Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Mamba
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Mamba » 06 jan 2012, 21:07

L-Train je napisao/la:Znaci Albiola mi opet valja gledati sutra :evil: sreca pa protiv Granade igramo :D
Treba i Albiolu tekmi, nije toliki levat.. Mou bi to uocio do sada na treninzima itd i davno bi ga sutno ha ya :mrgreen:

Treba reci da je Granada najmanje golova postigla u 16 tekmi svega 10komada, a isto tako samo jedan manje primila od Real Madrida :mrgreen:
You talkin' to me ?

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 07 jan 2012, 00:25

Prije 5 godina za Real Madrid je debitovao mali Brazilac,donedavno ćelav,oduvijek budala(u pozitivnom smislu) :D ...MARCELO VIEIRA DA SILVA JUNIOR...
Na Riazor Stadionu protiv,naravno, Depora, 7. januara 2007. godine ušao je u 2. poluvremenu zamijenivši Salgada.
Ustaljen u 1. postavi i 3. kapiten kluba,ne treba mu ništa više.
Danas je za mnoge najbolji lijevi bek na svijetu.
Najbolji prijatelji u klubu mu je Ronaldo.
slika
A nisu baš dobro počeli.
slika
Meni lično jedan od najdražih igrača :D :D :D
Sretno zmajevi!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2012, 11:26

Kao sto sam rekao pred pocetak sezone da ce biti 2. najbolji strijelac i 2. najbolji asistent tako nesto se i desava..

Najbolji igrac Reala ove godine.

[youtube][/youtube]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veceras Mou rotira odbranu..

Varane i Ramos koji se vratio nakon povrede ce biti stoperi a desno ce zaigrati Lass..
Caljeon bi trebao zamijeniti Angela..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 07 jan 2012, 11:31

Veceras prvi gol sto prije zabiti, onda rutinski odraditi tekmu tj. +6boba vise imati od drugog na tablici :mrgreen:
You talkin' to me ?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 jan 2012, 11:37

Raul_64 je napisao/la:On bi o moralu hahah :D
Ne ja o Marcelu.... od kud mu tolika muka :D .....

Karakterna nula koja od zavisti i muke od poraza nemoze pruziti ruku Pique-u nakon poraza u Madridu.

Ovo nisam ja vec Marcelo. Ovakav primjeran kapiten moze biti samo kod vas. Al ga u jednu ruku ipak razumiijem .... tesko padaju porazi od Barse u svojoj avliji. Muka je to velika.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2012, 11:44

4. kapetan,to ti dodje kao Dani Alves kod vas npr. :mrgreen:

Je trebao je pruzit ruku,k´o sto ga Sergio nije trebao nazvati majmunom il Pike pjevati da smo vam uzeli "vasu" ligu and so on..
Pique cabron espana es tu nacion..

Treba razumjeti ljude,ponese.

[youtube][/youtube]
8-) :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 07 jan 2012, 12:09

Povodom 5 godina u Madridu, Marcelo na offc. stranici izmedju ostalog kaze

Nikad necu zaboraviti dan kad sam imao debi za Madrid, usao sam u igru umjesto Salgada, bio sam mlad i citava moja familija je gledala tekmu.
Puno sam naucio ovdje, prvi dan je za mene bio kao san.
Ponosan sam sto nosim bijeli dres, samo obuci ovaj dres je cast.
@Bparena
Ti zakljucujes kako kako je Marcelo - karakterna nula - uostalom tvoje misljenje nikom nije bitno.

Btw. dodji kad Real Madrid C.F. kiksa, pa se sladi.. otom potom :roll:
Ohladi malo sa teme.
You talkin' to me ?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 jan 2012, 12:13

Jesam li ja nesto propustio? Osim Piquea, nijedan igrac Barce nije dosao da cestita u finalu Kupa, sta ste se Marcela dotakli sad.
I trolovanje treba da bude sankcionisano, mislim znam da ne simpatisete Real, ali izbrisite ova provociranja.

A veceras...
Ocekujem mnogo bolju partiju, ipak se momci moraju malo dokazati poslije katastrofalnog poluvremena protiv Malage.
A veceras Ronaldo dokazuje svoju nadmoc :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 jan 2012, 13:00

Nije trolovanje ko sto ni vi nemozete zabraniti da vam neko nesto osim frankovaca ovdje napise. Napisao sam samo da neko kapieten nemoze biti onako nekulturan ko taj vas ljubimac. Kad ste se pred klasiko busali u prsa mi nismo mogli ni napisati da ce te fasovati od vasih postova. Sad ste se poklopili i svako pitanje i komentare nefrankovaca shvatate ko provokaciju. Ne provociram vec sam napisao nesto iz drugog ugla ali necu vam vise kako kazete trolovat forum. Necu vas vise "trolovat", a vi se ne javljajte tamo na nas dio bar iz srama od silnih poraza. Manje ekipe od vas su pobjeduovale barsu pa se njihovi navijaci nisu dizali i javljali sa provokacijama... Eto slobodno pisite i sanjajte ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 07 jan 2012, 13:07

bparena je napisao/la:Nije trolovanje ko sto ni vi nemozete zabraniti da vam neko nesto osim frankovaca ovdje napise. Napisao sam samo da neko kapieten nemoze biti onako nekulturan ko taj vas ljubimac. Kad ste se pred klasiko busali u prsa mi nismo mogli ni napisati da ce te fasovati od vasih postova. Sad ste se poklopili i svako pitanje i komentare nefrankovaca shvatate ko provokaciju. Ne provociram vec sam napisao nesto iz drugog ugla ali necu vam vise kako kazete trolovat forum. Necu vas vise "trolovat", a vi se ne javljajte tamo na nas dio bar iz srama od silnih poraza. Manje ekipe od vas su pobjeduovale barsu pa se njihovi navijaci nisu dizali i javljali sa provokacijama... Eto slobodno pisite i sanjajte ....

mozda ne vidis dobro,al ti vise boravis na ovoj temi nego na svojoj ;) svaki post ti je isti i na isto se svodi,zato ajde razguli ,nije zanimljivo sad ;) kad bude El Clasico,dodi slobodno ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 jan 2012, 14:14

Nevjerovatno :roll: Ja bih 5 puta dobio ban dosad, za razliku od ovog nepismenog kojeg tolerisu...

Nego, znam da je patka ovo za Van Persia, i da su sanse ispod 1 da ga dovedemo, al' lego bi nam k'o budali samar.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 jan 2012, 14:15

Prijavljujte postove i to je to. Znate valjda svrhu onog trokutića. ;)
Ne čitam njegove postove, zato i ne stignem uraditi svoj dio posla na podforumu španskog fudbala. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 07 jan 2012, 14:45

Biće interesantno večeras gledat odbranu,mada nemam brige jer se Ramos vratilo.
Ćini mi se :D da bi on protiv Granade mog`o sam odigrat odbranu jer je ove sezone na stoperu klasa,a i pored te činjenice ,neće oni imat vremena a i prilike za napad jer kako neko iznad reče,večeras naši moraju odigrat perfect kako bi opravdali ono 1. poluvrijeme protiv Malage.Nadam se postavi:
Casillas
Lass-Varane(Albiol)-Ramos-Marcelo
Sahin-Alonso
Callejon-Ozil-Ronaldo
Benz
Volio bih vidjeti Sahina i Alonsa zajedno u 1. postavi.Destruktivac nam neće trebati večeras,valjda.

Očekujem puno golova i da tekma ide u tom smjeru da Callejon ,konačno, odigra cijelu.
Sretno zmajevi!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 jan 2012, 15:08

Kakav crni Ramos, Varane ce da dominira 8-)

To ce biti najbolji stoper za nekoliko godina, ja se ne sjecam njegove lose partije otkad je kod nas :D

Zamislite tandem, Varane Pepe :twisted:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 jan 2012, 16:35

Varaneu treba jos utakmica,a Bgm i godina pa da postane stoper ekstra klase.Iskreno nikad nisam sumnjao u tog momka i itekako vjerujem da je Real napravio pun pogodak njegovim dovodjenjem,uostalom vrijeme ce pokazati.

Veceras protiv Granade ocekujem lagan posao ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 07 jan 2012, 16:39

Šta mislite je li istina ovo za R. van Persie-a? Ja mislim da nema od tog nisšta jer je i sam Mourinho rekao da će ovo biti miran januar... ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 jan 2012, 16:43

raul-zakon je napisao/la:Šta mislite je li istina ovo za R. van Persie-a? Ja mislim da nema od tog nisšta jer je i sam Mourinho rekao da će ovo biti miran januar... ;)
Ako bude šta od njeg to će bit naljeto siguran sam u to a i ako griješim to je za nas win-win situacija
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 07 jan 2012, 16:47

madridist je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Šta mislite je li istina ovo za R. van Persie-a? Ja mislim da nema od tog nisšta jer je i sam Mourinho rekao da će ovo biti miran januar... ;)
Ako bude šta od njeg to će bit naljeto siguran sam u to a i ako griješim to je za nas win-win situacija
Ma ne znam bgm, nisam pametan :D , dobar je ono igrač pravo al' niko nam ne garantuje da će ga povrede i dalje zaobilazit kao što su ove sezone(ne mogu se čudom načuditi, Januar aon i dalje zdrav) ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 jan 2012, 16:47

madridist je napisao/la:
ma nisam siguran da nam je toliko potreban.U napadu imamo Benzemu i Higuaina koji su u strasnoj formi i zaista ne bi razumio potez da se dovede RVP ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 07 jan 2012, 16:50

L-Train je napisao/la:
madridist je napisao/la:
ma nisam siguran da nam je toliko potreban.U napadu imamo Benzemu i Higuaina koji su u strasnoj formi i zaista ne bi razumio potez da se dovede RVP ;)
Slažem se...možda je bolje pokušati realizovati onu, već 100 puta prožvakanu priču, uvesti nekog Castillanera u prvi tim i nek čeka šansu... ;)

HALA MADRID !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.