Kako mu ljudi odradiše džaba reklamu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jel moguće da su mediji ovako glupi pa se upecali na objavu Malagurskog
Zdravo raja, kada nam neko iz stranih zemalja želi uplatiti pare na račun koje mu sve podatke trebam dat?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nisam čitao tekst, samo sam vidio naslov, ali može li biti da su parkirali na nečije mjesto?
I ja ću nekad nekome izbušiti gume ispred moje zgrade.
Da ne bi neko dao marku i parkirao na parking, lakše mu ispred moje zgrade parkirati na moje mjesto
Jedan je sa kombijem bio, dodje na pijacu da uzme par stoja, a neće da dadne 5 KM i da mu auto bude cijeli dan na parkingu.
Podignem mu brisače i nema ga više, očito je shvatio poruku
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

čoko trilogija
Ne moze se ni dobiti kvalitet za 2 KM. Ove su stvarno vrhunske.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- bavariapivo
- Kontakt:
moracu u Tuzlu, samo zbog tih pica...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svi proizvodi u pekari Hukić su vrhunski
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sto ne stavis rampu ako je tvoje mjesto?kraljttbvb je napisao/la: ↑03 jan 2023, 01:27Nisam čitao tekst, samo sam vidio naslov, ali može li biti da su parkirali na nečije mjesto?
I ja ću nekad nekome izbušiti gume ispred moje zgrade.
Da ne bi neko dao marku i parkirao na parking, lakše mu ispred moje zgrade parkirati na moje mjesto
Jedan je sa kombijem bio, dodje na pijacu da uzme par stoja, a neće da dadne 5 KM i da mu auto bude cijeli dan na parkingu.
Podignem mu brisače i nema ga više, očito je shvatio poruku![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Na kraju ce se ovdje ispostaviti da je rijec o politickoj igri, od mrskog Sarajeva kako ne zeli turiste iz Srbije, slicno kao nedavno kada je isao prilog na RTRS o turistima iz Doboja i BLuke koji su placali na zicari cijenu za turiste, a ne cijenu za domace stanovnistvo (naravno niko ne kaze u tom intervju, da je pokazao odredjeni identifikacioni BiH dokument).
Slicno i sa ovim hejbet puta do sada su i po Sarajevu a i manjim mjestima obitavala vozila sa tablicama iz Srbije, pa rijetko gdje da imao problem. Ali, vidjet cemo sta ce na kraju milicijska istraga pokazat, ako je i bilo.
Tako blizu, a tako daleko.
Brajlovic Bog otac
Sarajlije ne vole Srbe dzaba je
Nacionalisti i to ti je
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- numanumaye22
- Kontakt:
Seji nije losa hrana ali je jedan veliki lazov. Ima javno gdje kaze da njegovi konobari uzimaju preko milje baksisa, a licno sam vidio kad sam bio gdje nam konobar govori ako zelimo nesto dati, da odmah jer na kasi ne moze, radi njegov sin i uzima pinku, logicno ne placa porez i pola ne proknjizi.
Pa bokte vidio onako lafo poznat restoran a tuhnuse mi paragon blok umjesto racuna hahhahahaha.
Sejo je Nusret za siromasne, jedna velika ubleha i nista drugo.
Pa bokte vidio onako lafo poznat restoran a tuhnuse mi paragon blok umjesto racuna hahhahahaha.
Sejo je Nusret za siromasne, jedna velika ubleha i nista drugo.
Hejteri pjene zbog Brajlovica
Neimastina prica iz njih
Sramite se
Neimastina prica iz njih
Sramite se
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Nazivati ublehom covjeka koji je ono napravio je i cinicno i smijesno.
Ja mogu reci da mi covjek izgleda kao prvoklasna seljacina i kompleksas, ali ubleha ne moze napraviti onakav brend i posao. Onaj restoran ce mu prehranjivati i narednih nekoliko koljena i bukvalno je postao jedna od turistickih atrakcija za ljude koji dolaze u Sarajevo.
Ja mogu reci da mi covjek izgleda kao prvoklasna seljacina i kompleksas, ali ubleha ne moze napraviti onakav brend i posao. Onaj restoran ce mu prehranjivati i narednih nekoliko koljena i bukvalno je postao jedna od turistickih atrakcija za ljude koji dolaze u Sarajevo.
Meni se smucio kad je snimao kako dijeli pare radnicima za Bajram. Dno dna.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Barcod, chamberlain24, Marsal i 390 gostiju.