FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

josip3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la josip3 » 16 jul 2016, 19:33

plavousrcu je napisao/la:Vasi izgledaju pristojno. Uvijek su svi iza lopte, takticki dobro izgleda. Ne panice, znaju odigrati od noge. Pristojno sasvim.
Monci je napisao/la:Dosta dobro ste stajali 1 pol. narocito na sredini i nazad. Prema gore pokusaji iz kobtri. Po meni ako sta znaci bolji i konkretniji ste bili...
Hvala momci

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 jul 2016, 19:43

Puno smo agresivniji u drugom i bolje odmah izgledamo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 jul 2016, 20:54

Prvo ocajno i ne daj Boze nikome sta su radili na pripremama Bog sami zna. Drugo kad su usli nasa djece puno bolje izgledalo ali nista specijalno. Uglavnom nista obecavajuce..Neka neko ode Kosticu reci da spanac ne moze igrati plejmejkera i da se taktika mora promijeniti. Spanac monze biti samo koristan na poluspicu bez puno zadataka. Stevo Nikolic je beton napadac.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 16 jul 2016, 21:12

Po meni uz Jovana treba da igra Ugljesa...Nikolic mi se svidja ostalo tanko
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 jul 2016, 21:17

Oni koji su doveli Pozdera od sramote ne trebaju hodati gradom. Sta je ono onako brzo, eksplozivno Boze moj.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 jul 2016, 21:18

Pozder moze igrati u SasK Napretku ako jos postoji.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 16 jul 2016, 21:22

amazon je napisao/la:Prvo ocajno i ne daj Boze nikome sta su radili na pripremama Bog sami zna. Drugo kad su usli nasa djece puno bolje izgledalo ali nista specijalno. Uglavnom nista obecavajuce..Neka neko ode Kosticu reci da spanac ne moze igrati plejmejkera i da se taktika mora promijeniti. Spanac monze biti samo koristan na poluspicu bez puno zadataka. Stevo Nikolic je beton napadac.
Idi ceka te Kostic reci mu, jos je na stadionu. Inace pozitivno sam iznenađen Špancem, vidi se da je covjek jak na lopti, Ugljesa isto dosta dobar, Memija mora igrati od početka. Mislim da se ovdje danas jos dosta stvari sakrivalo, bilo je pitara u nekim kao spijunskim misijama.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 jul 2016, 21:23

amazon je napisao/la:Pozder moze igrati u SasK Napretku ako jos postoji.
Ne moze ni tamo. Valjda je umoran, ne vjerejum da profesionalni fudbaler moze onako izgledati na terenu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 jul 2016, 21:34

samoplavi je napisao/la:
Ne moze ni tamo. Valjda je umoran, ne vjerejum da profesionalni fudbaler moze onako izgledati na terenu.
Ma nisam nikakav strucnjak, nego pratim opcenito fudbal. Kad smo igrali protiv Olimpica vidio sam da pola ovih igraca veze nemaju. Iako je tad Pozder bio solidan, a ovo danas odron.

ginekolog
Kontakt:

Post Postao/la ginekolog » 16 jul 2016, 21:37

odlicna partija pozdera i ervasa... lopte koje posalje spanac imaju oci a sto se tice denisa odlican u duelu ima fin pas a i po go je opasan... ugljesa takodje pojacanje...

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 jul 2016, 22:20

Pozitivno me iznenadio Lazic. Danas nije bio los, naprotiv. Nas je djecak, ali mali Zeric ako se po jutru dan poznaje ne moze jos igrati seniorski fudbal. Dva steanca na stoperskim pozicijama prosjecni igraci kakvih smo imali u kadru i kakvih u BiH ima na pasja preskakala.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 jul 2016, 22:58

Jedni kažu odlican pozder i španac, drugi standardno kritikuju, pa ko koga laže ovdje.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 jul 2016, 23:04

Ko kaze da je Pozder dobar, neka se ne uvrijedi, nema veze s fudbalom.

Fearless
Kontakt:

Post Postao/la Fearless » 16 jul 2016, 23:08

amazon je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Ma nisam nikakav strucnjak, nego pratim opcenito fudbal. Kad smo igrali protiv Olimpica vidio sam da pola ovih igraca veze nemaju. Iako je tad Pozder bio solidan, a ovo danas odron.
Nisi strucnjak a uspio si za 16 odigranih minuta procjeniti da je igrac odron, malo je to vremena ipak.
Vidim da ga neki hvale, kome da vjerujemo?
Kako je Bevab odigrao, moze li se ocekivati da on pocne utakmicu protiv Sarajeva?
You'll Never Walk Alone!!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 jul 2016, 23:11

Bevab podbacio. Husic je danas bio puno bolji i mislim da je danasnjom igrom zauzeo mjesto u timu za derbi.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 jul 2016, 23:11

Koliko sam upratio, Želju će ubjedljivo najvise od svih klubova prenositi u direktnim prenosima naredne sezone. Čak 19 tekmi od 22, plus ostatak po dogovoru.

Ima li neko upucen da napise koliko je od toga Željo "prisiljen" da po bagateli da Telecomu zbog tog famoznog ugovora sa BHT Ligom,
a koliko bi mi mogli inkasirati neovisno od toga?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 jul 2016, 23:31

Fearless je napisao/la:
Nisi strucnjak a uspio si za 16 odigranih minuta procjeniti da je igrac odron, malo je to vremena ipak.
Vidim da ga neki hvale, kome da vjerujemo?
Kako je Bevab odigrao, moze li se ocekivati da on pocne utakmicu protiv Sarajeva?
Da, zato sto razlika izmedu igraca koji kruze po premijer ligi znaju svi. Kad dode neko novi odmah vidis da li odskace od naseg prosjeka. Vjeruj mi da nije tesko procijeniti igraca. Nas par na ovoj temi poslije prvih treninga i utakmica vidjelo da je ovo sve tanka. Na kraju se pokazalo da smo ipak mi u pravu. Ovo danas je prelose, ali se nadam da nece biti ovako na derbiju.
Sto se tice Dine, danas je bio solidan.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 jul 2016, 23:36

Naravno da nije teško. Šteta što forumaši to ne unovče nego bezveze laprdaju po forumu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 jul 2016, 23:38

Nasi se navijaci sad ofiraju kontaju ovo neko namjerno odigrao. Umjesto da smo im zabili 5 komada u prvom poluvremenu da se pitice saseru. To je nas mentalitet, i onom sto ne valja neko nadje da pise kako je dobro. Da se razumijemo, naravno da ne mislim da je ovo tanko do bola, nego prosjek kao uvijek. To jest patnja ziva. Titulu zaboraviti i ne nadati se, moliti Boga za evropu.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 jul 2016, 23:40

Ko se razumije u fudbal, zna da ne postoje 2 ekipe u našoj ligi među kojima je razlika 5 golova.

Čak bih se usudio i reći da top 5 ekipa iz Premijer Lige ne može tako natrpati top 5 ekipa iz Prve lige.

Ali...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.