Zabrani mi.belosevic28 je napisao/la:Ostavit guzu da te guzi i dalje. Kako te nije stid pisati ovdje ???Lakoste je napisao/la:Nista, sacekajte ih na Bradini i zapalite im bus. Svasta, niko poraz ne zna da podnese.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
skoroalen je napisao/la: Visočka ubleho, nosi se iz kluba, idi nekom drugom hvalit ambijent na tribinama, uhljupe ćevabdžijski. Što sam ti dolazio u aščinicu, dolazio sam. Od sad u Visokom na doner.
Nastavi dolaziti, nema on veze sa cevabdzinicom.
Halali, znam da si ljut.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Evolution87 je napisao/la:Realno, onako se puca penal. Jako, punim i PO GOLU ala Puzi. I kad ti onakav sut odbrani golman to se moze smatrati lutrijomSabinho je napisao/la:Ali dan te yeb'o nista se ne moze porediti sa situacijom kad sam vidio na pauzi prije penala da onaj masira none Almiru kontam u sebi nece valjda... Uzmem, prizdijem **** 100's ciqaretu, odbrani Boki, ofula Nick Vujicic, zabise oni za 1-0 kad broj 19 nas ide prema lopti.... U meni se sve okrenulo ali svaka cast
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Evolution87
- Kontakt:
a eto brate kud ces dalje kad moja stara govori a vidi budale nece valjda dati da pucaju penale ovi sto su tek usli.Sabinho je napisao/la: Ali eto konta covjek siqurno ce poslati da sutaju iqrace kojim se najmanje moze zamjeriti, tipa Dulja, Marko, Sasa, Peroni kad ono Almir i Rustem
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' Zijo glavni, kae "uveli smo dva igrača jer su dali 6-7 penala na treningu..." Ja fišek rajsingli progutao kad to reče.joker90 je napisao/la:Ako se nastavi ovako bez vizije i iduće godine, prosjek na stadionu će biti 1000 ljudi, optimistično gledano.Kad skontaš da su nam penale pucali Bekić(dobro opuca, ali opet ko njemu dade penal), Rustem i Krmak, nismo mogli ni bolje proći. I to je dovoljno da skontaš gdje je i šta je trenutno FKS!
Samo Saraj'vo.
E dobro je onda, jer ćevapi su drama dobriVijadukt je napisao/la:skoroalen je napisao/la: Visočka ubleho, nosi se iz kluba, idi nekom drugom hvalit ambijent na tribinama, uhljupe ćevabdžijski. Što sam ti dolazio u aščinicu, dolazio sam. Od sad u Visokom na doner.
Nastavi dolaziti, nema on veze sa cevabdzinicom.
Halali, znam da si ljut.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dovedu nam poluinvalida kao najskupljeg igrac.
Zimus se ne dovede nijedno pojacanje.
Kao sportski cilj postave izlazak u Evropu,bez ambicije za trofejima.
Za trenera postave covjeka koji se 4 godine ne bavi tim poslom,a zadnji angazman imao u drugoligasu.
Najbolji igrac ne produzi ugovor. Itd.,itd...
Pa sta smo mi uopste ocekivali!?
Neko pomenu rijec lutrija,pa lutrija je to sto smo mi uopste dosli do finala,zahvaljujuci zrijebu pa smo imali lahke protivnike. Lutrija je i to smo u jednom momentu bili u borbi za titulu,i to je lutrija.
Mi se necemu nadamo,a u klubu kao nekakve ambicije isticu izlazak u Evropu i to ne pod svaku cijenu,a shodno ambicijama se i ponasaju u praksi.
Bjezi ba vise,odo roknut bosaurin i na spavanje.
Zimus se ne dovede nijedno pojacanje.
Kao sportski cilj postave izlazak u Evropu,bez ambicije za trofejima.
Za trenera postave covjeka koji se 4 godine ne bavi tim poslom,a zadnji angazman imao u drugoligasu.
Najbolji igrac ne produzi ugovor. Itd.,itd...
Pa sta smo mi uopste ocekivali!?
Neko pomenu rijec lutrija,pa lutrija je to sto smo mi uopste dosli do finala,zahvaljujuci zrijebu pa smo imali lahke protivnike. Lutrija je i to smo u jednom momentu bili u borbi za titulu,i to je lutrija.
Mi se necemu nadamo,a u klubu kao nekakve ambicije isticu izlazak u Evropu i to ne pod svaku cijenu,a shodno ambicijama se i ponasaju u praksi.
Bjezi ba vise,odo roknut bosaurin i na spavanje.
Nekad smo znali ih pucati...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Predlazem da prebijemo Kantardzica,da ode Cala i da dodje trener realno Cala je 0 trener,i obavezno dovest sve sa strane i obavezno da nije iz Sarajeva il Tuzle i da nije legenda nasa kako im tepamo. Dovest muskarce u klub a ne placi pi3cke i na terenu i u upravi muskarce trebamo a ne ove.luzere koji kazu poraz nije kraj svijeta. Sta ti predlazes da izgubimo derbi,da gledamo Caline carolije tj mucenje i sljedecu sezonu? Svako ko kaze cilj je evropa u zatvor strpatLakoste je napisao/la:Sta predlazes?zagor1987 je napisao/la:Ko da je bitan jedan poraz jesil gledo ligu za prvaka vidis lo da tekme kuci nismo dobili,to je za Sarajevo ponizenjeLakoste je napisao/la:Nista, sacekajte ih na Bradini i zapalite im bus. Svasta, niko poraz ne zna da podnese.
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' frajko je nabi na tribinu, onaj pogodi vanjski dio stative ... Kažu likovi "sve je to lutrija..." 
Samo Saraj'vo.
Slazem se s tobom, ali fakat, nisam ironican. Samo pitanje je ko ce to sve uraditi?zagor1987 je napisao/la: Predlazem da prebijemo Kantardzica,da ode Cala i da dodje trener realno Cala je 0 trener,i obavezno dovest sve sa strane i obavezno da nije iz Sarajeva il Tuzle i da nije legenda nasa kako im tepamo. Dovest muskarce u klub a ne placi pi3cke i na terenu i u upravi muskarce trebamo a ne ove.luzere koji kazu poraz nije kraj svijeta. Sta ti predlazes da izgubimo derbi,da gledamo Caline carolije tj mucenje i sljedecu sezonu? Svako ko kaze cilj je evropa u zatvor strpat
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nervoza? Pritisak?PitarBordo je napisao/la:Kakva crna lutrija? Baviš se 20 godina fudbalom i lutrija ti hoćeš li sa 11 metara pogoditi unutar okvira gola od 15 kvadradnih metara? Kakva crna lutrija? Hajde odbrani ti pa kažeš na sreću se bacio u tu stranu. Ne može ba biti lutrija kad ofulaš cijeli gol nikako. NIKAKO.Lakoste je napisao/la:Penali su lutrija
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hajde i razumijem sto je Saidu dao da puca penal, imao je uvijek dobar sut, imao muda, a mora se opravdati i ove pare koje bacamo na njega, ali nikako ne mogu shvatiti zasto je uveo Rustema da puca penal, kad svaki covjek koji je odgledo i jednu utakmicu Sarajeva je mogao vidjeti da je covjek operisan od fudbala, pa taj nije sposoban poslati tacan pas 5 metara do sebe prvom igracu, a kamoli penal opucat, strasno, Cala, Svrakic.. tesko su me razocarali, mora se s njima sporazumno raskinuti, otjerati debelog, otjerati Rustema
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
jel moguce da je duljevic izabrao da ONI SUTAJU PRVI PREMA SVOJOJ TRIBINI? ...smao pitam, je li moguce!=!=!=!==
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ko je birao ko ce pucati penale tacno ko da je isao na onu
"ovo vam je zadnja sansa"
Hodzic(ili Ivetic da ga ne zamjenise) Duljevic Mihojevic Bekic Ahmetovic
**** vam pritisak i lutriju
"ovo vam je zadnja sansa"
Hodzic(ili Ivetic da ga ne zamjenise) Duljevic Mihojevic Bekic Ahmetovic
**** vam pritisak i lutriju
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa koji kurrac su ulazili onda? Bukvalno uvedeni da šutiraju penal. Ništa više, samo to, uveo ih lik da šutiraju penal. I onda neko kaže "sve ti je to lutrija" lik je nabi preko gola, ko Ramos.Nerminovic je napisao/la:Nervoza? Pritisak?PitarBordo je napisao/la:Kakva crna lutrija? Baviš se 20 godina fudbalom i lutrija ti hoćeš li sa 11 metara pogoditi unutar okvira gola od 15 kvadradnih metara? Kakva crna lutrija? Hajde odbrani ti pa kažeš na sreću se bacio u tu stranu. Ne može ba biti lutrija kad ofulaš cijeli gol nikako. NIKAKO.Lakoste je napisao/la:Penali su lutrija
Samo Saraj'vo.
Kakav vise pritisak,kakva vise nervoza u p.m. jel mu to posao,jel to vjezba jel se od toga kurci i dobro zivi,,
**** ga vise pritisak,za sve pritisak,da se ja tako na poslu izvlacim davnoo bih nogu dobio za 4 puta manje para od njih.
**** ga vise pritisak,za sve pritisak,da se ja tako na poslu izvlacim davnoo bih nogu dobio za 4 puta manje para od njih.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kljucni trenutak meca je bio kad su Hebu qadjali necim a Heba brat otvorio ono i pojede
Btw i fakat cudno da Dusan nije dobio da suta penal, lik pola prekida izvodi
Btw i fakat cudno da Dusan nije dobio da suta penal, lik pola prekida izvodi
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Al dje logika da uvodis igraca penal da puca,haj golmana da mjenjas ok ovaj bolje brani npr .Al igraca koji nije dofatio loptu i prvi mu kontakt penal,pa ja bi ih samo pitao zasto inace zagrijavaju igrace prije ulaska u igru?Isto je to,ustvari ovo jos gore,jel znas ono kad udje igrac kao joj nije puno zagrijan bla.bla,a gledaj nas ,pogotovo jel se radi o dva igraca koji zadnjih mjesec dana nemaju 6 minuta fudbala.Apsurd.Ovo je gore od reklama ovih majkemi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nama treba Srba u ekipi! I to onih đikana, mudonja ko Puzigaća! Nema kuveta u ovim našim. I sad su nam ove najveće mudonje ko Perica i Marko srbadija.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.