FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@belosevic28
Nazalost, valjda se nesto drasticno promijeni sto se tice toga.
Nazalost, valjda se nesto drasticno promijeni sto se tice toga.
Trofej je bitniji od jedne utakmice!!!
+1000000fico je napisao/la:Treba dati 5% pa makar i po cijenu neke kazne od saveza.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da li ima neki klub da je kaznjen jer nije obezbijedio uslove za gostujuce navijace, pa u nasoj ligi gostujuci navijaci budu na stadionu samo na poluvremenu.fico je napisao/la:Treba dati 5% pa makar i po cijenu neke kazne od saveza.
5 % i to na zapad, a sljedece sezone zapad prijaviti kao gostujucu tribinu

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ama ko pise da je bitniji derbi od KUP-a je bem ga glupa..
Napisao neki lik sa 50 postova,neki nebitni padobranac..**** komsije,ajmo po KUP!!
Napisao neki lik sa 50 postova,neki nebitni padobranac..**** komsije,ajmo po KUP!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ma broj karti koje ce dobiti se zna, a to je 1750. Dilema je samo hoce li biti ogradjeni bodljikavom zicom na jugu ili na zapadu. Sutra bi se moglo definitivno znati poslije sastanka nasih u savezu.
I ovo sto oni najavljuju, satro neki pohod na zapad, isto mogu zaboraviti.
Nek idu raskopcanom seljaku sad i nek se zale sto utakmicu koja im moze donijeti ili odnijeti titulu ce moci gledati samo 1750 ljudi. Sami su krivi. Ovo ustvari i nije samo radi zadnje utakmice, nego radi svake **** na krmetnjaku.
Nas kafic, nasa pravila. 5%. Sikter bagro!
PS. Naravno da je trofej vazniji, jer vise volim Sarajevo, nego sto mrzim zeljeznicar. Ali nadam se i jednom i drugom, nama kup, njima chuna!
I ovo sto oni najavljuju, satro neki pohod na zapad, isto mogu zaboraviti.
Nek idu raskopcanom seljaku sad i nek se zale sto utakmicu koja im moze donijeti ili odnijeti titulu ce moci gledati samo 1750 ljudi. Sami su krivi. Ovo ustvari i nije samo radi zadnje utakmice, nego radi svake **** na krmetnjaku.
Nas kafic, nasa pravila. 5%. Sikter bagro!
PS. Naravno da je trofej vazniji, jer vise volim Sarajevo, nego sto mrzim zeljeznicar. Ali nadam se i jednom i drugom, nama kup, njima chuna!
Ma ne treba usrati derbi,jasno mi je sve..sa razlogom smo ljuti,al ja ne bih sjebavao derbi..
Dati im citav jug ,pa brate dragi neki ih sta fali
Mi smo uvijek bili gospoda i trebamo to jos jednom dokazati,a kospicari eh,oni ce uvijek biti kospicari,
Dati im citav jug ,pa brate dragi neki ih sta fali

Mi smo uvijek bili gospoda i trebamo to jos jednom dokazati,a kospicari eh,oni ce uvijek biti kospicari,

FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Navijačima Želje pet posto kapaciteta stadiona za derbi, Plavi žele veći broj ulaznica
Naime, kako je i najavljivano nakon prije i nakon derbija na stadionu Grbavica, nezadovoljni brojem ulaznica za svoje navijače (10 posto od kapaciteta stadiona, 1.090 ulaznica), zbog čega su oni odlučili da ne dođu na utakmicu, čelnici FK Sarajevo su donijeli odluku da za uzvratnu utakmicu u Ligi za prvaka gostujućim navijačima dodijele pet posto ukupnog kapaciteta stadiona.
Ipak, iz FK Željezničar se nadaju da će ta odluka do derbija biti promijenjena te da će navijači Plavih dobiti i više od 5 posto kapaciteta stadiona, odnosno, više od 1.725 ulaznica. Poručili su da na Koševu nema sigurnosnih prepreka te da navijači Plavih mogu dobiti južnu i dio zapadne tribine, a ukoliko se to ne dogodi, onda se nadaju da će dobiti barem cijelu južnu tribinu.
Iz kluba s Grbavice se pozivaju i na Pravilnik o sigurnosti na utakmicama Nogometnog saveza BiH, tačnije, na Član 11.
U Članu 11 se navodi da je svaki klub-organizator utakmice dužan da na zahtjev kluba-gosta osigura najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i sigurnoj zoni. Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Zvanična odluka kluba s Koševa se očekuje nakon utakmice revanša finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega, koja se igra u srijedu.
U Ligi za prvaka su preostala još dva kola, Željezničar je prvi sa 60, Zrinjski drugi sa 58, a Sarajevo treće sa 56 bodova.
Naime, kako je i najavljivano nakon prije i nakon derbija na stadionu Grbavica, nezadovoljni brojem ulaznica za svoje navijače (10 posto od kapaciteta stadiona, 1.090 ulaznica), zbog čega su oni odlučili da ne dođu na utakmicu, čelnici FK Sarajevo su donijeli odluku da za uzvratnu utakmicu u Ligi za prvaka gostujućim navijačima dodijele pet posto ukupnog kapaciteta stadiona.
Ipak, iz FK Željezničar se nadaju da će ta odluka do derbija biti promijenjena te da će navijači Plavih dobiti i više od 5 posto kapaciteta stadiona, odnosno, više od 1.725 ulaznica. Poručili su da na Koševu nema sigurnosnih prepreka te da navijači Plavih mogu dobiti južnu i dio zapadne tribine, a ukoliko se to ne dogodi, onda se nadaju da će dobiti barem cijelu južnu tribinu.
Iz kluba s Grbavice se pozivaju i na Pravilnik o sigurnosti na utakmicama Nogometnog saveza BiH, tačnije, na Član 11.
U Članu 11 se navodi da je svaki klub-organizator utakmice dužan da na zahtjev kluba-gosta osigura najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i sigurnoj zoni. Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Zvanična odluka kluba s Koševa se očekuje nakon utakmice revanša finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega, koja se igra u srijedu.
U Ligi za prvaka su preostala još dva kola, Željezničar je prvi sa 60, Zrinjski drugi sa 58, a Sarajevo treće sa 56 bodova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
YNWA je napisao/la:Da li ima neki klub da je kaznjen jer nije obezbijedio uslove za gostujuce navijace, pa u nasoj ligi gostujuci navijaci budu na stadionu samo na poluvremenu.fico je napisao/la:Treba dati 5% pa makar i po cijenu neke kazne od saveza.
5 % i to na zapad, a sljedece sezone zapad prijaviti kao gostujucu tribinu
Ma dobice 1700 karti na jugu i to je to.
Zapad polovica prema jugu, ce biti zatvorena.Navijaci želje jedino ce moci kupiti kartu za istok,i na zapadu koji veže sa sjeverom,što bi im moglo biti pogubno.Mislim da su sami krivi,kako oni nama tako i mi njima.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Ovo mogu okaciti macku o rep.
Mi smo prema ovom pravilniku, trebali imati jos 400 karti više na šugavici,pa gurbeti nisu ispostovali.
Sto nisu kaznjeni.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 maj 2017, 20:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Jesi dobar ti?mma_hz je napisao/la:Ma ne treba usrati derbi,jasno mi je sve..sa razlogom smo ljuti,al ja ne bih sjebavao derbi..
Dati im citav jug ,pa brate dragi neki ih sta fali![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I sta kontamo postici,gledal iko sta ce biti poslije ili sta??ledesma je napisao/la:Jesi dobar ti?mma_hz je napisao/la:Ma ne treba usrati derbi,jasno mi je sve..sa razlogom smo ljuti,al ja ne bih sjebavao derbi..
![]()
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel na nas neko gled'o???????mma_hz je napisao/la:I sta kontamo postici,gledal iko sta ce biti poslije ili sta??ledesma je napisao/la:Jesi dobar ti?mma_hz je napisao/la:Ma ne treba usrati derbi,jasno mi je sve..sa razlogom smo ljuti,al ja ne bih sjebavao derbi..
![]()
Godinama kad god idem na krmetnjak, pusjem im od-do, tretiraju nas kao stoku dole. A šta sad trebaju oni uzivati, a ja ko ker da idem dole? Idi bolan bježi.. yebem ti razmišljanjemma_hz je napisao/la:I sta kontamo postici,gledal iko sta ce biti poslije ili sta??ledesma je napisao/la:Jesi dobar ti?mma_hz je napisao/la:Ma ne treba usrati derbi,jasno mi je sve..sa razlogom smo ljuti,al ja ne bih sjebavao derbi..
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako jednoj strani nije bitan derbi, zašto bi drugoj bio bitan? Ispadamo manji od njih jer oni nisu napravili ustupak ni kada se bojkotovalo, znači njima taj derbi nije bitan. Zašto bi nama bio bitan? Da se ponašamo k'o frajer kojeg treba ne je8e ni 1% a on njoj i dalje sve bi dao. 5% i vozdra.mma_hz je napisao/la:I sta kontamo postici,gledal iko sta ce biti poslije ili sta??ledesma je napisao/la:Jesi dobar ti?mma_hz je napisao/la:Ma ne treba usrati derbi,jasno mi je sve..sa razlogom smo ljuti,al ja ne bih sjebavao derbi..
![]()
Samo Saraj'vo.
Nije,al neko treba presjeci..
Oticice ce ovaj cirkus predaleko,bice kao da igraju Izrael:Palestina,,
Sto prije neko smiri loptu,prije ce ovo sranje prestati..
Dobro jbg,tako ja mislim,ne znaci da ce tako biti..
Sve sam isto prozivljavao na Grbavici,al ajde da ne peglamo vise s tim.
FK SARAJEVO.
Sta ce biti poslije? Ti ne mozes na sergijicu svakako, sta moze biti poslije?
Sta kazu, nadaju se da cemo promijeniti odluku? Nadajte se cigani bezobrazni licemjerni, kakav je to ljudski sljam, fuj! U kavez stoko, pa da vidite kako je kad vam se istom mjerom vrati.
Sta kazu, nadaju se da cemo promijeniti odluku? Nadajte se cigani bezobrazni licemjerni, kakav je to ljudski sljam, fuj! U kavez stoko, pa da vidite kako je kad vam se istom mjerom vrati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj' molim vas da se prvo okrenemo kupu pa cemo onda razmisljati o albancima, ovo nam je sad bitnije.
Oni su KosovariMortemHz je napisao/la:Haj' molim vas da se prvo okrenemo kupu pa cemo onda razmisljati o albancima, ovo nam je sad bitnije.

FK SARAJEVO.
Oni su takvi šugavi rođeni, da to kod njih ne vrijedi, da im daš cijelo Koševo kad gostuju, dole ćeš isto biti tretiran kao što su i naučili! Zato jok.mma_hz je napisao/la:Nije,al neko treba presjeci..
5% ili bez nas, ko voli nek izvoli
- PitarBordo
- Kontakt:
Čuj što prije neko smiri loptu, pa lopta smirena ovdje 70 godina, dobijali što su htjeli... Kakvu to loptu mi da smirimo pa će biti bolje? Mi njima damo opet 15.000, a oni nama opet kurrac i to milju i po' u prostor gdje stane 500. Daj molim te.mma_hz je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, broj6, napoleon72, NeSamSafetee, Pena, Stanceski, Vanja8 i 61 gost.