AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 18 sep 2024, 00:00

AC Milan has announced the number of spectators present at San Siro for the Champions League match , the first of the season, against Liverpool : 59,826 tickets were sold, including season tickets and tickets .
Sramota, za ovakav mec, samo im novci bitni, sve ce jenkiji da syebu, sjeme im se zatrlo.....
Ibrahimovic: “The role is simple, many talk. I’m in charge, I’m the boss and everything else works for me. Even Boban [present in the Sky Italia studios] didn’t understand my role…”

Boban: “Nobody understood, to be honest.”

Ibrahimovic: “I’ll explain now: I’m in charge, I’m the boss and everyone works for me. We work in silence.”
Dabogda da vi ista radite :thumbdown:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 sep 2024, 00:24

Kao prvo, ova ekipa Milana nije loša kao što teren pokazuje. Dakle isključivo je kriv Fonseca koji nije level koji mi očekujemo. Konkurenti dovode Contea i Mottu, Ibrahimović uzima Fonsecu. A čak je i De Zerbi bio slobodan. Kao i Tuchel, pa i Allegri je bolji izbor od ovog lika.

Apsolutno sam uvjeren da u ovoj ekipi ima kvaliteta, ali treba naći čovjeka koji će to posložiti kako Bog zapovijeda.

Fonseca je bivši od vikenda kad će primiti 4-5 komada od Intera. To je valjda svima jasno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 sep 2024, 00:40

milanist je napisao/la:
18 sep 2024, 00:00
Ibrahimovic: “The role is simple, many talk. I’m in charge, I’m the boss and everything else works for me. Even Boban [present in the Sky Italia studios] didn’t understand my role…”
Boban: “Nobody understood, to be honest.”
Ibrahimovic: “I’ll explain now: I’m in charge, I’m the boss and everyone works for me. We work in silence.”
Dabogda da vi ista radite :thumbdown:
Izgleda da ovdje jedino Ibrahimaga ne konta da je on odgovoran za ovaj fijasko na terenu, jer je doveo trenera i ove igrače. Od svega što je doveo jedino bi mogli se pokazati Abraham i Pavlović. Ovo ostalo je srednja do izuzetna žalost ( čitaj Emerson)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 18 sep 2024, 00:42

Evo odgovora sa "Curva Sud":

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 18 sep 2024, 06:33

Na tribini Cafu a na njegovoj poziciji se mijenjaju Calabria i Emerson..
Taman da se vidi kako se nekad radilo i kako se sad radi.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 18 sep 2024, 07:00

Ovakva situacija nije posljedica ne rada ovog ljeta, ova situacija dolazi na naplatu od osvajanja skudeta....tad se trebao famozni ISKORAK napraviti, dok je ekipa u poletu bila sa 2 ili 3 POJACANJA ( neki ce reci zabrana ffp itd, al se uvijek moze naci nacin posudbe, rate placanjabitf ) dignuti ekipu na visi nivo....no medjutim ONI su uradili suprotno ( otisla dva igraca djabe, dovode se polovnjaci ) nema investicije, nema pojacavanja strucnog kadra ) nece niko preuzeti Milan bez ambicija i vizija za buducnost ...nazalost mi smo u slobodnom padu kompletno kao klub, mada to oni odrzavaju nekim minimalnim plusem u finansijama, ali ako se to dublje zagrebe mi smo i velikom minusu ( vrijednost glavnih igraca dramaticno PADA, zbog nedostatka rezultata )....

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 sep 2024, 07:37

Ja sam mišljenja da ova ekipa nije tako ni loša koliko to na terenu pokazuje. Ovdje je Fonseka jedini i glavni krivac. Lik je uspio razvaliti i ono malo koncepta koji je Pioli uspostavio (a svi znamo da ni on nije imao neki koncept igre).
Sa boljim trenerom i ova ekipa bi bolje igrala.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 18 sep 2024, 09:22

I umjesto da preuzme odgovornost, jer je on doveo i "trenera" i igrace ( jos kaze da su doveli tacno sto je nedostajalo), nosonja se kurci da je on sef i da svi drugi rade za njega.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 sep 2024, 09:34

Najgluplja izjava nekog menadžera od kako pratim fudbal. Mozes misliti kako se nakon te izjave osjećaju svi drugi u klubu, od osoblja pa do igrača. Umjesto da ti budeš taj koji će doprinijeti pozitivnoj atmosferi ti radiš suprotno.
Il Club più titolato al mondo!

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 18 sep 2024, 10:18

Ja vjerujem da se Zlatanu pakuje da on ispadne kriv za sve jer on je ”glup” za ovu poziciju i to vlasnici koriste.
Nevjerujem da je on ista oko igraca i trenera da kaze nego samo u medijima da je on glavni pjetao u ovom kokosinjcu!

Nadam se da ce vratiti Piolija kakav takav je bolji je od ovoga smote sto sada vodi, jer svi mi zelimo nekoga boljega ali nazalost to se nece desiti u skoroj buducnosti….

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 sep 2024, 11:17

Ma kakav povratak Piolija on ode Ronalda trenirati i taman da nam sw skine sa platne liste pa da ovoga mozemo poslati nazad za portugal

Daj nam Boneru da vodi bice bolji od ovoga, daj Abatea bice bolji

Morata jedini m.udonja izasao i fino rekao , ne moze ovako, ljudi dolaze placaju karte , a mi stojimo na terenu, sto znaci motivacija nula, trener kriv.

Igraci bezvoljni na terenu, moguce i da ga se zele rijesiti

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 18 sep 2024, 11:39

Opet isto kao i pred odlazak Piolija; ako'š ga mijenjati dovedi boljeg. Ne nekoga istog nivoa, a pogotovo ne još niže tipa bilo ko od bivših igrača; Sheva, Bonera, Abate. Taj film smo gledali punu deceniju, dosta. Donekle ga sad gledamo sa Ibrom u ulozi lafo savjetnika, no taj lik miješa žabe i babe. Tako se jučer, po prvi put otkad je tu, našao i tik uz teren i ekipu tokom zagrijavanja. Boban, kao i svi ostali se pitaju koja je tačno njegova uloga...

Ibra je svakako totalni amater u toj ulozi, i samo korisna budala. Znamo samo jedno, a to je da je Milan skinuo gaće odmah nakon 3 min na polupraznome San Siru. U šansama 0-5. Niti je Liverpool po igračima Barça iz prajma, niti je Milan toliko loš. Faktički su sklepali sasvim OK ekipu na papiru, imaju i opcije sa klupe.

I u Lpoola je novi trener koji je sa sela stigao u grad, zelen, ali je preuzeo urednu ekipu sa jasnom vizijom i stilom fudbala. Isto tako, ljudi koji su ga doveli su znali tačno šta traže i žele. Cardinale i Ibra su također po izjavama, istu stvar; dobili tačno šta žele. Zar ovo zadnje ne govori dosta toga?

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 18 sep 2024, 12:01

Ibru sam gotivio kao igraca, rodjeni pobjednik, pun samopouzdanja, ego manijak, sportski drzak ( mada je pretjerivao u tome ) kao takav igrac izgradio je fenomenalnu karijeru, medjutim kod Gvardiole mu to nije prolazilo zato je prosao kako je prosao....
Druga uloga u timu, menadjerske stvari to ne podrzavaju ( ogroman ego, drskost, nadobudnost ) jednostavno ne ide jedno sa drugim i deff.ce takvo ponasanje se obiti o glavu....
Otpustili su Abatea zbog toga sto nije Ibrin sin igrao u prvoj postavi!!!! doveli su drugog sad igra!!!jel to pravac kojim Milan treba ici????
Daje izjave kako je on boss svega, ok, sam sebi zabija autogol, jer ako si boss preuzmes onda odgovornost za trenutno stanje i neuspjehe!!!!
Mislim da je " sirov " sto bi se reklo za ovu vrstu uloge, ipak neki ozbiljniji posao trazi malo izobrazbe....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 sep 2024, 12:12

Roma otjerala De Rosija već sad jer su zaredali sa lošim rezultatima, a koliko će Milanu trebati da uradi isto? Koliko će se sezone morati sjebati, prije nego što se napravi taj korak?

Bojim se da ovdje jednostavno nema pomoći i napretka, priznaj grešku i promjeni trenera dok se još ima šta spasiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 sep 2024, 13:07

Uvjeren sam da imaju makar malo dostojanstva i da će otjerati Fonsecu nakon što mu Inter raspara ekipu u nedjelju. Ako to ne urade onda oni ne žele dobro Milanu niti ih zanima poluprazn stadion.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 sep 2024, 13:27

S obzirom koliko su trpili Piolija, ne bih se baš kladio u to. :zzz:

Dokle god ovaj ne ode u Arabiju i skine se sa platne liste, mislim da od novog trenera nema ništa. Ako ode.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 sep 2024, 13:30

Lakše je ispraviti grešku nakon 5-6 utakmica nego čekati da prođe 15-20 onda je već prekasno. Vidjet ćemo da li imaju makar malo pameti.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 18 sep 2024, 13:39

Greske su pravljene prije 3-4 god., tek sad dolaze na naplatu, tako da brzo ispravljanje gresaka nije moguce....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 sep 2024, 14:54

The Rossoneri management ‘have been in contact with Max Allegri for some time’, who is considered the right man to fix the defensive phase. The coach has ‘already given his approval to a sensational return to the Milan bench’.
:urnebes: Pa ovi ne znaju sta rade, ali ozbiljno :D daj i ovog binarnog Allegrija i nek ide sve u kur.ac
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 sep 2024, 14:59

Što se Allegrija tiče jeste old school trener, ali sigurno bi defanzivu popravio, i bolji je trener od Fonsece. Jbg čovjek je osvojio sve što se može u Italiji

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.