FrancescoTotti je napisao/la:kupovina ulaznica za navijače FK Željezničar će se vršiti uz pokaz lične karte
dakle pola ovih sa foruma nece moc kupit kartu jer nemaju licnu
Kazu da ce biti i kratki test inteligencije tipa koliko je 1+1, ako i to nasi urade onda je to fakat represija nad Manijacima, nece ih biti 4-5 na jugu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
FrancescoTotti je napisao/la:kupovina ulaznica za navijače FK Željezničar će se vršiti uz pokaz lične karte
Kazu da ce biti i kratki test inteligencije tipa koliko je 1+1, ako i to nasi urade onda je to fakat represija nad Manijacima, nece ih biti 4-5 na jugu
Ocam šega neki dan u SCCu čekam red da platim parking i pored odmah bankomat Hypo banke nekadašnje, a danas Addiko banka... I slogan im je nešto tipa "Gdje je 2+2=4", dolazi stariji čovjek s djeteom, možda 13-14 godina ima u željinom dresu i klinjo govori ćaletu "a šta im znači ovo 2+2 = 4", a stari odgovara "ma pusti ih serru vazda".
Odakle to za lične karte? Ja sam pročitao takav stav u saopštenju Željezničara ali su oni to spomenuli kao da im je usmeno rečeno. U saopštenju Sarajeva nema toga. Ja više vjerujem u ono što je na papiru zvanično a ne usmeno rečeno.
Što uprava trolla s ovim toaletom, uvijek su imali smisla za humor .
Ocam šega neki dan u SCCu čekam red da platim parking i pored odmah bankomat Hypo banke nekadašnje, a danas Addiko banka... I slogan im je nešto tipa "Gdje je 2+2=4", dolazi stariji čovjek s djeteom, možda 13-14 godina ima u željinom dresu i klinjo govori ćaletu "a šta im znači ovo 2+2 = 4", a stari odgovara "ma pusti ih serru vazda".
miky_hz je napisao/la:Docice bez obiljezja na zapad,mogao bi zapad u napad
Neka dodju. Bujrum.
Samo bez obiljezja i bez organizovanog navijanja. Ako zabiju gol, neka se slobodno raduju.
Ljudi smo.
Fazon je sto treba da dodje "prva ekipa" navijaca.Ne simpatizeri.Neznam kako to misle da stopiraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Docice bez obiljezja na zapad,mogao bi zapad u napad
Neka dodju. Bujrum.
Samo bez obiljezja i bez organizovanog navijanja. Ako zabiju gol, neka se slobodno raduju.
Ljudi smo.
Fazon je sto treba da dodje "prva ekipa" navijaca.Ne simpatizeri.Neznam kako to misle da stopiraju
Postoji komesar za bezbjednost, svaki događaj koji narušava sigurnost navijača na tribinama i/ili odrđavanje utakmice može rezultirati pražnjenjem dijela tribine. Jedna greškica u ovom svemu je mislim "prepristupačna" cijena Zapada, ali mislim da je jasno ljudima u klubu da ljudi sa članskom zapada je veoma malo i da bi umanjili posjetu domaćih navijača većom cijenom.