ako sta ima dobro u nasoj skoli bolje nam je da ih gdje posaljemo na posudbu,pa ako bude sta od njih uvjek imati opciju da ih vratimo u Real

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
to je ok,ali mislim da bi momak doslovno bio zakucan za klupu,jer niti jednom ove sezone se nije desilo da Karim i Gonzalo ne budu spremni za utakmicu u isto vrijeme.Ne znam bas koliko bi bilo ohrabrujuce za jednog mladog napadaca da zivotari na klupi Reala,ali opet Mou ga moze ubacivati u igru kada sve bude rijeseno no on se bar za sada nije odlucivao za Castillanere i nisam siguran da li ceraul-zakon je napisao/la:Pa stavit ga u tim kao trećeg napadača koji bi dobijao šansu samo kada ni Gonzalo ni Karim, možda čak i C.R, ne bi bili spremni.
Pa to ti ka'em, bolje da Jese, Joselu ili Morata sjede na klupi, nego neko od njih trojice(Higuain, Benz, RvP), a nadam se iskreno da Higuain ne ide nigdje, to bi me slomilo !L-Train je napisao/la:to je ok,ali mislim da bi momak doslovno bio zakucan za klupu,jer niti jednom ove sezone se nije desilo da Karim i Gonzalo ne budu spremni za utakmicu u isto vrijeme.Ne znam bas koliko bi bilo ohrabrujuce za jednog mladog napadaca da zivotari na klupi Reala,ali opet Mou ga moze ubacivati u igru kada sve bude rijeseno no on se bar za sada nije odlucivao za Castillanere i nisam siguran da li ceraul-zakon je napisao/la:Pa stavit ga u tim kao trećeg napadača koji bi dobijao šansu samo kada ni Gonzalo ni Karim, možda čak i C.R, ne bi bili spremni.
ali opeti i to rijesenje mi se cini pametnije nego da bacamo 40tak milki na RVPa,ali mislim da ta opcija sa njegovim dovodjenjem stoji samo ukoliko Gonzalo napusti Madrid,a nadam se da do toga nece doci
i meneraul-zakon je napisao/la:Pa to ti ka'em, bolje da Jese, Joselu ili Morata sjede na klupi, nego neko od njih trojice(Higuain, Benz, RvP), a nadam se iskreno da Higuain ne ide nigdje, to bi me slomilo !L-Train je napisao/la:to je ok,ali mislim da bi momak doslovno bio zakucan za klupu,jer niti jednom ove sezone se nije desilo da Karim i Gonzalo ne budu spremni za utakmicu u isto vrijeme.Ne znam bas koliko bi bilo ohrabrujuce za jednog mladog napadaca da zivotari na klupi Reala,ali opet Mou ga moze ubacivati u igru kada sve bude rijeseno no on se bar za sada nije odlucivao za Castillanere i nisam siguran da li ceraul-zakon je napisao/la:Pa stavit ga u tim kao trećeg napadača koji bi dobijao šansu samo kada ni Gonzalo ni Karim, možda čak i C.R, ne bi bili spremni.
ali opeti i to rijesenje mi se cini pametnije nego da bacamo 40tak milki na RVPa,ali mislim da ta opcija sa njegovim dovodjenjem stoji samo ukoliko Gonzalo napusti Madrid,a nadam se da do toga nece doci
jel mene neko trazi mozda?Pavon je napisao/la:
Pronadji Boga.
Ma nema ništa od toga.Svjesni su oni Gonzalove kvalitete koji sigurno nije ništa lošiji od RVP-a, i godina(24) za razliku od Robina(28).raul-zakon je napisao/la:Zamisli jbt, gledaš Gonzala u dresu, npr, Chelsea...pa srce bi mi puklo...Ali vidjećemo šta će pametna portugalska glavica skontati...
ebo me svak ako je ovaj falco humilida za 4 godine rekao da je barcelona bolja.Pep: "Madrid is better than us"
@McMamananaananmaamm prodana dusaRaul_64 je napisao/la:I miss old McManaman![]()
s svojim Wilsonom i jedno 2000 karaktera u postu,vrati ce se Šime kad tad..
ebo me svak ako je ovaj falco humilida za 4 godine rekao da je barcelona bolja.Pep: "Madrid is better than us"
Njegovo tipično postavljanje u obrani, kako retardirano.Raul_64 je napisao/la:Marcelo divno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.