FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 12 maj 2010, 01:06

blablabla je napisao/la:
AnnesTM87 je napisao/la:Iznenadna posjeta Culuma i Radovanovica Brezi
Vise na..
http://tm87-breza.com.ba/
vidi kole na stolu... pa zar tako pred derbi :D
Još se i vapaće jelo. Sve niskokalorična, potpuno nemasna hrana. Lord Osim ako ovo vidi, nema plate idući mjesec :lol: :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 maj 2010, 01:07

I ja sam baš sinoć tražio ovo "obećanje" Amara na netu, ali ne nađoh. A odmah sam znao da se o tome radi... :) 8-)

Evo par zanimljivih isječaka iz "možete lako pogoditi kojih" "novina".

Ja­vnos­ti je po­zna­to da je od zlo­bni­ka i no­go­me­tnih anal­fa­be­ta do­bio na­di­mak „kloc". Ni­ko­la Ni­kić, je­dan do prvih se­le­kto­ra ko­ji je zvao Edi­na u ju­ni­or­sku re­pre­zen­ta­ci­ju, is­pri­čao nam je ne­ke ne­po­zna­te de­ta­lje od prije se­dam, osam go­di­na.

- Ka­da sam zvao Edi­na, ne­ki lju­di, pa čak i ne­ki tre­ne­ri iz Že­lje, pri­go­va­ra­li su mi; šta zo­veš onog šlji­vo­tre­sa? Ka­ko je to ter­min naš na­ro­dni, se­lja­čki, pi­tao sam ka­ko to mi­sliš šlji­vo­tres? Pa, on je do­bar da tre­se šlji­ve, jer je vi­sok... Nje­mu je to bi­lo smi­je­šno, a on će sam s pre­po­zna­ti, a me­ni ža­lo­sno. Zvao sam Edi­na i shva­tio da će bi­ti igra­či­na. I me­ni su da­va­li sli­čne eti­ke­te i ja sam im na to­me za­hva­lan, jer me to mo­ti­vi­sa­lo. Vje­ru­jem da je i Dže­ko sli­čno pro­živ­lja­vao. Srce mi je «ko pla­ni­na» zbog nje­go­vog us­pje­ha
- pri­ča Ni­kić.

Edi­no­va je ne­sre­ća što se Osim ra­zi­šao sa Že­ljom, ali i sre­ća, jer je Jir­ži Pli­šek, če­ški struč­njak, a na pre­po­ru­ku i po vlas­ti­tom pri­zna­nju Al­mi­ra Gre­di­ća, na «kom­pen­za­ci­ju» odno­sno pre­bi­ja­nje du­ga, an­ga­žo­vao Dže­ku.

A ovo čisto da se vidi da se prate i forumi
:lol:

Ne­vje­ri­ca, su­mnje, pro­vo­ka­ci­je

Pri­je tri go­di­ne, ko­le­ga Emir De­lić su­očio se sa te­škim op­tu­žba­ma, pro­vo­ka­ci­ja­ma od stra­ne «sve­zna­ju­ćih» fo­ru­ma­ša, ko­ji su ismi­ja­va­li vi­jest ko­ju je De­lić na­pi­sao, a pre­ni­je­li svi re­gi­onal­ni i evrop­ski spor­tski por­ta­li.

- Ar­sen Ven­ger že­li u Ar­se­nal do­ves­ti Dže­ku - na­pi­sao je De­lić, a vi­jest pot­kri­je­pio sa izja­vom Bo­re Pri­mor­ca, čo­vje­ka od po­se­bnog po­vje­re­nja Ar­se­na­lo­vog tre­ne­ra Ven­ge­ra. Čak ga je «uko­rio» i Pri­mo­rac:

- Nis­te tre­ba­li to na­pi­sa­ti, sad će se i os­ta­li uklju­či­ti - «pro­re­kao» je Pri­mo­rac. Na­ža­lost i ta­da su ne­ki «struč­nja­ci» sma­tra­li ka­ko no­vi­nar pre­uve­li­ča­va Edi­na. Dže­ko je da­nas na lis­ti že­lja po­la en­gles­kih klu­bo­va. I Ar­se­nal na­ra­vno, ali ne­ma do­vo­ljno pa­ra.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 12 maj 2010, 01:10

Vise na..

Lijep gest ;)
AMAR OSIM!

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 12 maj 2010, 01:12

tanzla je napisao/la:
blablabla je napisao/la:
Vise na..
vidi kole na stolu... pa zar tako pred derbi :D
Još se i vapaće jelo. Sve niskokalorična, potpuno nemasna hrana. Lord Osim ako ovo vidi, nema plate idući mjesec :lol: :lol:
Hahah pa red je kada se prvi put dodje u drugi grad a bogami i finu atmosferu medju 20tak najvjernih..
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 12 maj 2010, 01:15

el_ninjo je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:ma djabe pocinjete raspravu,koja je pomeni nebitna(neda me pogresno shvatite al nevidim razlog)

...............bdw sretan mi rodjendan
drug trebaoo si fino birati nick :) al hajd sretan rodjendan sve najbolje..
usput ..zeljo uzima na derbiju 100% ..osjecaj je cudoo !! :D :D :mrgreen:
drug nije domene,htjeo sam ja nesh slicno ko ti,al zauzeto,pa neka kombinacija je legla,hvala u svakom slucaju
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 12 maj 2010, 01:23

http://www.bhdani.com/arhiva/257/t25719.shtml

evo jedan stariji intervju amara, poslije derbija 2002. na grbavici, kada smo ovjerili titulu... obratite paznju na cinizam njegov... cini mi se da se nije puno promjenio od tada... 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 maj 2010, 01:26

[youtube][/youtube]

3:15 kad Osim govori :mrgreen: :mrgreen: legenda nema sta(Osvojili 3 boda koji nas priblizavaju europi-nismo teoretski osigurali europu ali skoro jesmo itd... :mrgreen: :mrgreen: kako je namazan tu su neki trofeji :mrgreen: 8-) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 maj 2010, 01:45

sta je ljudi niko ne moze da spava.... :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 maj 2010, 02:02

Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije BiH, poslao je pozive kandidatima za dvije predstojeće utakmice sa Švedskom (29. maja) i Njemačkom (3. juna). Sušić je ostavio mogućnost da pošalje naknadne pozive igračima iz bh lige. Na selektorovom popisu nalaze se: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Mensur Mujdža, Safet Nadarević, Boris Pandža, Adnan Mravac, Samir Muratović, Džemal Berberović, Elvir Rahimić, Sanel Jahić, Senijad Ibričić, Zlatan Muslimović, Miralem Pjanić, Sejad Salihović Vedad Ibišević, Edin Džeko, Zvjezdan Misimović, Mehmed Alispahić, Ermin Zec, Haris Medunjanin, Semir Štilić. Pozivnica je pripremljena za Ibru Šehića i Semira Bekrića, u slučaju otkaza. Bekrić je uvjerljivo najbolji igrač u BiH, najbolje naše ekipe. Na Sušićevom spisku nema Admira Vladavića, koji je razočaran izjavio: - Uvjek selektori na meni prave eksperimente. Nije korektno. Neke igrače, koje neće ni Srbija ni Hrvatska, selektori mole, a ja sam živio za svoju reprezentaciju. Ne znam po kojim sam kriterijima izbačena sa spiska - pita Vladavić.

Strašno, ako je ovo istina, da ova dvojica čekaju otkaze neke... Makar je sad Štilića zvao, ali opet sramota kakve je igrače pozvao prije Cocalića... Ako je ovo istina. Izvor: "novine"
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 12 maj 2010, 04:28

[quote="AnnesTM87"]Iznenadna posjeta Culuma i Radovanovica Brezi
Vise na..
http://tm87-breza.com.ba/[/quot
Kod Tire na cevape..he.
Tiro kralju..

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 maj 2010, 08:18

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 12 maj 2010, 08:59

Željovac je napisao/la:Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije BiH, poslao je pozive kandidatima za dvije predstojeće utakmice sa Švedskom (29. maja) i Njemačkom (3. juna). Sušić je ostavio mogućnost da pošalje naknadne pozive igračima iz bh lige. Na selektorovom popisu nalaze se: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Mensur Mujdža, Safet Nadarević, Boris Pandža, Adnan Mravac, Samir Muratović, Džemal Berberović, Elvir Rahimić, Sanel Jahić, Senijad Ibričić, Zlatan Muslimović, Miralem Pjanić, Sejad Salihović Vedad Ibišević, Edin Džeko, Zvjezdan Misimović, Mehmed Alispahić, Ermin Zec, Haris Medunjanin, Semir Štilić. Pozivnica je pripremljena za Ibru Šehića i Semira Bekrića, u slučaju otkaza. Bekrić je uvjerljivo najbolji igrač u BiH, najbolje naše ekipe. Na Sušićevom spisku nema Admira Vladavića, koji je razočaran izjavio: - Uvjek selektori na meni prave eksperimente. Nije korektno. Neke igrače, koje neće ni Srbija ni Hrvatska, selektori mole, a ja sam živio za svoju reprezentaciju. Ne znam po kojim sam kriterijima izbačena sa spiska - pita Vladavić.

Strašno, ako je ovo istina, da ova dvojica čekaju otkaze neke... Makar je sad Štilića zvao, ali opet sramota kakve je igrače pozvao prije Cocalića... Ako je ovo istina. Izvor: "novine"
Pa ne treba pravit sad toliku dramu, realno, bekrićeva pozicija je najpopunjenija u reprezentaciji, i to pravo dobrim igračima (pjana, miske, medunjanin, štila). šeha je trebao bit pozvan kao treći golman, al jbg, selektorov je to posao, on bi trebao znat šta je najbolje

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2010, 09:07

Ne treba pravit galamu al' u qrcu,Rahimic i Muratovic imaju obojica 34 ili 35 godina,a Bekric igra tu poziciju,uz to je i tehnicki bolji od Murata i Rahimica,smjesno ako je istina,ima 5 ofanzivaca u veznom redu na spisku a za "sesticu" kao Bekrica nema mjesta :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 12 maj 2010, 09:10

bistrikboy je napisao/la:Ne treba pravit galamu al' u qrcu,Rahimic i Muratovic imaju obojica 34 ili 35 godina,a Bekric igra tu poziciju,uz to je i tehnicki bolji od Murata i Rahimica,smjesno ako je istina,ima 5 ofanzivaca u veznom redu na spisku a za "sesticu" kao Bekrica nema mjesta :roll:
hm, ja ne znam koji vi fudbal gledate, al bekrić ne igra poziciju ni rahimića, ni muratovića (možda može i to igrat, al u želji on to ne igra)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2010, 09:16

Play.Blue.Minded je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ne treba pravit galamu al' u qrcu,Rahimic i Muratovic imaju obojica 34 ili 35 godina,a Bekric igra tu poziciju,uz to je i tehnicki bolji od Murata i Rahimica,smjesno ako je istina,ima 5 ofanzivaca u veznom redu na spisku a za "sesticu" kao Bekrica nema mjesta :roll:
hm, ja ne znam koji vi fudbal gledate, al bekrić ne igra poziciju ni rahimića, ni muratovića (možda može i to igrat, al u želji on to ne igra)
Pa razmisli sta je on igrao sve ove godine u Želji ukljucujuci i jesenju polusezonu,a i protiv Olimpika sada...Neki su bas zaslijepljeni njegovim golovima i asistencijama iz prekida.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 12 maj 2010, 09:20

bistrikboy je napisao/la: Pa razmisli sta je on igrao sve ove godine u Želji ukljucujuci i jesenju polusezonu,a i protiv Olimpika sada...Neki su bas zaslijepljeni njegovim golovima i asistencijama iz prekida.
nisam ničim zaslijepljen, ali to o čemu ti govoriš (pozicija muratovića i rahimića) u želji igra ćulum. kao što rekoh, možda to može i bekrić igrat, trenutno on to ne igra.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2010, 09:21

bistrikboy je napisao/la: Pa razmisli sta je on igrao sve ove godine u Želji ukljucujuci i jesenju polusezonu,a i protiv Olimpika sada...Neki su bas zaslijepljeni njegovim golovima i asistencijama iz prekida.
nisam ničim zaslijepljen, ali to o čemu ti govoriš (pozicija muratovića i rahimića) u želji igra ćulum. kao što rekoh, možda to može i bekrić igrat, trenutno on to ne igra.
Ja fino napisah a ti po svom...

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 12 maj 2010, 09:23

bistrikboy je napisao/la:
Ja fino napisah a ti po svom...
i ja tebi fino napisah, a ti po svom. možemo ovako do besvijesti, a da se ne složimo. prema tome, nema potrebe da dalje raspravljamo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2010, 09:35

Kontrolor suđenja u subotu Salem Prolic,a Pilav je sudio i mostarski derbi...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 maj 2010, 09:40

Tuzno je sto cemo, izgleda, evropske utakmice igrati ili na Bilinom Polju ili na stadionu Gol u Orasju jer niko nista ne radi na rekonstrukciji stadiona Kosevo a do Jula se mora zavrsiti 70% radova koji su potrebni za ispunjenje uslova.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.