Ma svake godine isto sranje ovo postaje stvarno ubitacno,vec u pocetku te sjebe da izgubis volju za bilo cimtepsija je napisao/la:Yebu nas ko male majmune.Dosta nas je gajilo neke nade u povoljan rezultat,no razbiše nas momački
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Moja namjera nije bila omalovažiti ih sa tim, jednostavno tako zovem. Ako to smatraju uvredom, pa nek' nastave i dalje smatrati. Moj problem nije.
Nego, i kada je teško i kada ne ide ... nađite sredinu, nema potrebe zalijetati se, jeb' ga, nadam se da će igrači dobiti pristojno predavanje od stručnog štaba i od nas navijača u idućem kolu. Idemo dalje.
Nego, i kada je teško i kada ne ide ... nađite sredinu, nema potrebe zalijetati se, jeb' ga, nadam se da će igrači dobiti pristojno predavanje od stručnog štaba i od nas navijača u idućem kolu. Idemo dalje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Upravo tako brate.Potpis!kimbo je napisao/la:Znao sam i nije bilo tesko ni pogoditi ? Toliko o evrospkim ambicijama. Kamen po kamen palaca i to sa strpljenjem graditi polako jer je dubok bezdan u kome se nalazimo jos uvjek. I ne znam zbog cega ovo prozivanje i omalovazavanje Sirokog nazivom Listica. Et nabi nam SB 3 komada u pak , pa sada Listicajte do mile volje.
SRAMOTA! Nikada gora igra nije bila..Nije to problem nego je problem nepoznavanje osnovnih elemenata fudbalske igre:
1. pas igra 0
2. izbijanje i prijem lopte
3. trka ispod 0....
Šta taj Ibro radi s njima na treninzima? Šta su se to oni pripremali bogati na Bjelašnici? Šta oni jedu? Ibro šta si htio reći da idemo na vrh tabele?
nemojte ložiti raju o Evropi, nego recite da idemo korak po korak, ovo je dno dna...
Pa Zvezda se 1991. pripremala na istoj planini i postala prvak Evrope...
1. pas igra 0
3. trka ispod 0....
Šta taj Ibro radi s njima na treninzima? Šta su se to oni pripremali bogati na Bjelašnici? Šta oni jedu? Ibro šta si htio reći da idemo na vrh tabele?

nemojte ložiti raju o Evropi, nego recite da idemo korak po korak, ovo je dno dna...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 04 avg 2013, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vozili bicklo niz brdoAlemC85 je napisao/la:SRAMOTA! Nikada gora igra nije bila..Nije to problem nego je problem nepoznavanje osnovnih elemenata fudbalske igre:
1. pas igra 0
3. trka ispod 0....
Šta taj Ibro radi s njima na treninzima? Šta su se to oni pripremali bogati na Bjelašnici? Šta oni jedu? Pa Vaha i co su jeli gatačaki kajmak i nevesinjski krompir, i bili su nezaustavljivi na terenu.

-
- Kontakt:
konjicanin01 je napisao/la:Vozili bicklo niz brdoAlemC85 je napisao/la:SRAMOTA! Nikada gora igra nije bila..Nije to problem nego je problem nepoznavanje osnovnih elemenata fudbalske igre:
1. pas igra 0
3. trka ispod 0....
Šta taj Ibro radi s njima na treninzima? Šta su se to oni pripremali bogati na Bjelašnici? Šta oni jedu? Pa Vaha i co su jeli gatačaki kajmak i nevesinjski krompir, i bili su nezaustavljivi na terenu.
Pa Zvezda se 1991. pripremala na istoj planini i postala prvak Evrope...![]()
![]()

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sreca da sada dolazi Leotar.Maloprije na BHTu trener napada svog igraca Sarabu i otvoreno govori da je kriv za gubitak mnogih utakmica.Smijesno ali i zalosno.Ali kako su veceras igrali ...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Ne mozemo mi ocekivati da zabijemo gol kad nam je vezni red los, pas igra je veceras bila katastrofa, sto se tice igre protiv slavije i sirokog protiv slavije bili ko barcelona, a veceras ko fk spreca, znaci smjesno... Kodro igra u veznom rednu, a covjek od 15 pasova nije puno pogrijesio 14,15... Majkića i Zolja ili Majkića i Zvonića u vezni red a Ramovića na polušpica isto kao sto je igrao u pripremnim, a i protiv slavije je igrao odmah iza napadača, ZNACI NEMOZEMO MI OCEKIVATI DA ZABIJEMO GOL KAD NAM KODRO IGRA U VEZNOM REDU!!!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
igrači u cijeloj AMATERSKOJ PL nemaju života i kondiciju za fudbal, ne samo VELEŽ, i to neka više ovi klaunovi iz FSBiH kažu šta je problem, a ne da se brukamo po svijetu...Oni kobajagi ulažu u fudbal, jest al' u qurcu...gospodo prvo sredite uslove za igru, zatim uvedite pravilnu ishranu za igrače, zabraniti noćne izlaske po klubovima i na kraju jači treninzi, i trčanje po 1-2sata nakon svakog treninga, i to po mogućnosti po 10 km...pa da vidiš kako će tek tada igrati...Isto kao da su hendikepirani, tako se stiče utisak.
P.S. Ponavljam igrači nemaju života za fudbalm, i to je žalosno...
-
- Kontakt:
to apsolutno stoji igraci su totalno lose fizicki pripremljeni ,a u takvom slucaju najcesce pada koncetracija jbg.Al ono sto mene posebno boli sto na ovoj pecari su puno losije ekipe uzimale i uzimace bodove,a velez nikad ,jednostavno taj luzerski gubitnicki mentalitet nas prati godinama i tu nema lijeka.Uvjeren sam da smo doveli i kajkuta i da je doslo to famozno extra pojacanje bilo bi identicno,poraz bez ispaljenog metka svake godine isto.E sad ponovo raji moral srozan protiv leotara na + 50 ponovo 200 ljudii ajmo jovo na novo,upist ce se neka sugava tri boda i onda celiku na noge pa nema raspored san snova....taman se covjek ponada all dabogda kceri.AlemC85 je napisao/la:igrači u cijeloj AMATERSKOJ PL nemaju života i kondiciju za fudbal, ne samo VELEŽ, i to neka više ovi klaunovi iz FSBiH kažu šta je problem, a ne da se brukamo po svijetu...Oni kobajagi ulažu u fudbal, jest al' u qurcu...gospodo prvo sredite uslove za igru, zatim uvedite pravilnu ishranu za igrače, zabraniti noćne izlaske po klubovima i na kraju jači treninzi, i trčanje po 1-2sata nakon svakog treninga, i to po mogućnosti po 10 km...pa da vidiš kako će tek tada igrati...Isto kao da su hendikepirani, tako se stiče utisak.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To sve sto si ti nabrojao je problem klubova,a ne FS,osim da se vise potrude oko pomoci za poboljsanje infrastrukture i postavljanju strozijih uslova za istu!AlemC85 je napisao/la:igrači u cijeloj AMATERSKOJ PL nemaju života i kondiciju za fudbal, ne samo VELEŽ, i to neka više ovi klaunovi iz FSBiH kažu šta je problem, a ne da se brukamo po svijetu...Oni kobajagi ulažu u fudbal, jest al' u qurcu...gospodo prvo sredite uslove za igru, zatim uvedite pravilnu ishranu za igrače, zabraniti noćne izlaske po klubovima i na kraju jači treninzi, i trčanje po 1-2sata nakon svakog treninga, i to po mogućnosti po 10 km...pa da vidiš kako će tek tada igrati...Isto kao da su hendikepirani, tako se stiče utisak.

drago mi je da se slažemo...NEZALAGANJE je napisao/la:To sve sto si ti nabrojao je problem klubova,a ne FS,osim da se vise potrude oko pomoci za poboljsanje infrastrukture i postavljanju strozijih uslova za istu!AlemC85 je napisao/la:igrači u cijeloj AMATERSKOJ PL nemaju života i kondiciju za fudbal, ne samo VELEŽ, i to neka više ovi klaunovi iz FSBiH kažu šta je problem, a ne da se brukamo po svijetu...Oni kobajagi ulažu u fudbal, jest al' u qurcu...gospodo prvo sredite uslove za igru, zatim uvedite pravilnu ishranu za igrače, zabraniti noćne izlaske po klubovima i na kraju jači treninzi, i trčanje po 1-2sata nakon svakog treninga, i to po mogućnosti po 10 km...pa da vidiš kako će tek tada igrati...Isto kao da su hendikepirani, tako se stiče utisak.

Smijesni smo stvarno, svake godine ista prica. 

boli vas qrac imate bar tri bobe 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- el-fighter
- Kontakt:
Toliko o borbi za vrh tabele. Razbucase nas ljudi ko malu djecu.
Ovo sto prije zaboraviti i okrenuti se nastavku sezone. Sve osim pobjede nad Leotarom je katastrofa, pa onda u Zenici nek nam se Bog smiluje.
FORZA VELEZ
Ovo sto prije zaboraviti i okrenuti se nastavku sezone. Sve osim pobjede nad Leotarom je katastrofa, pa onda u Zenici nek nam se Bog smiluje.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
jaki treninzi+život+kondicija+zdrava ishrana+zabrana alkohola i cigareta+trčanje svakog dana po 10-tak ili više km=jak fudbal bez padanja koncentracije usred utakmice i mogućnost pariranja jačim ekipama iz Evrope...
o ovome je i I. Osim nedavno govorio
o ovome je i I. Osim nedavno govorio
Imali su sve uslove ali ovo je stvarno sramota onako odigrati utakmicu pa sta su oni radili na pripremama Kodru treba poslati u Igman nema od njega hljeba covjek samo nazad zna dodati loptu golmanu I stoperima desne strane koda I nije bilo Kazazic klupa dovesti stopera jednog kvalitetnog I jednog napadaca jakog treba nam playmaker dati Letica Sarajevu za Osmanagica I Todorovica ovo je katastrofa danas bez ijedne akcije jedino Okic I Jusufbasic sto su nesto pokusavali ali nemogu sami
yebla ih Evropa više...daj nek igraju srcem i plućima, pa izgubili i 100:0, samo neka ginu na terenu...igre nemamo nikako, samo napucavanje, vraćanje lopte golmanu i sl.sranja...ako nemaš DMC-a onda pokušaj barem borbenom igrom nadoknaditi taj nedostatak, a ne obećavati kule i zgrade,a na kraju zauzmemo 12, ili 13. mjesto...el-fighter je napisao/la:Toliko o borbi za vrh tabele. Razbucase nas ljudi ko malu djecu.
FORZA VELEZ

-
- Kontakt:
Čekam druga @moRAja da mi dadne izvještaj i njegovo viđenje utakmice,a o ne nogometnim temama ćemo nastavit u PP 

-
- Kontakt:
Drugo kolo. Jedna pobjeda. Jedan poraz. Tri boda u 2 utakmice. Sezona tek pocela.
A komentari: ovo je katastrofa - ovo je dno dna - ovo je uzas ...
Ima li imalo odmjerenosti ovdje?
A komentari: ovo je katastrofa - ovo je dno dna - ovo je uzas ...
Ima li imalo odmjerenosti ovdje?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.