HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
2 boda za pobjedu u utakmici Lige prvaka ili Evropske Lige,
1 bod za utakmicu sa neriješenim rezultatom u utakmici Lige prvaka ili Evropske Lige,
1 bod za pobjedu u utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka ili Evropsku ligu,
½ boda za utakmicu sa neriješenim rezultatom u kvalifikacijama za Ligu prvaka ili Evropsku ligu.
Dodatni bonus bodovi dobijaju se za:
4 boda za učestvovanje u Ligi prvaka u grupnoj fazi,
5 bodova za ulazak u osminu finala Lige prvaka,
1 bod za ulazak u četvrtfinale, polufinale i finale Lige prvaka i Evropska Lige.
Kako onda Zrinjski ima samo 2 boda?
1 bod za utakmicu sa neriješenim rezultatom u utakmici Lige prvaka ili Evropske Lige,
½ boda za utakmicu sa neriješenim rezultatom u kvalifikacijama za Ligu prvaka ili Evropsku ligu.
1 bod za ulazak u četvrtfinale, polufinale i finale Lige prvaka i Evropska Lige.
Svakako čestitam Zrinjskom na prolasku u 3.pretkolo.Velika pobjeda. Sretno protiv Malme-a, možete vi tooo 

-
Moras razlikovati drzavni koeficijent od klupskog...Dzemail15 je napisao/la:2 boda za pobjedu u utakmici Lige prvaka ili Evropske Lige,
Ovo sto si ti nabrojao su bodovi za drzavni koeficijent koji je bitan kada se odredjuje koliko ce neka zemlja imati predstavnika u uefa takmicenjima i od kojega ce kola krenuti...
S druge strane imas klupski koeficijent koji se dobije zbirom bodova iz zadnjih pet sezona....
Mi ove godine trenutno imamo 2 boda jer toliko vrijedi igranje u 3. kolu kvalifikacija za EL, ako se plasiramo u play off imacemo 2.5 boda za ovu godinu, da smo ispali od Utrechta imali bi 1.5 bodova...
Petogodisnji koeficijent kluba se dobije zbrojem zadnjih pet sezona u euro takmicenjima...Mi smo ove sezone imali koeficijent 5.250 jer
2014/15 1.000
2015/16 0.250
2016/17 1.000
2017/18 1.000
2018/19 2.000
Sljedece sezone nas koeficijent nece biti manji od 6.250 jer se brise ovaj 1.000 iz sezone 2014/15 a ubacuje se ovogodisnji koji nece biti manji od 2.000...
Zeljeznicar je u katastrofalnoj situaciji sto se tice klupskog koeficijenta...Ovogodisnji je 3.500, a dogodine ce biti 3.000 jer se brisu 0.500 bodova iz sezone 2014/15 a pise se ovogodisnjih 0.000...
Cini mi se da je i u sezoni 2016/17 Zeljeznicar ima 0.000 bodova...Dvije sezone bez bodova je katastrofa, i Zeljo ce biti u poziciji da je konstantno medju nenositeljima, te ce biti teze ostvariti dobar rezultat....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Ma #nekatraje raja!
Idemo do Playoffa
Idemo do Playoffa
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
BIT CE DVICA GORIT CE GRBAVICA!!!
Brkic - Stojkic, Gojkovic, Celikovic, Barisic - Pezer, Curjuric, Sovsic - Govedarica, Lendric, Benca
Iako je mozda riskantno promjenit oba stopera, misljenja sam da imamo 4 kvalitetne, sto su i pokazali i da ne bi trebali imati problema u prilagodbi ni Celikovic ni Gojkovic. Bekovi su "izginuli" protib Utrechta tako da definitivno trebaju odmor, vezu isto odmorit s tim da bi ostavio Sovsica jer kako momak igra izgleda koda bi mogo citav dan se poigravat s protivnicima i opet se nebi uznojio. Napad isto citav mjenjat Hadzic mi senesto brzo umara, Lendra ce biti posebno motiviran, za krila vjerujem da ce odmorit Mandica, a da ce Govedarica igrat, mada bi volio vidit i Ticinovica i Bencuna.
@duplakruna46 hvala na podrsci, vama isto sretno protiv BATE
Brkic - Stojkic, Gojkovic, Celikovic, Barisic - Pezer, Curjuric, Sovsic - Govedarica, Lendric, Benca
Iako je mozda riskantno promjenit oba stopera, misljenja sam da imamo 4 kvalitetne, sto su i pokazali i da ne bi trebali imati problema u prilagodbi ni Celikovic ni Gojkovic. Bekovi su "izginuli" protib Utrechta tako da definitivno trebaju odmor, vezu isto odmorit s tim da bi ostavio Sovsica jer kako momak igra izgleda koda bi mogo citav dan se poigravat s protivnicima i opet se nebi uznojio. Napad isto citav mjenjat Hadzic mi senesto brzo umara, Lendra ce biti posebno motiviran, za krila vjerujem da ce odmorit Mandica, a da ce Govedarica igrat, mada bi volio vidit i Ticinovica i Bencuna.

Sad vidjeh spisak, mjm Hari odmara dosta igraca.UZM je napisao/la:BIT CE DVICA GORIT CE GRBAVICA!!!
-
Nema Brkica, Rugasevica, Barbarica, Sovsica, Govedarice i Mandica...vjerojatno ce na klupi ostati Jakovljevic, Rustemovic i Hadzic...u cetvrtak je nova utakmica sezone, nazalost ovaj veliki derbi na Grbavici moramo samo odraditi, raspored je ubitacan....navodno ce se odgoditi utakmica protiv Zvijezde09
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 04 avg 2019, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Kadusic i Hadzic ostaju sigurno na klupi. Sigurno neko od Rustemovica ili Cirjaka. Mogo bi i Jakovljevic sto kazes. Tako da danas sigurno 9-10 prvotimaca ce dobit odmor.PiazzaGrande je napisao/la:Nema Brkica, Rugasevica, Barbarica, Sovsica, Govedarice i Mandica...vjerojatno ce na klupi ostati Jakovljevic, Rustemovic i Hadzic...
-
Da, zaboravio sam fantasticnog Kadusica
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Modifikacija sastava od neki.dan
..................Soldo..................
Barisic Celikovic Gojkovic Stojkic
............Pezer........Cirjak...........
Ticinovic.......Curjuric.......Bencun
....................Lendric..................
Realno, bez neke bahatosti, ovih 11 bi imali mjesta u pocetnih 11 svake premijerligaske momcadi, osim mozda Sarajeva....
Realno, bez neke bahatosti, ovih 11 bi imali mjesta u pocetnih 11 svake premijerligaske momcadi, osim mozda Sarajeva....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Ja bi samo umjesto Čirjaka stavio Zlomislica od pocetka. Realno gledajuci imamo 2. ekipu jacu od vise od pola klubova u ligi.PiazzaGrande je napisao/la:Modifikacija sastava od neki.dan
SAMO GAZI! HŠKZ!
Ne prizivaj Zlomislicaultras94mostar je napisao/la:Ja bi samo umjesto Čirjaka stavio Zlomislica od pocetka. Realno gledajuci imamo 2. ekipu jacu od vise od pola klubova u ligi.PiazzaGrande je napisao/la:Modifikacija sastava od neki.dan
SAMO GAZI! HŠKZ!

Da mi je netko govorio prije koji mjesec da će Tičinović biti rezerva u Premier ligi BiH, ne bi mu vjerovao
Svaka čast svima zaslužnima za ovakav roster Zrinjskog

Svaka čast svima zaslužnima za ovakav roster Zrinjskog
PiazzaGrande je napisao/la:Modifikacija sastava od neki.dan
Meni samo nije jasno kako vas Sarajevo, onako glat uze bez 5,6 standardnih.
-
Glat?! Pobijedili jeste, ali glat niste, pa branili ste se kuci...
Sarajevo ima odlicnu ekipu, prva utakmica Harija Vukasa u PLBiH, za cetiri dana imali euro tekmu u Utrechtu, vi bili slobodni....i tako, nakupi se
Sarajevo ima odlicnu ekipu, prva utakmica Harija Vukasa u PLBiH, za cetiri dana imali euro tekmu u Utrechtu, vi bili slobodni....i tako, nakupi se
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
1.kolo FKS-HŠKZ-7.000
3.kolo FKŽ-HŠKZ-očekuje se pun stadion, u prvom kolu protiv Borca 6.000
Grande Zrinja!
Grande Zrinja!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ali kući bi moglo boljePiazzaGrande je napisao/la:1.kolo FKS-HŠKZ-7.000
Grande Zrinja!

Navlačio je u korist Zrinjskog ali Željo mnogo bolji bio.Klivlend je napisao/la:Sudija nije normalan
Ma ovaj Dragan Petrovic je daleko najlosiji sudija u BiH, a uvijek dobije derbi utakmice Zrinjskog, pogotovo protiv Zelje i uvjek Zrinjski bude dosta ostecen, ali i cesto protivnicke ekipe. Rezlog je jasan, covjek je bogalj, ne zna sudit, usporen je i vjerovatno je i on s vremenom kad je skonto da mu je PL plafon poceo uzimat novac ista stvar ko i sa Bjelicom...
Opet cu se ponovit po stoti put meni nije problem da mi osteti ekipu, uredu, ali nek ga suspendiraju i nek ne sudi Zrinjskom citavu sezonu, a ne on cak i bude negativno ocjenjen i opet sljedece kolo sudi derbi, ajde bola kome mazete oci, to nema ni u Tunguziji.
Opet cu se ponovit po stoti put meni nije problem da mi osteti ekipu, uredu, ali nek ga suspendiraju i nek ne sudi Zrinjskom citavu sezonu, a ne on cak i bude negativno ocjenjen i opet sljedece kolo sudi derbi, ajde bola kome mazete oci, to nema ni u Tunguziji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.