Vjeruj mi da neces uzivat ljetos ako ovako nastavimo.Neutralan88 je napisao/la:Pape je prvi trener koji je odveo repku na SP..
Nakon SP-a on ide sa trenerske pozicije jer nije budala da ga jedan pišljivi babo napada nakon tekme![]()
Možda Pape nije Murinho ali nije Bosna i Hercegovina Brazil u nogometu ali to bošnjaku nije jasno...
Uživat u SP-u ljetos i našim 3x utakmicama jer EP necemo vidjeti jer smo loši a to je realnost
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
14/88
Poruka Susicu od Misimovica i 90% navijaca
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Oce uzivat ako je mazohista a ima nas i takvih sigurno koji su i sinoc uzivali samo ja sam mislio da vecinom zive u manjem entitetu.
- donniedarko
- Kontakt:
Zbog takvih razmisljanja reprezentacija nam se i nalazi u katastrofalnoj situaciji.Nije jedan poraz i nije odjednom.Ovdje se ukazuje na neke stvari vec duze vrijeme medjutim kritika se odmah obiljezi kao "nepravo navijanje" ili kao neke druge nebuloze.Kriticari ovdje samo pisu o reprezntaciji a vi papeljubci ubacujete druge nerelevantne stvari u diskusiju.I normalno je da ce se prvenstveno ovdje kritikovati a za Dzeku se slazem,ima dosta stvari koje se neopravdano stavljaju na njegova ledja.crni100 je napisao/la:Ja nerazumijem sad zbog jednog poraza odjednom se pljuje po Susicu i Dzeki, po dvojici najzasluzniji za odlazak na svjetsko prvenstvo, nesto o cemu su pravi navijaci samo sanjali, muka mi je kad pogledam sta se ovdje u forumu pise, da li ste vi ovdje samo neznalice ili to radite namjerno nije mi jasno, ali iskreno receno za jednog redovnog citaoca od sportsport.ba ili pravog navijaca od nase reprezentacije su takve stvari koje o Dzeki i Susicu pisete velika uvreda, i nemaju sta da traze ovdje. ( Vase privatne interesse ispricajte vasim prijateljima a ne na forumu !!)

Pape nije nista bolji od Ilje krmeta, Sulje pokojnog Jelica i Usranovica a protiv takvih smo se borili godinama da izadju iz saveza muka mi je slusati njegove izjave lagano uvuce bratove pulene i ekipu i jedino ih novi selektor moze otjerati..
-
- Kontakt:
Kakvog jednog??? Tri zaredom, uz katastrofalnu igru.crni100 je napisao/la:Ja nerazumijem sad zbog jednog poraza odjednom se pljuje po Susicu i Dzeki, po dvojici najzasluzniji za odlazak na svjetsko prvenstvo, nesto o cemu su pravi navijaci samo sanjali, muka mi je kad pogledam sta se ovdje u forumu pise, da li ste vi ovdje samo neznalice ili to radite namjerno nije mi jasno, ali iskreno receno za jednog redovnog citaoca od sportsport.ba ili pravog navijaca od nase reprezentacije su takve stvari koje o Dzeki i Susicu pisete velika uvreda, i nemaju sta da traze ovdje. ( Vase privatne interesse ispricajte vasim prijateljima a ne na forumu !!)
Jesil ti slijep pa ne vidis na sta ljudi imaju primjedbe? J.ebo te poraz! Sad bi 90% nas potpisalo da izgubimo sve utakmice do one s Nigerijom,al da imamo igru i zalaganje na terenu, da imamo neke uigrane akcije.
Problem je sto nista od toga nemamo. I jos nakon svega toga (i jos vagon problema) frajer ne vidi nikakav problem.
Njemu je to sve ok. U tome je problem.
I otkud Dzekin otac stalno s igracima u avionu, hotelu, na proslavi itd???
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih se složio s tim što kažete da Pape nije puno učinio da odemo na SP, već da je to zasluga samo igrača. To je nemoguće! Igrači bez trenera ne mogu ništa kao i trener bez igrača, podjednake su zasluge.
Kod Safeta mi se sviđa što ne dozvoljava euforiju, bar tio do sada nije bio neki veliki problem. Naravno, bilo je nekih taktičkih grešaka ali vi gledate samo te loše strane. Sušić je donio i dobrog ovoj ekipi.
Promjena selektora prije SP ne smije doći, jer to. bi uništilo ui ovo malo samopouzdanja što imamo, ni pod razno ovo ne smije da se desi. I sad treba ovoj ekipi dati podršku a ne pljuvati i uništavati psihu igrača, selektora i svih ljudi u repci. Ne radi njih već radi BiH!
Kod Safeta mi se sviđa što ne dozvoljava euforiju, bar tio do sada nije bio neki veliki problem. Naravno, bilo je nekih taktičkih grešaka ali vi gledate samo te loše strane. Sušić je donio i dobrog ovoj ekipi.
Promjena selektora prije SP ne smije doći, jer to. bi uništilo ui ovo malo samopouzdanja što imamo, ni pod razno ovo ne smije da se desi. I sad treba ovoj ekipi dati podršku a ne pljuvati i uništavati psihu igrača, selektora i svih ljudi u repci. Ne radi njih već radi BiH!
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 06 mar 2014, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Henderson je napisao/la:Elham grupa. Ostaje Pape ako Bog da još četiri godine.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cuj Pape najzasluzniji
Papetova je sreca pa se pojavio Hajrovic, pa spasio ono sto je Susic usrao. Sve sto je stvarano ove dvije i po godine ujebao je u ovih 5 utakmica.
I opet muto mutavi ne zna iskoristiti poklon koji mu je pruzen da se dokaze na SP, nego bezobrazno prkosi svima. Al je toliko nesposoban da ne vidi da taj prkos ide i njemu na stetu.
Kad se obrukamo na SP, njega ce prvog ismijavat i **** moj ce dobit neki dobar posao

Papetova je sreca pa se pojavio Hajrovic, pa spasio ono sto je Susic usrao. Sve sto je stvarano ove dvije i po godine ujebao je u ovih 5 utakmica.
I opet muto mutavi ne zna iskoristiti poklon koji mu je pruzen da se dokaze na SP, nego bezobrazno prkosi svima. Al je toliko nesposoban da ne vidi da taj prkos ide i njemu na stetu.
Kad se obrukamo na SP, njega ce prvog ismijavat i **** moj ce dobit neki dobar posao
Ne dozvoljava euforiju sigurno prije nas je prizemljavala Albanija, Rumunjska a sad nas je poceo prizemljavati sa drugim sastavima Egipta i USA. Onda dodje na konferenciju pa ubije i zivot u nama ne progovaramo po 10 dana poslje svake nove doze Susica.Unofficialpage je napisao/la:Ne bih se složio s tim što kažete da Pape nije puno učinio da odemo na SP, već da je to zasluga samo igrača. To je nemoguće! Igrači bez trenera ne mogu ništa kao i trener bez igrača, podjednake su zasluge.
donniedarko je napisao/la:Zbog takvih razmisljanja reprezentacija nam se i nalazi u katastrofalnoj situaciji.Nije jedan poraz i nije odjednom.Ovdje se ukazuje na neke stvari vec duze vrijeme medjutim kritika se odmah obiljezi kao "nepravo navijanje" ili kao neke druge nebuloze.Kriticari ovdje samo pisu o reprezntaciji a vi papeljubci ubacujete druge nerelevantne stvari u diskusiju.I normalno je da ce se prvenstveno ovdje kritikovati a za Dzeku se slazem,ima dosta stvari koje se neopravdano stavljaju na njegova ledja.crni100 je napisao/la:Ja nerazumijem sad zbog jednog poraza odjednom se pljuje po Susicu i Dzeki, po dvojici najzasluzniji za odlazak na svjetsko prvenstvo, nesto o cemu su pravi navijaci samo sanjali, muka mi je kad pogledam sta se ovdje u forumu pise, da li ste vi ovdje samo neznalice ili to radite namjerno nije mi jasno, ali iskreno receno za jednog redovnog citaoca od sportsport.ba ili pravog navijaca od nase reprezentacije su takve stvari koje o Dzeki i Susicu pisete velika uvreda, i nemaju sta da traze ovdje. ( Vase privatne interesse ispricajte vasim prijateljima a ne na forumu !!)
Nope papeljubci ja ovdje pisem o realnosti, mi nismo Argentina, Brazil, Spanija ili Njemacka pa da nemozemo izgubit, i o kakvoj ti katastrofalnoj situaciji pises, " nikad dosad nismo bili bolji na fifa rang listi, nikad dosad se nismo kvalikofali na bili kakvo prvenstvo, nikad dosad nismo imali priznatije igrace u evropi ili svijetu, sta zelis ti ??? sam da vodis reprezentaciju ??? ili da dodje neki tvoj ljubimac ??? ovdje je stvar o reprezentaciji a ne o tome sta ja ili ti zelimo
Kaze izgubiti cemo mi i ove dvije ( sl prijateljske )

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
bjezim sad ce branioci lika i djela proslo je 24 sata toliko im baterija podrzava memoriju.
-
- Kontakt:
Nestade Virtu4l k'o da ga nikad ni bilo nije 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pape je najbolji fudbalski trener,svih vremena.
Najbolji u istoriji povijesti
Najbolji u istoriji povijesti

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To nas je prija uništavalo, sad je u manjoj mjeri. Jedino sad smo nezainteresovani u prijateljskim, tad im previše smanji euforijudubrovnik je napisao/la:Ne dozvoljava euforiju sigurno prije nas je prizemljavala Albanija, Rumunjska a sad nas je poceo prizemljavati sa drugim sastavima Egipta i USA. Onda dodje na konferenciju pa ubije i zivot u nama ne progovaramo po 10 dana poslje svake nove doze Susica.Unofficialpage je napisao/la:Ne bih se složio s tim što kažete da Pape nije puno učinio da odemo na SP, već da je to zasluga samo igrača. To je nemoguće! Igrači bez trenera ne mogu ništa kao i trener bez igrača, podjednake su zasluge.

Pape majstore, ne damo te nikome!

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vedad87 je napisao/la:Ne mogu nikako da nađem onu izjavu Safeta prije koji mjesec, kad su ga pitali za treninge pred mundijal, on je rekao da će to biti treninzi lakšeg intenziteta (da se očuva svježina), dok s druge strane Nigerijci (koji ionako pucaju od fizičke spreme) angažovali posebnog kondicionog trenera pred mundijal

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Bosna i Hercegovina: "Za pobjede su zasluzni igraci a ne selektor, a za poraze je samo zasluzan selektor ".
Zato kad nas preuzme Barabrez, pozove fino igrace PL BiH, sta ce mu ovi jaci kad je lik "strucnjak" i sve ce biti pobjede i to njegovom zaslugom.
Zato kad nas preuzme Barabrez, pozove fino igrace PL BiH, sta ce mu ovi jaci kad je lik "strucnjak" i sve ce biti pobjede i to njegovom zaslugom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nestalo je njih četiri - pet koji su ga branili kao da im je Pape rod. Lijepo je vidjeti da se većina slaže oko neshvaćenog genija.
Siguran sam da će nakon SP-a otići sa selektorske pozicije. Ostaće upamćen kao prvi trener koji nas je odveo na SP, te logičnim zaključcima.
Siguran sam da će nakon SP-a otići sa selektorske pozicije. Ostaće upamćen kao prvi trener koji nas je odveo na SP, te logičnim zaključcima.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 06 mar 2014, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne samo on, nema ni Harishp-a, ni Hendersona, maskota se juce pojavila, danas je nema. Cudno, bas me zanima kako oni gledaju na takticke zamisli selektora u jucerasnjem debaklu i drugim uzastopnim porazom.Amar Dzeko je napisao/la:Nestade Virtu4l k'o da ga nikad ni bilo nije
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.