Ozbiljno da vas pitam sviju, necu se spustati na njegov nivou. Moze li neko nakon ovog ozbiljno shvatiti ovog covjeka. Mene bi sramota bilo ponovo se ukljuciti u bilo kakvu diskusiju.Alleenn je napisao/la:Dzaba mu odgovarate on je ovde po jednom zadatku a to je da pljuje sve... Odavno je krenula kampanja protiv ove uprave jer je zatvorila vrata lopovima i debilima poput ovih ovde koji samo pljuju... Tako da vam savjetujem da ne odgovarate doticnom jer nista ne ce te postici
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
KRALJ 

- zeljoooooooooo
Pa treba odgovoriti, zbog drugih ljudi koji ovo čitaju.Alleenn je napisao/la:Dzaba mu odgovarate on je ovde po jednom zadatku a to je da pljuje sve... Odavno je krenula kampanja protiv ove uprave jer je zatvorila vrata lopovima i debilima poput ovih ovde koji samo pljuju... Tako da vam savjetujem da ne odgovarate doticnom jer nista ne ce te postici
Ne znam samo kako ovo neko ne "primijeti" od onih koji su tu tim poslom.
Nebitno, mogu pricati koliko hoce, ne pije im vode.
Svakim danom ova priča oko Kluba dobiva na težini, polako se čiste uljezi i krpelji u i oko kluba,
ali licno mislim da je najtezi dio posla vec odrađen.
- amazon
- Kontakt:
carsijaba je napisao/la:Zvanično akcija traje četiri dana. Miske je ranije uplatio. Yebiga za 4 dana 14+10 stolica. http://fkzeljeznicar.ba/interesovanje-z ... inu/21245/.amazon je napisao/la:Slabo, slabo. Nazalost nece moci tako skupiti pare, morat ce se naci strani investitor. Sto prije dignu tribinu bice bolje ..
Akcija maltene nije ni počela, a već su prodate 24 desetogodišnje ulaznice za budući Istok. Prava kampanja tek počinje. Zakotrljaće se, a kada se zakotrlja, onda to piči. Ja sam optimista.
Jučer je bilo 17, a danas već 24, znači 7 za jedan dan, a ovim tempom za nešto više od dva mjeseca će biti sve rasprodato. Nadam se da će se sve stolice prodati za manje od mjesec dana.
Ma nije bitan tempo. Krenulo je dobro s prodajom godišnjih a za heftu počinje prvenstvo. Prodato oko 200 godišnjih juga, zar to nije malom? Neka prodaju još vise od toga 500 komada to je premalo, a ovdje se pise neko bi reko' sve navijači. Ovdje ih im isto koji pisu kako pisu a neće pomoći klubu u vidu članske i godišnje a najglasniji su. Puno je 1.000 KM. Skupit ce se još ali to je malo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Ko je kod nas interni moderator?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nisam upoznat sa detaljima, pa ako mozes da mi ovo malo pojasnis. Koliko Jahic ima mjesecno platu, a koliko tim Slobode?samoplavi je napisao/la:Dosadan si vise sa tim nadjite novu temu za kritikovat. Jahic na nasu zalost nije odradio treninga 100 posto i to su cinjenice. Vidjet cemo kad ce zaigrati, dao Bog da to bude na derbiju. Bila bi bruka nevidjenja da se ustanovi da nismo uocili povredu kod igraca kojeg godisnje placamo ko Sloboda citac svoj kadar tri mjeseca mjeseca.irfo je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/kaze brat nece biti spreman do 18 kolaSanel Jahić
Istegnuće medijalnog kolateralnog ligamenta ~ sedam dana pauze![]()
![]()
![]()
,
Tolko o tome hajde sad nadjite novu temu za kritikovat
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Kakvi detaljni lijecnicki pregledi. Nije to slucaj samo kod nas nego kod sve i jednog kluba u drzavi. Detaljan lijecnicki pregled zavrsen za pola sata. Pravo je detaljan.TikTak je napisao/la:Molio bih da mi odgovore samo oni koji su upoznati sa situacijom. Otkad je dosao da li je Jahic trenirao punim intenzitetom i da li kod nas igraci idu na detaljne lijecnicke preglede prije potpisa ugovora ili se potpise pa sta Bog dadne?irfo je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/kaze brat nece biti spreman do 18 kolaSanel Jahić
![]()
![]()
,
- amazon
- Kontakt:
Spreman je Jahić dize bucice u teretani, moze odigrati 8 minuta. A vi fol insajderi da je povrijeden 

Na zvanicnoj pise da je povrijedjen i ako treba biti insajder da to procitas onda OK.
- amazon
- Kontakt:
Vrati se unazad stranice pa vidi sta au pisali, irfo i co 

-
- Kontakt:
Covjek je dosao povrijedjen, a kako je prosao ljecnicki pregled - pa ovo je Bosna, iako bi neko trebao za to da odgovara, naravno u ovoj drzavi sve moze.TikTak je napisao/la:Molio bih da mi odgovore samo oni koji su upoznati sa situacijom. Otkad je dosao da li je Jahic trenirao punim intenzitetom i da li kod nas igraci idu na detaljne lijecnicke preglede prije potpisa ugovora ili se potpise pa sta Bog dadne?irfo je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/kaze brat nece biti spreman do 18 kolaSanel Jahić
![]()
![]()
,
Svaka njemu cast, ali boli ga briga, 35 godina, zavrsava karijeru, uzeo tolike pare sad u Zelji, bice na klupi zbog povreda, odnosno zbog toga sto jos nije ni oporavljen, pa sta!
Samo postoji mali problem, on je doveden kao pojacanje, zar ne? Na ciju procjenu? Trenerovu? Da, kao i druga dva stranca koji nisu igrali ni u drugim ligama u svojim zemljama. Tako da nam je odbrana nula. Ali naravno, to uprava najbolje zna...ha ha...
Boccaccini je igrao kod Kostica u Krki, zato ga je i doveo. Cak je i Matjaz Kek iz Rijeke ga htio dovesti, gledao ga dva puta i dao pozitivno misljenje, ali dosao je Boccaccini na posudbu ipak u Zeljeznicar.
Nije dosao povrijedjen, Jahic je dobro, zdrav je, dosao je malo kasnije i zato ce igrati od treceg kola, kao sto sam rekao.
I prestanite vise lupati, majke vam. Lupate nenormalno. Nije jos ni pocela sezona, poceli ste lupati. Da ste citali izvjestaje ljudi koji su pratili ekipu u Sloveniji, vidjeli bi da imamo nevjerovatno cvrstu i stabilnu odbranu, da je Kostic mnogo ubrzao protok lopte, da zahtijeva igru od noge do noge bez puno peljanja, da je ekipa nevjerovatno fizicki spremna i da vlada jedna fina, pozitivna atmosfera. Covjek vas jednostavno ne moze ignorisati, ovo nisu dobronamjerne kritike nekog navijaca Zelje.
Pustite da pocne sezona, podrzite Zelju, kupite godisnju, uclanite se, dolazite na utakmice i prestanite vise sa nenormalnim pljuvanjem iz dana u dan. Ako to ne mozete, normalno razgovarati, napustite ovu temu koju unistavate ovdje mjesecima, nekad najbolju temu na forumu gdje se svasta lijepog moglo procitati.
Nije dosao povrijedjen, Jahic je dobro, zdrav je, dosao je malo kasnije i zato ce igrati od treceg kola, kao sto sam rekao.
I prestanite vise lupati, majke vam. Lupate nenormalno. Nije jos ni pocela sezona, poceli ste lupati. Da ste citali izvjestaje ljudi koji su pratili ekipu u Sloveniji, vidjeli bi da imamo nevjerovatno cvrstu i stabilnu odbranu, da je Kostic mnogo ubrzao protok lopte, da zahtijeva igru od noge do noge bez puno peljanja, da je ekipa nevjerovatno fizicki spremna i da vlada jedna fina, pozitivna atmosfera. Covjek vas jednostavno ne moze ignorisati, ovo nisu dobronamjerne kritike nekog navijaca Zelje.
Pustite da pocne sezona, podrzite Zelju, kupite godisnju, uclanite se, dolazite na utakmice i prestanite vise sa nenormalnim pljuvanjem iz dana u dan. Ako to ne mozete, normalno razgovarati, napustite ovu temu koju unistavate ovdje mjesecima, nekad najbolju temu na forumu gdje se svasta lijepog moglo procitati.
- amazon
- Kontakt:
Ne znam samo kako ti mozes znati iza laptopa da nije dobronamjerna kritika. Mi svakako mozemo pisati kritiki za ono sto mislimo da ne valja, a rezultati ce pokazati da li smo u pravu ili ne. Ne mozes ti to uraditi, niti bilo ko drugi. Bezveze spinujete, ne mislim na tebe, nego na neke likove koji ne znaju igrace, ne znaju kako izgleda stadion, gdje pitari budu i osnovne stvari. A takvi pisu pozitivno, zamisli gluposti.
Opet ponavljam rezultati su jedino mjerilo i samo dobar rezultat moze nekome promijeniti negativno misljenje. A ovi sto se trude da kvare temu i spinuju nece uspjeti. Sad ce neko doci mene ubjediti da Jahic nije povrijedan ako jeste, bar nije zalijecio povredu ne moze biti spreman Boga pitaj do kada. To su bas gluposti koje nisu potrebne.
tiktak, nije odradio nijedan trening kao ostali igraci u punoj snazi.
Opet ponavljam rezultati su jedino mjerilo i samo dobar rezultat moze nekome promijeniti negativno misljenje. A ovi sto se trude da kvare temu i spinuju nece uspjeti. Sad ce neko doci mene ubjediti da Jahic nije povrijedan ako jeste, bar nije zalijecio povredu ne moze biti spreman Boga pitaj do kada. To su bas gluposti koje nisu potrebne.
tiktak, nije odradio nijedan trening kao ostali igraci u punoj snazi.
- amazon
- Kontakt:
Derbi se igra u 20h, bice na mojoj tv.
Mislio sam da ce biti ranije, zbog MUP-a i njihovih zahtjeva o sigurnosti. Neka, jos bolje ovako 
''Promocija sezonskih ulaznica i članskih kartica FK Željezničar održat će se u subotu, 16. jula u Konzum Family Centru (Ložionička 16) od 11 do 15 sati te u nedjelju, 17. jula u Sarajevo City Centru od 12 do 16 sati. Vaši domaćini u subotu će biti Miroslav Stevanović i Jovan Blagojević, dok ćete se u nedjelju moći družiti sa Vedranom Kjosevskim i Denisom Pozderom.
Pored razgovora sa našim prvotimcima i mogućnosti da kupite sezonske ulaznice i članske kartice, naš vjerni sponzor Sarajevski Kiseljak pripremio je malonogometni ambijent, a najuspješnije učesnike očekuju vrijedne nagrade.
Budite sa nama!
Mi smo Željini, Željo je naš!''

''Promocija sezonskih ulaznica i članskih kartica FK Željezničar održat će se u subotu, 16. jula u Konzum Family Centru (Ložionička 16) od 11 do 15 sati te u nedjelju, 17. jula u Sarajevo City Centru od 12 do 16 sati. Vaši domaćini u subotu će biti Miroslav Stevanović i Jovan Blagojević, dok ćete se u nedjelju moći družiti sa Vedranom Kjosevskim i Denisom Pozderom.
Pored razgovora sa našim prvotimcima i mogućnosti da kupite sezonske ulaznice i članske kartice, naš vjerni sponzor Sarajevski Kiseljak pripremio je malonogometni ambijent, a najuspješnije učesnike očekuju vrijedne nagrade.
Budite sa nama!
Mi smo Željini, Željo je naš!''
Prvo se pisalo da jedino Jahic moze spasiti prelazni rok i plakalo se ovdje da ga dovedu. Sad kad je dosao ne valja. Kakvi sve ljudi ovdje pisu za nepovjerovati. Stalno se spominju te neke velike pare. Kolika mu je plata?
- amazon
- Kontakt:
Pa valjda si razuman toliko da si skontao da svaki navijac zeli Jahica spremnog i da bude pojacanje. A ne da nije spreman, valjda je to logika majka mu stara. Ne znam ko to jos hoce povrijedenog igraca, i kako ce znati od navijaca da li je on povrijeden ili ne?
Sad vi nas trebate ubijediti da je dobro sto smo doveli povrijedenog igraca jer smo kao mi trazili
Sad vi nas trebate ubijediti da je dobro sto smo doveli povrijedenog igraca jer smo kao mi trazili

Pa kad se znaju svi detalji iz ugovora valjda se zna i je li povrijedjen. Da nije dosao ovdje bi se pljuvalo po nesposobnoj upravi bez obzira je li povrijedjen. Nije bez noge ostao vec je povrijedjen 7 dana i samo se trazi povod da se pisu gluposti. Sta da se povrijedio na pipremnoj kao KOvacevic kod Sarajeva i da ga nema pola godine sta bi se tek pisalo protiv trenera i ostalih. Povrede su sastavni dio ovog sporta i to sto nekog nema sedam dana ili mjesec je sasvim normalno. Kolika mu je plata hoce li neko reci ili ce ostati na tome da je velika?
Najveca zvijezda prelaznog roka dodje povrijedena
Imao sam zelju vidjeti njega na derbiju sa Kosoricem jer ni Italijan ni Grk ne znaju koliko nama to znaci bez obzira koliko im drugi budi govorili. Ali ja opet imam neki dobar filing da ce ovo bit extra...vidjet cemo ubrzo sve 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
briga ti si kralj
hahahah