Je.biga, Kada je samo Srđan Stanić bio prijavljen u PIO/MIO, a onda dođe poreska inspekcija pa nađe milionska dugovanja po tom osnovu...onda si garant bio sretan što takva đubrad vode poslovnu politiku Kluba. Tada smo zavaljeni i to ćemo morati kad/tad vratiti, pa ćemo izdurati i tužbe Stane, Dade i Bogija.Hrasno1921 je napisao/la:Sto je najtuznije otici ce oni do kraja polusezone a sve ce pasti na teret kluba i isplate i tuzbe i sve ostalo, zanimljivo da nema vise prica o dugovima, poreznoj sa svim su stali za razliku od kada su dosli u klub na samom pocetku, toliko je maliverzacija u klubu da se sve ne moze nabrojati i popamtiti, zacarani trougao lazni hadzija - siljo - sasa cuk ce na kraju kostati Zelju vise nego Faruk Telibecirevic, Samir Landzo, Samir Ahmedbegovic i kompanija svi zajedno ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Hrasno1921
- Kontakt:
Klasika je da ako ne mislis kao ja onda si protiv mene i tako nam je cijelo drustvo, ova uprava ima toliko minusa da se oni ne mogu tek tako zbrojati a da ne govorim popamtiti, oni su tu kao ovce, caban diktira oni blejeamazon je napisao/la:Nije tvoje da optuzujes druge bez argumenata, ali forum je i imas pravo na to. Ne mozete vi biti navijaci Zelje a da podrzavate odlazak Tiaga u Brazil, Spanca pred sami pocetak prvenstva i na to lijepiti sliku LendricaBLU SKY je napisao/la:Nepisem na ovom forumu odavno upravo zbog ovakvih kao sto su amazon i hrasno koji se predstavljaju kao pravi navijači i koji kao zele sve najbolje klubu a svaki drugi post pljuvanje sad sam jos sigurniji da su sa zadakom na ovome forumu.Ja se nadam da ovi pravi i iskreni navijaci nece nasjesti na njihove podvale koje danima iznose na ovome forumu.,rezultat na pripremama, igre na derbiju, u biti jako lose. Kod vas je dobro jer vi ne navijate za Zelju nego vam neko puni mozak o upravi, da svrsavate na bager, a jos nista nisu poceli praviti sto su obecali davno. Bavite se svim i svacim a nikako o Zelji. Isprali vam levati mozgove, isto kao sto su vas kao posljednje mazge odveli s ovog foruma da bi par ljudi profitiralo. Toliko o vama kao navijacima Zelje.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
S cijim parama? Sigurno ce traziti neku donaciju od navijaca a svoje pare cuvati.carsijaba je napisao/la:Je.biga, Kada je samo Srđan Stanić bio prijavljen u PIO/MIO, a onda dođe poreska inspekcija pa nađe milionska dugovanja po tom osnovu...onda si garant bio sretan što takva đubrad vode poslovnu politiku Kluba. Tada smo zavaljeni i to ćemo morati kad/tad vratiti, pa ćemo izdurati i tužbe Stane, Dade i Bogija.Hrasno1921 je napisao/la:Sto je najtuznije otici ce oni do kraja polusezone a sve ce pasti na teret kluba i isplate i tuzbe i sve ostalo, zanimljivo da nema vise prica o dugovima, poreznoj sa svim su stali za razliku od kada su dosli u klub na samom pocetku, toliko je maliverzacija u klubu da se sve ne moze nabrojati i popamtiti, zacarani trougao lazni hadzija - siljo - sasa cuk ce na kraju kostati Zelju vise nego Faruk Telibecirevic, Samir Landzo, Samir Ahmedbegovic i kompanija svi zajedno ...

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ti ocigledno imas dobru zastitu ovdje dok mozes ljude nazivati mazgama i ostati i dalje ovdje na forumu. Sta je trebalo uraditi sa Spancem po tvom misljenju u situaciji kad je rekao da nece da igra i da zeli da ide? Trebalo mu je davati platu i drzati ga na tribinama. Jedno je cinjenica sta god da se desilo vi pljujete. Kad je dosao pljuvali ste sto je dosao, kad je otisao špljujete sto ide. Jednostavno je. Mrzite sve sto ima veze sa Željom i ovom Upravom i ne mozete se izlijeciti nikako.amazon je napisao/la:Nije tvoje da optuzujes druge bez argumenata, ali forum je i imas pravo na to. Ne mozete vi biti navijaci Zelje a da podrzavate odlazak Tiaga u Brazil, Spanca pred sami pocetak prvenstva i na to lijepiti sliku LendricaBLU SKY je napisao/la:Nepisem na ovom forumu odavno upravo zbog ovakvih kao sto su amazon i hrasno koji se predstavljaju kao pravi navijači i koji kao zele sve najbolje klubu a svaki drugi post pljuvanje sad sam jos sigurniji da su sa zadakom na ovome forumu.Ja se nadam da ovi pravi i iskreni navijaci nece nasjesti na njihove podvale koje danima iznose na ovome forumu.,rezultat na pripremama, igre na derbiju, u biti jako lose. Kod vas je dobro jer vi ne navijate za Zelju nego vam neko puni mozak o upravi, da svrsavate na bager, a jos nista nisu poceli praviti sto su obecali davno. Bavite se svim i svacim a nikako o Zelji. Isprali vam levati mozgove, isto kao sto su vas kao posljednje mazge odveli s ovog foruma da bi par ljudi profitiralo. Toliko o vama kao navijacima Zelje.Suplji mozgove kao pisu negdje drugo a citaju sve vijesti s sportsport minutu kad se objavi. Toliko o vama kao ljudima.
![]()
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne lazi i ne petljaj, samo cu reci Amar Osim pa ti misli sta hoces, ali ti nikako necu dopustiti da spinujes i izokreces cinjenice, Amar Osim je to stopirao i zaustavio, a za sve ostalo pitaj Gredicacarsijaba je napisao/la:Je.biga, Kada je samo Srđan Stanić bio prijavljen u PIO/MIO, a onda dođe poreska inspekcija pa nađe milionska dugovanja po tom osnovu...onda si garant bio sretan što takva đubrad vode poslovnu politiku Kluba. Tada smo zavaljeni i to ćemo morati kad/tad vratiti, pa ćemo izdurati i tužbe Stane, Dade i Bogija.Hrasno1921 je napisao/la:Sto je najtuznije otici ce oni do kraja polusezone a sve ce pasti na teret kluba i isplate i tuzbe i sve ostalo, zanimljivo da nema vise prica o dugovima, poreznoj sa svim su stali za razliku od kada su dosli u klub na samom pocetku, toliko je maliverzacija u klubu da se sve ne moze nabrojati i popamtiti, zacarani trougao lazni hadzija - siljo - sasa cuk ce na kraju kostati Zelju vise nego Faruk Telibecirevic, Samir Landzo, Samir Ahmedbegovic i kompanija svi zajedno ...
1921'
Od onih para kada je na PIO/MIO bio prijavljen samo Srđan Stanić. (Milionski dug đubrad napravila)amazon je napisao/la:S cijim parama? Sigurno ce traziti neku donaciju od navijaca a svoje pare cuvati.carsijaba je napisao/la:Je.biga, Kada je samo Srđan Stanić bio prijavljen u PIO/MIO, a onda dođe poreska inspekcija pa nađe milionska dugovanja po tom osnovu...onda si garant bio sretan što takva đubrad vode poslovnu politiku Kluba. Tada smo zavaljeni i to ćemo morati kad/tad vratiti, pa ćemo izdurati i tužbe Stane, Dade i Bogija.Hrasno1921 je napisao/la:Sto je najtuznije otici ce oni do kraja polusezone a sve ce pasti na teret kluba i isplate i tuzbe i sve ostalo, zanimljivo da nema vise prica o dugovima, poreznoj sa svim su stali za razliku od kada su dosli u klub na samom pocetku, toliko je maliverzacija u klubu da se sve ne moze nabrojati i popamtiti, zacarani trougao lazni hadzija - siljo - sasa cuk ce na kraju kostati Zelju vise nego Faruk Telibecirevic, Samir Landzo, Samir Ahmedbegovic i kompanija svi zajedno ...
- amazon
- Kontakt:
Da si ti ziv i zdrav ja sam prvi napisao da je spanac kari.na i da ce biti bivsi 5-6 kolo, imas post pa nadji. Za razliku od vas koji ste mene napadali, svrsavali na istog, pa kad je otisao, vi kazete levat igrac
presmijesni ste. Mene boli rinaka za spanca ali me zanima sta se to u Zelji radi da igraci odlaze kao na autobskoj stanici, jer je to moj klub. Nisam ja ovca da pisem kako vam diktira par levata. Razlika je to, a ja zasticen nisam ni od koga. Isto tako imamo pravo da napisem sta mislim o skupini ljudi kao sto vi mozete optuzivati.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
briga je napisao/la:Ti ocigledno imas dobru zastitu ovdje dok mozes ljude nazivati mazgama i ostati i dalje ovdje na forumu. Sta je trebalo uraditi sa Spancem po tvom misljenju u situaciji kad je rekao da nece da igra i da zeli da ide? Trebalo mu je davati platu i drzati ga na tribinama. Jedno je cinjenica sta god da se desilo vi pljujete. Kad je dosao pljuvali ste sto je dosao, kad je otisao špljujete sto ide. Jednostavno je. Mrzite sve sto ima veze sa Željom i ovom Upravom i ne mozete se izlijeciti nikako.amazon je napisao/la:Nije tvoje da optuzujes druge bez argumenata, ali forum je i imas pravo na to. Ne mozete vi biti navijaci Zelje a da podrzavate odlazak Tiaga u Brazil, Spanca pred sami pocetak prvenstva i na to lijepiti sliku LendricaBLU SKY je napisao/la:Nepisem na ovom forumu odavno upravo zbog ovakvih kao sto su amazon i hrasno koji se predstavljaju kao pravi navijači i koji kao zele sve najbolje klubu a svaki drugi post pljuvanje sad sam jos sigurniji da su sa zadakom na ovome forumu.Ja se nadam da ovi pravi i iskreni navijaci nece nasjesti na njihove podvale koje danima iznose na ovome forumu.,rezultat na pripremama, igre na derbiju, u biti jako lose. Kod vas je dobro jer vi ne navijate za Zelju nego vam neko puni mozak o upravi, da svrsavate na bager, a jos nista nisu poceli praviti sto su obecali davno. Bavite se svim i svacim a nikako o Zelji. Isprali vam levati mozgove, isto kao sto su vas kao posljednje mazge odveli s ovog foruma da bi par ljudi profitiralo. Toliko o vama kao navijacima Zelje.Suplji mozgove kao pisu negdje drugo a citaju sve vijesti s sportsport minutu kad se objavi. Toliko o vama kao ljudima.
![]()

Sta treba sa Bogicevicem, Stanom i Sadikovicem? davati im plati a nikako dopustiti da igraju?
mislio sam da si malo inteligentniji nego sto se predstavljas, besmisleno je sa tobom diskutovati
1921'
- plavousrcu
- Kontakt:
Ti si navijac Uprave ne Zelje. Spanca smo pustili, Dadi unistavamo karijeru. Kako to objasnjavas?briga je napisao/la:Ti ocigledno imas dobru zastitu ovdje dok mozes ljude nazivati mazgama i ostati i dalje ovdje na forumu. Sta je trebalo uraditi sa Spancem po tvom misljenju u situaciji kad je rekao da nece da igra i da zeli da ide? Trebalo mu je davati platu i drzati ga na tribinama. Jedno je cinjenica sta god da se desilo vi pljujete. Kad je dosao pljuvali ste sto je dosao, kad je otisao špljujete sto ide. Jednostavno je. Mrzite sve sto ima veze sa Željom i ovom Upravom i ne mozete se izlijeciti nikako.amazon je napisao/la:Nije tvoje da optuzujes druge bez argumenata, ali forum je i imas pravo na to. Ne mozete vi biti navijaci Zelje a da podrzavate odlazak Tiaga u Brazil, Spanca pred sami pocetak prvenstva i na to lijepiti sliku LendricaBLU SKY je napisao/la:Nepisem na ovom forumu odavno upravo zbog ovakvih kao sto su amazon i hrasno koji se predstavljaju kao pravi navijači i koji kao zele sve najbolje klubu a svaki drugi post pljuvanje sad sam jos sigurniji da su sa zadakom na ovome forumu.Ja se nadam da ovi pravi i iskreni navijaci nece nasjesti na njihove podvale koje danima iznose na ovome forumu.,rezultat na pripremama, igre na derbiju, u biti jako lose. Kod vas je dobro jer vi ne navijate za Zelju nego vam neko puni mozak o upravi, da svrsavate na bager, a jos nista nisu poceli praviti sto su obecali davno. Bavite se svim i svacim a nikako o Zelji. Isprali vam levati mozgove, isto kao sto su vas kao posljednje mazge odveli s ovog foruma da bi par ljudi profitiralo. Toliko o vama kao navijacima Zelje.Suplji mozgove kao pisu negdje drugo a citaju sve vijesti s sportsport minutu kad se objavi. Toliko o vama kao ljudima.
![]()
Koji kur.ac spominješ Amara. On je na godišnjem sa 4 funkcije (ŠSŠ, Član Upravnog odbora, Menadžer, pomoćni trener golmana). Bio je, između ostalog, dio Uprave. Je li ti išta jasno?Hrasno1921 je napisao/la:Ne lazi i ne petljaj, samo cu reci Amar Osim pa ti misli sta hoces, ali ti nikako necu dopustiti da spinujes i izokreces cinjenice, Amar Osim je to stopirao i zaustavio, a za sve ostalo pitaj Gredicacarsijaba je napisao/la:Je.biga, Kada je samo Srđan Stanić bio prijavljen u PIO/MIO, a onda dođe poreska inspekcija pa nađe milionska dugovanja po tom osnovu...onda si garant bio sretan što takva đubrad vode poslovnu politiku Kluba. Tada smo zavaljeni i to ćemo morati kad/tad vratiti, pa ćemo izdurati i tužbe Stane, Dade i Bogija.Hrasno1921 je napisao/la:Sto je najtuznije otici ce oni do kraja polusezone a sve ce pasti na teret kluba i isplate i tuzbe i sve ostalo, zanimljivo da nema vise prica o dugovima, poreznoj sa svim su stali za razliku od kada su dosli u klub na samom pocetku, toliko je maliverzacija u klubu da se sve ne moze nabrojati i popamtiti, zacarani trougao lazni hadzija - siljo - sasa cuk ce na kraju kostati Zelju vise nego Faruk Telibecirevic, Samir Landzo, Samir Ahmedbegovic i kompanija svi zajedno ...
- amazon
- Kontakt:
Sta ce on objasniti. Mora otici sad tamo da vide sta pisu za Dadu, pa se vratiti ovamo da isto to ponovi ko pokvarena ploca.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne objasnjava nikako jer ne zna sta da napise, dvostruki arsini dvostruki standardi, bolje da si mu samarcinu zvizno
1921'
Nije tvoje da optuzujes druge bez argumenata, ali forum je i imas pravo na to. Ne mozete vi biti navijaci Zelje a da podrzavate odlazak Tiaga u Brazil, Spanca pred sami pocetak prvenstva i na to lijepiti sliku Lendrica
,rezultat na pripremama, igre na derbiju, u biti jako lose. Kod vas je dobro jer vi ne navijate za Zelju nego vam neko puni mozak o upravi, da svrsavate na bager, a jos nista nisu poceli praviti sto su obecali davno. Bavite se svim i svacim a nikako o Zelji. Isprali vam levati mozgove, isto kao sto su vas kao posljednje mazge odveli s ovog foruma da bi par ljudi profitiralo. Toliko o vama kao navijacima Zelje.Suplji mozgove kao pisu negdje drugo a citaju sve vijesti s sportsport minutu kad se objavi. Toliko o vama kao ljudima.
[/quote]
Ti ocigledno imas dobru zastitu ovdje dok mozes ljude nazivati mazgama i ostati i dalje ovdje na forumu. Sta je trebalo uraditi sa Spancem po tvom misljenju u situaciji kad je rekao da nece da igra i da zeli da ide? Trebalo mu je davati platu i drzati ga na tribinama. Jedno je cinjenica sta god da se desilo vi pljujete. Kad je dosao pljuvali ste sto je dosao, kad je otisao špljujete sto ide. Jednostavno je. Mrzite sve sto ima veze sa Željom i ovom Upravom i ne mozete se izlijeciti nikako.[/quote]
Sta treba sa Bogicevicem, Stanom i Sadikovicem? davati im plati a nikako dopustiti da igraju?
mislio sam da si malo inteligentniji nego sto se predstavljas, besmisleno je sa tobom diskutovati[/quote]
Nemaju kvalitet da igraju u ovoj ekipi.To sto je Mulalic trazio Stanica i Bogicevica i dovedeni su mu nije razlog da moraju igrati uvijek. Dosli su bolji igraci i idemo dalje. Nisi nikad cuo da klub dovede kvalitetnijeg igraca a rjesava se losijeg.

Ti ocigledno imas dobru zastitu ovdje dok mozes ljude nazivati mazgama i ostati i dalje ovdje na forumu. Sta je trebalo uraditi sa Spancem po tvom misljenju u situaciji kad je rekao da nece da igra i da zeli da ide? Trebalo mu je davati platu i drzati ga na tribinama. Jedno je cinjenica sta god da se desilo vi pljujete. Kad je dosao pljuvali ste sto je dosao, kad je otisao špljujete sto ide. Jednostavno je. Mrzite sve sto ima veze sa Željom i ovom Upravom i ne mozete se izlijeciti nikako.[/quote]

mislio sam da si malo inteligentniji nego sto se predstavljas, besmisleno je sa tobom diskutovati[/quote]
Nemaju kvalitet da igraju u ovoj ekipi.To sto je Mulalic trazio Stanica i Bogicevica i dovedeni su mu nije razlog da moraju igrati uvijek. Dosli su bolji igraci i idemo dalje. Nisi nikad cuo da klub dovede kvalitetnijeg igraca a rjesava se losijeg.
Redovno čitašamazon je napisao/la:Sta ce on objasniti. Mora otici sad tamo da vide sta pisu za Dadu, pa se vratiti ovamo da isto to ponovi ko pokvarena ploca.
Ti si navijac Uprave ne Zelje. Spanca smo pustili, Dadi unistavamo karijeru. Kako to objasnjavas?[/quote][/quote]
Spanac je platio obestecenja a i Dado nek plati i nek mu je sa srecom.
Spanac je platio obestecenja a i Dado nek plati i nek mu je sa srecom.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Reklo bi se obratno, pa da ih usput pozdravim i posellaim posto me cijenjena forumska zajednica prati, citira i proziva,a na derbiju okrecu glavu i ne smiju da se pozdrave, a ja onako u zajebanciji reko ko nas zavadi? jeli Siljo? p*** do p*** jaka na forumu ....carsijaba je napisao/la:Redovno čitašamazon je napisao/la:Sta ce on objasniti. Mora otici sad tamo da vide sta pisu za Dadu, pa se vratiti ovamo da isto to ponovi ko pokvarena ploca.

1921'
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa majku mu....@briga i svi ostali.Prestanite ulaziti u raspravu sa ovakvim likovima.Nek oni pisu svoje,mi cemo svoje i kraj price.Dosta vise citiranja!!Ne mozete ih ubijediti ni u sta,cemu onda rasprava??Napisao sam neki dan i opet cu....Svaki pravi navijac Zelje ce halaliti titulu u narwdnih 5 godina samo da imamo igrati na stadionu koji ce imati(za taj period) 3 vrhunske tribine sto je osnov za napredak.Pametnom dovoljno.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 28 jul 2016, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrasno1921
- Kontakt:
[/quote]briga je napisao/la:Ti si navijac Uprave ne Zelje. Spanca smo pustili, Dadi unistavamo karijeru. Kako to objasnjavas?
Spanac je platio obestecenja a i Dado nek plati i nek mu je sa srecom.[/quote]
Opet ovaj

Koliko smo dobili za Spanca? koliko je obestecenje? odakle pouzdanost te informacije? za mjesec dana ugovora koliko je obestecenje? jeli iko o tome pisao? pricao? potvrdio? ili je Silljo onako to plasirao u javnost kao i za Kostica da ga je Ivica licno nahvalio i da ga jako cijeni, a ustvari ga dovede Sasa Cuk jer mu je jaran
1921'
- amazon
- Kontakt:
Ako je tebi zapad vrhunska tribina ti si jarane zglajzo opasno. Stadion u klincu, jedino uradjeno postavljeni oni stubovi i zabetonirano 5 stepenica. Sjever u raspadu. Imat ces stadion ali kad? Jel se to radi nesto?
- Hrasno1921
- Kontakt:
U pravu si, imate vi svoj forum, ne znam sta ce te ovdje pored omrazenih forumasa, lazi, obmane, Ace placenika i svih ostalih?NEZALAGANJE je napisao/la:Pa majku mu....@briga i svi ostali.Prestanite ulaziti u raspravu sa ovakvim likovima.Nek oni pisu svoje,mi cemo svoje i kraj price.Dosta vise citiranja!!Ne mozete ih ubijediti ni u sta,cemu onda rasprava??Napisao sam neki dan i opet cu....Svaki pravi navijac Zelje ce halaliti titulu u narwdnih 5 godina samo da imamo igrati na stadionu koji ce imati(za taj period) 3 vrhunske tribine sto je osnov za napredak.Pametnom dovoljno.
1921'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.