NK Zvijezda Gradačac

sony_91
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la sony_91 » 23 maj 2015, 19:24

astra1922 je napisao/la:nazalost sanse minimalne,danas su nam trebale pobjede slavije i drine da bi travnik morao zadnje kolo pobijediti viteza ovako kad podijele bodove mi ispadamo..nada zadnja umire u ugljevik pa sta bude
Pa, treba 'ganjati' Drinu. U slučaju pobjede u Ugljeviku i sa X u Zvorniku Zvijezda ostaje u ligi. A, Slavija neće lako prepustiti pobjedu domaćinu jer će se čekati rezultat iz Ugljevika. Jer, ako Mladost dobije a Slavija izgubi ispada Slavija.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 maj 2015, 19:25

fukara87 je napisao/la:Sta kazete pichke tuzlanske prodane ? Ko je ono rekao nek se odmah izbrise sa ovog foruma .
Aj ne seri molim te, cijeli stadion danas skandiro ''picke prodane'' i **** ste im mater pa ste na kraju zavrsili sa ''volim te slobodo'', nemojte bit licemjerni :) I usput se izvinjavam igracima Slobode i svaka cast za prekokret, sjajna zavrsnica utakmice, na kraju sam zadovoljan napustio Tusanj :salut:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 maj 2015, 19:33

DevilsAdvocate je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Sta kazete pichke tuzlanske prodane ? Ko je ono rekao nek se odmah izbrise sa ovog foruma .
Aj ne seri molim te, cijeli stadion danas skandiro ''picke prodane'' i **** ste im mater pa ste na kraju zavrsili sa ''volim te slobodo'', nemojte bit licemjerni :) I usput se izvinjavam igracima Slobode i svaka cast za prekokret, sjajna zavrsnica utakmice, na kraju sam zadovoljan napustio Tusanj :salut:
pa hajde onda fino napisi da su skandirali debili sa sjevera koji su u drugom pouvremenu izasli sa stadiona (koji redovno0 yebu igracima mater) :!: sto krelac ne napises da nam je ponisten gol za 1-0, da nam nije svirao penal na Ahmetovicu kad je isao jedan na jedan, da nije svirao ruku u sesnaestercu kod ubacaja Bekica i tu bi bio penal! igraci su poginuli da pobjede i ne seri o prodaji ziv bio! boli nas qurac za pare od kantona i kolko ce klubova biti iz istog gledamo sami sebe i trazimo pomoc od grada je u kantonom vazda primitivci vadali :!: gledaj svoj klub i mani se nas. sva sreca da nismo kiksali jer nas niko ne bi mogao oprati. vec ste docekali da nas optuzite za ispadanje ali si se zayebao ;)
Sloboda Tuzla

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 maj 2015, 19:38

fukaratz je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:
pa hajde onda fino napisi da su skandirali debili sa sjevera koji su u drugom pouvremenu izasli sa stadiona (koji redovno0 yebu igracima mater) :!: sto krelac ne napises da nam je ponisten gol za 1-0, da nam nije svirao penal na Ahmetovicu kad je isao jedan na jedan, da nije svirao ruku u sesnaestercu kod ubacaja Bekica i tu bi bio penal! igraci su poginuli da pobjede i ne seri o prodaji ziv bio! boli nas qurac za pare od kantona i kolko ce klubova biti iz istog gledamo sami sebe i trazimo pomoc od grada je u kantonom vazda primitivci vadali :!: gledaj svoj klub i mani se nas. sva sreca da nismo kiksali jer nas niko ne bi mogao oprati. vec ste docekali da nas optuzite za ispadanje ali si se zayebao ;)
Ja ne znam jel se ti pravis glup il sta, pa ko ne bi pomislio kod 0:2 da je prodana utakmica kad Mladost ne moze dva pasa sastavit, i ne seri da su samo oni sa sjevera skandriali nego im je cijeli stadion **** mater i govorio da su prodali, jest Bjelica **** nije malo, supak nevidjeni to sve stoji i ajd sta se pjenis odma, de budi normalan... Sad se odjednom pravite mutavi ko vi ste cijelo vrijeme vjerovali u Slobodu i podrzavali ih a samo ''nekolicina'' hebavala, sad ste vi cvjecke a mi levati pomislili da ste vi prodani, kako nas nije sram :roll:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 maj 2015, 19:43

Sto se tice opstanka, pobjeda protiv Mladosti i poraz Viteza u Travniku jedini scenarij nazalost, da nismo primili ova 2 gola da je ostalo 3:0 godio bi nam i remi Travnika s Vitezom, ovako nista, nista nije gotovo, ima jos da se igra to jedno kolo, samo ima jedan problem sto Travnik nije nista bolja ekipa od Viteza i Vitez moze bod lagano izvuc i bez da kupe tako da, sami smo se doveli u ovu situaciju i niko nam nece bit kriv sem nas samih ako ispanemo....

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 maj 2015, 19:44

ma jbg druze pod adrenalinom sam malo je falilo da kiksamo i citava bi drzava mislila da smo prodali a jos su mi gori ovi sveznadari sto znaju kako smo prodali jer hocemo pare od kantona :facepalm: :!: nek vam je sa srecom u Ugljeviku i odigrajte pametnije od nas :!:
Sloboda Tuzla

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 23 maj 2015, 19:55

DevilsAdvocate je napisao/la:Sto se tice opstanka, pobjeda protiv Mladosti i poraz Viteza u Travniku jedini scenarij nazalost, da nismo primili ova 2 gola da je ostalo 3:0 godio bi nam i remi Travnika s Vitezom, ovako nista, nista nije gotovo, ima jos da se igra to jedno kolo, samo ima jedan problem sto Travnik nije nista bolja ekipa od Viteza i Vitez moze bod lagano izvuc i bez da kupe tako da, sami smo se doveli u ovu situaciju i niko nam nece bit kriv sem nas samih ako ispanemo....
Zao mi je zbog vas sto ispadate, imate finu publiku, stadion ali lose ste odigrali ovu sezonu i na kraju ste realno sami sebi najvise krivi. Sto se tice Viteza, mozemo ih glat dobit ali stvar je vec rijesena.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 23 maj 2015, 20:01

ma jest jest rijeseno ko sto je rijeseno da nama pusti sloboda, da borac pusti obarsku, da ovo da ono... jebovas vise to namjestanje daj gledajte fudball kao igru ne kao neka sranja od namjestanja....

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 maj 2015, 20:09

combe80 je napisao/la:ma jest jest rijeseno ko sto je rijeseno da nama pusti sloboda, da borac pusti obarsku, da ovo da ono... jebovas vise to namjestanje daj gledajte fudball kao igru ne kao neka sranja od namjestanja....
Jesi pametan svaka ti cast :clap:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 maj 2015, 20:10

jest jest,i borac pustio drinu danas,da da barem gol :lolno:
koji pacenici.zavrsili ste vi ****,bojite se da vas vitez nerazbije,ljudi odmarali prvi tim :lol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 23 maj 2015, 20:18

Ma meni samo smeta sto ljudi samo nesto pametuju neko nekom nesto pusta ovo ono... bjezi ba... Moram bit realan i reci da je Obarksa mozda jaca od nas u ovom trenutku tako da tesko cemo tamo sta izvuci bas su nezgodni a mi smo prosuli bodove zato vjerovatno sto se i igracima nasim trubilo da ce im olimpik pa zeljo pa borac pa ovo ono pustit i tako da smo nazalost skoro pa sigurno ispali...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2015, 20:23

trebali ste vi ispast danas, cisto go za 3-3 frajer ponisti, al je znao da ako prizna nema izac iz Tuzle u komadu

a ako su imali hrabrosti pokusat uradit nama ovo danas u po Tuzle, vi zadnje kolo dzaba putujete u Ugljevik ili gdje se vec igra

bas bi se iko osim mozda Celika, i pojedinaca od kojih sam to najmanje ocekivao tipa Igora Melhera, u cijeloj drzavi onako za nas zalozio, da dovede tekmu na ivicu prekida radi svog obraza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 23 maj 2015, 20:25

Neka travnik pusti vitezu trebat ce i njima za zivota kad tad mada ja sumnjam u to a nam jos igra slavija drina utakmica ako slavija otkine bod mogla bi drina van a slaviji gori pod nogama. Al sve je to dzaba ako mi nedobijemo Svi u ugljevik treba nas makar 700 bit tamo. Hvala Slobodi Borcu na postenoj igri sa svima
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 23 maj 2015, 20:29

svaka cast na pobjedi...ocekivano...da je danas sloboda izgubila pricalo bi se da su prodali kao sto se za velez prica ono protiv goska...travnik ako izgubi pricat ce se odma da je prodano, tako ti je to u nasoj drzavi...Sretno protiv mladosti

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 23 maj 2015, 20:32

pravnik1981 je napisao/la:svaka cast na pobjedi...ocekivano...da je danas sloboda izgubila pricalo bi se da su prodali kao sto se za velez prica ono protiv goska...travnik ako izgubi pricat ce se odma da je prodano, tako ti je to u nasoj drzavi...Sretno protiv mladosti
Druze više mislim da je Zeljo prodao Leotaru nego vi Gošku pozz.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2015, 20:37

dali su oni gosku, ali u sklopu dogovora da gosk prije toga pusti slobodi, a iscupa se u mostaru.... sve je to bio dio istog dogovora samo sto neki ne znaju (i ja sam saznao prosle godine mozda)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 23 maj 2015, 20:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:dali su oni gosku, ali u sklopu dogovora da gosk prije toga pusti slobodi, a iscupa se u mostaru.... sve je to bio dio istog dogovora samo sto neki ne znaju (i ja sam saznao prosle godine mozda)
Sve je moguce...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 23 maj 2015, 20:59

Zvijezda da pobjedi u mladost
Travnik pusta kao ali sumnjam u to
Slavija da otkine drinu
???????""

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 23 maj 2015, 21:19

Zasto ste sigurni da ce travnik pustit vitezu?? Prije svega taj travnik je u ocima Uefe zbog namjestanja evo 8 godina. Druha stvar imaju sansu da izbace ekipu iz istog kantona i da sve pare zgrnu sebi nisu velike al yebaji ga kolko tolko ici ce samo njima. E sad mozel zvijezda dobiti poljoprivrednike iz obarske to je pitanje ??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 23 maj 2015, 21:27

Zbog relacije igrac travnika javio prijatelju igracu jedne ekipe ne zvijezdine da travnik pusta vitez ali rekao sam sumnjam

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.