FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 15 maj 2017, 20:07

Kup smo zijanili, sto prije to shvatite lakse ce vam biti. Mozda i skontate sto raji ta tekma nije bitna, jer samo ludi majkl vidi nacin da ga mi osvojimo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 maj 2017, 20:10

Ok,imam svoje misljenje al postujem glas vecine. :mrgreen: :salut:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 maj 2017, 20:12

I dalje ne kontam kako bi to što bi mi dali opet pola stadiona "spustilo loptu," kada to se nije desilo ni prošle godine, ni pretprošle, i tako unazad vječnost. Ispada kao da smo mi zakuhali nešto ovdje. Je8eš ti derbi ako ćeš igrati jednu gostujuću gdje su ti navijači k'o stoka u toru i jednu na bukvalno neutrlanom terenu.
Samo Saraj'vo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 maj 2017, 20:13

Kako ih bolan nije sramota tražiti još karata, pa gdje vam je obraz, majku vam yebem šugavu.. Nećete razbojnici hahaha evo vam k.urac

Halalite, ali ovo je jače od mene...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 maj 2017, 20:15

PitarBordo je napisao/la:I dalje ne kontam kako bi to što bi mi dali opet pola stadiona "spustilo loptu," kada to se nije desilo ni prošle godine, ni pretprošle, i tako unazad vječnost. Ispada kao da smo mi zakuhali nešto ovdje. Je8eš ti derbi ako ćeš igrati jednu gostujuću gdje su ti navijači k'o stoka u toru i jednu na bukvalno neutrlanom terenu.
Upravo! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 15 maj 2017, 20:16

mma_hz je napisao/la:Ma ne treba usrati derbi,jasno mi je sve..sa razlogom smo ljuti,al ja ne bih sjebavao derbi..

Dati im citav jug ,pa brate dragi neki ih sta fali :roll: :roll:

Mi smo uvijek bili gospoda i trebamo to jos jednom dokazati,a kospicari eh,oni ce uvijek biti kospicari, :oops:
Nećemo mi usrati derbi, jer su ga oni već usrali. Ne smije više važiti ona "ko tebe kamenom, ti njega hljebom".

Neka se zahvale otkopčanoj seljačini. Sad kad im treba titula, nek aktiviraju sebi MojaTv i zdra'o.
SARAJEVO

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2017, 20:17

YNWA je napisao/la:
fico je napisao/la:Treba dati 5% pa makar i po cijenu neke kazne od saveza.
Da li ima neki klub da je kaznjen jer nije obezbijedio uslove za gostujuce navijace, pa u nasoj ligi gostujuci navijaci budu na stadionu samo na poluvremenu.

5 % i to na zapad, a sljedece sezone zapad prijaviti kao gostujucu tribinu :mrgreen:
Odvojena je i trib8na u Sirokom pa ti je ne daju cijelu nego te na 250 ljudi ogranice tj manje od 5 posto,i u Mostatu ti dadnu kavez i tako dalje i tako sire,dobice 5 posto i to je to

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 maj 2017, 20:20

Kakvo spustanje lopte, kakvi gospodski maniri, sa stokom samo onako kako je i zasluzila, u kavez gamad !
Ovi sto bi ih nesto timarili drugacije, kuci nek ih vode. Uzeti Kup aBd, uzeti gamad i cao !

@PB, kao sto rece onaj na filmu ''To je dublja greska u sistemu'' , momak vec razmislja o promjeni kluba...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 maj 2017, 20:20

Pa gurbetima je sad cilj naelektristi atmosferu.
Sad ce sve snage prebaciti na prepucavanje oko karata,te time pokusati motivisati svoje igrace,koji su realno totalno van forme.Ako ste gledali tekmu protiv Krupe,to je odron od ekipe.Mi opet igramo za obraz,raju,nemamo sta izgubiti,na njima je ogroman pritisak, i oni su sad toga svjesni.
Uz fer i sportsko nadmetanje i sudjenje, oni ce tesko izbjeci poraz.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 15 maj 2017, 20:21

pasica je napisao/la:Kup smo zijanili, sto prije to shvatite lakse ce vam biti. Mozda i skontate sto raji ta tekma nije bitna, jer samo ludi majkl vidi nacin da ga mi osvojimo.
Kad već vjeruješ u teorije namještanja, zašto nismo pobjedili u Mostaru kad su cijeli forum i FB pričali da je 2 u Mostaru? Zašto željezničar nije uzeo 6 bodova protiv Krupe i Slobode, a mjesecima se pričalo da je Megamix sredio??
SARAJEVO

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 maj 2017, 20:27

KUP JE NAŠ!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 maj 2017, 20:30

Imamo li pravo onda da ih samo na zapad nabacamo a da zatvorimo jug?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 maj 2017, 20:32

5% ni pola karte vise, i raskopcani siljak nadam se da nece doc ako dode treba ga isibat ko kobili u toru.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 maj 2017, 20:36

Sabinho je napisao/la:Imamo li pravo onda da ih samo na zapad nabacamo a da zatvorimo jug?
Da, recimo navijači Mladosti su imali ograđen dio sektora A2 meni se čini. Tribina se može u potpunosti zatvoriti, pogotovo jer je fizički odvojena.
Samo Saraj'vo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 maj 2017, 20:36

fico je napisao/la:
pasica je napisao/la:Kup smo zijanili, sto prije to shvatite lakse ce vam biti. Mozda i skontate sto raji ta tekma nije bitna, jer samo ludi majkl vidi nacin da ga mi osvojimo.
Kad već vjeruješ u teorije namještanja, zašto nismo pobjedili u Mostaru kad su cijeli forum i FB pričali da je 2 u Mostaru? Zašto željezničar nije uzeo 6 bodova protiv Krupe i Slobode, a mjesecima se pričalo da je Megamix sredio??
O kakvim ti teorijama pises? Sta te prenosi?
Kup si zijanio jer si izgubio na Kosevu, a imas ekipu koja nije u stanju drugoligasa uzeti na Kosevu i smeta joj pritisak od 3 milje ljudi. I sad ta ekipa treba da iznese pritisak finala kupa u listici sa zaostatkom iz prve tekme?
Eto zasto smo kup vec zijanili, ako te opet napadnu teorije zavjere javi se probati cu nacrtati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 maj 2017, 20:37

PitarBordo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Imamo li pravo onda da ih samo na zapad nabacamo a da zatvorimo jug?
Da, recimo navijači Mladosti su imali ograđen dio sektora A2 meni se čini. Tribina se može u potpunosti zatvoriti, pogotovo jer je fizički odvojena.
Da,da upravu si,al bolje ih je na jugu ograditi nego na zapadu-- :kafa:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 maj 2017, 20:38

Pitar6785 je napisao/la:5% ni pola karte vise, i raskopcani siljak nadam se da nece doc ako dode treba ga isibat ko kobili u toru.
Ma ja ne znam cemu se mi zamaramo.
Pa da im pustis i zapad i jug ne bi ih vise bilo od 6.000 hiljada.Sad zadnji derbi istorijska tekma,otvaranje istoka ,pumpanje atmosfere,šaranje grada,razni pozivi, i jedva 9.000 milja.Pa istocna tribina i koreografija na istoj bila piš,jedva slova pokrili.Kad covjek slusa njihove cifre,ja nekad pomislim, da je sugavica velcine beogradske Marakane.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 15 maj 2017, 20:39

Imamo pravo sta hocemo, boli nas gurac. Poceli su rat davno, sad im samo slijedi osveta i to kad im je najsladje i najbitnije. Sad nek kuci svojoj moralisu i pozivaju se na pravila, nadaju se, mole, kume, puse kitu, izvinjavaju se, bojkotuju... Ja bi im jos plin pustio na onih 5%.

Nas kafic, nasa pravila!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 maj 2017, 20:39

pasica je napisao/la:
fico je napisao/la:
O kakvim ti teorijama pises? Sta te prenosi?
Kup si zijanio jer si izgubio na Kosevu, a imas ekipu koja nije u stanju drugoligasa uzeti na Kosevu i smeta joj pritisak od 3 milje ljudi. I sad ta ekipa treba da iznese pritisak finala kupa u listici sa zaostatkom iz prve tekme?
Eto zasto smo kup vec zijanili, ako te opet napadnu teorije zavjere javi se probati cu nacrtati.
Ni prvi ni zadnji put da zijanimo na Koševu pa se vadimo na strani. Doduše bile su to neke druge generacije, ovo sad su mentalni patuljci koji u prvoj minuti zabiju gol, u drugoj prime i ne znaju za 90 minuta vratit vodstvo. Al' nada postoji, šanse su minimalne ali...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 maj 2017, 20:40

mma_hz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Da,da upravu si,al bolje ih je na jugu ograditi nego na zapadu-- :kafa:
Pa ako ovaj Pravilnik kaze da im moramo dati jug eto onda poslati ih na zapad, nema druge, prebrojati prostor od 1000 stolica i natrpati ih sve tu, bombonica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bhfanatic14, Fouzi1, galia95, kontra, nedimmmm1337 i 45 gostiju.