Kurcina realno
Jedno sto imamo stadion i najvise navijaca, a to danas nista ne znaci i u svemu ostalo zaostajemo
Kurcina realno
Drug, da li i dalje treba zvati Muftića i Lagumdžiju u reprezentaciju?
Drug ja sam vec napisao juce da mi je krivo jer to nije car derbija kad nema onih drugih i da bude prava atmosfera, ali ne odlucujemo mi brate zna se ko se pita zato, ti sad psujes nama za karte, ja da se pitam dao bih vam citav jug i **** se , ali……Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:22KosevoZove je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:19Sto psujes bolan jesmo vam mi navijaci krivi za karte i koliko ce te dobiti, ili to neko drugi odlucuje, sto si papak ??
Boli poraz jbg nije lahko cvrku primiti znam, ali sabura bit ce bolje sad ce te vi radnika nakantati, sjeti se samog pocetka i prcanja naseg kluba, licno si ti pisao da se ne ponavaljam, do sljdeceg derbija cao leteci medvjedici!
@ Virto hvala![]()
Bolan pola istoka i pola sjevera fali, ocito ima pametnih pitara
100% dici karte i jos 48h prije 1500 ulaznica kao? Pisham se ja na najvecu utakmicu u drzavi
Cestitke sto si tice terena.
JER NISAM ZNAO DA SI TAKO SLABA
Ne treba, cak ni na tribine ne zasluzujubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:24
KosevoZove je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:25Drug ja sam vec napisao juce da mi je krivo jer to nije car derbija kad nema onih drugih i da bude prava atmosfera, ali ne odlucujemo mi brate zna se ko se pita zato, ti sad psujes nama za karte, ja da se pitam dao bih vam citav jug i **** se , ali……Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:22KosevoZove je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:19Sto psujes bolan jesmo vam mi navijaci krivi za karte i koliko ce te dobiti, ili to neko drugi odlucuje, sto si papak ??
Boli poraz jbg nije lahko cvrku primiti znam, ali sabura bit ce bolje sad ce te vi radnika nakantati, sjeti se samog pocetka i prcanja naseg kluba, licno si ti pisao da se ne ponavaljam, do sljdeceg derbija cao leteci medvjedici!
@ Virto hvala![]()
100% dici karte i jos 48h prije 1500 ulaznica kao? Pisham se ja na najvecu utakmicu u drzavi
Cestitke sto si tice terena.![]()
Nodi, jel ono Adžem zna igrati derbije?NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:28Ne treba, cak ni na tribine ne zasluzujubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:24
Niko iz Zelje ne treba ni blizu repke osim nekih omladinaca za u19, u17
Znao je, ovo mu je tek drugi poraz u sedam derbijaHordasOdMalena je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:29Nodi, jel ono Adžem zna igrati derbije?NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:28Ne treba, cak ni na tribine ne zasluzujubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:24
Niko iz Zelje ne treba ni blizu repke osim nekih omladinaca za u19, u17
Stara baraba, moj Nodi.NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:31Znao je, ovo mu je tek drugi poraz u sedam derbija
Medjutim tvrdoglav, pogubljen i vrijeme je
Vama sportske cestitke zasluzena pobjeda i demoliranje
Ja bio na derbiju svakom , jeste bilo raje, ali nije koliko sam ja mislio, ma nema ti si zajeban ja ti jedno pricam, ti opet na nas mi ti krivi za karte?Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:28KosevoZove je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:25Drug ja sam vec napisao juce da mi je krivo jer to nije car derbija kad nema onih drugih i da bude prava atmosfera, ali ne odlucujemo mi brate zna se ko se pita zato, ti sad psujes nama za karte, ja da se pitam dao bih vam citav jug i **** se , ali……Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:22
Ocito ti i takvi poput tebe nisu dosli na Kosevo, Derbi poluprazan istok, na sjeveru najmanje hordi ikad ..
Fuj yebem vam najveci derbi u drzavi, a vasoj upravi i Mirvi sestru i zenu onako hardcore brutal
A kad vasi to rade, kad su to oni uradili prosli derbi na grbavici nisi tako pisao. 4 komada lagano, steta sto niste 5-cu dobili, sto sad ne pisete da je zima na kosevu, rano ste poletili,opet necete ni europe vidjeti.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:28KosevoZove je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:25Drug ja sam vec napisao juce da mi je krivo jer to nije car derbija kad nema onih drugih i da bude prava atmosfera, ali ne odlucujemo mi brate zna se ko se pita zato, ti sad psujes nama za karte, ja da se pitam dao bih vam citav jug i **** se , ali……Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:22
Ocito ti i takvi poput tebe nisu dosli na Kosevo, Derbi poluprazan istok, na sjeveru najmanje hordi ikad ..
Fuj yebem vam najveci derbi u drzavi, a vasoj upravi i Mirvi sestru i zenu onako hardcore brutal
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], goGlobal, LondonBlues, Nemanja99 i 63 gosta.