIGDJE NIJE BILO NI NA MAPI NEMOZE OSVOJITI TITULU NI OVAJ PUT PA HAJDE DA UNISTIMO DERBI. Al sto je najgore ni na TV nece biti prenosa pa nemogu da vjerujem!!!! SMRT SAVEZU SLOBODA NAVIJAČIMA!
Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!
A gdje ste vi bili prijasnjih godina, daj molim te, bolje vam je renovirajte te stadione u Sarajevu koje ne ispunjavaju UEFA kriterijume ili vam je sada vec kasno, mi svoj pocinjemo uskoro, tender za renoviranje se otvara u petak i tad ce se sve znati! 8-)
Ne mora se otvarati tender vec se zna ko ce dobiti da renovira stadion. 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 12 maj 2010, 18:52

cera1 je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:cera iskreno yebe mi se za pitare al ja HOCU NA TEKMU! al sad znam da nista od toga.
Buraz...(ako te ne vredja ovo buraz) razumijem te u potpunosti,ali da su ponistili odluku....sa time bi samo podrzali huliganstvo...steta za derbi.... ali i pouka za sve navijace u BiH....ne lomite i neunistavajte sve je to nase...Željo Sampion...
e upravu si vala koliko sam se bio napalio na taj derbi nisam ni razmisljao na takav nacin. Al neka blizu je iduca srijeda tad cemo mi slavit : D 19.05.2010.g
G A Z I
Željo sve do pobjede

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 maj 2010, 19:03

Nakon utakmice protiv Olimpika, zbog lakših povreda nisu trenirali Bekrić i Popović koji nisu pod upitnikom za derbi. Povreda Svrake je takve prirode da bi tek danas trebao početi sa laganim trčanjem.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 12 maj 2010, 19:06

ja ne kontam u cemu je fazon sad....

prije par kola je određena kazna, ne znam ni koji je klinac zasjedala danas ta neka komisija???
ako su se kiti.ce zalile nesto, sto to nisu ranije uradili pred utakmicu sa Zrinjskim :o
a to sto se potrefilo da je derbi, nidje veze...

kazna je kazna i valja je odraditi, jer da su ponistili odluku bilo bi svakakvih prica, te savez neprofesionalan te ovo, te ono....

moje misljenje je da su danas ovo uradili odlicno( bez obzira koliko ih mi svi mrzili) pod kakvim su pritiskom bili...

al da ne duzim... u subotu ako Bog da uzimamo pitare sa publikom na stadionu ili bez, sa prijenosiom ili bez.... ;)

lijep pozdrav...
Por que ? Por que somos los mejores...

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 12 maj 2010, 19:09

Ma ako bude tv prenosa idemo se u dolinu cupova zajebavati :)

NEMA PARA NEMA BODOVA!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 maj 2010, 19:12

19TM87 je napisao/la:slika

top lista nadrealista na jugu :)
Jarane kako mi srce zaigra. :cry: Gdje nađeš sve te antologijske slike :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 maj 2010, 19:18

ODUSTANITE od svih nada u vezi TV prenosa ili puštanja navijača na stadion ipak živimo u BiH :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2010, 19:20

Zajamčenih 90.000 eura

Naslov prvaka u prošloj sezoni donio je Zrinjskom 330.000 eura od UEFA-e, dok eventualni plasman u Europsku ligu jamči 90.000 eura. Eventualni prolazak u sljedeći krug donosi dodatnih devedeset tisuća.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 12 maj 2010, 19:28

U vezi ovog derbija ja sve kontam da nije kakav dogovor pao na relaciji Sarajevo-Željo i Leotar, te na kraju krajeva Velež. Jer Sarajevu treba za Evropu, a Leotaru ne treba ništa osim ''hljeba''.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 maj 2010, 19:33

bistrikboy je napisao/la:Zajamčenih 90.000 eura

Naslov prvaka u prošloj sezoni donio je Zrinjskom 330.000 eura od UEFA-e, dok eventualni plasman u Europsku ligu jamči 90.000 eura. Eventualni prolazak u sljedeći krug donosi dodatnih devedeset tisuća.
Pa stvarno bi tragedija bila ne osvojiti titulu, još ako se fakat te pare dobijaju samo za naslov prvaka... Pojma nisam imao. Za naše uslove strašno! Već smo jednu ispustili u zadnjem kolu. A još kad vidimo ko nam je glavni konkurent... Bod na Koševu bi bio odličan, samo da sve ostane u našim rukama, drugima ništa ne vjerujem.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 12 maj 2010, 19:48

SVI NA TRENING U PETAK
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 12 maj 2010, 19:49

Mi bi se mogli dobro opariti dogodine...ako bude srece za Dzeku,Stilica...ako budemo prvaci i ako je tacna ova cifra a tacna je...eventualno Bekric da se dobro proda...dobra lova bi mogla kapnuti
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 12 maj 2010, 20:05

Željovac je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Zajamčenih 90.000 eura

Pa stvarno bi tragedija bila ne osvojiti titulu, još ako se fakat te pare dobijaju samo za naslov prvaka... Pojma nisam imao. Za naše uslove strašno! Već smo jednu ispustili u zadnjem kolu. A još kad vidimo ko nam je glavni konkurent... Bod na Koševu bi bio odličan, samo da sve ostane u našim rukama, drugima ništa ne vjerujem.
za ligu evrope je 90.000, a za LP je 130.000 :D
tj. svaki krug po 130.000 eura

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.