NK Zvijezda Gradačac

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la esprit24 » 23 maj 2015, 21:34

desetkamarakane je napisao/la:Zbog relacije igrac travnika javio prijatelju igracu jedne ekipe ne zvijezdine da travnik pusta vitez ali rekao sam sumnjam
Druze to bi bilo toliko neozbiljno al u BiH je sve moguce :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zmajevac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmajevac » 23 maj 2015, 21:38

Nama nepreostaje nista drugo nego u sto vecem broju da krenemo put Ugljevika pa sta bude.Nije lako sad ni nastimat utakmicu bar se malo to sad prati,a nemozes ni cekat zadnji minut.Mislim da ni Travnik nesmije kalkulisat.Nse je da dobijemo pa poslije tekme il cemo suse brisat il sampanjac ispijat.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 23 maj 2015, 21:45

Ma pobjedit obarsku pa nek stimaju na dusu sebi pa ja ako nas obarska zvizne nek ostanu valjda je i to zasluzeno ....pozzz do posle ugljevika

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 maj 2015, 22:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:trebali ste vi ispast danas, cisto go za 3-3 frajer ponisti, al je znao da ako prizna nema izac iz Tuzle u komadu

a ako su imali hrabrosti pokusat uradit nama ovo danas u po Tuzle, vi zadnje kolo dzaba putujete u Ugljevik ili gdje se vec igra

bas bi se iko osim mozda Celika, i pojedinaca od kojih sam to najmanje ocekivao tipa Igora Melhera, u cijeloj drzavi onako za nas zalozio, da dovede tekmu na ivicu prekida radi svog obraza
Zvijezdi je bilo bitno samo da Obarska ne pobjedi u TZ, cak im je i remi odgovarao vise nego pobjeda Slobode u nekim kombinacijama.

Kad vidis kakvo je danas bilo suđenje, ne mozes biti optimista pred Ugljevik, jer sta tek Zvijezdu tamo ocekuje :?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 maj 2015, 22:55

U tome i jest problem i cega se svi bojimo,jer je Zvijezda ove godine imala i previse sudiskih lakrija,a jos kad sse uzme u obzir kvalitet igrackog kadra , ne ostaje prostora optimizmu!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 23 maj 2015, 22:57

Danas nakon onakvog sudjenja dva penala nama nesvira cista igra rukom pa crveni pa neke gluposti al valjda se i nama vrati .
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 maj 2015, 23:12

Cist nam penal kod 2-0 nije sviran. I kad skontas da smo mi za ovu sezonu mozda samo 2-3 penala imali onda ti je sve jasno.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 23 maj 2015, 23:24

Svi su radili protiv nas volio bih da ostanemo u inat svima i savezu, raji, izdajnici ma svima.. u obarsku svi

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 maj 2015, 00:22

Danas je pred kraj utakmice iskljucen trener Mladosti, nekoliko zutih kartona su dobili, ne znam hoce li Mladost igrati u najjacem sastavu uopste (mislim na suspenzije)!?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 maj 2015, 01:52

nadzire se mali tračak svjetlosti iza tunela,nada zadnja umire...čestitke igračima Slobode i Borca koji su sačuvali obraz :thumbup: i da sada nas u zadnjem kolu vjerovatno očekuje poznata PL-a kuhinja,ali naše je da pokušamo pobijediti Mladost a šta će biti na ostalim utakmicama njima na čast...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 maj 2015, 08:20

Da je Savez protiv nas i jučer se moglo vidjeti.Od dvije ruke u sesnaest,najmanje je jednu mogao svirati kao penal za nas,dok je sa druge strane jedva dočekao da odsvira za Velez.Svaku i najmanju gresku su vidjeli kod Zvijezde,dok su slijepi bili na na ocigledne kod Veleža......itd.....Sve u svemu zasluzena pobjeda.....ovo pisem zbog sljedeće utakmice u cilju da se odigra posteno i zastite igrači Zvijezde jer sta se jučer desavalo u Ugljeviku da bi Radnik bod bar osvojio je neviđeno i na seoskim ligama.Mladost će sigurno imati sudije,a time i mogućnost da na sve moguće načine ostvare pobjedu.Treba apelirati sve nadlezne,uefu i druge neutralne organe da ovu utakmicu stave pod posebnu lupu kako bi se na terenu postenom igrom rijesio pobjednik,a time vjerovatno i opstanak.Treba budno pratiti domaće izdajnike unutar kluba koji bi vjerovatno,kao i do sada,svojim glupim potezima omogućili protivniku da da gol.Trener Mladosti otvoreno najavljuje da ako treba da poginu ginut će za pobjedu,ali nije podvukao na sportski način i postenom igrom.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 maj 2015, 09:44

Ita i Covica sto dalje od ove utakmice. U Gradaccu ih treba ostavit sta vise.

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 24 maj 2015, 09:48

Ovdje u nasoj ligi , ko god da ispadne neko je drugi kriv..Dajte ba, cijelu godinu gubite tekme i sad na kraju neko drugi kriv..To nesto, ko Sloboda kad je ispala, svi bili krivi, a oni samo trebali da ne prime 2 komada u zadnjoj tekmi...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 maj 2015, 09:52

argentarium80 je napisao/la:Ovdje u nasoj ligi , ko god da ispadne neko je drugi kriv..Dajte ba, cijelu godinu gubite tekme i sad na kraju neko drugi kriv..To nesto, ko Sloboda kad je ispala, svi bili krivi, a oni samo trebali da ne prime 2 komada u zadnjoj tekmi...
Ne znas o cemu pricas, bolje ti je da sutis. Svaku trecu utakmicu protiv Zvijezde se svira penal, dok je Zvijezda od pocetka ove sezone izvela samo dva penala (tri maksimalno). Svaku trecu utakmicu Zvijezda dobija crveni. Ne sviraju nam faul kad treba, nece da nam svirnu penal, protiv Slavije izgubili s dvije lopte na terenu. I da ne nabrajam dalje.
Vec sam na par mjesta spomenuo to da nam je Eldin Jakupovic sudio 2 od prve 3 utakmice ove polusezone. Taj covjek nas povali kad god ima sansu.

A da ne pricam o ovim prevarantima tipa Mehmedalija Covic... To je posebna prica.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 maj 2015, 09:55

argentarium80 je napisao/la:Ovdje u nasoj ligi , ko god da ispadne neko je drugi kriv..Dajte ba, cijelu godinu gubite tekme i sad na kraju neko drugi kriv..To nesto, ko Sloboda kad je ispala, svi bili krivi, a oni samo trebali da ne prime 2 komada u zadnjoj tekmi...

Nije to lave vec jucer su se u dvije utakmice pokusali sacuvati timovi iz RS da ispadnu dva iz Federacije. Svaka cast jedino Borcu koji ima obraza iako mu ne treba..

Celik su osakatili i sacuvali Radnik, Slobodu su pokusali ali nije proslo..

Stvarno sramota sta se radi, jasno je svima da Zvjezda igrama nije zasluzila ali isto tako jasno je da nisu niti ovi ostali kao Obarska. Eto Sloboda je juce spasila ako nista Vitez, ako su pametni dogovorit ce se sa Travnikom jer ce sudije navlaciti pobjede Mladosti. Znaci po meni samo da je Zvjezda imala bod vise sada bilo bi i drugih kombinacjja ali sada se gleda samo jos Vitez da se izbaci

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 24 maj 2015, 09:57

Pa Realu se u prosjeku svira 5 puta vise penala nego npr. Getafeu, a nikad niko ne kaze da se Realu ili Barci namjesta...sve je to ok, mislim ja volim da Zvijezda izbaci ove iz ovog sela kod Bijeljine, al brate jel sramota izgubiti onoliko bodova kuci..I, prestanite kukati, da je nekim slucajem Sloboda juce izgubila, a mogla je, bilo bi prodali, ovako , onako..a nisu ljudi, nego nije im trebalo.Kao i neki dan Celzi izgubi od WBA, a Mourinj se smije, niko ne kaze prodano..Fudbal je to, gledas u svoju ekipu, koja gubi cijelu godinu, oni su najvise krivi..Sretno

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 maj 2015, 10:08

argentarium80 je napisao/la:Pa Realu se u prosjeku svira 5 puta vise penala nego npr. Getafeu, a nikad niko ne kaze da se Realu ili Barci namjesta...sve je to ok, mislim ja volim da Zvijezda izbaci ove iz ovog sela kod Bijeljine, al brate jel sramota izgubiti onoliko bodova kuci..I, prestanite kukati, da je nekim slucajem Sloboda juce izgubila, a mogla je, bilo bi prodali, ovako , onako..a nisu ljudi, nego nije im trebalo.Kao i neki dan Celzi izgubi od WBA, a Mourinj se smije, niko ne kaze prodano..Fudbal je to, gledas u svoju ekipu, koja gubi cijelu godinu, oni su najvise krivi..Sretno
Onda ne pratis dovoljno dobro. Jedna je stvar ako ljudi ne igraju i ne dobijaju penale. Ono sto zelim reci je to da su nam svirana dva penala, ali jucer nam nisu svirana dva (od kojih je jedan bio milion posto, cist penal), protiv Sirokog dva, protiv Sarajeva jedan, protiv Drine jedan itd. itd. Da ne nabrajam vise. Ove polusezone nismo vidili penala, osim kad ga onaj drugi tim izvodi. I los ti je primjer za Real. Vazda kruze price kako su njima sudije stalno naklonjene, cak i Ronalda nazivaju Penaldo. Zato smisli nesto bolje od toga.

Ne znam kakvu sad pricu tu izvlacis kad je svima jasno da savez pokusava da izbaci Zvijezdu od one prve sezone kad smo zaigrali PL, 2008/09 ako se ne varam. Pa Ratko Ninkovic u sljedecoj sezoni podnio ostavku i zakleo se da vise nikad u zivotu nece trenirat neki klub u Bosni.

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 24 maj 2015, 11:00

Ma to je nasa realnost, ali ako ekipa igra dobro, ne znam ekipa tipa Olimpic, iako ih niko ne voli uvijek su u gornjem dijelu.Kontas sta hocu da kazem, i Gradina kad je bila u premier ligi, ispali nisu imali ne znam 3-4 pobjede...Jel im ko kriv kad su bili losi:)

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 maj 2015, 12:59

argentarium80 je napisao/la:Ma to je nasa realnost, ali ako ekipa igra dobro, ne znam ekipa tipa Olimpic, iako ih niko ne voli uvijek su u gornjem dijelu.Kontas sta hocu da kazem, i Gradina kad je bila u premier ligi, ispali nisu imali ne znam 3-4 pobjede...Jel im ko kriv kad su bili losi:)
Gradina je imala samo jednu pobjedu i to u zanjem kolu protiv Radnika ako se dobro sjecam. A to neka potvrde srebrenicani da li su njima slali sudije da ih povale svako kolo. Pa eto vidicemo kakvo ce klanje bit u Ugljeviku sad u subotu

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 maj 2015, 13:18

Ma pusti ove pljuvace koji bih volili da ispadnemo ali teško da će se to desiti pobjedom ostajemo jer slavija mora igrati na bod, a drini ne pase bod. Jučer penal, u Banja luci penal, jučer isključenje u bl. Isključenje. Dalje da ne nabrajam more grešaka svi su nam se na otimali bodova nismo ni mi loši koliko su drugi. Onda jučer Šta je se desilo u Ugljeviku otimačina.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.