Smijesna cifra, nisam zadovoljan trebalo je bit jedno 5-6 milja ocigledno uprava ne radi dobro, cudi me sto su uopste smanjili cijene prica mahala da se krade i tu hahahah. Boze sacuvaj ja debila sto pisu na ovoj temi za nepovjerovat, svaka cast vama koji imate snage i zivaca da se borite sa ovakvim glupostimacarsijaba je napisao/la:FK Željezničar
Sa ponosom vas obavještavamo da je danas do 15 sati prodano 1210 godišnjih ulaznica za sezonu 2016/2017 što je rekordan iznos u proteklih šest godina. Prodaja se nastavlja danas do 18 sati, te sutra od 9 do 14 sati.
Za se vas koji u naredna dva dana ne stignete kupiti svoju ulaznicu, prodaja se nastavlja od ponedjeljka od 10 sati.
Još jednom vas napominjemo da godišnju ulaznicu možete kupiti i na portalu kupikartu.ba te je dobiti na vašu kućnu adresu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- zeljoooooooooo
Alipasino je napisao/la:Dulju udarat u bulju a Benku poslat u zdenku.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma ovo oko Hervasa je sve jasno, nakon par dana odmah nasao novi klub, sve namjere jasne, ko ga hebe, i usput mu selamim zenu i njenu pudlicu
Sto se tice derbija, on dolazi u nezgodno vrijeme, pocetak lige, ni mi ni oni uigrani, iskreno ne znam sta da ocekujem, ako ih mlatnemo pred punom Grbavicom, to ce izazvati opstu euforiju, i uvjeren sam da ce podici samopuzdanje igracima, komplet atmosferu koja je i sada na vrhunskom nivou, a samim tim i prodaju godisnjih, sezonskih i clanskih, sve u svemu sutra je mnogo toga kao ulog, po meni za nijansu dvije smo jaci i kvalitetniji, i ocekujem pobjedu od ni manje ni vise nego 3:1, a i vrijeme je da vidimo i derbi sa vise od dva gola ...
Sto se tice derbija, on dolazi u nezgodno vrijeme, pocetak lige, ni mi ni oni uigrani, iskreno ne znam sta da ocekujem, ako ih mlatnemo pred punom Grbavicom, to ce izazvati opstu euforiju, i uvjeren sam da ce podici samopuzdanje igracima, komplet atmosferu koja je i sada na vrhunskom nivou, a samim tim i prodaju godisnjih, sezonskih i clanskih, sve u svemu sutra je mnogo toga kao ulog, po meni za nijansu dvije smo jaci i kvalitetniji, i ocekujem pobjedu od ni manje ni vise nego 3:1, a i vrijeme je da vidimo i derbi sa vise od dva gola ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
Idemo po pobjedu koga hebe. MOramo uzeti pitice nemamo drugog izbora. Je.bi malo sarajevo ooo oooooo 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
sutra u ova doba treci gol postizemo aBd 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sutra dobijamo, ne mozemo izgubiti pred ispunjenom Grbavicom. 2:0, Memija i Lendrić.
- Hrasno1921
- Kontakt:
a u ovo doba sam ja mortus pijan, i svi zajedno slavimo pobjedu ...irfo je napisao/la:sutra u ova doba treci gol postizemo aBd
1921'
- MocMahale444
Ne leti pred rudu, derbi je derbi. ABD valjda bude voda tekla na nas mlin.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
zapad je puko ko lubenica, ja sam bio desetak minuta nakon starta prodaje na grbavici i skoro da nije bilo više zapada, a nisam siguran da li je zapad galerija uopšte i bio u prodajirecepivedik je napisao/la:jedan il' dva zapada, imal' iko da prodaje?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- plavousrcu
- Kontakt:
Danas derbi. Hajdeeee, guzi divove.
tacno nemas svoje misljenje i tacno se vidi da pises po zadatku. sto znaci da primas i neke parice za to. iz tog razloga me uopce ne zanima sta ti pises. amira i rijada je prodao zubanovic, kakvi ba ljudi i misimovic, price za malu djecu. nastavi spinovati ali si provaljen.carsijaba je napisao/la:Kao i obično pričaš gluposti. Od naše djece smo dobro unovčili Rijada Bajića i Amira Hadžiahmetovića. To su učinili ovi ljudi na čelu sa Misketom. Koga smo dobro unovčili od naše djece? Džeko, Zukanović, Cocalić, Jamak, Svraka, Štila, Gojak, Hajradinović, jedino smo nešto hajrovali na Zolotiću od naše djece, a "napravili" smo more dobrih igrača. Lovu od Šehića smo godinama čekali.HausMan je napisao/la:u belgiji se ne moze desiti da igrac ode dva dana pred pocetak prvenstva, u belgiji se ne moze desiti da klub dovodi povrijedenog igraca, u belgiji se ne moze desiti da nema dresova pred pocetak sezone. to sto belgija ima konkurs za trenera nije nikakvo mjerilo. klub da bi postao pravi se pravi od temelja a ne od prozora. kod nas se to radi iz razloga da jedan covjek ima sve svoje ljude a ne da zeljo bude bolji.
mi smo prije bez ikakvog konkursa napravili more djece koje smo unovcili debelo. ne treba nabrajati. tad se treneri nisu birali na konkurse. glupava prica do bola. u belgiji se ne moze desiti da skaut kluba bude covjek koji sam kaze da nije pogledao utakmice 5 godine, a nije imao dodir s fudbalom 10 godina. dzamijska relacija a nije dovoden covjek od struke i iskusan. milion primjera mrsko mi pisati al da ne smarate s tim glupavim pricama. i dode neko da tu glupost pravda s tim sto to radi belgija, zamisli![]()
- lijevokrilo
- Kontakt:
zašto ne možeš normalno raspravljati nego stalno etiketiraš ljude? da ih nije prodao zuban prodao bi ih neko drugi, možda za više para, možda u bolji klub, možda za manje, ne možemo to znati. činjenica je da su prodati za rekordne novce (za naš klub) za vrijeme tih ljudi koji trenutno vode Želju. ostalo je sve tvoja šuplja.
sve je laž
mogao ih je prodati samo on jer im je on bio menadzer. zubanovic ima sad zerica i kjosevskog, a to znaju ptice na grane. samo vam spinovanje ne ide bas najbolje mogu vam reci.
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 23 jul 2016, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
- lijevokrilo
- Kontakt:
nije bio bajiću menadžer.
nije to spin prijatelju, to ti je činjenica. spinovanje i izmišljanje je pisanje kako zdenko jelić ne podržava te ljude i kako misli da ne rade dobar posao, pa onda u kratkom vremenskom roku gospodin jelić te demantuje svojim govorom u plavom salonu.
nije to spin prijatelju, to ti je činjenica. spinovanje i izmišljanje je pisanje kako zdenko jelić ne podržava te ljude i kako misli da ne rade dobar posao, pa onda u kratkom vremenskom roku gospodin jelić te demantuje svojim govorom u plavom salonu.
sve je laž
Jesi li to normalan čovječe? Šta ti je više? Pa derbi danas ti ne popustas sa seljackom pricom. Nadji sebi stream na vrijeme i gledaj veceras. Stvarno ne mogu da vjerujem. Idi gdje pregledaj se ako ti nije ovjerena knjizica platit ću ti samo nas popusti. Ne interesuje nas ništa danas, ni uprava,ni zubanovic,ni hervas,ni diadora samo da pobjedimo.HausMan je napisao/la:mogao ih je prodati samo on jer im je on bio menadzer. zubanovic ima sad zerica i kjosevskog, a to znaju ptice na grane. samo vam spinovanje ne ide bas najbolje mogu vam reci.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
- Hrasno1921
- Kontakt:
3:1 ...

1921'
Domacice pretjerao si. Danas nam je divan dan i nista nas ne isteresuje osim karanja laznih divova. Oni su u strahu, nece znati doci do Svetinje.
- amazon
- Kontakt:
Zeganje dimova today, gazi, gazi dimoveeee, divoveee
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ja iskreno nikad opusteniji nisam bio, ne sumnjam u pobijedu imal neko isto razmisljanje 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Hrasno1921
- Kontakt:
Evo i sjever skoro pa rasprodat, bit ce puna Grbavica, ako veceras ne oborimo rekord posjecenosti iskreno ne znam kad cemo 
1921'
Trenutno korisnika/ca: Nekadasiigrostarsno i 46 gostiju.