FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hajmo jauk 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Al valjda za to golman i sluzi hehe onda po tvom golman i netreba...Banjalucki lesinar je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Evo sreco moja himna za tebe i tvoje istomisljenikeBanjalucki lesinar je napisao/la: Hahahha vidjeces!!!!Sta ce zeljo kupuje sve utakmice i onda vamo kao favorit protiv koga god da je igro niko nije vise u finansijskoj krizi!!!
[youtube][/youtube]
Ajde bolan ti seljo_tm sta ti znas!!!Sta ce zeljo 80 posto vas spasava vas golman!!!Da nemate njega sad bi ispadali iz prve lige federacije!!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
@Banjalucki lesinar pa sto izbrisa misu predhodni post....hajde jednom jauk za raju sa juga 

- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
I ja baš gledam, rek'o učinilo mi se ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
- bistrikboy
- Kontakt:
Uozbiljite se...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
[/quote]
Al valjda za to golman i sluzi hehe onda po tvom golman i netreba...[/quote]
Pa vama nece ni trebati zato sto cemo vas sa daljine busiti!!!
Al valjda za to golman i sluzi hehe onda po tvom golman i netreba...[/quote]
Pa vama nece ni trebati zato sto cemo vas sa daljine busiti!!!
@Banjalucki lesinar da nije tebe i ove tesne koze na tv-u, meni bi ova noc bila dosadna 

LESINAR HAJ NAS MALO POPUSTI ZIVOTA TI
dosao sam do zakljucka da j e bekric jedan od najboljih zeljinih igraca poslije rata
dosao sam do zakljucka da j e bekric jedan od najboljih zeljinih igraca poslije rata
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
- Kontakt:
tax je napisao/la:LESINAR HAJ NAS MALO POPUSTI ZIVOTA TI
PO cemu si dosao do tog zakljucka?
pa vjerovattno je momak došao do tog zaključka,iz broja asistencija koje je bekrić napravio--- i golova koje je dao!Banjalucki lesinar je napisao/la:tax je napisao/la:LESINAR HAJ NAS MALO POPUSTI ZIVOTA TI
PO cemu si dosao do tog zakljucka?

Ovaj jos gori pa mu poce objasnjavat, prelistaj par posljednih postova ovog "lesinara" i shvatices ako si "iole" pametan...harinjo je napisao/la:pa vjerovattno je momak došao do tog zaključka,iz broja asistencija koje je bekrić napravio--- i golova koje je dao!Banjalucki lesinar je napisao/la:tax je napisao/la:LESINAR HAJ NAS MALO POPUSTI ZIVOTA TI
PO cemu si dosao do tog zakljucka?![]()
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma djabe pocinjete raspravu,koja je pomeni nebitna(neda me pogresno shvatite al nevidim razlog)
...............bdw sretan mi rodjendan
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Niko ne voli ostajati dužan izgleda, i slabo vam ide to ignoriranje pojedinih osoba
@elninho_resTo sretan rođendan, sve najbolje ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma danas mnogi neznaju ni ignorirat,cemu se svadjat sanjima......hvala el presidenteEL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Niko ne voli ostajati dužan izgleda, i slabo vam ide to ignoriranje pojedinih osoba
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"

Pametnije je prijavit provokatore i trolove, nego se raspravljat s njima. Više ih boli

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
drug trebaoo si fino birati nickelninho_resTO je napisao/la:ma djabe pocinjete raspravu,koja je pomeni nebitna(neda me pogresno shvatite al nevidim razlog)

usput ..zeljo uzima na derbiju 100% ..osjecaj je cudoo !!

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- Stole iz Bora
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Obratiti paznju na dio od 1:12 do 1:32!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
zna amar sta pricaaa !!Stole iz Bora je napisao/la:[youtube][/youtube]
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
vidi kole na stolu... pa zar tako pred derbiAnnesTM87 je napisao/la:Iznenadna posjeta Culuma i Radovanovica Brezi
Vise na..
http://tm87-breza.com.ba/

Trenutno korisnika/ca: b00t, Blackwargreymon, EmirTM87, sassari i 91 gost.