FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ne mogu neki ljudi da skontaju da se tu ne placa u kešu vec sa racuna na racun. Sigurno ce komsije uplatiti na privatni racun i to sakriti. Sve i da neko pokusa da uzme sebi pare u ovom slucaju nema sanse ali ne mogu neki ljudi da skontaju da je 21. vijek i da transakcije idu ziralno.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
I sta je poalije bilo....samoplavi je napisao/la:Ti ili nisi Zeljin navijac ili lazi siris na forumu po zadatku. Nije moguce da jedan navijac Zelje kaze da je isto bilo sa Smajicem i ovo sto radis iz samo jednog razloga radis, a to je da ljudi koji dodju ovamo stvore pogresnu sliku o desavanjima u klub. Smajic je stigao u klub u ljetnom prelaznom roku 2011., a ako me sjecanje ne vara ima je debi krajem juna iste godine protiv Maccabija.Euzebio je napisao/la:Pa jbt vi se uhvatili Jahica a samo prije par godina ste imali isti slucaj sa Smajicem koji je isto tako bio macak u vreci pa ne znam da je to iko tada nazivao amaterizmom.
Al jok njega je doveo Amar i napravio fulu a Jahica su doveli neki drugi ljudi....
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Hoces da kazes da ce se Manijaci zbog uprave obracunati izmedju sebe? iskreno nebih volio do toga da dodje jer sam na derbiju vidiio grupu Manijaka sa juga koja je bila na sjeveru pa kada je ona tuca krenula navijali su za ove koji su napadnuti iskreno ne valja vam to ni jednim ni drugim pozivati na neke prijetnje obracune i slicne stvariQwerty90 je napisao/la:Jako mjerodavan izvor, jadno da ne moze biti jadnije, a oni koji drže ovu stranicu bolje nek se malo pozabave sobom, pod lupom su istih onih koji su u subotu uletili u Guiness pub [emoji6]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Cuj izmedju sebe. Objava ima dva pitarska "lajka". Joj šege sa tobom majke mi. Ovo od sportskog ode u humoristicki forum.Hrasno1921 je napisao/la:Hoces da kazes da ce se Manijaci zbog uprave obracunati izmedju sebe? iskreno nebih volio do toga da dodje jer sam na derbiju vidiio grupu Manijaka sa juga koja je bila na sjeveru pa kada je ona tuca krenula navijali su za ove koji su napadnuti iskreno ne valja vam to ni jednim ni drugim pozivati na neke prijetnje obracune i slicne stvariQwerty90 je napisao/la:Jako mjerodavan izvor, jadno da ne moze biti jadnije, a oni koji drže ovu stranicu bolje nek se malo pozabave sobom, pod lupom su istih onih koji su u subotu uletili u Guiness pub [emoji6]
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Isto kao sto ne valja klevetati bez jasnih i dokumentovanih razloga, al' lagano vrijeme ce pokazati svoje. Kad imas jasne dokaze protiv nekog slozis tuzbu i ides na sud, a ne pravis jadne FB stranice, al' Bože moj, svako ima svoj način do ostvarenja cilja [emoji12]Hrasno1921 je napisao/la:Hoces da kazes da ce se Manijaci zbog uprave obracunati izmedju sebe? iskreno nebih volio do toga da dodje jer sam na derbiju vidiio grupu Manijaka sa juga koja je bila na sjeveru pa kada je ona tuca krenula navijali su za ove koji su napadnuti iskreno ne valja vam to ni jednim ni drugim pozivati na neke prijetnje obracune i slicne stvariQwerty90 je napisao/la:Jako mjerodavan izvor, jadno da ne moze biti jadnije, a oni koji drže ovu stranicu bolje nek se malo pozabave sobom, pod lupom su istih onih koji su u subotu uletili u Guiness pub [emoji6]
- Hrasno1921
- Kontakt:
Svakako ali opet kazem da pojedincima ne valja prica , Manijaci koji su uletili u pub kao prate ove Manijake koji drze stranicu i koji su protiv uprave i kada ih uprate sta ce se desiti?
Mislim koliko je smijesno toliko je jano da se Manijaci dijele ili nedaj boze obracunavaju zbog uprave a na sve to se poziva ili nedaj boze neki na to jedva cekaju i to prije svega mislim na ljude iz kluba

Mislim koliko je smijesno toliko je jano da se Manijaci dijele ili nedaj boze obracunavaju zbog uprave a na sve to se poziva ili nedaj boze neki na to jedva cekaju i to prije svega mislim na ljude iz kluba
1921'
Ti nikako da shvatis da su Manijaci jedinstveni. Nikad nijedan navijac nece raditi ovakve stvari tipa te stanice na fb. Kazem ti da imas dva lajka od pitara, a nijednog manijaka nemas na toj stranici tako da se ne moze zakuhati izmedju.
- lijevokrilo
- Kontakt:
Manijaci ne drže stranicu na kojoj ti pišeš.Hrasno1921 je napisao/la:Svakako ali opet kazem da pojedincima ne valja prica , Manijaci koji su uletili u pub kao prate ove Manijake koji drze stranicu i koji su protiv uprave i kada ih uprate sta ce se desiti?![]()
sve je laž
Podjela Manijaka je mozda želja onih koji upravo stoje iza ove stranice, al' ona se neće nikad dogoditi, pregurali su Manijaci mnogo teže situacije i izašli na kraj sa mnogo većim čobanima. I ne vidim stvarno gdje se spominju prijetnje, nekad se i razgovorom dosta stvari riješi. [emoji6]Hrasno1921 je napisao/la:Svakako ali opet kazem da pojedincima ne valja prica , Manijaci koji su uletili u pub kao prate ove Manijake koji drze stranicu i koji su protiv uprave i kada ih uprate sta ce se desiti?![]()
-
- Kontakt:
koliko ste smijesni vidi se iz prilozenog

a onda demant

http://fkzeljeznicar.ba/foto-u-plavom-s ... car/21339/
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
- amazon
- Kontakt:
Sjajan rad uprave 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Prvo bih vas zamolio ako vec diskutujete da bez jasnih dokaza i argumenata prestanete da me optuzujete za neke stvari, Aco je vec objasnio da je to zbranjeno na ovom forumu jer ako nemas argumenata i ne znas normalno diskutovati onda se poklopi i odloguj se sa foruma i kao drugo zanimljivo jako da kada se napise nesto protiv uprave odmah se sjate par nikova da iste brane onako grupno srdacno i srcem, valjda i vas ispratim strucno kao i ostale
1921'
-
- Kontakt:
amazon je napisao/la:Sjajan rad uprave

Pa sta cekas? Sto se ne odlogujes kad su ljudi sa argumentima poklopili tvoje lazi i izmisljotine?Hrasno1921 je napisao/la:Prvo bih vas zamolio ako vec diskutujete da bez jasnih dokaza i argumenata prestanete da me optuzujete za neke stvari, Aco je vec objasnio da je to zbranjeno na ovom forumu jer ako nemas argumenata i ne znas normalno diskutovati onda se poklopi i odloguj se sa foruma i kao drugo zanimljivo jako da kada se napise nesto protiv uprave odmah se sjate par nikova da iste brane onako grupno srdacno i srcem, valjda i vas ispratim strucno kao i ostale
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne budi smijesanbriga je napisao/la:Pa sta cekas? Sto se ne odlogujes kad su ljudi sa argumentima poklopili tvoje lazi i izmisljotine?Hrasno1921 je napisao/la:Prvo bih vas zamolio ako vec diskutujete da bez jasnih dokaza i argumenata prestanete da me optuzujete za neke stvari, Aco je vec objasnio da je to zbranjeno na ovom forumu jer ako nemas argumenata i ne znas normalno diskutovati onda se poklopi i odloguj se sa foruma i kao drugo zanimljivo jako da kada se napise nesto protiv uprave odmah se sjate par nikova da iste brane onako grupno srdacno i srcem, valjda i vas ispratim strucno kao i ostale

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1677 ... lsku-scenu
1921'
Hahahah a jesi ubo sa slikom, jos face Ivetu haubici hahaha [emoji1]za_zivot_cijeli je napisao/la:amazon je napisao/la:Sjajan rad uprave
- amazon
- Kontakt:
I sta je pisac htio reci ?za_zivot_cijeli je napisao/la:amazon je napisao/la:Sjajan rad uprave

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Hahahah ftv je izvor, sta reci o Nerminki koja kad dodje u klub da radi intervju i izadje joj se maksimalno u susret, i zamoli je se da se iznose argumentovane cinjenice potkrijepljene dokazima i pravnim aktima, a ne priče rekla-kazala, ona na to uz jedan smiješak odgovara sa citiram: "Ljudi moji MREŽA postoji da bi se iznosile negativne stvari, ne može MREŽA nikako biti pozitivna, to i jeste emisija o nagađanjima." Dalje ne bih stvarno [emoji1] [emoji1] [emoji1]Hrasno1921 je napisao/la:Ne budi smijesanbriga je napisao/la:Pa sta cekas? Sto se ne odlogujes kad su ljudi sa argumentima poklopili tvoje lazi i izmisljotine?Hrasno1921 je napisao/la:Prvo bih vas zamolio ako vec diskutujete da bez jasnih dokaza i argumenata prestanete da me optuzujete za neke stvari, Aco je vec objasnio da je to zbranjeno na ovom forumu jer ako nemas argumenata i ne znas normalno diskutovati onda se poklopi i odloguj se sa foruma i kao drugo zanimljivo jako da kada se napise nesto protiv uprave odmah se sjate par nikova da iste brane onako grupno srdacno i srcem, valjda i vas ispratim strucno kao i ostale![]()
![]()
I sta kazes sa 200 sveli na 800 stolica. Tacno se vidi rukopis jednog akademika, kojeg svi navijaci poznaju vrlo dobro.Hrasno1921 je napisao/la:Ne budi smijesanbriga je napisao/la:Pa sta cekas? Sto se ne odlogujes kad su ljudi sa argumentima poklopili tvoje lazi i izmisljotine?Hrasno1921 je napisao/la:Prvo bih vas zamolio ako vec diskutujete da bez jasnih dokaza i argumenata prestanete da me optuzujete za neke stvari, Aco je vec objasnio da je to zbranjeno na ovom forumu jer ako nemas argumenata i ne znas normalno diskutovati onda se poklopi i odloguj se sa foruma i kao drugo zanimljivo jako da kada se napise nesto protiv uprave odmah se sjate par nikova da iste brane onako grupno srdacno i srcem, valjda i vas ispratim strucno kao i ostale![]()
![]()
-
- Kontakt:
slika govori hiljadu rijeci.amazon je napisao/la:I sta je pisac htio reci ?za_zivot_cijeli je napisao/la:amazon je napisao/la:Sjajan rad uprave
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.