Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

senad_flamin
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la senad_flamin » 25 mar 2012, 10:49

Deskpro je napisao/la:Roma je Sredjena, Idemo dalje Ibra i CO. eeee danas cekamo kiks Juveta pa da ta prednost od 4 boda ostane na sadasnji 7 ili 6 ja zadovoljan :):).. Iako i Inter ne volim kao Gradskog rivala, ali ove sezone s stvarno losi da sam ih prestao i mrziti, nekako mi ih zao sada, i volio bi da odigraju dobro protiv juveta, btw nek pobijedi bolji, ali moje simpatije idu pobjedi Intera ili Remi,

glupo bi bilo da Inter ne izbori LP ove sezone ma kako god igrali, msm Milan, Juve , Inter i zasluzuju LP za sve ostale ima Liga Evrope, bez uvrede za Napoli, Romu. Lazio, Udinese, nisu jos u rangu sa ovim trojcem..

Forzaaaaa rossoneri.....

Ti haman profulao temu :lol:
-RIVALDO-

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 25 mar 2012, 10:52

senad_flamin je napisao/la: Ti haman profulao temu :lol:
Slavilo se do duboko u noć! :lol: :lol:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 mar 2012, 11:01

Deskpro je napisao/la:Roma je Sredjena, Idemo dalje Ibra i CO. eeee danas cekamo kiks Juveta pa da ta prednost od 4 boda ostane na sadasnji 7 ili 6 ja zadovoljan :):).. Iako i Inter ne volim kao Gradskog rivala, ali ove sezone s stvarno losi da sam ih prestao i mrziti, nekako mi ih zao sada, i volio bi da odigraju dobro protiv juveta, btw nek pobijedi bolji, ali moje simpatije idu pobjedi Intera ili Remi,

glupo bi bilo da Inter ne izbori LP ove sezone ma kako god igrali, msm Milan, Juve , Inter i zasluzuju LP za sve ostale ima Liga Evrope, bez uvrede za Napoli, Romu. Lazio, Udinese, nisu jos u rangu sa ovim trojcem..

Forzaaaaa rossoneri.....
Profulao si ti ustanovu.... .. kafana je niže ulicu (mora da je mahmuran)
Voli ove, ne voli ove, pa opet ne voli ove prve voli ove druge.. ili će biti treće...
ko zna šta si u horoskopu burazeru ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 mar 2012, 11:02

Prema Gazzetti:

slika
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 25 mar 2012, 11:04

Evo one slike,bez loga u uglu,odličan kvalitet:

slika
slika
slika
slika
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 mar 2012, 11:04

Ko god izađe, bitno je pobijediti...
Udruženju propalih talenata i starih istrošenih kuronja treba zakucati jedan od eksera u kovčeg ove sezone

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 mar 2012, 11:05

Super postava,ako bude tako ne može jače trenutno, ja sam zadovoljan i trebali bi doći do 3 boda.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 mar 2012, 11:09

Kako bi dobro bilo da se desi nešto slično kao 2006...

'85, 86 minut... slobodnjak Alexa.. i ona se koprca iza leđa brazilskog ublehara i cmizdraša

konobar ..daj svima u kafani... :mrgreen:

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 mar 2012, 11:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Prema Gazzetti:

slika
gledaj ovih faca dole...za zatvora sve :D pogotovo ranko

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 mar 2012, 11:15

Ranko je dobar ba... :mrgreen:
ostali su za kakvog cirkusa...
ne mogu sad da nađem onu sliku kad je Pazzini ove sezone pucao penal i poslao je airbusu pod krila...a mislim, Nagatomo iza njega, crkava od smijeha :lol: :lol:

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 25 mar 2012, 12:03

Bitno je samo da veznjaci funkcionisu i ne gine im Hugo :mrgreen:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 25 mar 2012, 12:28

Ala marco materaci svršit će mu svi po faci, juve sampion...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 25 mar 2012, 13:08

Najjaci sastav u ovom trenutku. :D. Ne podcjenjum inter, ima tu kvalitete, ali tesko da mogu parirati Juventusu ove sezone, pogotovo dvije posljedenje utakmice iz prvenstva. Onakva igra moze biti pogubna za ovaj inter, jos ako Juve zabije neki rani pogodak, moglo bi sve otici u tri p.m za provinciski klub:lol: . Nadam se bas takvom scenariju...

Zadovoljan bilo kakvom pobjedom ,realno govoreci, ali priželkujuci, kao drugu opciju, pobjedu od 2 i vise razlike--- 8-) :mrgreen:

Mirko i Matri nek budu strijelci,aBd...

@oxygen, neke od tih slika koristim za desktop :D :lol:

Forza Juve!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 mar 2012, 13:54

Kad pogledamo trenutno stanje na tabeli i igre Juventusa i Intera onda bi rekli da će ovo Juventus lako dobiti. Ali ne treba se zavravati i reći da će ovo biti laka utakmica, jer sjetimo se kako su Milana dobili, i branili se cijelu utakmicu, a znate kako mi igramo protiv ti bunker ekipa :mrgreen: . Jedno je sigurno ako bi zabili gol odmah na početku mogla bi ovo biti utakmica koju će svi Interesiti po lošem pamtiti.

Ja se samo nadam da će Vučinić nastaviti tamo gdje je stao protiv Milana, a Marchisio bi trebao ponovo proigrati protiv Intera, a još samo da Pepe proigra i to je to. A mislim da je vrijeme da se večeras Matri zabije, jer u zadnje vrijeme mu ne ide.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 25 mar 2012, 14:34

Potpuno sam neutralan. Ne navijam ni za koga. Citam sta pisu i Milanisti i Interisti, i…al’ ovdje, na zalost, citam nejvece gluposti. Ovdje kod vas je sve sama djecurlija koja zivi u oblacima i nema veze sa realnmoscu. Pa Juve osim Buffona, Chiellinija i Pirla koji je glavni igrac a koji u Milanu nije imao stalno mjesto u prvih 11, nema cestitog igraca. Del Piero i ne igra a Vucinic odigra 1 ili 2 solidne utakmice a onda se 5 narednih ne vidi kao i u Romi. Cuj, Juve bolji od Milana?!?! Pobijedili ih jednom u prvenstvu i jednom u kupu i bolji, ma duplo bolji. Kao sto neko rece u derbijima je sve moguce, nema boljeg i slabijeg. Derbi je inspiracija, koncentracija, zelja, motivacija, splet okolnosti, …i vrlo cesto pobijedi realno slabija ekipa kao sto je Juve slabiji i to za klasu od Milana. Da je sudija priznao ocigledan gol Muntarija sada bi razlika izmedju Milana i Juventusa bila +10 sto bi bio realan odnos s obzirom na kvalitet timova. Najlosiji napadac Milana od njih 5 (Ibra, Robinho, Pato, Cassano, El Shaarawy) je bolji od najboljeg napadaca Juvea. Del Piera ne racunam kao sto ne racunam ni Pipa Inzaghia. Eto vam odgovora zasto Milan ima toliko penala. Od 10 Milanovih penala 5 je napravljeno na Ibri kojeg mozes zaustaviti samo ako ga srusis. Milan ima Ibru, Pata, Robinha, Cassana, Thiaga Silvu, Boatenga, van Bomela, Mexesa, Nestu, Abatea, Seedorfa, Nocerina, Aqvilania, El Shaarawya, Maxi Lopeza,… Pa vi uporedite ove igrace sa igracima Juvea.
Per aspera ad astra!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 mar 2012, 14:43

Mecong je napisao/la:i Pirla koji je glavni igrac a koji u Milanu nije imao stalno mjesto u prvih 11,
Ova rečenica je dovoljna, čuj Pirlo nije imao mjesta u Milanovoj sredini :lol: , pored Boatenga, Nocerina, Aquilania, Ambrosinia , dobar dobar. Taj čovjek ima mjesta u svakoj ekipi na svijetu, nemoj se blamirati.

I čitaj malo bolje, niko ne spori da Milan ima bolju ekipu, ali isto ta ekipa Milana nije uspjela u 4 utakmice poraziti Juventus. I u vezi tog gola Muntarija, da su Juventusu svirani neki penali (za ekipu koja provodi 60-65% na protivnickoj polovini sviran sam 1 penal :roll: , a bilo materijala za najmanje 5-6) , priznati postojeći golovi oni bi sad imali više bodova od Milana, tako da ti je ta prica bezveze ;).
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 25 mar 2012, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 25 mar 2012, 14:43

Hvala ti na neutralnosti :lol:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 25 mar 2012, 14:44

Vidim da si realan do bola,baš,mi samo imamo 2-3 igrača da valjaju,kako da ne.
Razlika 4 boda,bez poraza već 32 utakmice u kupu i ligi sa kako ti kažeš duplo lošijim igračima,Pirlo nema mjesta u milanu,a nemaju krativca u sredini,sa razbijačima igraju skoro cijelu sezonu,jedina razlika je Rigorimović,ništa više.
Niko od navijača Juventusa ne bi mijenjao niti jednog našeg igrača za igrača milana,to je svima jasno,izuzev Rigorimovića.
Dakle, sa takvim kalibrom, Juventus bi sada već proslavljao titulu,a to da su oni penale dobijali samo zato jer nije mogao on biti zaustavljen mačku o rep okači,bilo je i takvih,ali i mnogo drugih,ali to je već apsolvirana priča i niko više nema želje da je ponavlja.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 25 mar 2012, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 mar 2012, 14:44

Mecong je napisao/la:Potpuno sam neutralan. Ne navijam ni za koga. Citam sta pisu i Milanisti i Interisti, i…al’ ovdje, na zalost, citam nejvece gluposti. Ovdje kod vas je sve sama djecurlija koja zivi u oblacima i nema veze sa realnmoscu. Pa Juve osim Buffona, Chiellinija i Pirla koji je glavni igrac a koji u Milanu nije imao stalno mjesto u prvih 11, nema cestitog igraca. Del Piero i ne igra a Vucinic odigra 1 ili 2 solidne utakmice a onda se 5 narednih ne vidi kao i u Romi. Cuj, Juve bolji od Milana?!?! Pobijedili ih jednom u prvenstvu i jednom u kupu i bolji, ma duplo bolji. Kao sto neko rece u derbijima je sve moguce, nema boljeg i slabijeg. Derbi je inspiracija, koncentracija, zelja, motivacija, splet okolnosti, …i vrlo cesto pobijedi realno slabija ekipa kao sto je Juve slabiji i to za klasu od Milana. Da je sudija priznao ocigledan gol Muntarija sada bi razlika izmedju Milana i Juventusa bila +10 sto bi bio realan odnos s obzirom na kvalitet timova. Najlosiji napadac Milana od njih 5 (Ibra, Robinho, Pato, Cassano, El Shaarawy) je bolji od najboljeg napadaca Juvea. Del Piera ne racunam kao sto ne racunam ni Pipa Inzaghia. Eto vam odgovora zasto Milan ima toliko penala. Od 10 Milanovih penala 5 je napravljeno na Ibri kojeg mozes zaustaviti samo ako ga srusis. Milan ima Ibru, Pata, Robinha, Cassana, Thiaga Silvu, Boatenga, van Bomela, Mexesa, Nestu, Abatea, Seedorfa, Nocerina, Aqvilania, El Shaarawya, Maxi Lopeza,… Pa vi uporedite ove igrace sa igracima Juvea.
NIsam odavno vise budalestine cito ..!!!! Ti spominjes jedan incident protiv MIlana, a dje si bio kad nam nisu svirali 138490389384 regularni penala koje bi mozda sada znacilo scoudetto u Turin. Vidise iz aviona za koga simpatujes i nepisi glupost bogati

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 25 mar 2012, 14:49

Ma ne znam što odgovaramo na ovo,ne treba se kačiti za provokacije,to moramo promijeniti.
Nije mi jasno što svako malo se pojavi neki nick i prvi post mu odmah bude podbadanje ovdje,najbolji primjer je onaj od prije 2-3 sedmice što šatro za napoli navija,a još posta na temi "svog" kluba nema.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.