Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L-Train
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L-Train » 07 jan 2012, 20:59

Sta reci,izuzetno losa igra ali opet i to je dovoljno da se dadne 2 gola Granadi.Opet se lopta dosta sporo predaje od igraca kojih se to ocekuje (Alonso-Khedira-Ozil),a i Ronaldo mi izgleda poprilicno bezvoljno,a Marcelo u odbrani izgleda izgubljeno.Benzema jedini zasad igra zaista odlicno.

Ne znam ali mi primamo od najgore ofanzivne ekipe u ligi gol na Bernabeu,primili smo od Malage 2,Getafea 2,Raya 2 itd. onda zaista ne treba previse ni da se nadam kada igramo protiv Barce :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 jan 2012, 21:00

Nisu losa ekipa, ali Real igra lezerno, bez prevelike agresivnosti. Jos se alkohol nije izbacio iz sistema izgleda.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 jan 2012, 21:01

Onaj Marcelo je najgori levi bek u istoriji Real Madrida. Pa svaki put primimo gol radi njega, radi njegove opuštenosti. Ide mi na živce, treba ga oterati iz kluba!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2012, 21:02

L-Train je napisao/la:Ne znam ali mi primamo od najgore ofanzivne ekipe u ligi gol na Bernabeu,primili smo od Malage 2,Getafea 2,Raya 2 itd. onda zaista ne treba previse ni da se nadam kada igramo protiv Barce
ej logike ebo ga ja..
ako je Malga losa ofanzivna ekipa -.-

Getafe,Rayo se desilo za vrijeme mini krize..i sad primismo gol,normalno bog te znaju igrat lopte jbt

razmazeni to je problem.

Ne igramo dobro al vodimo,malo lakse.
anonymousHD je napisao/la:Onaj Marcelo je najgori levi bek u istoriji Real Madrida. Pa svaki put primimo gol radi njega, radi njegove opuštenosti. Ide mi na živce, treba ga oterati iz kluba!
zna iznervirat al necemo pretjerivat.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 jan 2012, 21:02

anonymousHD je napisao/la:Onaj Marcelo je najgori levi bek u istoriji Real Madrida. Pa svaki put primimo gol radi njega, radi njegove opuštenosti. Ide mi na živce, treba ga oterati iz kluba!
ma poprilicno igra po sistemu toplo-hladno.Zaista nekad zna da bude izuzetan,ali nekad doslovno nema pojma :roll:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2012, 21:04

Eto..gotovo,Marcelo napravio visak..
kraj price.

malo racionalnije da gledamo 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2012, 21:06

Benzema 8-) koji je to maestro neki ljudi nisu ni svjesni.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 jan 2012, 21:08

Marcelo je strašan igrač, ali u napadu. Iskreno, rinaka je u odbrani. ;)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 07 jan 2012, 21:13

Ma Benzema je igračina i pol. Tehnički najpotkovaniji u Realu sigurno, još sad kad je s glavom složio sve, sigurno je jedan od najboljih u Realu.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2012, 21:46

Ronaldo zavrsio posao..

Varane i Ramos fantasticni..
Benzema MOTM a Ozil odigrao na velikom nivou.

NeverRetreat
Kontakt:

Post Postao/la NeverRetreat » 07 jan 2012, 21:50

61 gol nakon 17 kola .. ne smijem ni pomisliti na cifru poslije zadnjeg kola

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 jan 2012, 21:53

Jest milina kad igračina od Varana igra, a ne onaj panj Albiol... Još malo i Varane može igrati protiv bilo koje momčadi, odličan je!

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 07 jan 2012, 21:55

Sta reci za kragnu koja igra u napadu i koja nije sposobna odigrati dobru utakmicu protiv najljuceg rivala, jos uz to ima milion suteva od kojih 90% zavrsi pored ili preko gola.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 jan 2012, 21:59

Raul_64 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Ne znam ali mi primamo od najgore ofanzivne ekipe u ligi gol na Bernabeu,primili smo od Malage 2,Getafea 2,Raya 2 itd. onda zaista ne treba previse ni da se nadam kada igramo protiv Barce
ej logike ebo ga ja..
ako je Malga losa ofanzivna ekipa -.-

Getafe,Rayo se desilo za vrijeme mini krize..i sad primismo gol,normalno bog te znaju igrat lopte jbt

razmazeni to je problem.

Ne igramo dobro al vodimo,malo lakse.
ne,nisam rekao da je Malaga losa ofanzivna ekipa samo mi je krivo kada nam neke ekipe ovako lagano zabijaju golove.Npr Barci se to na Nou Campu ne desava,oni ne dozvoljavaju svom protivniku da im kako treba pridje golu,a mi dozvoljevamo da nam Granada napravi 4-5 sansi ;)

Ugl. u 2 poluvremenu smo odigrali dosta bolje i uspijeli za vrlo kratko vrijeme rijesiti utakmicu.Benzema je zaista najsjanija karika Reala trenutno,momak strasno igra.Varaneova predstava je isto izuzetno dobra.Nadam se da cemo u nastavku igrati bolje tu najvise mislim na brzu predaju lopte,zaista nekada bespotrebno pojedini igraci drze loptu u posjedu.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 jan 2012, 22:00

Ronaldo je najgori igrač u istoriju Real Madrida, tu nema uopšte priče. Ja sam zato da Ronaldo ne igra protiv Barcelone i 100% bi pobedili. Nemoj da misliš da svršavam na njega, to što mi stoji na avataru je čisto onako, moćna slika... Poserem se na njega i njegovu glumu. Jedino što ga vadi su neki gay golovi, koji bi i panj Albiol postigao da igra u napadu. Happy?

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 07 jan 2012, 22:02

Nail for Real je napisao/la:@McMamananaananmaamm prodana dusa . Gubimo ljude, ne valja to.
Zasto bi McManaman bio prodana dusa?
Real Madrid je oduvijek bio gospodski klub, simbol prefinjenosti i elegancije. Ni plavo, ni crveno nego bijelo, klasika - vrhunac u svakom smislu rijeci. A otkad Madridom vedre i oblace portuglaski prgavci, Real Madrid je sve osim kraljevski klub. I sad vi koji se vodite Mourinhovom interpretacijom poznatog bushizma sa laznom dihotomijom, sve koje ne podrzavaju Mourinhove bahate metode i kocijasko ponasanje, po automatizmu markirate kao prodane duse :D

S druge strane, Pep, Messi i Barca iz dana u dan pokazuju gospodske manire, sve ono ustvari sto bi trebalo da simbolizuje Real Madrid.

Barca je najbolja ekipa koja je ikad igrala fudbal, Messi najbolji fudbaler svijeta svih vremena a Guardiola uz Rinusa Michesla i Arriga Sacchija trener koji je najvise unaprijedio fudbalsku igru. Ja nemam problema da to priznam a vi razmislite ko je "prodana dusa"... 8-)

U vezi sa tekmom - Vehbo se konacno oslobodio, a glumac nek vice mase kuka i koluta, ne dam loptu, nes nista korisno uradit s njom (da su mu ugasili svjetlo mozda bi i zabio - Kaka mu je nabacio bolje od onog crnca). U trenutku izlaska, Benz je imao 6 suteva na gol, Ronaldo "samo" 4 sto ce reci da se sad zna ko je puto jefe (kad macke nema, misevi kolo vode naravno, koji je to jad i cemer - vadi Benzemu i Higuaina da Ronaldo zabije go - do kraja utakmice je skupio jos 6 suteva da ispuni kvotu, nije ni cudo sto je corava koka sa infracrvenim vidom ubola jedno zrno). I tako po obicaju, kad je krenulo hajmo jedno mjesec dana pauze.

Sto se primljenog gola tice, vise je Khedira kumovao golu nego Marcelo (1-1 se morala takticki efikasnije rijesit), frajko mu ulijece sa zadnjeg veznog na penal, osto sam ko duh.

@Raul_64, jesam ispunio zelju? :)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2012, 22:09

StevieM je napisao/la:@Raul_64, jesam ispunio zelju?
E to,to :D

Ma dobro sve su opaske na mjestu..
al opet ces ti u Aprilu derati se It`s fucking diskrase :mrgreen:
mislim,nadam se da neces al razumijes.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 07 jan 2012, 22:10

Bilo je malo gutavo, al' kasnije kao po običaju, čim se povede sa jednim golom razlike, odmah ide drugi, treći, četvrti... :D Benz odličan, Varane :o :shock: ako ga zadržimo do kraja, ne gine nam novi Fernando Hierro... ;) 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 jan 2012, 22:11

Albiol nije nedostajao večeras
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 07 jan 2012, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jan 2012, 22:13

raul-zakon je napisao/la:Bilo je malo gutavo, al' kasnije kao po običaju, čim se povede sa jednim golom razlike, odmah ide drugi, treći, četvrti... :D Benz odličan, Varane :o :shock: ako ga zadržimo do kraja, ne gine nam novi Fernando Hierro... ;) 8-)
Varane je prava budućnost ovog' tima ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.