FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dzabula
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dzabula » 28 jul 2016, 16:08

Admine,jel to ta prica o Zelji?

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 28 jul 2016, 16:10

Sad razmišljam šta je u glavi pojedincima. Okrivljuju upravu zašto je 800 stolica uništeno ili oštećeno i tvrde da je 200. Ja ih nisam brojao niti mi je neko javio već sam pročitao vijest o broju kao i većina ovdje. Jasno mi je da pitari pokušavaju da imanje cifru jer im je u interesu da ispadnu manji divljaci a i da manje plate ali da to rade navijači Želje nema smisla. Ko ima gram mozga slontat će šta je cilj takvim i za koga navijaju. Kaže jedan stručnjak da će se uprave rastaliti u da će kao neko uzeti pare. Prošlo je vrijeme plaćanja iz ruke u ruku. Ne mogu shvatiti ono koji su naučili tako raditi.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 jul 2016, 16:16

Evi pitari sad nece ni marke da plate, sta cemo sad?

Cifra po njihovom prenapuhana sad necemo zbog lopova u klubu vidjeti ni marke a na kraju cemo sve sami platiti zbog pohlepe
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 28 jul 2016, 16:18

Pa da može tako ne bi niko nikad ništa plaćao. Dogovoreno je unaprijed kako će se to regulisati. I njihova uprava je to izjavila. Ali šta bi ti kad ne bi izmislio laž.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 jul 2016, 16:23

TikTak je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Evi pitari sad nece ni marke da plate, sta cemo sad?

Cifra po njihovom prenapuhana sad necemo zbog lopova u klubu vidjeti ni marke a na kraju cemo sve sami platiti zbog pohlepe
Nismo ni mi njima platili za par zadnjih gostovanja :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
:lol:

Znaci klosarsko mahalska na sceni? ako moze, moze ako ne onda nikom nista, eto zbog pohlepe ostali smo bez marke hvala kriminalcima i uprave na ovome ;)
1921'

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 28 jul 2016, 16:24

Nisi ti sav svoj prijatelju. Platit će se svaka stolica.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 jul 2016, 16:26

Nece, komsije potvrdile, njihov komesar za bezbjednost, ljudi se ne slazu sa iznosom stete da je cifra prenapuhana i da je namjerno uvecana, ocito ti nisi sav svoj dok vjerujes praznim pricama kriminalaca iz uprave
1921'

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 28 jul 2016, 16:27

samoplavi je napisao/la:
Euzebio je napisao/la:Pa jbt vi se uhvatili Jahica a samo prije par godina ste imali isti slucaj sa Smajicem koji je isto tako bio macak u vreci pa ne znam da je to iko tada nazivao amaterizmom.
Al jok njega je doveo Amar i napravio fulu a Jahica su doveli neki drugi ljudi....
Ti ili nisi Zeljin navijac ili lazi siris na forumu po zadatku. Nije moguce da jedan navijac Zelje kaze da je isto bilo sa Smajicem i ovo sto radis iz samo jednog razloga radis, a to je da ljudi koji dodju ovamo stvore pogresnu sliku o desavanjima u klub. Smajic je stigao u klub u ljetnom prelaznom roku 2011., a ako me sjecanje ne vara ima je debi krajem juna iste godine protiv Maccabija.
igrali smo protiv serifa te godine kad je dosao smajic. ona tekma 1-0 za nas na kosevu, beslija dao gol. u revansu 0-0
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 28 jul 2016, 16:28

Gdje piše to da neće platiti? Sve će oni platiti na tvoju veliku žalost.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 jul 2016, 16:33

briga je napisao/la:Gdje piše to da neće platiti? Sve će oni platiti na tvoju veliku žalost.
Prestani praviti od teme cirkus i optuzivati, na kakvu moji veliku zalost? komesar za bezbjednost komsija Mustafa Krasnic kaze da Sarajevo ni marke nece platiti stetu, jer se ne slazu sa cifrom koja je po njima pre nepahuna i izmisljena, a ti i tebi slicni svirajte kancone, dosadni ste sa svojim spinovanjem, maltretirate lazima ostale forumase
1921'

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 28 jul 2016, 16:35

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 28 jul 2016, 16:38

Hrasno1921 je napisao/la:
briga je napisao/la:Gdje piše to da neće platiti? Sve će oni platiti na tvoju veliku žalost.
Prestani praviti od teme cirkus i optuzivati, na kakvu moji veliku zalost? komesar za bezbjednost komsija Mustafa Krasnic kaze da Sarajevo ni marke nece platiti stetu, jer se ne slazu sa cifrom koja je po njima pre nepahuna i izmisljena, a ti i tebi slicni svirajte kancone, dosadni ste sa svojim spinovanjem, maltretirate lazima ostale forumase
:rol: :rol: :rol: hoće hoće
sve je laž

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 jul 2016, 16:41

Evo neka mi neko kaze ko moze ove likove shvatiti ozbiljno kad ih par poltrona prebaci na drugi forum, poznati strajkaci. Izblamirali se i opet imaju obraza nesto pisati. Taj dio necu nikad shvatiti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 28 jul 2016, 16:45

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 28 jul 2016, 16:50

Kakvo maltretiranje? Gdje piše to što ti iznosis?

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 28 jul 2016, 16:59

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:E jeste shega, pa vidjeli ste sta se sve moze ... :mrgreen:

Jedan covjek napravi fb. stranicu, okupi par levata od novinara, oni objavise pricu (neki i sami poletili), stvori se jedna slika u javnosti o tome kako su navijaci protiv uprave, pa izmisli se prica oko Vukomanovica brata mu i komplet sage, a na kraju se jadnik upravo na ovom portalu jadao i pravdao i na kraju bas zbog toga ne izabrase ga za trenera i ako je bio izbor broj jedan u klubu, a da ne spominjem sta se radi sve preko satelita u i oko kluba, ali shvatam da o tome pojma nemate, jer ipak morate izaci u mahalu, pa znati kako mahala dise, ali eto nisam ni ja vjerovao sta se sve moze preko interneta i to opet ponavljam preko interneta, sta bi bilo da malo jace mutimo live !?
??

Sta bi bilo da se malo ozbiljnije okrenemo protiv ove uprave i radimo protiv nje? toliko o pricama iz kluba kako imaju dusmana koji ih koce na sve moguce nacine od dozvola za izgradnju do nekih drugih stvari, a ne pricaju o svojim greskama i o onome sto rade :beba:

Ali polako ova uprava nece docekati polusezonu to sam rekao jos prije mjesec dana
Nemate vi muda za to....moj lazni advokatu

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 jul 2016, 17:03

Ko ce sada snositi odgovornost za ovu stetu koju nece niko platiti? dali ce Siljo i lazni hadzija 7% to platiti iz svog dzepa? ovo je cista rabota protiv kluba koju nikako ne mogu da shvatim, umjesto da su rekli realnu cifru i da smo istu naplatili, ovako gladne oci i lopovska usta doprinesose tome da cemo ostati kratkih rukava, a komplet javnost i prvenstveno kitari ce nam se zbog toga smijati u lice

UPRAVA NAPOLJE !!!
1921'

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 28 jul 2016, 17:05

UPRAVA UNUTRA VANI JE PREVRUĆE !!!
sve je laž

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 28 jul 2016, 17:05

Hrasno1921 je napisao/la:Ko ce sada snositi odgovornost za ovu stetu koju nece niko platiti? dali ce Siljo i lazni hadzija 7% to platiti iz svog dzepa? ovo je cista rabota protiv kluba koju nikako ne mogu da shvatim, umjesto da su rekli realnu cifru i da smo istu naplatili, ovako gladne oci i lopovska usta doprinesose tome da cemo ostati kratkih rukava, a komplet javnost i prvenstveno kitari ce nam se zbog toga smijati u lice

UPRAVA NAPOLJE !!!
I dalje lazes i izmisljas i niko od administracije ni da te opomene. Ne izmisljas lazi. Gdje piše to što iznosis?

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 28 jul 2016, 17:09

Stolice će komšije platiti sve do jedne, to je završena priča i ne treba se osvrtati na ove šuplje priče pojedinaca.
Vidim opet aktuelna priča o pojačanjima, opet sve promašili, sve loši igrači itd.
Evo ja sad opet tvrdim, Uglješa Radinović će biti naše ubjedljivo najveće pojačanje.Ovo sam govorio davno i čvrsto stojim pri ovom stavu. Dok su neki govorili da nam ne trebaju pojačanja iz ekipa koje su ispale iz lige. Jedino mi je žao što nismo pokušali dovesti Radinovićevog saigrača iz Borca, Tonija Jovića, sad bi imali riješenu poziciju lijevog krila. Ovako, ode momak u Zrinjski.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.