FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la pinoglavi » 05 maj 2016, 11:12

Radnik ce se odmarati za kup, dok bi Vitez trebao pasti u BL. Na vama je osvojiti 6 bodova a ostali rezultati ce vam ici u korist nadam se :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 05 maj 2016, 20:42

Da se ne zaboravi, Lesinari su me zadivili jucer na Pecari. Svaka cast za navijanje, samo podrska i ljubav prema svom klubu bez ikakvih gluposti i provokacija. Pozdrav i nadam se vasem ostanku u ligi
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 05 maj 2016, 21:57

pinoglavi je napisao/la:Radnik ce se odmarati za kup, dok bi Vitez trebao pasti u BL. Na vama je osvojiti 6 bodova a ostali rezultati ce vam ici u korist nadam se :D
I ja mislim da ce biti tako, mi maznemo obje, 6 bobi, a Slavija i Olimpic ne mogu u obje da pobjede i to je to, opstajemo. S tim da ako se gleda medjusobni skor, bilo bi dobro da Slavija osvoji manje od 4 boda (slabije prodje od pobjede i remija), ali i ne vjerujem da ce da osvoje vise od mozda boda protiv viteza, sa sarajlijama nece ici). E sad, da mi dvaput pobjedimo... Bolje reci, da se igraci POTRUDE napokon
Carles je napisao/la:Da se ne zaboravi, Lesinari su me zadivili jucer na Pecari. Svaka cast za navijanje, samo podrska i ljubav prema svom klubu bez ikakvih gluposti i provokacija. Pozdrav i nadam se vasem ostanku u ligi
Hvala, iako nisam bio. Napokon je neko prokapirao sta je nas cilj, za koga i zbog cega navijamo ;)
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 07 maj 2016, 19:25

Odradi vam Rudar 85% posla zadnjih par kola... :D Tjt ostajete :)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 maj 2016, 19:33

1-0 ostajemo u ligi. Ili pobjeda 2 razlike.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 maj 2016, 10:03

Misljenja sam da je za Borac najbolje da ispadne iz lige kako bi sredili situaciju u klubu, jer ako ostanu onda ce ostati i svi problemi.
Isto mislim i za Celik.

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 08 maj 2016, 10:19

Misljenja sam da je za Borac najbolje da ispadne iz lige kako bi sredili situaciju u klubu, jer ako ostanu onda ce ostati i svi problemi.
Isto mislim i za Celik.
Borac ako ispadne tesko da ce se ubrzo vratiti,zavrsice kao kosarkaski klub,progurali su Igokeu sad ulazi Krupa,dok se ne izvrsi privatizacija kluba,bolje nam je da i tavorimo u premijer ligi,jer kasnije pitanje hocemo li biti kome i intgeresantni.
A sto se tice igre ove sezone svakako smo zasluzili cvajtu,ali kad vidim Slaviju,Olimpic....
Zao mi ove godine Rudara,nije imao ko da ih gura,mozda su kvalitetniji i od Borca,Slavije,Olimpica i Viteza.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 08 maj 2016, 10:28

ASD je napisao/la:Misljenja sam da je za Borac najbolje da ispadne iz lige kako bi sredili situaciju u klubu, jer ako ostanu onda ce ostati i svi problemi.
Isto mislim i za Celik.

nijedan klub ne moze da se oporavi na taj nacin.
a ogromna je razlika izmedju celika i borca iz objektivnih razloga. borcev najveci problem je skola fudbala dzaja dok sa poreskom upravom fakticki nema problem. svake godine do sad je vlada rs potpisivala zamrzavanje duga i tako ce biti u narednom periodu. to je ogromna razlika i pomoc na koju celik nazalost ne moze da racuna. a sa druge strane, celik nema presudu kao sto mi imamo za dzaju (koliko ja znam) i to je prednost celika.

kako god, za 6 dana odlucujemo sami o sebi.
ulaz na stadion ce biti dzabni, prvi put ove godine za sve tribine. ovog proljeca smo imali sasvim solidnu posjetu, u subotu bi 4-5000 bilo ekstra.
Zadnja izmjena: vlakanje, dana/u 08 maj 2016, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 08 maj 2016, 10:32

ASD je napisao/la:Misljenja sam da je za Borac najbolje da ispadne iz lige kako bi sredili situaciju u klubu, jer ako ostanu onda ce ostati i svi problemi.
Isto mislim i za Celik.
Ma kakvi. Ako ispadnemo iz lige, automatski ce da se manje ljudi interesuje za klub, eventualna privatizacija ce morati da priceka, bice manje gledaoca, sve ce to kao domina da povuce za sobom jos problema, tako da definitivno opstanak u ligi moze nesto da garantuje.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 08 maj 2016, 14:18

Sad ovisimo sami o sebi, znaci ako ispadnemo niko nam nije kriv nego mi sami :D

p.s. za ovog sto kaze da je dobro da ispadnemo - nsita to nama ne bi dobro donijelo samo agoniju kroz prvu ligu rs i opet bi usli u PL BiH sa istim dugovima :) tako da ispadanje nista - samo jako :D

bit ce gusto bit ce 3:0 :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 08 maj 2016, 23:18

da li je besplatan ulaz i za navijače NK VITEZA-koji organizirano dolaze lijep pozdrav i nek bolji pobjedi.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 maj 2016, 23:21

vlakanje je napisao/la:
Isto mislim i za Celik.

nijedan klub ne moze da se oporavi na taj nacin
.
a ogromna je razlika izmedju celika i borca iz objektivnih razloga. borcev najveci problem je skola fudbala dzaja dok sa poreskom upravom fakticki nema problem. svake godine do sad je vlada rs potpisivala zamrzavanje duga i tako ce biti u narednom periodu. to je ogromna razlika i pomoc na koju celik nazalost ne moze da racuna. a sa druge strane, celik nema presudu kao sto mi imamo za dzaju (koliko ja znam) i to je prednost celika.

ulaz na stadion ce biti dzabni, prvi put ove godine za sve tribine. ovog proljeca smo imali sasvim solidnu posjetu, u subotu bi 4-5000 bilo ekstra.
mi jesmo
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 09 maj 2016, 15:21

Heller je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:
Isto mislim i za Celik.

nijedan klub ne moze da se oporavi na taj nacin
.

mi jesmo
Ako mislis na Slobodu - jeste Sloboda se oporavila ali morate znati da je taj oporavak ustvari HUSIC i njegov novac :) Borac je vec bio u drugoj ligi i opet nista i dugo mijenjamo uprave i nikad da dodje neko sa parama ;) znaci dzaba nam ispadanje i sve :S
Zadnja izmjena: delko, dana/u 09 maj 2016, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 maj 2016, 15:55

delko je napisao/la: Ako mislis na Slobodu - jeste Sloboda se oporavila ali morate znati da je taj oporavak ustvari HUSIC i njegov novac :) Borac je vec bio u drugoj ligi i opet nista i dugo mijenjamo upravo i nikad da dodje neko sa parama ;) znaci dzaba nam ispadanje i sve :S
Kad si u drugoj ligi paraziti sami odu bez da ih tjeraš, nije više klub zanimljiv, nema para i ima mjesta za one koji žele dobro i koji žele vaditi klub iz govana. Sretno u zadnjem kolu, nadam se da ostajete a i da šaljete Olimpic u drugu ligu :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 09 maj 2016, 18:40

pinoglavi je napisao/la: Kad si u drugoj ligi paraziti sami odu bez da ih tjeraš, nije više klub zanimljiv, nema para i ima mjesta za one koji žele dobro i koji žele vaditi klub iz govana. Sretno u zadnjem kolu, nadam se da ostajete a i da šaljete Olimpic u drugu ligu :salut:
I sad dodjem ja i kazem da to ne mora tako da bude jer je Rudar savrsen primjer. Ispali smo u 2.RS pa dosli do PL pa ispali u 1.RS pa opet PL i evo nas ponovo u 1. RS. I zamisli gotovo od 2007 vrte se isti ljudi. Isticu se neki ljudi koje svakih par godina mozemo vidjeti u klubu i cim se on "stabilizuje" oni budu otjerani. :?

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 10 maj 2016, 12:50

pinoglavi je napisao/la:
delko je napisao/la: Ako mislis na Slobodu - jeste Sloboda se oporavila ali morate znati da je taj oporavak ustvari HUSIC i njegov novac :) Borac je vec bio u drugoj ligi i opet nista i dugo mijenjamo upravo i nikad da dodje neko sa parama ;) znaci dzaba nam ispadanje i sve :S
Kad si u drugoj ligi paraziti sami odu bez da ih tjeraš, nije više klub zanimljiv, nema para i ima mjesta za one koji žele dobro i koji žele vaditi klub iz govana. Sretno u zadnjem kolu, nadam se da ostajete a i da šaljete Olimpic u drugu ligu :salut:
Ima logike djelimice, medjutim u nasem slucaju nije tako. I sada dok smo u PL klub ne bi trebao da bude interesantan lopuzama, imamo dug 15 mil KM, igraci ne primaju redovno plate, tako da ne vjerujem da ce u drugoj ligi da postane “neinteresantan“ samo zato sto je u nizem rangu. Bolje da opstanemo, time bismo mozda privukli paznju nekog ko bi nam pomogao; u drugoj ligi, pogotovo sto krupa nazalost ulazi u pl, ne bismo dobijali nikakvu paznju, bilo bismo u sjenci te planinske goropadi pod vodjstvom prokletih ilica, koji su i do sad bili miljenici grada i glavesina u odnosu na Borac, sad bi se situacija jos vise iskristalizovala AKO bismo ispali. A ja se nadam da necemo, ne vjerujem da i mozemo, pobjediti Vitez nista tesko nije.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 14 maj 2016, 19:31

nemoze vam ni didik pomoci da ostanete u ligi.Vitez sutra nece izgubiti utakmicu jer svaki igrac dobija po 2000 eura premije.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 14 maj 2016, 20:11

Svaki igrac borca dobija 10000e ako ostanemo

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 maj 2016, 19:13

delko je napisao/la:Sad ovisimo sami o sebi, znaci ako ispadnemo niko nam nije kriv nego mi sami :D

p.s. za ovog sto kaze da je dobro da ispadnemo - nsita to nama ne bi dobro donijelo samo agoniju kroz prvu ligu rs i opet bi usli u PL BiH sa istim dugovima :) tako da ispadanje nista - samo jako :D

bit ce gusto bit ce 3:0 :D

Hoce ali u kurcu!!! :mrgreen: :urnebes: :njanjanja:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 maj 2016, 19:15

Jedino mi je zao zbog Delka koji je korektan forumas sto stze ispali, a sto se tice ostalih tamo vam je mjesto u drugoj ligi.
Veliki pozdrav iz Šehera za Banja Luku. :bih: :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.