Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Believe je napisao/la:PA HAJDE DORTMUNDDDDDDDDDDDDDDDDD HAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
druze racunaju crveni e samo nisam upratio jeli ko 1 zuti ili 2Papastathopoulos je napisao/la:Pa ne moze se racunati kad se ne dobiju 2 zutamirza_it je napisao/la:Kako se racuna crveni karton na bet 365 jel kao 2 zuta ili ??? nisam nikad igro na kartone pa nemam pojma sve sam stavio overcrveni je crveni, a dva zuta su dva zuta
Gdje si money menadzmentKurbla je napisao/la:Bit ce sutra na dobitnim ovaj tiket sto cekam dvoznak na Juve.dusseldorf je napisao/la:Cekaj ba nemoj jos spavati.kakvo kladjenje na zetone i bodove.samo stavljati dobitne tikete sa svim validnim podatcima i to je jedino cemu ja vjerujem
Druze, stoiosam kermica dobar, a to je jedni tiket koji sam danas uplatio
Ti ili si glup ili... Nista, to je to.
ne moze se kombinovati.. ko ce ih znati...ali daju dobre margine na ukupan broj poenaSveti je napisao/la:ako se neko kladi na bet365 da mi kaže zašto ne mogu da kombinujem poene nba igrača? nekakve restrikcije imaju
vidim PDC pocinje u petak.. Što se tiče gospodina s mog avatara - nikad ga ne podcjenjivat!dusseldorf je napisao/la:Bevanda krece sada ovaj pikado.mozel ovaj tvoj australac sa nika ista uraditi ili opet ganjati tejlora i levisa do finala mada je i onaj holandjanin opasan
a tek jefferson..R.J.W.G. je napisao/la:Kemba i Henderson ne mogu bazen pogoditi, ccc!![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.