NK Zvijezda Gradačac

DevilsAdvocate
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 maj 2015, 17:55

Ja mislim da se gleda prvo gol razlika, pa ako je ista onda ko je dao vise golova, pa tek onda medjusobni omjer tako da jedini scenarij po kojem mi ostajemo je taj da Mladost ne pobjedi danas Slobodu, Sarajevo dobije Viteza, i onda mi ako dobijemo Mladost da Travnik dobije Viteza, s obzirom da je trenutno gol razlika Viteza -18 a nasa -22, Radnik,Slaviju,Drinu nemojte dzaba gledat jer imaju dosta bolju gol razliku koju ne bi mogli stic za 3 kola a ne za jedno :? Ima jos jedna mogucnost ako do kraja npr Sarajevo uvali jos 2-3 komada i mi onda Velezu 1-2, tako da dodjemo na istu gol razliku, onda bi i remi Viteza u Travniku s nasom pobjedom protiv Mladosti bio dovoljan za osptanak jer smo dali vise golova nego Vitez, to su sve kalkulacije, al hajd prvo da sad ove prodane pichke tuzlanske makar remi odigraju sa Mladosti pa cemo vidit kako sta dalje...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 maj 2015, 17:59

BigSam je napisao/la:
Garfield je napisao/la:Jel se gleda prvo međusobni omjer ili gol razlika?
Ja mislim medjusobni omjer prvo ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gol razlika se gleda prvo...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 maj 2015, 18:03

prvo se gleda medjusoban omjer....Celik bi mogao pomoc Zvijezdi ako dodje do pobjede jer Zvijezda ima bolji medjusoban skor od Radnika ali bi morali pobijedit u zadnjem kolu a da Radnik izgubi......u najtezoj se situaciji volio bih da se nesto moze promjeniti

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 maj 2015, 18:14

KenoRob je napisao/la:prvo se gleda medjusoban omjer....Celik bi mogao pomoc Zvijezdi ako dodje do pobjede jer Zvijezda ima bolji medjusoban skor od Radnika ali bi morali pobijedit u zadnjem kolu a da Radnik izgubi......u najtezoj se situaciji volio bih da se nesto moze promjeniti
Nevjerovatno svi pakuju protiv Zvijezde ! Nadam se da grijesim ql ovakve prilike Sloboda je redovno koristila da izbaci kantonalne konkurente!Mislio sam da su promijenili politiku i da idu na postenje :oops:

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 23 maj 2015, 18:15

Čelik :tokralju: :tokralju:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

lile
Kontakt:

Post Postao/la lile » 23 maj 2015, 18:32

Evo komšije vam okrenuse

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 maj 2015, 18:42

Sta kazete pichke tuzlanske prodane ? Ko je ono rekao nek se odmah izbrise sa ovog foruma .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 maj 2015, 18:48

veliki pozdrav od prodanih tuzlanskih picki :lolno: :yawn:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 maj 2015, 18:48

fukara87 je napisao/la:Sta kazete pichke tuzlanske prodane ? Ko je ono rekao nek se odmah izbrise sa ovog foruma .
AAAAAA al nas preznojiste ! Kapa do poda ,i ipak sam pogrijesio po pitanju politike Slobode! Sretno ubuduce i da sledece sezone razbucate PIRATE IZ SA u vrhu tabele!

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 23 maj 2015, 18:50

Sad sam pročitao pravilnik, nažalost prvo se gleda gol razlika.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2015, 18:52

Kvota je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Sta kazete pichke tuzlanske prodane ? Ko je ono rekao nek se odmah izbrise sa ovog foruma .
AAAAAA al nas preznojiste ! Kapa do poda ,i ipak sam pogrijesio po pitanju politike Slobode! Sretno ubuduce i da sledece sezone razbucate PIRATE IZ SA u vrhu tabele!
Nismo mi Zvijezda,koja je one sezone kada je Sloboda ispala,ginula da nas pobjedi,ni Velez i Zeljeznicar koji su se prodali..

Borac dobio Drinu,sada je na vama sve u Ugljeviku ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 23 maj 2015, 18:54

grijesis da je zvijezda ginula kad ste ispali,savic vam dao go sa 35 metara,niste sutnuli prema golu kako treba,nemoj dzabe laprdat....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2015, 18:59

crvenobijeli je napisao/la:grijesis da je zvijezda ginula kad ste ispali,savic vam dao go sa 35 metara,niste sutnuli prema golu kako treba,nemoj dzabe laprdat....
Tisina molim te,sad si bio najratoborniji u dokazivanju,kako vas hocemo da shebemo da bi mi dobili vise pare od kantrona ,pa su te na kraju igraci Slobode pop.isali preokretom i jos imas hrabrosti da i dalje nesto spominjes Slobodu..uhvati se ti svog kluba i gledaj kako da pobjedite u Ugljeviku..ili ce vas vasi ljudi istjerat,kako ste ovdje vec pricali danima,mada da je danas Sloboda izgubila imali bi u njoj krivca.. :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 maj 2015, 19:02

ajdeeeeeeeeee!!!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2015, 19:03

Drago mi je da ste nas pobijedili, jer mi unazad mjesec dana igramo preko qurca sve utakmice, ne znam zašto? Sada je sve do vas, jer ako mlatnete MLADOST opstali ste...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 23 maj 2015, 19:04

realno na to je vuklo,neemoj dzabe pricat,gubite 2-0 sta se drugo moglo pomislit,svako grijesi,a to da sloboda zeli da bude sama iz tk,to ti je buraz ziva istina,mozda sam upuceniji od tebe sta se zbiva u tk,a mozda nisam,,razmisli :)
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 maj 2015, 19:06

crvenobijeli je napisao/la:realno na to je vuklo,neemoj dzabe pricat,gubite 2-0 sta se drugo moglo pomislit,svako grijesi,a to da sloboda zeli da bude sama iz tk,to ti je buraz ziva istina,mozda sam upuceniji od tebe sta se zbiva u tk,a mozda nisam,,razmisli :)
nama pare od kantona netrebaju...nisu dali marke 20 godina,nemoraju ni sad..sto nebi reko za vas i buducnost.
uostalom,de vi se o sebi zabavite,pobjedite mladost,pa cemo o tome.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2015, 19:08

Pa gubili 2:0 prvo nas Bijelica ubijao ponistio gol u prvom poluvremenu ,kartoni i td..primili nesretan gol i kao uvjek drugo poluvrijeme uvjek igramo puno bolje..odlicno dobili smo i imate sad sansu ..sretno vam komsije..pare od Kantona pisam mi trazimo pomoc od grada i imamo svoje a na kanton se pisamo ebo ih njihove pare
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 23 maj 2015, 19:11

jbt koliko "zivaca" treba za jednu je.be.nu utakmicu .... E sad put u Ugljevik i U BORBU ZA OPSTANAK .... Hvala, Slobodi, iako nas je preznojila... hvala i navijacima RD 07 koji kako god da nasi igraju oni ih bodre .... i hvala navijacima RA Mostar koji su sva tri gola nasa danas proslavila koa da je Velez zabio gol ;) :tokralju: :bih: :bih:
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 maj 2015, 19:19

nazalost sanse minimalne,danas su nam trebale pobjede slavije i drine da bi travnik morao zadnje kolo pobijediti viteza ovako kad podijele bodove mi ispadamo..nada zadnja umire u ugljevik pa sta bude
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.