FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

briga
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la briga » 24 jul 2016, 15:04

Ma ne možeš vala reci da je derbi prosipanje bodova. Da je tu nesta sigurno ne bi se zvao derbi. Previše se provlači priča o Kosticu i neki se pritisak neopravdano stvara. Pokazao je sa sastavom sinoć da je u utakmici sa Metalegheom krio mnogo stvari i da je sastav bio potpuno neočekivan.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

larssonche1337
Kontakt:

Post Postao/la larssonche1337 » 24 jul 2016, 15:11

Išli da damo što više golova, crveni nas poremeti. Da je stavio ekipu da se branimo bilo bi što se branimo na grbavici.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 24 jul 2016, 15:25

Dobra stvar je sto ozbiljno racuna na ove nase mladje igrace. Sinoc su poceli Beganovic i Memija, usao je junior Mujagic. Kjosevski je prvi golman, a i na juniora Zerica se ozbiljno racuna i blizu je prvih jedanaest. Sinisa je u ovom momentu bolji igrac od Memije, ali ne toliko da se stavlja ispred njega. Edis je totalno zanamerio nasu djecu i to se ne smije desavati jer su oni buducnost. Nadam se pobjedi protiv Olimpica koji ce sigurno ispasti, a onda pravi test je protiv Sirokog sa Jahom, Stevanovicem i Blagojevicem. Ipak prvo Olimpik...
Za zivot cijeli !

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 jul 2016, 15:36

Prvi derbi od 4 koja cemo igrati ( nadam se) . Ako ostanemo sa ovakvim ekipama dobicemo ih naredna tri...Pa jbt zabijemo im gol iz akcije sa igracem manje...bili su nemocni 60 min sa igracem vise. Zabise ga slucajno....da smo izdrzali jos 10 min. dobili bi ih...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 jul 2016, 16:00

Ne moze se tako gledati. Mozda da smo ostali s 11 igraca u onoj postavci bi izgubili dva razlika, ko to zna. Mi do crvenog smo stajali prelose na terenu, a kako nece kad ti krila igraju klasicni napadaci. Unistavati Lendrica na krilu je nepotrebno.Iako je trcao, trudio se, zabio gol, al dzaba on ne moze biti krilo. To sto je derbi ne treba da bude razlog za opravdavanje lose igre i taktike. Takva je liga da ti je skoro svaka utakmica derbi. Mi nismo na Grbavici pobjedili ni Metalegu,a nismo ni Sarajevo. Neko ce reci to je prijateljska, kakve to veze ima.Sto znaci da ti onda niko ne moze garantovati ni da ces Metalegu uzeti na Grbavici a kao ti se pojacao. I ono najbitnije da napredak u nasoj igri za razliku od proslih sezone je isti. Nista bolje ne igramo nego u mandatu Mulalica, samo ekipa pretumbana u drugoj taktici a u biti nista ni s cim.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 24 jul 2016, 16:25

amazon je napisao/la:Ne moze se tako gledati. Mozda da smo ostali s 11 igraca u onoj postavci bi izgubili dva razlika, ko to zna. Mi do crvenog smo stajali prelose na terenu, a kako nece kad ti krila igraju klasicni napadaci. Unistavati Lendrica na krilu je nepotrebno.Iako je trcao, trudio se, zabio gol, al dzaba on ne moze biti krilo. To sto je derbi ne treba da bude razlog za opravdavanje lose igre i taktike. Takva je liga da ti je skoro svaka utakmica derbi. Mi nismo na Grbavici pobjedili ni Metalegu,a nismo ni Sarajevo. Neko ce reci to je prijateljska, kakve to veze ima.Sto znaci da ti onda niko ne moze garantovati ni da ces Metalegu uzeti na Grbavici a kao ti se pojacao. I ono najbitnije da napredak u nasoj igri za razliku od proslih sezone je isti. Nista bolje ne igramo nego u mandatu Mulalica, samo ekipa pretumbana u drugoj taktici a u biti nista ni s cim.
Opet dokazuješ da pojma o ovom sportu nemaš. Dok je bilo 11 na 11, Željo je bio taj koji je htio da igra, imao je više loptu u nogama. Ti to nećeš da vidiš, normalno. Nismo stvorili šansu, ali smo bolje stajali na terenu i uvjeren sam da bi do kraja meča stvorili nekoliko prilika, dali gol i uzeli tri bobe. Ovo za početak utakmice su ti potvrdila oba trenera na konferenciji za novinare poslije utakmice.

Crveni karton je bio presudan i opet smo i takvi dali gol. Kasnije jedna greška golmana prije svega i to je to.

Ne zaboravi da mi skoro nikad nećemo igrati s ovakvom ekipom, jer će svoje minute imati Miro, Blagoje, Veca (naši najbolji igrači uz Lendrića), Lazić, Žerić i narmalno Jahić.

Jedino što ja zamjeram Kostiću jeste što nije vadio Bekrića i umjesto njega stavio Šećera. Možda je mogao ubaciti i Sinišu Stevanovića, a izbaciti Nikolića naprimjer (ali se vjerovatno nadao nekoj kontri, pa ga je zato ostavio).

I da, ako si gledao početak utakmice kako treba, mogao si vidjeti nekoliko rotacija u napadu. Lendrić je počeo kao krilo, pa je bio napadač, Nikolić i Pozder su isto tako mijenjali pozicije, kao i Beganović.

U svakom slučaju, s obzirom na sve, bodom moramo biti zadovoljni. Ali, moramo uzeti naredne dvije tekme.

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 24 jul 2016, 16:29

Kostic je jedna jajara,za razliku od ovih naših bh stručnjaka.Svi očekuju defanzivca a Kosta napadača gurnu u vatru! :tokralju: :tokralju:
Želim mu sto duzi boravak na klupi

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 24 jul 2016, 16:33

kostica sacekati jos par kola ne treba odmah urlati iako je blize da nema pojma nego da ima. fejzica su vec danas trebali otjerati kakav je on hadalj braco mila. lendrica najbolji igrac posljednjih 10 godina, ostalo sprdacina obicna. bevab i husic ne mogu igrati sad u olimpicu sramota od igraca! :facepalm:

larssonche1337
Kontakt:

Post Postao/la larssonche1337 » 24 jul 2016, 16:34

Sad kad otjeraju golmana i sto ne valja, reći će uprava napolje, sportski segment u ku.rcu na početku sezone tjeraju igrače

smiješni ste

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 24 jul 2016, 16:40

Sto jest jest covjek ima damu a i to smo dugo cekali, nekog trenara koji i u derbiju ide sto posto napadacki. Za to mu svaka cast a za pravi pregled i ocjenu treba jos sacekat ugl podrska Kosticu
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

AntoniooConte
Kontakt:

Post Postao/la AntoniooConte » 24 jul 2016, 16:43

Jedino ovdje crveni karton nije otežavajuća okolnost i nije prednost za protivnika, a X u derbiju sa igračem manje 2/3 tekme je kiks [emoji144] [emoji144]

Bravo momci na predstavi, idemo dalje idemo mlatnut olimpica [emoji144]

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 24 jul 2016, 16:46

podrska se daje na stadionu i tribinama a ne dna forumu koji prati 100-150 ljudi, kakve vas ba paranoje sibaju. opusti te se sto ste u grcu?

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 24 jul 2016, 17:17

TikTak je napisao/la:Sati prolaze, a mene ljutnja ne prestaje. Mi smo sinoc igrali protiv nikad goreg Sarajeva. Mislim igracki i sa nikad gorom atmosferom im u klubu. Umjesto da ih dobijemo bez problema, da im na ranu pospemo soli mi ih vratimo u zivot. Jedan jedini razlog za to je i on se zove Milos Kostic. Pricajte sta hocete, imate na to pravo ali on je sinoc nas kostao pobjede. Njegova formacija, priprema ekipe, vodjenje s klupe, sve to je jedna velika nula. Nadam se da nije izdrzao pritisak derbija i da zna mnogo vise nego je pokazao sinoc.
Igrački nikad lošijeg Sarajeva? Bolan, sinoć su na raspolaganju imali veća imena nego mi. Kad uzmeš u obzir izostanke Stevanovića, Blagojevića, Kjosevskog, Jahića, još kad svemu tome dodaš da smo igrali pa sa 4 ofanzivna fudbalera, a još uz to i dobili crveni u 30 i nekoj minuti.. bod je velik kao kuća.
Odlazi Safete.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 jul 2016, 17:17

Pa bolan Amar nema pozitivan skor sa pitama....udji u statustiku i pogledaj sa kakvim sastavima smo nule sa njima igrali ili gubili....prvo kolo 90 minuta od 2-3 hiljade minuta i ti zakljucke izvlacis...tobe jarrabi na hajr i na dobro....

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 jul 2016, 17:18

Kostić bi mogao ubrzo biti bivši, ako nastavi sa nekim 4-2-4 formacijama, samo sa oronulim Bekrićem i Radinovićem u sredini, dok Pozder glumi neko krilo i slicne karafeke.
Ako kiksamo protiv Olimpica, može se komotno pokupiti natrag u Sloveniju :salut: Ja mislim da je lik teža ubleha, ali volio bi da me demantuje.
Ali Husić je vrlo inteligentan igrac, dobiti dva žuta za nepunih pola sata :tokralju: :tokralju: treba i to znati

Kako je krenulo, prizivat cemo mi Odovića i Mulalića :pray:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 jul 2016, 17:20, ukupno mijenjano 3 puta.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 24 jul 2016, 17:19

:lol:

larssonche1337
Kontakt:

Post Postao/la larssonche1337 » 24 jul 2016, 17:19

Ko će bolan onog mulalića prevaranta prizivati ti nisi dobar

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 24 jul 2016, 17:21

ja ne znam jel on pitao trenera golmana i da li je sam vidio kakvog je debila stavio na gol? pored lose igre, lose taktike, opet smo mogli pobjediti jer je sarajevo prejadna ekipa. osim duljevica niko ni s cim. onaj neki polu celavi kod njih levat zesci. zamolio bih cenana ovim putem da bevaba uzme pod ruku i ode iz kluba. hvala

larssonche1337
Kontakt:

Post Postao/la larssonche1337 » 24 jul 2016, 17:27

Prijavljen si. Pričamo o njegovim trenerskim kvalitetama

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 24 jul 2016, 17:29

jado jadni ti pricas o necemu. momka koji je dao zivot za Zelju nazivati prevarant. fuj balavce jedan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.