Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
VODITELJ: Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?nermin_TM je napisao/la:ne znam jel ko gledao sport centar na TVSA amar bio gost i pita ga ovaj voditelj kome ce vise odgovarat prazan stadion na derbyu kaze brko ma sarajevu oni su ionako navikli da igraju bez publike![]()
e bravoSeyo_TM je napisao/la:VODITELJ: Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?nermin_TM je napisao/la:ne znam jel ko gledao sport centar na TVSA amar bio gost i pita ga ovaj voditelj kome ce vise odgovarat prazan stadion na derbyu kaze brko ma sarajevu oni su ionako navikli da igraju bez publike![]()
AMAR OSIM: Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu, jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača!
brko brkane.....sarajevu omiljeni krkane....nermin_TM je napisao/la:e bravoSeyo_TM je napisao/la:VODITELJ: Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?nermin_TM je napisao/la:ne znam jel ko gledao sport centar na TVSA amar bio gost i pita ga ovaj voditelj kome ce vise odgovarat prazan stadion na derbyu kaze brko ma sarajevu oni su ionako navikli da igraju bez publike![]()
AMAR OSIM: Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu, jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača!![]()
![]()
i sada ide vic godine stoleStole iz Bora je napisao/la:Sto li se Slobodan toliko borio da nema publike ..
Od pomisli na ovu izjavu oplacem od smjeha... a sad ozbiljno mogu ti samo reci da Fudbalski Klub Sarajevo nije nikad bilo prozivano zbog nekih necasnih radnji u ovakoj "postenoj" ligi i tako ce ostat
Mislis? Ma ne bi Slobo to nikad uradio, sta ti je ..Seyo_TM je napisao/la:i sada ide vic godine stoleStole iz Bora je napisao/la:Sto li se Slobodan toliko borio da nema publike ..
Od pomisli na ovu izjavu oplacem od smjeha... a sad ozbiljno mogu ti samo reci da Fudbalski Klub Sarajevo nije nikad bilo prozivano zbog nekih necasnih radnji u ovakoj "postenoj" ligi i tako ce ostat
KRALJ, SULTAN, FARAONSeyo_TM je napisao/la:VODITELJ: Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?nermin_TM je napisao/la:ne znam jel ko gledao sport centar na TVSA amar bio gost i pita ga ovaj voditelj kome ce vise odgovarat prazan stadion na derbyu kaze brko ma sarajevu oni su ionako navikli da igraju bez publike![]()
AMAR OSIM: Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu, jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača!
od 6 clanova 5 je glasalo da kazna ostane...Stole iz Bora je napisao/la:Mislis? Ma ne bi Slobo to nikad uradio, sta ti je ..
Probisvjet je napisao/la:KRALJ, SULTAN, FARAONSeyo_TM je napisao/la:VODITELJ: Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?nermin_TM je napisao/la:ne znam jel ko gledao sport centar na TVSA amar bio gost i pita ga ovaj voditelj kome ce vise odgovarat prazan stadion na derbyu kaze brko ma sarajevu oni su ionako navikli da igraju bez publike![]()
AMAR OSIM: Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu, jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača!![]()
![]()
![]()
To su izjave koje osvjezavaju, izjave koje lijece, izjave koje ne zna svako... Ma genijalac! ...pa de ne pokloni se...
![]()
Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!plava_pruga je napisao/la:STA SE PITA OMALENA BANJALUKA O NASIM UTAKMICAMA ????? VIDJELI DA IM KLUBIĆ KOJEG NIGDJE NIJE BILO NI NA MAPI NEMOZE OSVOJITI TITULU NI OVAJ PUT PA HAJDE DA UNISTIMO DERBI. Al sto je najgore ni na TV nece biti prenosa pa nemogu da vjerujem!!!! SMRT SAVEZU SLOBODA NAVIJAČIMA!
Konacno da neko kaze ovako nesto. Samo jedan clan iz BL i to je tacno. Vjerujem da on sam ne bi mogao odluciti o tome da i ostali nisu bili za to ali hajmo sad malo da se vratimo na nesto sto su pisali i navijaci Borca.nasborik je napisao/la:Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!
I treba da torpedo igra pred praznim tribinama. Kojim je kriv kad su demolirali svoj stadion. Trebali su dobit vise utakmica zabrane. I sada nece dobit pare od ulaznica. Torpedo polahko propada.nasborik je napisao/la:Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!plava_pruga je napisao/la:STA SE PITA OMALENA BANJALUKA O NASIM UTAKMICAMA ????? VIDJELI DA IM KLUBIĆ KOJEG NIGDJE NIJE BILO NI NA MAPI NEMOZE OSVOJITI TITULU NI OVAJ PUT PA HAJDE DA UNISTIMO DERBI. Al sto je najgore ni na TV nece biti prenosa pa nemogu da vjerujem!!!! SMRT SAVEZU SLOBODA NAVIJAČIMA!
A gdje ste vi bili prijasnjih godina, daj molim te, bolje vam je renovirajte te stadione u Sarajevu koje ne ispunjavaju UEFA kriterijume ili vam je sada vec kasno, mi svoj pocinjemo uskoro, tender za renoviranje se otvara u petak i tad ce se sve znati!
Ja nikada nisam spomenuo Nijaza, tako da necu komentarisati to sto su pisali drugi, ali vjerujem da jedan covjek ne moze sam donositi odluke u bilo kojim komisijama, za to treba kvorum.Stole iz Bora je napisao/la:Konacno da neko kaze ovako nesto. Samo jedan clan iz BL i to je tacno. Vjerujem da on sam ne bi mogao odluciti o tome da i ostali nisu bili za to ali hajmo sad malo da se vratimo na nesto sto su pisali i navijaci Borca.nasborik je napisao/la:Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!
Kako je Nijaz Brkovic kao JEDINI clan Zelje u takmicarskoj komisiji mogao sam birati sudije, sam donositi odluke i sta sve ne jos? Kad ste to tvrdili onda nije bila ova prica da je SAMO JEDAN ..
ma ne mogu ovo gledat..jbg ne moze se premotat°°°maniac°° je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Konacno da neko kaze ovako nesto. Samo jedan clan iz BL i to je tacno. Vjerujem da on sam ne bi mogao odluciti o tome da i ostali nisu bili za to ali hajmo sad malo da se vratimo na nesto sto su pisali i navijaci Borca.nasborik je napisao/la:Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!
Kako je Nijaz Brkovic kao JEDINI clan Zelje u takmicarskoj komisiji mogao sam birati sudije, sam donositi odluke i sta sve ne jos? Kad ste to tvrdili onda nije bila ova prica da je SAMO JEDAN ..
Pa fino pise ko se najvise zalagao za UNISTAVANJE derbija. A tebi jedan VEEEEEEELIKIIII pozdrav sa prve pozicije ; )nasborik je napisao/la:Ne lupaj gluposti, kad tako moram reci, sad je jeli Banjaluka kriva sto necete igrati derbi pred navijacima, sto je JEDAN samo clan komisije iz Banjaluke, a odluka je, koliko vidim donesena JEDNOGLASNO, tako da to pada u vodu!plava_pruga je napisao/la:STA SE PITA OMALENA BANJALUKA O NASIM UTAKMICAMA ????? VIDJELI DA IM KLUBIĆ KOJEG NIGDJE NIJE BILO NI NA MAPI NEMOZE OSVOJITI TITULU NI OVAJ PUT PA HAJDE DA UNISTIMO DERBI. Al sto je najgore ni na TV nece biti prenosa pa nemogu da vjerujem!!!! SMRT SAVEZU SLOBODA NAVIJAČIMA!
A gdje ste vi bili prijasnjih godina, daj molim te, bolje vam je renovirajte te stadione u Sarajevu koje ne ispunjavaju UEFA kriterijume ili vam je sada vec kasno, mi svoj pocinjemo uskoro, tender za renoviranje se otvara u petak i tad ce se sve znati!