Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Za nadati se da ce se Wenger opametiti i da ce dovesti nekoga da mu pomogne oko odbrane, bilo bi steta da Kos-Verm ne ispune svoj potencijal do kraja..
Celik!3,2,2.
Možda zato što ga nije zamolila prava osoba, odnosno ista ona koja mu je i rekla hajd ti odavde nisi ti za ovog posla?Zasto nekoga molit' da se vrati,kad je on sam izrazio zelju ponovnog upravljanja Arsenalovim defanzivnim treninzima?
Engleski ponos i francuska arogancija, nikad nisu išli pod ruku. Ne kaže se džabe, što se praviš francuz.
To ja znam najbolje vjeruj mi

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jusuf je upitan, a za Andrea nisam siguran (nadam se da si u pravu). Izvor?Faraon iz Visokog je napisao/la:Santos,Ramsey,Arteta,Yosi back in squad
Mozda nam sljedece sezone Ox bude AMWenger- Alex-Oxlade chamberlain will develop into midfield role.

evo slika na početnoj 9gaga

Igramo protiv newcastlea u nedjelju. trenutna forma tima je u usponu i dobili 3 od 3 derbija. Tottenham i Milan smo razvalili, sa L'pool smo imali sreće, al bitna je pobjeda.
Ne bi trebali imat problema sa Newcastleom ako budemo igrali na onom nivou ko na prethodnim utakmicama. Igrači sve polahko vraćaju povrijeđeni. Kockice se uklapaju. zvijezde su na našoj strani kaže milan tarot

Vođa zna.
12.03.u 21.00h igrate.nedim1993 je napisao/la:![]()
evo slika na početnoj 9gaga![]()
![]()
![]()
![]()
Igramo protiv newcastlea u nedjelju. trenutna forma tima je u usponu i dobili 3 od 3 derbija. Tottenham i Milan smo razvalili, sa L'pool smo imali sreće, al bitna je pobjeda.
Ne bi trebali imat problema sa Newcastleom ako budemo igrali na onom nivou ko na prethodnim utakmicama. Igrači sve polahko vraćaju povrijeđeni. Kockice se uklapaju. zvijezde su na našoj strani kaže milan tarot

Nije frka desava se, a juce si me kolega gunner napadao po forumu ako se sjecasnedim1993 je napisao/la:fakat ja kontam 12.nedjelja. al eto svakom se dešava

Nema veze oprosticu ja to tebi., i sretno vam dalje u EPL.

Španski „AS“ javlja danas da je Real Madrid ozbiljno zainteresovan za Vojčeha Šćešnog, čuvara mreže londonskog Arsenala.
Poljak je serijom impresivnih odbrana u poslednje vreme skrenuo pažnju na sebe, još jednu dobru partiju u nizu pokazao je i protiv Milana u Ligi Šampiona.
Čini se da je u liku Šćešnog Venger konačno dobio stalno i sigurno rešenje među stativama i da se neće lako odreći Poljaka.
Ipak, pomenuti španski dnevnik javlja da je Real lagano počeo da razmišlja o nasledniku 30-godišnjeg Ikera Kasiljasa i da je Šćešnog označio kao svoju prvu metu kada za to dođe vreme.

Edit:

Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 09 mar 2012, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
nisam te napo' , a kad sam pokušo objasnit došlo mi da ne mogu citirat više od 3 posta, pa mi se nije dalo onako pisatSIR je napisao/la:Nije frka desava se, a juce si me kolega gunner napadao po forumu ako se sjecasnedim1993 je napisao/la:fakat ja kontam 12.nedjelja. al eto svakom se dešava
![]()
Nema veze oprosticu ja to tebi., i sretno vam dalje u EPL.

a evo nešto zbog čega sam već zavolio podolskog
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490" onclick="window.open(this.href);return false;
odbio je duplo veću platu

Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
A Wojcieh će samo tako odyebat Real ako je ovo istina
mislim da je uz jacka on najveći navijač Arsenala.

Normala salim se ja malo sa tobom drug.nedim1993 je napisao/la:nisam te napo' , a kad sam pokušo objasnit došlo mi da ne mogu citirat više od 3 posta, pa mi se nije dalo onako pisatSIR je napisao/la:Nije frka desava se, a juce si me kolega gunner napadao po forumu ako se sjecasnedim1993 je napisao/la:fakat ja kontam 12.nedjelja. al eto svakom se dešava
![]()
Nema veze oprosticu ja to tebi., i sretno vam dalje u EPL.. i ne smetaš ti nikom, svako ima pravo na slobodu govora
a evo nešto zbog čega sam već zavolio podolskog
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490" onclick="window.open(this.href);return false;
odbio je duplo veću platu

Treba njega natjerat da se cesce svadja sa protivnickim igracima, zato Goetze nije igrao protiv Arsenala u LP, ko fol povrijedenArnelinho je napisao/la:

Sada sa Sturidge-om i Aguerom naredni okrsaj!

RvP i Ramiz mozel nam ko sta?

Tomas Rosicky Is Close To Signing A New Deal With Arsenal, With Terms Having Been Agreed And Only His Signature Needed. The Deal Is Expected To Be A 2 Year Deal
"I am not scared for my career. I still have a big future. Physically, I really feel very good, like a beast. I had that little problem at Liverpool but it's nothing serious and I will start running again at the end of the week."
"For me, my injuries are a task sent by God. I need to go through them to achieve the goals and the dreams that I have in my career. It's my destiny. Some people have worse problems than me so I cannot complain."
"I have never been as motivated as I am now. I want to prove to everybody, and especially to myself, that I can do it. I have faith in what I am doing. I will never give up and I know that I will come out of this tunnel." –– Abou Diaby.
Arsène Wenger revealed the following team news ahead of the Newcastle game:
on Andre Santos...
Santos is available if he is needed on Monday night to be in the squad. He has been out three months. We played for two months without full backs so we are pleased that we have them back.
on Benayoun and Diaby...
Diaby will not be available for Monday but Benayoun, if all goes well, could be available to join in training on Sunday.
on players returning for Newcastle game...
From Tuesday night we did not lose anybody and we certainly have Arteta and Ramsey back in the squad. That's the news we have at the moment.
on Jack Wilshere...
Jack had a scan today. When I walked out to the training session at 11am we still had no information about it. The progress in training is very good but what you do not want is to have any setbacks. The clinical signs are all very good when you look at his ankle, it is not inflamed and it is normal progress now.
"I am not scared for my career. I still have a big future. Physically, I really feel very good, like a beast. I had that little problem at Liverpool but it's nothing serious and I will start running again at the end of the week."
"For me, my injuries are a task sent by God. I need to go through them to achieve the goals and the dreams that I have in my career. It's my destiny. Some people have worse problems than me so I cannot complain."
"I have never been as motivated as I am now. I want to prove to everybody, and especially to myself, that I can do it. I have faith in what I am doing. I will never give up and I know that I will come out of this tunnel." –– Abou Diaby.
Arsène Wenger revealed the following team news ahead of the Newcastle game:
on Andre Santos...
Santos is available if he is needed on Monday night to be in the squad. He has been out three months. We played for two months without full backs so we are pleased that we have them back.
on Benayoun and Diaby...
Diaby will not be available for Monday but Benayoun, if all goes well, could be available to join in training on Sunday.
on players returning for Newcastle game...
From Tuesday night we did not lose anybody and we certainly have Arteta and Ramsey back in the squad. That's the news we have at the moment.
on Jack Wilshere...
Jack had a scan today. When I walked out to the training session at 11am we still had no information about it. The progress in training is very good but what you do not want is to have any setbacks. The clinical signs are all very good when you look at his ankle, it is not inflamed and it is normal progress now.
Sa sportsport.ba
Mati draga kako samo lupaju, pa hajd što ne znaju, ali je li toliko teško malo raspitat se prije nego što napišeš članak, provjeriti stvar ili dvije. Koji amaterizam.
Također, moguće je da nove ugovore dobiju Nicklas Bendtner, Manuel Almunia, Sebastian Squillaci, Denilson i Andrei Arshavin, dok je neizvjesna sudbina Marouane Chamakha i Ju-Young Parka, koji će po svemu sudeći napustiti Arsenal.

Mati draga kako samo lupaju, pa hajd što ne znaju, ali je li toliko teško malo raspitat se prije nego što napišeš članak, provjeriti stvar ili dvije. Koji amaterizam.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Diaby legenda
Vidi se da je musliman, i kako govori sve se prepozna. Valjda ce ga povrede zaobici, stvarno je dobar igrac iako nekad petlja, ali mu je veoma tesko uzeti loptu, i stvarno bi mnogo pomogao Arsenalu.

Celik!3,2,2.
Boli me qurac da je i budista, hocu da konačno parmak uveže nekoliko utakmica u kontinuitetu.
Ja sam u Diabyu uvijek vidjao neki "potencijal". 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisam ni rekao da mi je to prioritet, vec da mi je drago sto je covjek musliman, i sto ima ovakav stav. Ne sudim ljude po vjeri.
Celik!3,2,2.
Ne sudiš, al' ti je drago što je musliman.

Ja i dalje mislim da je njegov potencijal vezan uz štilovku, a ne uz fudbal.Henry je napisao/la:Ja sam u Diabyu uvijek vidjao neki "potencijal".
Pa dobro,i meni je drago što je Abu brat muslim,sigurno da mi nebi bilo krivo da i nije
al ovako,nek nas ima
Ne znam šta očekivati od njega,ona tekma na koševu BiH - Franuska je možda i nešto najbolje što sam vidio od njega,.
Zna on i driblati i povuči loptu ali nije konkretan,fali mu ideje,zadnji neki pas koji će napraviti gol šansu..

Ne znam šta očekivati od njega,ona tekma na koševu BiH - Franuska je možda i nešto najbolje što sam vidio od njega,.
Zna on i driblati i povuči loptu ali nije konkretan,fali mu ideje,zadnji neki pas koji će napraviti gol šansu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.