FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljoooooooooo
Re: FK Željezničar
Mnogo ranije ce on biti spreman, to je profesionalac covjek.
Na nasu srecu, ali na nesrecu nasih dušmana i laznih navijaca!
Na nasu srecu, ali na nesrecu nasih dušmana i laznih navijaca!
Dugo pratim ovaj forum i zelio bi da se pridruzim plavoj naciji.
U novu sezonu cemo jaci, bi cemo prvaci a i kupa osvajaci.
U novu sezonu cemo jaci, bi cemo prvaci a i kupa osvajaci.
Manijak do kraja 1987.
- zeljoooooooooo
I ja mislim isto. Derbi puno vise nama odgovara u prvom kolu nego njima, a plus i sto ce biti spektakl i dodatna finansijska, jer definitivno ocekujem novi rekord grbavice. Nadam se da ce pitari dobiti zdenku i dobar dio istoka, kao nekada.TikTak je napisao/la:Jaha nije uigravan u prijateljskim tako da nam nece nedostajati u derbiju jer na njega se nije ozbiljno ni racunalo. Kako se blizi derbi sve sam uvjereniji da dolazi u pravom momentu. Komsije su lose, dobit cemo ih i to nam daje dodatni motiv za dalje.
A sto se rezultata tice, nama ni remi ne kvari planove, a njima je sigurno veci pritisak nakon 2 poraza.
Vidi jahe povrijedjenog place od bolova a natjerali ga da se slika da nas zavara 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Izvinjavam se na upadu, ovo mi nije jasno jel neka zaj.ebancija, zar nije istok srusen...nije provokacija ako moze neko normalno da odgovorizeljoooooooooo je napisao/la:I ja mislim isto. Derbi puno vise nama odgovara u prvom kolu nego njima, a plus i sto ce biti spektakl i dodatna finansijska, jer definitivno ocekujem novi rekord grbavice. Nadam se da ce pitari dobiti zdenku i dobar dio istoka, kao nekada.TikTak je napisao/la:Jaha nije uigravan u prijateljskim tako da nam nece nedostajati u derbiju jer na njega se nije ozbiljno ni racunalo. Kako se blizi derbi sve sam uvjereniji da dolazi u pravom momentu. Komsije su lose, dobit cemo ih i to nam daje dodatni motiv za dalje.
A sto se rezultata tice, nama ni remi ne kvari planove, a njima je sigurno veci pritisak nakon 2 poraza.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- amazon
- Kontakt:
Ma bolan pusti njega misli da je Uglješa i Radinović dva igrača. Ne ide utakmice samo lupa u prazno. Istok je srušen cijeli. Dobit ce vjerovatno kao uvijek mjesta i to je to.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Istok ne postoji, Zeljoooo se u posljednje vrijeme mnogo gubi.keli1946 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, ovo mi nije jasno jel neka zaj.ebancija, zar nije istok srusen...nije provokacija ako moze neko normalno da odgovorizeljoooooooooo je napisao/la:I ja mislim isto. Derbi puno vise nama odgovara u prvom kolu nego njima, a plus i sto ce biti spektakl i dodatna finansijska, jer definitivno ocekujem novi rekord grbavice. Nadam se da ce pitari dobiti zdenku i dobar dio istoka, kao nekada.TikTak je napisao/la:Jaha nije uigravan u prijateljskim tako da nam nece nedostajati u derbiju jer na njega se nije ozbiljno ni racunalo. Kako se blizi derbi sve sam uvjereniji da dolazi u pravom momentu. Komsije su lose, dobit cemo ih i to nam daje dodatni motiv za dalje.
To sto trenira sa Seferovicem ne mora znaciti da nije povrijedjen. Nije igrao nikako, da li zbog lose spreme sto neko rece ili zbog povrede ostaje misterija.irfo je napisao/la:Vidi jahe povrijedjenog place od bolova a natjerali ga da se slika da nas zavara
- amazon
- Kontakt:
Najgore od svega sto ljudi dobijaju ban zbog ovih poput zeljoooo, a dijete blage veze nema kako izgleda stadion, gdje pitari budu, a jos sole pamet o sastavu, povredama, a osnove ne znaju. Zalost ziva. A jos tuznije sto ce dalje pisati. Jahic je nespreman totalno, nema snage da trci pola sata. Nek' nam je Bog na pomoci ako je on doveden kao pojacanje, a jeste. Dado je u boljoj fizickoj spremi nego on a ovog otjerali goreg doveli. Haj ga znaj'.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
i jedni i drugi ste grozni. Na šta spade Željo, samo pljuvači i agentura... strašno. Ovaj bi pljunuo da je titula prvaka evrope osvojena, jbg. što nije svjetska i što nije prošle godine... a onom drugom nema nikakve veze što je najjače pojačanje povrijeđeno i ne igra u derbiju.
Sramota stvarno.
Zbog toga vam još jednom ponavljam, prođite se priče o banovima i jedni o drugima. Dobro ste ikako tu, svi odreda.
Sramota stvarno.
Zbog toga vam još jednom ponavljam, prođite se priče o banovima i jedni o drugima. Dobro ste ikako tu, svi odreda.
Izvini što sam ti malo ispravio post, ali tako je ispravnije.admin je napisao/la:i jedni i drugi ste grozni. Na šta spade ovaj forum, samo pljuvači i agentura... strašno. Ovaj bi pljunuo da je titula prvaka evrope osvojena, jbg. što nije svjetska i što nije prošle godine... a onom drugom nema nikakve veze što je najjače pojačanje povrijeđeno i ne igra u derbiju.
Sramota stvarno.

ako te ne prozivam, onda te gotivim
- amazon
- Kontakt:
Admine, opusti se ba.Bice sve dobro, ne srkleti nas.
I admin nekad malo pametuje bezveze. Na sta je Svetinja spala kad nam je i Zubanovic sad neprijatelj. Ne valja nam ni Zubanovic iako je ovom klubu svojim vezama donio vise novca nego mister sedam posto. Od svih ljudi koji su za ovaj klub uradili vise nego svi zajedno u ovoj Upravi pravimo neprijatelje. Sta se s nama desava? A, sve to za par maraka aminuju lazni navijaci jer kako drugacije nazvati ljude koji su u kafanama krenuli u kampanju pljuvanja Zubanovica. Ko je slijedeci na redu? Amar Osim? Za to jos nemaju snage, ako nakon cetiri kola budemo prvi pocet ce se i od Osima praviti neprijatelj. Gadi mi se sve sto se trenutno radi iz ko zna cijih interesa.
Ovaj forum je mnogo, mnogo više od teme FK Željezničar, isto kao što je Željo, mnogo više od nekih tema na forumima i nekolicine forumaša, pa makar i u fotelji sjedili dok tipkaju. A izgled teme FK Željezničar je želja uprave kluba i forumaša koji navijaju za Želju. Tako da je istina na sredini ili možda malo više naginje na ono moje.Maticar je napisao/la:Izvini što sam ti malo ispravio post, ali tako je ispravnije.admin je napisao/la:i jedni i drugi ste grozni. Na šta spade ovaj forum, samo pljuvači i agentura... strašno. Ovaj bi pljunuo da je titula prvaka evrope osvojena, jbg. što nije svjetska i što nije prošle godine... a onom drugom nema nikakve veze što je najjače pojačanje povrijeđeno i ne igra u derbiju.
Sramota stvarno.

edit: Lažem, želja je da bude samo agentura, a ovo je kao "next best thing".
- plavousrcu
- Kontakt:
Cudna smo mi sorta i brzo zaboravljamo mnoge stvari. Imao je Zuban koristi od kluba velike ali ne trebaju se namjestati raznorazne price. Obit ce nam se o glavu sila kojom smo opasani.samoplavi je napisao/la:I admin nekad malo pametuje bezveze. Na sta je Svetinja spala kad nam je i Zubanovic sad neprijatelj. Ne valja nam ni Zubanovic iako je ovom klubu svojim vezama donio vise novca nego mister sedam posto. Od svih ljudi koji su za ovaj klub uradili vise nego svi zajedno u ovoj Upravi pravimo neprijatelje. Sta se s nama desava? A, sve to za par maraka aminuju lazni navijaci jer kako drugacije nazvati ljude koji su u kafanama krenuli u kampanju pljuvanja Zubanovica. Ko je slijedeci na redu? Amar Osim? Za to jos nemaju snage, ako nakon cetiri kola budemo prvi pocet ce se i od Osima praviti neprijatelj. Gadi mi se sve sto se trenutno radi iz ko zna cijih interesa.
Vidis covjece da nam ni oni ne valjaju. Doveli smo Lesnika iz Slovenije da nam ustroji omladinski pogon. Najuspjesniji omladinski pogon u drzavi dosao ustrojiti ski skakac.TikTak je napisao/la:Ne bih ja rekao da nam je Zubanovic donio novce. Jeste imao udjela u donosenju novaca, ali novce na koje se pretpostavljam pozivas donijeli su nam prije svega treneri iz naseg omladinskog pogona. Njima bismo trebali skinuti kapu.samoplavi je napisao/la:I admin nekad malo pametuje bezveze. Na sta je Svetinja spala kad nam je i Zubanovic sad neprijatelj. Ne valja nam ni Zubanovic iako je ovom klubu svojim vezama donio vise novca nego mister sedam posto. Od svih ljudi koji su za ovaj klub uradili vise nego svi zajedno u ovoj Upravi pravimo neprijatelje. Sta se s nama desava? A, sve to za par maraka aminuju lazni navijaci jer kako drugacije nazvati ljude koji su u kafanama krenuli u kampanju pljuvanja Zubanovica. Ko je slijedeci na redu? Amar Osim? Za to jos nemaju snage, ako nakon cetiri kola budemo prvi pocet ce se i od Osima praviti neprijatelj. Gadi mi se sve sto se trenutno radi iz ko zna cijih interesa.
Neka je i ski skakač, ali nema talova više...gotovo..zaboravite....
Ovakve treba banovati. Kakvih talova? Ko je uzimao talove? Imas li mozak ti ili pusis sve sto ti se servira. Kad napises nesto ovako onda bi trebao potkrijepiti argumentima. Ti ih nemas i ne mozes ih imati. Sest mjeseci nam pricate price da je u nasem klubu bio krkanluk i lopovluk nevjerovatnih razmjera. Kako te nije sramota i tebe i ostalih. Sramotite nam klub ovdje, ljudi se ibrete i ne mogu vjerovati sta vam rade spin majstori.Monci je napisao/la:Neka je i ski skakač, ali nema talova više...gotovo..zaboravite....