FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li kakav link da se pogleda cijela utakmica,do penala.Ja nisam mogao gledati uzivo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dok su prekinuli prijenos, ja sjeo. Gotovo.
Prije toga me mater htjela istjerati iz kuce, kaze nisi dobar sekunde
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
PitarBordo je napisao/la:Uđu ti 2 igrača u 90. minuti i šutiraju pored gola... I dođe mi neko i kaže "to je lutrija." Ma hajte molim vas.
Od derbija također ništa ne očekujem. Ali nakon sezone odmah očekujem, ovo ću sad reći i javno, ostavke stručnog štaba i razrješenje dužnosti sviju koji su učestvovali u dovođenju Saida, a da su još uvijek u klubu. Štrumfa u klubu također otpustiti. Cijelu slijedeću sezonu halalim, ali da krenemo prema nečemu normalnom. Ovo je smiješno više postalo.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Mrtva smrdljiva trojka.
Debeli invalid,kojem je bolje na RTL da se prijavi u emisiju kako skinuti kilograme,lopov,trut,nehljebovic,uvalio debele guzove,ide plata more se pojest ljudino boli me.kuraccc
Rustemovicu je bolje da je izasao sa onim ****.i lezbama braniti svoja LGBT prava,sad ces picko vidjet kako se p.ederi biju.
A ovaj Americki dijasporac futavi,koji fudbal igra kao kad Noj trci ,zabije glavu u zemlju i sprint.J.ebo li ti Donald Tramp porjeklo izbjeglicko .
**** li vam tri picke majcine sto vas rodise vjerovatno u pnoj godini kad je abotrus bio zabranjen.Nikad ne krocili vise u Sarajevo,mamu vam seljacko izbjeglicku da vam mamu ****.
Debeli invalid,kojem je bolje na RTL da se prijavi u emisiju kako skinuti kilograme,lopov,trut,nehljebovic,uvalio debele guzove,ide plata more se pojest ljudino boli me.kuraccc
Rustemovicu je bolje da je izasao sa onim ****.i lezbama braniti svoja LGBT prava,sad ces picko vidjet kako se p.ederi biju.
A ovaj Americki dijasporac futavi,koji fudbal igra kao kad Noj trci ,zabije glavu u zemlju i sprint.J.ebo li ti Donald Tramp porjeklo izbjeglicko .
**** li vam tri picke majcine sto vas rodise vjerovatno u pnoj godini kad je abotrus bio zabranjen.Nikad ne krocili vise u Sarajevo,mamu vam seljacko izbjeglicku da vam mamu ****.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rustemoviću **** ti mrtve pokopane u grobu, familiju ti vise ****
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pokaži obraz Saide! Odmah večeras. ODLAZI!
Zar i ti?MortemHz je napisao/la:Rustemoviću **** ti mrtve pokopane u grobu, familiju ti vise ****
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Oni mati jednom rodi. Ostalo su pobacaji!MortemHz je napisao/la:Rustemoviću **** ti mrtve pokopane u grobu, familiju ti vise ****
Moze li neko objasniti kredit u Fudblaskom klubu Sarajevu tog covjeka?
- Evolution87
- Kontakt:
A inekako mi mozda halalio da im je fakat frajer skinuo penale, ALI FULAS 14 KVADRATA SA 11 METARA A PRITOM SE BAVIS FUDBALOM 20 GODINA evo ne znam.
nek me neko banuje do sutra
nek me neko banuje do sutra
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Tek sad vidjeh Rustemov penal!! Pa ja još ne vjerujem koliko su mene napadali zbog ovog bogalja epskih proporcija! Pa ne da mu samo želim smrt, nego ne znam šta se više može bolesno poželiti jednom ovakvom majmunu! Molim vas, ali mooolim vas sve! Ko ih vidi u SCC-u ili negdje, priđite i pljunite ih u usta direktno!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma dajte i selji jos titulu, pa nek pisaju svi po nama redom. Mada izmedu neokupaih i ustasa tesko je mrzeg izabrati.
Crnkicu, rustemovicu, bekici( mada ste vcrs bili solidni), Saide ako vam je ostalo imalo obraza jos sutra uzmite papire iz kluba.
Boli vas patka vi cete uz par milja lahko prebolit promasaje a mi sto tugujemo sto ne spavamo sto padamo ispite i za to vas boli racKu ako ga i imate, kako igrate cisto sumnjam.
Crnkicu, rustemovicu, bekici( mada ste vcrs bili solidni), Saide ako vam je ostalo imalo obraza jos sutra uzmite papire iz kluba.
Boli vas patka vi cete uz par milja lahko prebolit promasaje a mi sto tugujemo sto ne spavamo sto padamo ispite i za to vas boli racKu ako ga i imate, kako igrate cisto sumnjam.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Dajte juniore i one sto nisu igrali nikako u subotu..bolji ce biti od ovih nehljeba, ako i izgube halal im bolje i zeljo da uzme nego ovi uhljupi sto zvizde himnu
Motao sam zapaliti a presto. Majku ti Rustemovicu. Punu godinu nam grob kopasmuhamedhulk je napisao/la:Dok su prekinuli prijenos, ja sjeo. Gotovo.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Od rođenih LUZERA ništa drugo nisam ni očekivao iskreno! Ali i pored toga im želim sve najgore i svakome ko je učestvovao u dovođenju ovih invalida i retarda želim tešku i neizlječivu bolest!
NAPUSTITE FKS SVI, HOĆEMO JUNIORE ZA DERBI!!!
NAPUSTITE FKS SVI, HOĆEMO JUNIORE ZA DERBI!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 17 maj 2017, 22:39, ukupno mijenjano 3 puta.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
đe je krokodil nek počne slavit, popiša bogami Said sve nas...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
nikad nismo trebali ići na penale sa ovakvim igračima tanke mentalne snage a išli smo na to....mogle su se izmjene napraviti ranije, ko što ovaj jedan u švici što radi sad: u 60-toj,70-toj i 80-toj...ako smo htjeli osvježiti ekipu i pritisnuti, mogli smo i primiti jedan da smo zabili drugi uzeli bi kup...
neshvatljivo, jbt ga, skupa ova škola u pm....valjda ćemo prestat vraćat stare igrače i oživljavat karijere....
nemojte se glupirat sa ovim glupostima tipa smrt itd. ko god nosi dres sarajeva ima podršku...da ih ima koji ga ne trebaju nosit više, sigurno ima....
neshvatljivo, jbt ga, skupa ova škola u pm....valjda ćemo prestat vraćat stare igrače i oživljavat karijere....
nemojte se glupirat sa ovim glupostima tipa smrt itd. ko god nosi dres sarajeva ima podršku...da ih ima koji ga ne trebaju nosit više, sigurno ima....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 17 maj 2017, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
nek je ono fulilo citavih 14 kvadrata **** li mu rod i porod, ali zato ne fula merjeminu picku koja nije nista manja sve mu ****
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
MRTAV SAM ČOVJEK
-
Inspiracija
- Kontakt:
Zbog cega se psuje Almiru frajer je veceras medju najboljim bio...I ja sam protiv njega i ja sam da on ide iz kluba ali veceras psovke od ovih par kretena ovdje nije zasluzio...Momci su se borili ja im cestitam...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.