FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nermin_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nermin_TM » 12 maj 2010, 17:27

ne znam jel ko gledao sport centar na TVSA amar bio gost i pita ga ovaj voditelj kome ce vise odgovarat prazan stadion na derbyu kaze brko ma sarajevu oni su ionako navikli da igraju bez publike :D :D
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 maj 2010, 17:28

nermin_TM je napisao/la:ne znam jel ko gledao sport centar na TVSA amar bio gost i pita ga ovaj voditelj kome ce vise odgovarat prazan stadion na derbyu kaze brko ma sarajevu oni su ionako navikli da igraju bez publike :D :D
VODITELJ: Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?
AMAR OSIM: Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu, jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 12 maj 2010, 17:30

Seyo_TM je napisao/la:
nermin_TM je napisao/la:ne znam jel ko gledao sport centar na TVSA amar bio gost i pita ga ovaj voditelj kome ce vise odgovarat prazan stadion na derbyu kaze brko ma sarajevu oni su ionako navikli da igraju bez publike :D :D
AMAR OSIM: Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu, jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača!
e bravo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 12 maj 2010, 17:32

Brko kralj,ovom ih je recenicom unistio hahaha....
Brko moj.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 maj 2010, 17:32

Realno,ono sto su uradili navijaci Sarajeva na utakmici sa Sirokim je za svaku osudu,i kazna od 3 meca bez publike je adekvatna tom huliganizmu! druga je stvar sto ce se derbi igrati bez navijaca..

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 12 maj 2010, 17:34

nermin_TM je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
e bravo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
brko brkane.....sarajevu omiljeni krkane.... :D :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 maj 2010, 17:37

Stole iz Bora je napisao/la:Sto li se Slobodan toliko borio da nema publike .. 8-)
i sada ide vic godine stole :mrgreen:
... a sad ozbiljno mogu ti samo reci da Fudbalski Klub Sarajevo nije nikad bilo prozivano zbog nekih necasnih radnji u ovakoj "postenoj" ligi i tako ce ostat 8-)
Od pomisli na ovu izjavu oplacem od smjeha :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 maj 2010, 17:40

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Sto li se Slobodan toliko borio da nema publike .. 8-)
i sada ide vic godine stole :mrgreen:
... a sad ozbiljno mogu ti samo reci da Fudbalski Klub Sarajevo nije nikad bilo prozivano zbog nekih necasnih radnji u ovakoj "postenoj" ligi i tako ce ostat 8-)
Od pomisli na ovu izjavu oplacem od smjeha :mrgreen:
Mislis? Ma ne bi Slobo to nikad uradio, sta ti je .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 maj 2010, 17:41

Seyo_TM je napisao/la:
KRALJ, SULTAN, FARAON :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To su izjave koje osvjezavaju, izjave koje lijece, izjave koje ne zna svako... Ma genijalac! ...pa de ne pokloni se...
8-) 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 maj 2010, 17:43

Stole iz Bora je napisao/la:Mislis? Ma ne bi Slobo to nikad uradio, sta ti je .. 8-)
od 6 clanova 5 je glasalo da kazna ostane...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 maj 2010, 17:46

Probisvjet je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
KRALJ, SULTAN, FARAON :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To su izjave koje osvjezavaju, izjave koje lijece, izjave koje ne zna svako... Ma genijalac! ...pa de ne pokloni se...
8-) 8-)

nije ba tako reko sta pricate...gledo sam emisiju,reko,parafraziram:"sarajevo je odigralo vise utakmica u tim okolnostima pred praznim stadionom" na sto sma se ja nasmijo reko vidi mu lapsusa mi odigrali samo protiv svinjskog...ko neka prednost jedna tekma......uostalom jel ima onaj snimak pa da vidimo.....

a sto se tuzlak smije...inace sloboda ima pun stadion uvijek...na veleletnom zdanju kakav je tusanj :mrgreen: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 12 maj 2010, 17:50

Haj ba tarpi uhvati se ___________
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 12 maj 2010, 17:51

plava_pruga je napisao/la:STA SE PITA OMALENA BANJALUKA O NASIM UTAKMICAMA ????? VIDJELI DA IM KLUBIĆ KOJEG NIGDJE NIJE BILO NI NA MAPI NEMOZE OSVOJITI TITULU NI OVAJ PUT PA HAJDE DA UNISTIMO DERBI. Al sto je najgore ni na TV nece biti prenosa pa nemogu da vjerujem!!!! SMRT SAVEZU SLOBODA NAVIJAČIMA!
Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!
A gdje ste vi bili prijasnjih godina, daj molim te, bolje vam je renovirajte te stadione u Sarajevu koje ne ispunjavaju UEFA kriterijume ili vam je sada vec kasno, mi svoj pocinjemo uskoro, tender za renoviranje se otvara u petak i tad ce se sve znati! 8-)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 maj 2010, 17:57

nasborik je napisao/la:Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!
Konacno da neko kaze ovako nesto. Samo jedan clan iz BL i to je tacno. Vjerujem da on sam ne bi mogao odluciti o tome da i ostali nisu bili za to ali hajmo sad malo da se vratimo na nesto sto su pisali i navijaci Borca.

Kako je Nijaz Brkovic kao JEDINI clan Zelje u takmicarskoj komisiji mogao sam birati sudije, sam donositi odluke i sta sve ne jos? Kad ste to tvrdili onda nije bila ova prica da je SAMO JEDAN .. :shock:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 12 maj 2010, 17:57

nasborik je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:STA SE PITA OMALENA BANJALUKA O NASIM UTAKMICAMA ????? VIDJELI DA IM KLUBIĆ KOJEG NIGDJE NIJE BILO NI NA MAPI NEMOZE OSVOJITI TITULU NI OVAJ PUT PA HAJDE DA UNISTIMO DERBI. Al sto je najgore ni na TV nece biti prenosa pa nemogu da vjerujem!!!! SMRT SAVEZU SLOBODA NAVIJAČIMA!
Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!
A gdje ste vi bili prijasnjih godina, daj molim te, bolje vam je renovirajte te stadione u Sarajevu koje ne ispunjavaju UEFA kriterijume ili vam je sada vec kasno, mi svoj pocinjemo uskoro, tender za renoviranje se otvara u petak i tad ce se sve znati! 8-)
I treba da torpedo igra pred praznim tribinama. Kojim je kriv kad su demolirali svoj stadion. Trebali su dobit vise utakmica zabrane. I sada nece dobit pare od ulaznica. Torpedo polahko propada. :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 12 maj 2010, 18:06

Stole iz Bora je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!
Konacno da neko kaze ovako nesto. Samo jedan clan iz BL i to je tacno. Vjerujem da on sam ne bi mogao odluciti o tome da i ostali nisu bili za to ali hajmo sad malo da se vratimo na nesto sto su pisali i navijaci Borca.

Kako je Nijaz Brkovic kao JEDINI clan Zelje u takmicarskoj komisiji mogao sam birati sudije, sam donositi odluke i sta sve ne jos? Kad ste to tvrdili onda nije bila ova prica da je SAMO JEDAN .. :shock:
Ja nikada nisam spomenuo Nijaza, tako da necu komentarisati to sto su pisali drugi, ali vjerujem da jedan covjek ne moze sam donositi odluke u bilo kojim komisijama, za to treba kvorum.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 maj 2010, 18:14

°°°maniac°° je napisao/la:
ma ne mogu ovo gledat..jbg ne moze se premotat :D ..slab sam sa limitom nek neko nadje..vjerovacu mu na rijec :D

Stole iz Bora je napisao/la:

pa vrlo lako,nije bio sam...jer tad je bio i hercegovacki lobi(siroki) i iz manjeg entiteta(borac) koji su radili na stetu sarajeva..tad im je svima odgovaralo da sarajevo ne dobije tri boda iz TZ....to je sto se tog tice

a pa nismo mi nista izmislili...eto molim vas pogledajte ko je sudio sarajevu ove polusezone...3 od 4 prva gostovanja trojica sudija iz BL....a borac direktni konkurent...i kolko smo samo crvenih i zutih dobili na tim tekmama:| :|

a vrhunac je slucaj gavric....

o ostalim klubovima necu pricat....vidi se fino gdje je ko sudo i kako je radio i sta

i da vise ne pisem...eto samo sma htio objasnit neke stvari

;) :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2010, 18:18

A kakve veze sad Nijaz ima sa sudijskom komisijom,ciji on nije clan i gdje je glavni covjek Salem Prolic koji i određuje ko ide na listu ko ne?

Jos nam pukose 10 milja kazne,a Dinamu sada dali 25000 kuna,za 10 puta goru stvar!

Postajete paranoicni...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 12 maj 2010, 18:21

nasborik je napisao/la:
Pa fino pise ko se najvise zalagao za UNISTAVANJE derbija. A tebi jedan VEEEEEEELIKIIII pozdrav sa prve pozicije ; )
G A Z I
Željo sve do pobjede

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Elddar, Google [Bot], Levin i 24 gosta.