Ko je procijenio? Kostic sigurno nije. Cisto sumnjam da je Kosticevo maslo da Dadi kaze da ga vidi na stoperu i ako ne moze odgovoriti na tom mjestu da su mu vrata zatvorena. Cudi me pa insajderi o ovom ne pisu.zeljoooooooooo je napisao/la:TikTAk@
Slažem se sa tobom da trebamo sagledati stvari na taj način.
Ali ukoliko je procijenjeno da je on recimo treći ili četvrti igrač trenutno u klubu na toj poziciji,
te da se ne može za kratko vrijeme vratiti i formu i doprinijeti klubu, onda je to to.
Što se tiče te ponude od 200.000, slažem se da je trebalo prhvatiti - ali iz ove tačke gledišta,
ali je procjena bila da se može uzeti više, ali viša sila druže je povreda, to niko nije mogao predvidjeti.
Ako se sjetiš kakav peh smo imali u doba Amara sa Kvesicem, Svrakom, i još par njih sa povredama - ja garantujem da
su se ti igrači tada prodali kako je bilo i zamišljeno, mi bismo sada plivali u pozitivnom poslovanju, i poznavajući Amara,
garantujem da bismo sezonu ili dvije poslije te, igrali grupe EL ili CL.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- zeljoooooooooo
Amazon, kako ti navijaš protiv uprave i svega što su uradili, isto tako ja navijam za upravu.
Davno sam rekao da ću ignorisati tvoje postove, ali vidim da me uzimaš usta, pa eto ovaj put ću to sebi priuštiti.
To sam rekao budući da niti jednom kada sam pitao da argumentuješ svoje navode prema upravi ili bilo čemu
što si "navijao protiv" to si preskočio, a onda sam shvatio da "mlatiš praznu slamu".
A sada, da ti objasnim:
Navijam za upravu koja je po meni najbolja od svih dosadašnjih, ali ne zato što su u odijelima i lijepo pričaju,
već zbog toga što nam napraviše zapad, urediše sjever i jug, napraviše parking, raskrčiše šumu iznad juga, raskopaše
istok, izgradiše kvadrate i kvadrate dodatnih objekata, urediše Plavi salon kako se sanjati može, napraviše ugovore
sa brojnim kompanijama koje pomogoše da se to sve izgura finansijski, animiraše raju i navijače da "poguraju" sa
svoje strane koliko mogu.
I druže, sve da ova uprava marke jedne nije dala, da su sve ovo 100% finansirali samo navijači i sponzori, ja navijam
i dalje za njih je su uspjeli, a vidimo svakim danom koliko, i koliko ja vidim, nisu ni blizu toga da su rekli zadnju riječ.
Davno sam rekao da ću ignorisati tvoje postove, ali vidim da me uzimaš usta, pa eto ovaj put ću to sebi priuštiti.
To sam rekao budući da niti jednom kada sam pitao da argumentuješ svoje navode prema upravi ili bilo čemu
što si "navijao protiv" to si preskočio, a onda sam shvatio da "mlatiš praznu slamu".
A sada, da ti objasnim:
Navijam za upravu koja je po meni najbolja od svih dosadašnjih, ali ne zato što su u odijelima i lijepo pričaju,
već zbog toga što nam napraviše zapad, urediše sjever i jug, napraviše parking, raskrčiše šumu iznad juga, raskopaše
istok, izgradiše kvadrate i kvadrate dodatnih objekata, urediše Plavi salon kako se sanjati može, napraviše ugovore
sa brojnim kompanijama koje pomogoše da se to sve izgura finansijski, animiraše raju i navijače da "poguraju" sa
svoje strane koliko mogu.
I druže, sve da ova uprava marke jedne nije dala, da su sve ovo 100% finansirali samo navijači i sponzori, ja navijam
i dalje za njih je su uspjeli, a vidimo svakim danom koliko, i koliko ja vidim, nisu ni blizu toga da su rekli zadnju riječ.
- amazon
- Kontakt:
Ti imas problem sam s sobom a ne s amazonom. Ja nisam protiv uprave libo me ona stvar koje u njoj, niti sam protiv uprave kako si ti to zamislio da jesam, samo pise o ocajnim potezima na sportskom dijelu. Ti sto to ne vidis i sto navijas za upravu je tvoja stvar. Ja navijam da gledam boljeg Zelju, da ne gledam da smo peti na tabeli i slicne stvari.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 11 jul 2016, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- zeljoooooooooo
Zašto misliš da nije Kostić?samoplavi je napisao/la:Ko je procijenio? Kostic sigurno nije. Cisto sumnjam da je Kosticevo maslo da Dadi kaze da ga vidi na stoperu i ako ne moze odgovoriti na tom mjestu da su mu vrata zatvorena. Cudi me pa insajderi o ovom ne pisu.zeljoooooooooo je napisao/la:TikTAk@
Ali ukoliko je procijenjeno da je on recimo treći ili četvrti igrač trenutno u klubu na toj poziciji,
te da se ne može za kratko vrijeme vratiti i formu i doprinijeti klubu, onda je to to.
Što se tiče te ponude od 200.000, slažem se da je trebalo prhvatiti - ali iz ove tačke gledišta,
ali je procjena bila da se može uzeti više, ali viša sila druže je povreda, to niko nije mogao predvidjeti.
Ako se sjetiš kakav peh smo imali u doba Amara sa Kvesicem, Svrakom, i još par njih sa povredama - ja garantujem da
su se ti igrači tada prodali kako je bilo i zamišljeno, mi bismo sada plivali u pozitivnom poslovanju, i poznavajući Amara,
Ne vjerujem da je tolika neznalica. Ustvari siguran sam da nije tolika neznalica. Pisali su insajderi da je gledao mnogo nasih utakmica. Tesko da neko ko zivi od fudbala moze nesto slicno izvaliti.zeljoooooooooo je napisao/la:Zašto misliš da nije Kostić?samoplavi je napisao/la:Ko je procijenio? Kostic sigurno nije. Cisto sumnjam da je Kosticevo maslo da Dadi kaze da ga vidi na stoperu i ako ne moze odgovoriti na tom mjestu da su mu vrata zatvorena. Cudi me pa insajderi o ovom ne pisu.zeljoooooooooo je napisao/la:TikTAk@
- zeljoooooooooo
Ja gledam da imam gdje sjesti kad dođem, gledam da nam se ne desi sudbina KK Bosne, gledam da se napravi neki pomak u infrastrukturi,amazon je napisao/la:Ti imas problem sam s sobom a ne s amazonom. Ja nisam protiv uprave libo me ona stvar koje u njoj, niti sam protiv uprave, samo pise o ocajnim potezima na sportskom dijelu. Ti sto to ne vidis i sto navijas za upravu je tvoja stvar. Ja navijam da gledam boljeg Zelju, da ne gledam da smo peti na tabeli i slicne stvari.
gledam da mogu vidjeti dobre igrače u timu, a hvala Bogu imamo takvih mnogo više nego prije...
A to da imam problem sa amazonom, daleko od toga, ne čitam, niti shvatam za ozbiljno to što ovdje pišeš...
- zeljoooooooooo
Ko je procijenio? Kostic sigurno nije. Cisto sumnjam da je Kosticevo maslo da Dadi kaze da ga vidi na stoperu i ako ne moze odgovoriti na tom mjestu da su mu vrata zatvorena. Cudi me pa insajderi o ovom ne pisu.[/quote]
Zašto misliš da nije Kostić?[/quote]
Ne vjerujem da je tolika neznalica. Ustvari siguran sam da nije tolika neznalica. Pisali su insajderi da je gledao mnogo nasih utakmica. Tesko da neko ko zivi od fudbala moze nesto slicno izvaliti.[/quote]
__________________________________________________________________________________________
Ja mislim da nije neznalica, ali mnogi ovdje rekoše da jeste !? Rekoše da neće izgurati par kola na klupi...
Isto tako, rekoše da je on pravio čistku !?
Slažem se sa tobom da nije "tolika" neznalica, te da je vidio nešto što mu je naznaka da Dado nije potreban, a pogotovo što kažeš da je pogledao mnogo naših utakmica, znači gledao je i Dadu kad je igrao - kad je bio u formi, i kad se tek vratio, i vidio koliko može dati.
Zašto misliš da nije Kostić?[/quote]
Ne vjerujem da je tolika neznalica. Ustvari siguran sam da nije tolika neznalica. Pisali su insajderi da je gledao mnogo nasih utakmica. Tesko da neko ko zivi od fudbala moze nesto slicno izvaliti.[/quote]
__________________________________________________________________________________________
Ja mislim da nije neznalica, ali mnogi ovdje rekoše da jeste !? Rekoše da neće izgurati par kola na klupi...
Isto tako, rekoše da je on pravio čistku !?
Slažem se sa tobom da nije "tolika" neznalica, te da je vidio nešto što mu je naznaka da Dado nije potreban, a pogotovo što kažeš da je pogledao mnogo naših utakmica, znači gledao je i Dadu kad je igrao - kad je bio u formi, i kad se tek vratio, i vidio koliko može dati.
- amazon
- Kontakt:
Pa isto tako ja ne shvatam tebe ozbiljno, niti mi je bitno sta pises. Kazem ti onako jer si naporan ko us. Ti gledas gdje ces se sjesti zato sto nikad ne ides na utakmice, mozda posljednju godinu. Ja cu ici makar uvijek sjedio na kamenu na jugu to mi je manje bitno. Ali svi smo razliciti, ipak se to ne moze opisati razliku izmedu ljudi koji idu na utakmice decenijama i nekoga ko ide posljednju godinu na utakmice. Vidio neko zalijepio bager i odmah navijac, hoce da sjedi 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- zeljoooooooooo
Kao i prošli put, kada nemaš argumente, onda druge nazivaš "uš", "naporan", itd. Dovoljno govori o tebi..
I sada, umjesto da te admin malo "ohladi", reći će: Bilo kakve nesporazume riješite na pp.
I sada, umjesto da te admin malo "ohladi", reći će: Bilo kakve nesporazume riješite na pp.
- amazon
- Kontakt:
Kako da ja komuniciram s tobom normalnom kad je tebi bitno gdje ces sjesti
. I meni je bitno gdje cu sjesti, ali ako nemam gdje sjest cu na kamen kao sto sam sjedio deceniju. Ti si novi navijac na baterije, navijac uprave iz samo tebi poznatih razloga. I da ne duljimo dalje u off, covjek poput tebe koji brani cinjenicu da se otjera Dado znaci koliko si ti pratio Zelju i njegove igre. Mozda si citao po forumima sta djeca pisu pa stvorio sliku. Ali nemoj nama soliti pamet kako je to tako trebalo. Nije tako trebalo jer to nije u interesu KLUBA. Mozda u interesu pojedinaca iz njima znanih razloga. Dado je solidan igrac, koji se mogao prodati za solidne pare.

- plavousrcu
- Kontakt:
Igrat cemo sa dva spica. To je moje misljenje, a Zeric ce sansu cekati na klupi za rezervne igrace. Odbrana nam ne djeluje lose u pripremama, samo da ga ne primimo, nekako cemo ga uceratiamazon je napisao/la:Po meni najbolja taktika i sastav za pitice.

- zeljoooooooooo
Smiješan si.amazon je napisao/la:Kako da ja komuniciram s tobom normalnom kad je tebi bitno gdje ces sjesti. I meni je bitno gdje cu sjesti, ali ako nemam gdje sjest cu na kamen kao sto sam sjedio deceniju. Ti si novi navijac na baterije, navijac uprave iz samo tebi poznatih razloga. I da ne duljimo dalje u off, covjek poput tebe koji brani cinjenicu da se otjera Dado znaci koliko si ti pratio Zelju i njegove igre. Mozda si citao po forumima sta djeca pisu pa stvorio sliku. Ali nemoj nama soliti pamet kako je to tako trebalo. Nije tako trebalo jer to nije u interesu KLUBA. Mozda u interesu pojedinaca iz njima znanih razloga. Dado je solidan igrac, koji se mogao prodati za solidne pare.
A sto se Dade tiče, solidni igraci nam ne trebaju. Vec igraci iznad prosjeka, i to na svakoj poziciji.
Solidni igrači mogu za Vitez.
-
- Kontakt:
Nemoj mu ni odgovarati, valja gluposti i trola. Nije za ozbiljnu raspravu, niti ima dodirnih tacaka sa Zeljom...zeljoooooooooo je napisao/la:Smiješan si.amazon je napisao/la:Kako da ja komuniciram s tobom normalnom kad je tebi bitno gdje ces sjesti. I meni je bitno gdje cu sjesti, ali ako nemam gdje sjest cu na kamen kao sto sam sjedio deceniju. Ti si novi navijac na baterije, navijac uprave iz samo tebi poznatih razloga. I da ne duljimo dalje u off, covjek poput tebe koji brani cinjenicu da se otjera Dado znaci koliko si ti pratio Zelju i njegove igre. Mozda si citao po forumima sta djeca pisu pa stvorio sliku. Ali nemoj nama soliti pamet kako je to tako trebalo. Nije tako trebalo jer to nije u interesu KLUBA. Mozda u interesu pojedinaca iz njima znanih razloga. Dado je solidan igrac, koji se mogao prodati za solidne pare.
A sto se Dade tiče, solidni igraci nam ne trebaju. Vec igraci iznad prosjeka, i to na svakoj poziciji.
Solidni igrači mogu za Vitez.
Za zivot cijeli !
Dado je Ronaldo Dado je Ronaldo

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
U sezonu novu skupa ćemo jači, bićemo prvi, a i kupa osvajači !!! [emoji6] [emoji6] [emoji6]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- amazon
- Kontakt:
plavousrcu je napisao/la:Igrat cemo sa dva spica. To je moje misljenje, a Zeric ce sansu cekati na klupi za rezervne igrace. Odbrana nam ne djeluje lose u pripremama, samo da ga ne primimo, nekako cemo ga uceratiamazon je napisao/la:Po meni najbolja taktika i sastav za pitice.
Ma moguće ovo je moja Zelja. Vidjet cemo brzo sta ce se desiti ali opet mislim da ce Zeric igrati. Forsira ga cijele pripreme sto je po meni jedna pozitivna stvar za sad u sportskom smislu. NK
@amazon, nema sanse da se uigrava 4-4-2 a da istrci 4-5-1. Tako da nista od tvoje zelje. Zera bi trebao igrati po dosadasnjim tekmama, odbrana se vec zna, a u sredini ima najvise nedoumica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Igrači Želje koji trenutno konkurišu za pozicije na sredini terena... Blagojević, Bekrić, Žerić, Hervas, Šećerović, Radinović, ne znam jesam li koga zaboravio.. na početku priprema svi su došli znatno spremniji od Dade Sadikovića, koji je stigao najzapušteniji, bez ikakvog rada na sebi tokom pauze. Još uz to nije pokazivao nikakvu želju niti posebno angažovanje tokom tih uvodnih treninga, i na osnovu toga je trener procjenio da je svih 6 gore nabrojanih igrača ispred njega. Ponuđeno mu je da ide na posudbu, negdje gdje će igrati, biti standardan i da se nakon polusezone vrati u Želju. To je sva priča oko Dade. E sada to što je on nezadovoljan je druga priča, ali nije sekunde realan. Nigdje se ne živi od stare slave (ako je on uopšte i ima), to su davno prošla vremena....
- zeljoooooooooo
Tako nesto slicno sam pisao vec, samo sto si ti dodatno ojacao argumentima. Blagoja je po meni tu jedini siguran, a od Bekrica ocekujem da procvjeta sada.
Žerić zeljan dokazivanja, a Uglješa i Radinović pucaju od snage i želje, malo je reci da za Dadu nema mjesta.
Žerić zeljan dokazivanja, a Uglješa i Radinović pucaju od snage i želje, malo je reci da za Dadu nema mjesta.
- amazon
- Kontakt:
Ne znam vala jer nismo gledali utakmice. Ne mora značiti da su igrali s dva špica. Možda je Nikolić bio poluspic, ko zna. Nagadjamo svi. Sto sam gledao na Grbavici I trening utakmice bilo je s jednim špicom.bhsport je napisao/la:@amazon, nema sanse da se uigrava 4-4-2 a da istrci 4-5-1. Tako da nista od tvoje zelje. Zera bi trebao igrati po dosadasnjim tekmama, odbrana se vec zna, a u sredini ima najvise nedoumica.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 33 gosta.