FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
I ti sad mrziš neki klub zbog dvojice , trojice igrača , ma daaaaaaaaj .
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Postoji li i jedan fudbaler na Zemlji koji bi cuo zvizduk sudije nakon 1 sekunde????? Po pravilima bi i onda Alves trebao dobiti crveni, imao zuti, i onda kad ga je neki igrac Arsenala promasio on se poceo valjati, simuliranje, znaci crveni, ali bilo bi glupo da ga je dobio...ZELJO DO GROBA je napisao/la: pa umjesto da kritikujes losu sudisku odluku kad je to Messi uradio, ti kritikujes onu ispravno, i pozivas se na neispravnu...
sudija je postupio po pravilima...
@xaviesta a crveni Valdezu i ako nije Dani Alves(vec imao zuti) za istu stvar sto je uradio Abidal??? Tu sudija nije mogao pogrijesiti, zato sto je rastavljao igrace, znaci postojala je NAMJERA da osteti Arsenal, kod ofsajda je pomocni sudija bio veoma lose postavljen i procjenio da je Messi bio u ofsajdu, i ne bih bas rekao da je to isto...
Celik!3,2,2.
Pa da je postojala namjera, Van Persie bi vec ranije dobio crveni i ne bi doslo do one situacije.
Dylan Dog@ meni je drazi recimo ovaj Real, od onog sa pocetka ovog stoljeca, sto li?
Dylan Dog@ meni je drazi recimo ovaj Real, od onog sa pocetka ovog stoljeca, sto li?
Don't hate what you don't understand.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa sve bi ja crvene podjelio, pa nek se onda Mascherano valja u svalcionici, nek Persi suta u ormar poslije sudiskog zvizduka, pa bi vidio onda sta je fudbal, qurac bi se Mascherano valjo, igro bi sa slomljenom nogom, al to sudije danas ne smiju uraditi, a ima igraca djubradi...AllGunsBlazing je napisao/la:Postoji li i jedan fudbaler na Zemlji koji bi cuo zvizduk sudije nakon 1 sekunde????? Po pravilima bi i onda Alves trebao dobiti crveni, imao zuti, i onda kad ga je neki igrac Arsenala promasio on se poceo valjati, simuliranje, znaci crveni, ali bilo bi glupo da ga je dobio...ZELJO DO GROBA je napisao/la: pa umjesto da kritikujes losu sudisku odluku kad je to Messi uradio, ti kritikujes onu ispravno, i pozivas se na neispravnu...
sudija je postupio po pravilima...
@xaviesta a crveni Valdezu i ako nije Dani Alves(vec imao zuti) za istu stvar sto je uradio Abidal??? Tu sudija nije mogao pogrijesiti, zato sto je rastavljao igrace, znaci postojala je NAMJERA da osteti Arsenal, kod ofsajda je pomocni sudija bio veoma lose postavljen i procjenio da je Messi bio u ofsajdu, i ne bih bas rekao da je to isto...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
@ALB shvatam ja tvoju iskompleksiranost
, to je sigurno zbog toga što misliš da biste imali makar jedan šut da je on ostao 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Zeljo do groba pa to je donekle i uredu, mislim sudjenje je ionako katastrofa, svima grijese, a Uefa uvodi dodatne sudije a sve vece i vece greske...
@xaviesta Znaci Robin zasluzio crveni, to jos uviejk ostavlja Barcu sa tri crvena, i kad oduzmes onaj gol to je tu negdje, mada ne znam bas za udaranje od strane Robina mislim da je i tad bilo malo simuliranja, nadji video da se podsjetimo...
@Messilla ako ti ne mozes spavati radi nekih klubova, ja mogu, kolika mi je iskompleksiranost dosao sam samo zato sto govorite lazi, ostalo me bas i ne interesuje...
@xaviesta Znaci Robin zasluzio crveni, to jos uviejk ostavlja Barcu sa tri crvena, i kad oduzmes onaj gol to je tu negdje, mada ne znam bas za udaranje od strane Robina mislim da je i tad bilo malo simuliranja, nadji video da se podsjetimo...
@Messilla ako ti ne mozes spavati radi nekih klubova, ja mogu, kolika mi je iskompleksiranost dosao sam samo zato sto govorite lazi, ostalo me bas i ne interesuje...
Celik!3,2,2.
@ALB gdje sam ja spomenuo da ne mogu da spavam radi nekih klubova ?
I zašto mene optužuješ da govorim laži kad uopšte nisam nigdje govorio o tome je li on kriv ili sudija.
I zašto mene optužuješ da govorim laži kad uopšte nisam nigdje govorio o tome je li on kriv ili sudija.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neznam jel pricamo o istoj situaciji, ali bila je slika. kad je messija nagazio? postavit cu ako nadjem video.AllGunsBlazing je napisao/la:@Zeljo do groba pa to je donekle i uredu, mislim sudjenje je ionako katastrofa, svima grijese, a Uefa uvodi dodatne sudije a sve vece i vece greske...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam, a za sta je dobio prvi zuti??? Mislim isto tako neko udaranje, ne znam sad..Donnie Darko je napisao/la:
Neznam jel pricamo o istoj situaciji, ali bila je slika. kad je messija nagazio? postavit cu ako nadjem video.
Celik!3,2,2.
Ne mogu sada traziti,uglavnom udaranje u lice Alvesa, kad je vec bio bez lopte. I sam kazes da je to tu negdje, nisam ja rekao da je Barca ostecena protiv Arsenala, nego da nisu pravljene greske samo u korist Barcelone kako se to predstavlja.AllGunsBlazing je napisao/la:..
Edit: Evo i te situacije kad je Messija nagazio,ovo je po meni za direktnog crvenog.
[youtube][/youtube]
kako ti komentiras to da je barca primila gol u finalu lige prvaka iz offsidea ? je li to ta famozna pomoc u kljucnim utakmicama ? zasto se to nije spominjalo nikako ? i je li to osvajanje lp uz pomoc sudija ?Stefan Effenberg je napisao/la: No ostaje ta boljka ( kod mene nije ljubomora nego samo realnost ) da u krucijalnim tekmama imaju pomoć sudaca.
Zanimljivo kako nitko od Barceloninih navijača nije spomenuo, pazi, čak niti spomenuo da je sudac trebao dosuditi čisti penal!
Osobno sam fasciniran da to nitko nije spomenuo. Nijedan navijač se nije toga sjetio a očekivao sam barem jednog koji će spomenuti to.
Kako komentirate to, navijači Barcelone? Na ovo pitanje želim iskrene i ponajprije realne odgovore kao i odgovore koji se dodiruju isključivo ove tvrdnje. Nisam provokator ali me zanima vaše mišljenje.
Osobno se popišam na Ovrebea koji nije dosudio toliko očito zaleđe Klosea prošle god. protiv Fiorentine. Kako sudac ne vidi tako nešto meni nije jasno. Bio čovjek 2 metra u zaleđu i sudija dopustio da se igra nastavi i Bayern nezasluženo dao gol koji je bio, po meni, krucijalan.

ser del barça es el millor que hi ha !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako je udaranje u lice Alvesa onda je to to simuliranje za koje je morao isti dobiti drugi zuti, a ako se ne varam Robin je nakon ovoga dobio zuti?!?! Nisu pravljene samo u korist Barce ali su vecinom u korist Barce, jos ako uzmes utakmicu sa Realom, onda dobijes da su nezasluzeno i ovo osvojili..
@Scofield Barca nije trebala uopste biti u finalu, crveni Pepeu, gol reala na NC-u, 3 crvena protiv Arsenala, u sve tri utakmice protivnik je bio VISE ostecen od Barcelone, da ne bude zabune..
@Scofield Barca nije trebala uopste biti u finalu, crveni Pepeu, gol reala na NC-u, 3 crvena protiv Arsenala, u sve tri utakmice protivnik je bio VISE ostecen od Barcelone, da ne bude zabune..
Celik!3,2,2.
Ma simuliranje sigurno. Na sta ja gubim vrijeme...
I veceras,zasto Messi nije dobio zuti nakon sto je isao do kraja i postigao gol nakon sto je signaliziran ofsajd(nebitno sad da li je zaista i bio,sudija je u tom trenutku smatrao da jeste)
Sigurno kao i Van Persie nije cuo sudijsku pistaljku,ali eto Persie je ipak dobio zuti.

Sigurno kao i Van Persie nije cuo sudijsku pistaljku,ali eto Persie je ipak dobio zuti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
prvo ti ne mozes znati kako bi zavrsila utakmica i da je pepe ostao na terenu.. poznavajuci njega ubio bi nekoga 40 sekundi kasnije.. ova tvrdnja ima istu vjerovatnocu kao i ta tvoja.. za arsenal sam upratio da ti tvrdis da ono nije offside za 0:2 dok vecina tvrdi drugacije tako da necu o tome.. takodjer arsenal bez suta sigurno ne bi prosao tako da ti i ta tvrdnja propade.. i trece od svih navedenih timova united je sigurno najjaci i najuigraniji u to vrijeme bio a gledao si finale sigurno.. tako da se u finalu pokazalo da je zasluzenoAllGunsBlazing je napisao/la: @Scofield Barca nije trebala uopste biti u finalu, crveni Pepeu, gol reala na NC-u, 3 crvena protiv Arsenala, u sve tri utakmice protivnik je bio VISE ostecen od Barcelone, da ne bude zabune..

ser del barça es el millor que hi ha !
ima li negdje video za slavlje poslije utakmice..onaj krug sto prave na centru i tako to... supercup
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Iskrene čestitke vanzemaljcima, ne samo za sinošnji trofej (ko ih više i broji), već i za ono prikazano protiv reala.Iako ekipa nije bila ni blizu pripremljena kako fizički, tako i taktički (uigranost) kako se to od njih očekuje, ipak su uspjeli postati konačni pobjednici u tom dvomeču. Mislim da će Cesc unaprijediti igru i donijeti širinu u igri Barce,Iako lično nisam bio za njegovo dovođenje. Alexis me oduševio u prvoj utakmici protiv RM,iako je odmah "bačen u vatru" odlično se snašao, sigurno će ako onako nastavi biti pojačanje i doprinjeti rasterećivanju glavnih igrača M.,X.,I.
U svakom slučaju, u narednu sezonu ekipa ulazi znatno jača.
U svakom slučaju, u narednu sezonu ekipa ulazi znatno jača.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sto se ovog tice Real nije ostecen, pustena prednost, a Ronaldo prilikom pada napravio faul,AllGunsBlazing je napisao/la:Ako je udaranje u lice Alvesa onda je to to simuliranje za koje je morao isti dobiti drugi zuti, a ako se ne varam Robin je nakon ovoga dobio zuti?!?! Nisu pravljene samo u korist Barce ali su vecinom u korist Barce, jos ako uzmes utakmicu sa Realom, onda dobijes da su nezasluzeno i ovo osvojili..
cito sam izjavu nekog covjeka koji u UEFA-i radi u vezi sudjenja, kaze fino covjek da je sve bilo regularno...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
I ja sam to odmah bio sinoć rekao. Nastavlja se opet s pomaganjem Barci, čist penal za Porto nije bio dosviran s kojim bi se utakmica najvjerojatnije odvela u produžetkeDylan Dog je napisao/la:I veceras,zasto Messi nije dobio zuti nakon sto je isao do kraja i postigao gol nakon sto je signaliziran ofsajd(nebitno sad da li je zaista i bio,sudija je u tom trenutku smatrao da jeste)![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Red Assassin
- Kontakt:
Jel moguce da vas napusti Afelaj, opasno ga povezuju sa Liverpoolom.. Ako nama Kuyt ode pise se kako bi ga u posljednjim momentima mogli kupit od vas za 7-10 milina?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.