FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 jul 2016, 00:01

samoplavi je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Pehar nije prioritet ove sezone, ali bi bilo ravno katastrofi da se ne izbori Evropa.

Definitivno bi najavili i borbu za titulu kada bismo u prvih 6 kola dobili sve domaće, i jednu gostujuću.
A realno, ako dobijemo derbi, to je normalno za očekivati.
Cuj nije prioritet pehar. Titula je pod moranjem, nakon cirkusa u prosloj sezoni, autobusne stanice u protekla tri prelazna roka, samo me titula interesuje. Nismo Vrbanjusa pa da nam titula nije prioritet. Mi smo Zeljo, najtrofejniji i najpopularniji klub u drzavi. Mozete li pojedinci to shvatiti.
Nije sigurno pod moranjem, treba raditi korak po korak.
Prvi od tih koraka bi bila Evropa, nakon toga pehar, poslije toga dupla.
To je po meni normalan slijed događaja.
Naravno, niko sretniji od mene ne bi bio da ove godine slavimo duplu, izgradimo istok i spojimo ga za jugom, izborimo grupe CL, ali polako ljudi.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 jul 2016, 00:02

zeljoooooooooo je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Nego nesto kontam...klub ce zaraditi dosta para ove sezone samo na kartama znam da treba platiti i organizaciju ti istih utakmica ali sigurno ce dosta novca ostati
U prosjeku, da ne pretjerujem sada, 20 kola x 50.000 KM čiste love kad se plati kompletna organizacija, bez godišnjih karata, znači samo pojedinačne karte.

To je milion maraka, za naše uslove, divna cifra od posjete.
Kakvih 50.000 KM. Kakva ti je racunica, mozes li i nama objasniti. Mi ako derbi ne dobijemo u iducoj domacoj utakmici necemo prodati 2.000 ulaznica.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 jul 2016, 00:06

Ma blage on veze nema sta pise :urnebes: Kaze Ugljesa i Radinovic pucaju od snage, pitari ce dobiti dio istoka, a ovo je prekucao 50.000KM :mrgreen:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 jul 2016, 00:06

Lako ti je izračunati, u tekmi ove god sa Širokim prodano nepunih 9 hiljada, zarada bila oko 60.000 KM. Odbij od toga 10.000 na organizaciju, eto ti 50.000.

Biće utakmica gdje ces zaraditi vise, ali i manje.

Misljenja sam uz dobru igru, i malo "vjetra u leđa" prvih par kola, posjeta ce se drzati cijele sezone na minimumu od 6-7 hiljada.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 16 jul 2016, 00:08

Covjek se malo zbunio ne treba sada praviti sprdacinu oko toga :D Neka klubu u prosjeku nakon svake utakmice ostane cistih 20k maraka to je extra dodatni prihod sa kojim mozemo pokriti nekoliko plata ili cak vracati poreznoj dio duga :)
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 jul 2016, 00:08

amazon je napisao/la:Ma blage on veze nema sta pise :urnebes: Kaze Ugljesa i Radinovic pucaju od snage, pitari ce dobiti dio istoka, a ovo je prekucao 50.000KM :mrgreen:
Idi pravi ekipu sa 12 igrača, jedini ti ovdje blage veze nemaš.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 jul 2016, 00:13

Merhaba je napisao/la:Covjek se malo zbunio ne treba sada praviti sprdacinu oko toga :D Neka klubu u prosjeku nakon svake utakmice ostane cistih 20k maraka to je extra dodatni prihod sa kojim mozemo pokriti nekoliko plata ili cak vracati poreznoj dio duga :)
To im je posao, praviti sprdacinu od normalne diskusije i trolovati.

Možemo sa tom lovom šta hoćemo, to su fine cifre za naše podneblje.

Raja će prepoznati napredak u igri, viziju, agresivnost, volju, želju, radove oko stadiona, itd,
a uz dobre rezultate na početku, držali bismo posjetu iznad 8.000 svaku tekmu,
čak i protiv manje zvučnih protivnika. A tek tada bi se i lakše došlo do sitnijih sponzora,
ali i generalnog.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 jul 2016, 00:20

Merhaba je napisao/la:Covjek se malo zbunio ne treba sada praviti sprdacinu oko toga :D Neka klubu u prosjeku nakon svake utakmice ostane cistih 20k maraka to je extra dodatni prihod sa kojim mozemo pokriti nekoliko plata ili cak vracati poreznoj dio duga :)
Sve ce zavisiti od rezultata. Ako rezultati budu dobri, u derbi utakmica bi moglo biti 7-8 hiljada.Ako rezultati budu losi ne planiraj da ce biti vise od dvije, dvije ipo hiljade na stadionu. Ako im svaku trecu, cetvrtu utakmicu ostane 20.000 KM valjalo bi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 jul 2016, 01:45

Meni su gori likovi koji se raspravljaju sa njim. ;)
Inace,sutra generalka . :)

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 16 jul 2016, 08:23

Velike su sanse da se tekma otkaze .

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 jul 2016, 11:33

Titula je CILJ svake godine, i nešto što Željo i njegovi navijači žele svake godine, mada treba biti realan, i bar po meni najvažnije je plasirati se u Europu, zbog rejtinga, bodova i rankinga u Europi, finansijskog efekta i prihoda koji Europska takmičenja donose. Takođe jačim tekmama i zanimanje za Želju i sve oko njega je na znatno višem nivou, i to donosi sigurno i veći broj članova, simpatizera, navijača, veći broj članskih i godišnjih karata, kao i veći interes sponzora. Takođe uz vrhunsku organizaciju koju vidimo svakodnevno treba nam i rezultat kako bi neprijateljima kluba začepili usta i izbili sve argumente za pljuvanje i svu priču kontra uprave.
Sa druge strane svaki iskorak u radu naših upravljačkih struktura diže i naše kriterije i svi mi zajednoćemo željeti samo više, tako da mislim da ne treba stati, i da postojeću uravu treba jačati sa uspješnim i iskusnim Željovcima koji imaju snage, volje, želje i ljubavi da našeg Želju izdignu na viši nivo.
Mi navijači što manje pametovanja, šupljaka, nego stadion, grla i dlanove, godišnje i članske....to je ono što mi našem Želji trebamo dati, a vratiće nam on sa mnogo sportskih uspjeha i sretnih trenutaka....

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 16 jul 2016, 13:03

Koga ocekujete u pocetnoj danas? Da li ce izaci ekipa kakva treba i na derbiju ili su neku zavrzlamu smislili :D
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 jul 2016, 16:25

Nece Kostic nista eksperimentisati. Derbi je za sedam dana, nismo odigrali mnogo utakmica na pripremama. Uvjeren sam da ce danasnji 11 istrcati protiv kitica.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 16 jul 2016, 18:07

Evo ja upravo krecem , vidimo se i cujemo se poslije tekme :)

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 jul 2016, 18:47

Fino raje na utakmici. Falii nam Zeljo to je cudo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 jul 2016, 19:24

Iako je trening tekma prvo tanko. Bez smisljene akcije i suta po golu. Aco jriv za go. Losa konekcija izmedju sredine i spiceva, tacnije nikakva. Za sada nije obecavajuce.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 jul 2016, 19:25

TikTak je napisao/la:Nije obecavajuce. Ne izgledamo dobro. Nismo sansu pravu stvorili, a ovi iz jedne gol dali.
Izgledamo ko kurci reci istinu. Na postavljenu i odgovornu igru protivnika nista ne mozemo. Vidjet cemo drugo poluvrijeme.

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 16 jul 2016, 19:29

Poz iz jajca,može kakva informacija,kako ovi naši izgledaju??

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 jul 2016, 19:31

Dosta dobro ste stajali 1 pol. narocito na sredini i nazad. Prema gore pokusaji iz kobtri. Po meni ako sta znaci bolji i konkretniji ste bili...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 jul 2016, 19:32

Vasi izgledaju pristojno. Uvijek su svi iza lopte, takticki dobro izgleda. Ne panice, znaju odigrati od noge. Pristojno sasvim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.